Συνεργάτης της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας βγάζει τα στοιχεία στη φόρα: «Τα εμβόλιa Covid σκότωσαν πάνω από το 20% του πληθυσμού»!

Συνεργάτης της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας βγάζει τα στοιχεία στη φόρα: «Τα εμβόλιa Covid σκότωσαν πάνω από το 20% του πληθυσμού»!

2 Δεκεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:579
Μοίρασέ το

 

 

Ένας διαχειριστής της βάσης δεδομένων που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας για τη σύνταξη μιας λίστας με τους λήπτες εμβολίων αποκάλυψε την απότομη αύξηση των θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA.

 

Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΘΑΝΑΤΩΝ… στηνπαρακάτω φωτογραφία…

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΣτΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ;;;

ΤΑ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ;;;

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ;;;

ΤΑ ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ;;;

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ… ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ;;;

ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, Θ’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ;;;

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ;;;

ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ένας διαχειριστής της βάσης δεδομένων που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας για τη σύνταξη μιας λίστας με τους λήπτες εμβολίων αποκάλυψε την απότομη αύξηση των θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, ο οποίος αποκαλούσε τον εαυτό του “Winston Smith”, εργάστηκε σε ένα πρόγραμμα καταγραφής αποζημίωσης εμβολίων για τους παρόχους και ήταν σε θέση να εντοπίσει την αύξηση που των θανάτων μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

Το Infowars.com αναφέρει: Ο ειδικός καταγραφέας έκανε τις αποκαλύψεις σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την ερευνήτρια Liz Gunn, όπου συζήτησε πώς προκύπτει η συσχέτιση μεταξύ των εμβολίων που χορηγήθηκαν και των επακόλουθων θανάτων.

«Όταν κοίταζα τα δεδομένα, τα οποία είναι μέρος της δουλειάς μου, παρατήρησα κάποιες αποκλίσεις με τις ημερομηνίες θανάτου, ανθρώπους που πεθαίνουν μέσα σε μια εβδομάδα μετά από τον εμβολιασμό», είπε ο πληροφοριοδότης στην Gunn.

 

 

 

«Και μιλάμε για την πρώτη παρτίδα της Pfizer. Απο την πρώτη παρτίδα, είχαμε εμβολιάσει 711 άτομα, και 152 από αυτούς πέθαναν, που σημαίνει ποσοστό θνησιμότητας 21 τοις εκατό», είπε ο Gunn εξετάζοντας τα δεδομένα, τα οποία η Smith επιβεβαίωσε ότι ήταν σωστά.

«Αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι», πρόσθεσε η Σμιθ σοκαρισμένη. «Αυτοί οι αριθμοί είναι κυβερνητικά στοιχεία. Εδώ βλέπουμε 246 άτομα που εμβολιάστηκαν και 60 από αυτούς δεν είναι πλέον μαζί μας».

«Αυτό είναι σχεδόν 25%,» σημείωσε ο Gunn.

«1 στους 4, σχεδόν 1 στους 4 που έχει εμβολιαστεί είναι πλέον νεκρός», επιβεβαίωσε η Smith.

Η Smith είπε ότι ενώ χορηγούνταν παρτίδες εμβολίων Astrazeneca και Moderna Covid-19, αυτά τα εμβόλια ήταν «μόνο λίγα» και ότι «Κυρίως μετα εμβόλια της Pfizer εμβολιάστηκαν στη Νέα Ζηλανδία».

 


Ακολουθούν μερικά βασικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

 

 

Ασχολήθηκα με την κατασκευή ενός έργου, βοήθησα στην εφαρμογή ενός συστήματος καταγραφής εμβολίων για την κυβέρνηση.  Ονομάζεται σύστημα χρημάτων ανά δόση. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που κάποιος εμβολιάζεται, πληρώνεται για αυτό ο πάροχος που του πρόσφερε το εμβόλιο. Και όταν κοίταζα τα δεδομένα, που είναι μέρος της δουλειάς μου,  παρατήρησα κάποιες αποκλίσεις με τις ημερομηνίες θανάτου,  με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να πεθαίνουν μέσα σε μια εβδομάδα από τον εμβολιασμό.

«Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό τυχαία είναι σχεδόν αδύνατη».

«Λοιπόν,  μόλις το σύστημα τέθηκε σε λειτουργία , παρατηρήσαμε ότι  οι άνθρωποι πέθαιναν σχεδόν αμέσως μετά την ένεση.  Έτσι, αυτό το είδος μου προκάλεσε λίγο την περιέργειά μου, και έτσι έσκαψα λίγο πιο βαθιά. Και επειδή ως επιστήμονας λατρεύω την επιστήμη».

“Επειδή είναι ένα σύστημα πληρωμών και  είμαι ο διαχειριστής της βάσης δεδομένων για αυτό . Ειμαι ο μονος. Επειδή η Νέα Ζηλανδία είναι μια μικρή χώρα, μπορείτε να το κάνετε αυτό με έναν μόνο διαχειριστή βάσης δεδομένων. Οπότε βρίσκομαι σε μια μοναδική θέση στον κόσμο. Και επειδή η Νέα Ζηλανδία είναι μια χώρα πρώτης βαθμίδας με πολύ καλούς τομείς πληροφορικής, μπόρεσα να διαχειριστώ και να δημιουργήσω το σύστημα βάσης δεδομένων που χρειαζόταν. Σε άλλες χώρες όπως η Αμερική ή η Βρετανία, θα χρειαστείτε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Επομένως, θα ήταν πολύ δύσκολο για ένα άτομο να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες. Αλλά στη Νέα Ζηλανδία, λόγω του μεγέθους της και επειδή έχει πολύ καλό IT, τυχαίνει να είμαι εγώ αυτός».

Σχολιάζοντας τη βόμβα του Smith, ο επιχειρηματίας και κάτοικος της Νέας Ζηλανδίας Kim Dotcom είπε: «Αυτό πρέπει να διερευνηθεί. Εάν αυτά τα δεδομένα των μαζικών απωλειών από εμβόλια είναι πραγματικά, πρέπει να υπάρξει ευθύνη».

Οι ανησυχητικοί ισχυρισμοί του Smith δεν έχουν αμφισβητηθεί από την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας μέχρι στιγμής.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid, η πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern εφάρμοσε τις πιο σκληρές εντολές εμβολίων για τους εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας και συνέδεσε τα ποσοστά εμβολίων με τα lockdown .

Η Άρντερν παραιτήθηκε μετά απο αυτό.

 

 

Ολόκληρη την συνέντευξη θα την δείτε εδώ:

 

 

Πηγή

Προβολές : 579


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα