Συνωμοσία κατά των παιδιών των Ελλήνων

Συνωμοσία κατά των παιδιών των Ελλήνων

21 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,139
Μοίρασέ το

 

Αυτό που συνέβη λοιπόν είναι αδιανόητο. Είναι ασύλληπτο. Είναι χυδαίο. Είναι προσβλητικό, είναι δολοφονικό.

Η ανακοίνωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος γκρεμίζει συθέμελα την διεφθαρμένη εξουσία.

Χωρίς να προβώ σε  οποιαδήποτε αρνητική άποψη που έχω για το συγκεκριμένο ίδρυμα, η προσφορά του είναι λιαν σημαντική.
Είναι προφανές πως οι αποδέκτες, δηλαδή η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δηλαδή των παιδοβιαστών, των κωλομπαράδων και των μιζαδόρων, ακύρωσε ένα έργο σωτηρίας του ελληνικού λαού…ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Οι παρακάτω εικονιζόμενες πολιτικές πόρνες, μέχρι να φύγουν από την εξουσία, θα προκαλέσουν τεράστιες τραγωδίες.
Αναρωτιέμαι όμως αν για ένα λαό, που το 70% φοράει ακόμα μάσκες, αλλά ακόμα κι αυτοί που υποτίθεται δεν έκαναν εμβόλιο, εξακολουθούν να βλέπουν τηλεόραση αντί να αναζητήσουν τη γνώση, και για “γονείς” που εμβολιάζουν τα παιδιά τους, αξίζει η σωτηρία…
Αν μάλιστα λάβω υπόψη μου και όλα αυτά που έρχονται (ελληνοτουρκικός πόλεμος, πείνα, απώλεια του μισού Αιγαίου, πλειστηριασμοί και πλείστα άλλα δεινά), βλέποντας την αδράνειά του, τότε πραγματικά πείθομαι πως αυτός ο λαός δεν αξίζει καμία σωτηρία…
Καλλιόπη Σουφλή

Η λέξη «συνωμοσία», είναι πολύ της μόδας. Κυρίως χρησιμοποιείται με το πρόθεμα «θεωρία», προκειμένου να υποβαθμίσει κάποια αποκάλυψη ή να καταδείξει ένα εξόφθαλμο ψέμα το οποίο διακινείται για συγκεκριμένους σκοπούς.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση όμως, δεν έχουμε να κάνουμε με μία θεωρία συνωμοσίας, αλλά με μία χυδαία, δολοφονική συνωμοσία κατά των παιδιών των Ελλήνων. Το συγκεκριμένο έγκλημα μάλιστα δεν το αποκαλύπτει κάποιος περιθωριακός δημοσιογράφος, αλλά το εμβληματικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με επίσημη ανακοίνωση του.

Το κρυστάλλινης λειτουργίας και προθέσεων Ίδρυμα, είχε ανακοινώσει δωρεά – μαμούθ για τρία νοσοκομεία: Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, το πρώτο παιδιατρικό νοσοκομείο εκτός Αττικής που θα κάλυπτε τις πολύ αυξημένες ανάγκες ουσιαστικά όλης της βόρειας Ελλάδας. Στην σκιά μάλιστα δύο τραγικών θανάτων, του 6χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη από Στρεπτόκοκκο και του 2,5 ετών κοριτσιού, επίσης στη Θεσσαλονίκη.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν μόνο από τα γεγονότα που συνέβησαν εντός 24 ωρών την σημασία της συγκεκριμένης δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ένα πραγματικό δώρο ζωής για τα παιδιά μας.

Η δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος περιελάμβανε επίσης δύο νέα νοσοκομεία σε Κομοτηνή και Σπάρτη. Και τα τρία έργα εντάσσονται στη διεθνή Πρωτοβουλία για την Υγεία του Ιδρύματος, που ξεπερνάει τα 400 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα. Ένα κολοσσιαίο ποσό, το οποίο αποτελεί πραγματική δωρεά και όχι κάποια επικοινωνιακή πομφόλυγα για να προβάρουν κάποιοι κοστούμια.

Σε οποιαδήποτε χώρα του πολιτισμένου κόσμου λοιπόν, ο κυβερνητικός και κρατικός μηχανισμός θα είχε «πέσει επάνω» στην συγκεκριμένη δωρεά, προκειμένου να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό και να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Ειδικά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, όπου η αποσάρθρωση του ΕΣΥ ευθύνεται για χιλιάδες θανάτους, μετατρέποντας την πανδημία σε εθνική τραγωδία με 36,000 νεκρούς.

Αυτό που συνέβη λοιπόν είναι αδιανόητο. Είναι ασύλληπτο. Είναι χυδαίο. Είναι προσβλητικό, είναι δολοφονικό.

Η φρικτή εξέλιξη δημοσιοποιήθηκε με την επίσημη επιστολή του Ιδρύματος η οποία αναφέρει:

«Διαπιστώθηκε ότι οι οικονομικές προσφορές των διαγωνιζομένων εταιρειών υπερβαίνουν σημαντικά και μάλλον ανεξήγητα τις εκτιμήσεις που προκύπτουν από τον ενδελεχή και σε βάθος χρόνου σχεδιασμό της Ομάδας Μελέτης του έργου».

Με απλά λόγια, η δωρεά του ιδρύματος ναυαγεί, διότι οι κατασκευαστικές εταιρείες κατέθεσαν ανεξήγητα υψηλές προσφορές που υπερβαίνουν κατά πολύ τον τεράστιο προϋπολογισμό του έργου.

Αναφέρει επίσης η επιστολή του Ιδρύματος:

«Ολες οι προσφορές που υποβλήθηκαν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 ήταν πολύ υψηλότερες του οικονομικού αντικειμένου της δωρεάς (σε κάποιες περιπτώσεις ως και υπερδιπλάσιες), ακόμη και έχοντας λάβει υπόψη τις πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις (πόλεμος, πληθωρισμός, διαταραχή της εφοδιαστικής αλυσίδας κ.λπ.). Η εξέλιξη αυτή, προς το παρόν, καθιστά την ολοκλήρωση των εν λόγω έργων για τα τρία νέα νοσοκομεία στο ποιοτικό επίπεδο που έχει οραματιστεί το ΙΣΝ και αξίζει στην Ελλάδα, αδύνατη»

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, έπειτα από μία τέτοια ανακοίνωση, θα είχε γκρεμιστεί συθέμελα η κυβέρνηση. Η οποιαδήποτε κυβέρνηση που θα είχε επιτρέψει μία τέτοια εξέλιξη.

Στην Ελλάδα όμως, αυτή η φρικτή υπόθεση απλώς αποσιωπήθηκε.

Στην χώρα όπου οι μεγάλες κατασκευαστικές καταγράφουν κέρδη δισεκατομμυρίων είτε ως εταιρείες είτε ως όμιλοι επιχειρήσεων, οι ζωές των παιδιών μας μεταφράζονται σε αργύρια στις τσέπες ολιγαρχών. Νταβατζήδων, που θα έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής.

Η κυβέρνηση που φυσικά φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για αυτά τα υπερκέρδη των κατασκευαστικών, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να τους πιέσει, ώστε να προχωρήσει η δωρεά έστω και με τη δική τους συμβολή.

Εάν όμως κρίνουμε από την πολιτική της κυβέρνησης και του Θάνου Πλεύρη, έναντι των παιδιατρικών νοσοκομείων – χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτά που συμβαίνουν στο «Αγία Σοφία», εύκολα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη δωρεά δεν υποστηρίζεται από την κυβέρνηση ακριβώς επειδή αφορά το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Κοινώς, αφαιρεί κέρδη από τους καρχαρίες της ιδιωτικής υγείας που τα τελευταία χρόνια λυμαίνονται το κράτος με κυβερνητική εντολή.

Πρόκειται για μία πραγματική συνωμοσία κατά των παιδιών των Ελλήνων.

 

Πηγή

Προβολές : 1,139


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα