«Σφάζονται» για τους γκέι ψηφοφόρους

«Σφάζονται» για τους γκέι ψηφοφόρους

16 Ιουνίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:528
Μοίρασέ το

 

Η Κουμουνδούρου προσπαθεί να επενδύσει πολιτικά στους ομοφυλοφίλους πάντοτε με το βλέμμα στην κάλπη που βρίσκεται προ των πυλών, καταθέτοντας πρόταση νόμου στη Βουλή για την ισότητα στον γάμο.

Ο Αλέξης Πατέλης, ενεργώντας εντελώς αντιθεσμικά, συνεχίζει να χρησιμοποιεί της ομοφυλοφιλία του ως εργαλείο αυτοπροβολής, δηλώνοντας στον ΑΝΤ1 πως έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, λέγοντας ταυτοχρόνως: «Ελπίζω ότι θα δούμε και στην Ελλάδα να γίνεται γάμος και θα είστε και καλεσμένοι».

Α.Πατέλης: «Σύντομα θα έχουμε gay πρωθυπουργό στην Ελλάδα»

 

 

Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός αφανίζονται, κι αυτοί τον κ@λο τους…

Μην ξεχάσουν να τους ψηφίσουν όσοι είναι κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

Ένα drone κατάλληλα φορτωμένο, δεν βρέθηκε εκεί στον Λευκό Πύργο, να τον … κοκκινίσει;;; Το κόκκινο, θα του πήγαινε μούρλια…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Δηλαδή, για να καταλάβω, ο Στουρνάρας και ο Σχινάς, που τα ονόματά τους παίζουν για την πρωθυπουργία, είναι πισω γλέντηδες;;;

 

 

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτυγχάνει για πολλοστή φορά να επιδείξει τη στοιχειώδη σοβαρότητα, προκαλώντας με την επιλεκτική του ευαισθησία και τις εκτός τόπου και χρόνου πρωτοβουλίες του.

Την ώρα που η ενεργειακή κρίση μαίνεται, με τα νοικοκυριά να δυσκολεύονται ήδη από τον χειμώνα να βγάλουν τον μήνα και με τις απειλές του «σουλτάνου» εις βάρος της Ελλάδας να είναι όλο και πιο ευθείες και ακραίες, η Κουμουνδούρου προσπαθεί να επενδύσει πολιτικά στους ομοφυλοφίλους πάντοτε με το βλέμμα στην κάλπη που βρίσκεται προ των πυλών, καταθέτοντας πρόταση νόμου στη Βουλή για την ισότητα στον γάμο.

Σε σχετική πολιτική εκδήλωση της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Σημασία έχει να αγαπάς… Ανευ όρων», ο αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης θα ανακοινώσει την κατάθεση νομοθετικής πρότασης για την ισότητα στον γάμο και ζητείται συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται επί λέξει, «γάμος για όλα».

Προτείνονται ακόμη η δυνατότητα τεκνοθεσίας όλων των ζευγαριών, η βελτίωση της νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου, καθώς και η νομιμοποίηση της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για όλα τα ζευγάρια.

Η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί εδώ και μήνες να επαναφέρει στο προσκήνιο την ατζέντα του δήθεν δικαιωματισμού, ζητώντας επιτακτικά, στα όρια της εμμονής, τη θέσπιση του πολιτικού γάμου για όλους.

Ο Αλέξης Πατέλης

Ολα άρχισαν, άλλωστε, τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ανάρτησε σχετικό βίντεο, με τις πρωτοβουλίες να κορυφώνονται με την κατάθεση της σχετικής πρότασης νόμου.

Στο μεταξύ, ο Αλέξης Πατέλης, ενεργώντας εντελώς αντιθεσμικά, συνεχίζει να χρησιμοποιεί της ομοφυλοφιλία του ως εργαλείο αυτοπροβολής, δηλώνοντας στον ΑΝΤ1 πως έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, λέγοντας ταυτοχρόνως: «Ελπίζω ότι θα δούμε και στην Ελλάδα να γίνεται γάμος και θα είστε και καλεσμένοι». Μάλιστα, υποστήριξε πως «πρέπει όλοι να μπορούμε να είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε και αυτό που είμαστε πραγματικά», καθώς «μια κρυφή ζωή δεν είναι μια πραγματική ζωή».

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη δήλωσε ακόμη πως ο πρωθυπουργός διόρισε τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό, τον κ. Γιατρομανωλάκη, αλλά και προχώρησε στη δημιουργία της επιτροπής που θεσμικά μελέτησε το θέμα της ισότητας ΛΟΑΤΚΙ.

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα θέμα, είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός, επιλέγει τους συνεργάτες του με βάση τις ικανότητές τους»δήλωσε ο ίδιος.

 

Πηγή: dimokratia.gr

 

Πηγή

Προβολές : 528


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα