Σχολική ΒΙΑ και η κοινωνία σε βαθιά σήψη και αποσύνθεση. Βίντεο ντοκουμέντο έξω από το σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Σχολική ΒΙΑ και η κοινωνία σε βαθιά σήψη και αποσύνθεση. Βίντεο ντοκουμέντο έξω από το σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε

18 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:334
Μοίρασέ το

 

 Συμμορία σακάτευε στο ξύλο μικρά παιδιά

Ελάτε να κοιτάξουμε τα μούτρα μας στον καθρέπτη…

ΤΟΛΜΑΜΕ;

ΟΧΙ… ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΑΣ ΩΣ “ΑΝΘΡΩΠΩΝ”… ΩΣ ΛΑΟΥ… ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ!!!

Ελάτε να κοιτάξουμε τα μούτρα μας στον καθρέπτη, “ΓΟΝΕΙΣ” – “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ” – ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

ΘΑ ΦΡΙΞΟΥΜΕ… ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΑ!!! ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ” ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

Όλη η ευθύνη είναι δική μας!

Εμείς… ως “γονείς”, ως “εκπαιδευτικοί”, ως κοινωνία, της επιτρέψαμε να δημιουργηθεί και να διογκωθεί.

ΕΜΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. “Ο Διευθυντής κλήθηκε για κατάθεση στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”!!!

Για ποιούς διευθυντές και εκπαιδευτικούς, μιλάτε μωρέ;;; Το μεγαλύτερο ποσοστό απ’ αυτούς, κουμμούνια και αριστεροί, και κυρίως ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, είναι…

Τους έζησα δεκαετίες… και τους σιχάθηκα…

 

Υ.Γ.2.  Τα βίαια παιδιά, είναι δικά μας παιδιά…

Τα παιδιά που δέχονται την βία, είναι δικά μας παιδιά…

Και τα δυο, βγήκαν μέσα από την “ελληνική” οικογένεια… 

Βγήκαν από γονείς, από εκπαιδευτικούς, από το περιβάλλον που εμείς ζούμε,  σε μια Πολιτεία που εμείς επιλέξαμε να μας κυβερνάει και δυστυχώς ανεχόμαστε ακόμα, όσο κι αν μας αφανίζει καθημερινά…

Ο καθρέπτης της παιδικής βίας, είναι ο δικός μας καθρέπτης, που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν αντέχουμε να δούμε…

 

Κορυφώνεται η τραγωδία στα Κάτω Πατήσια, καθώς στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 14χρονου Μάκη, του μαθητή που αυτοκτόνησε στο σπίτι του.

Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως τις τελευταίες ώρες από φίλους και συμμαθητές του 14χρονου βάζουν το bullying σε πρώτο πλάνο, καθώς φαίνεται πως υπήρχαν πολλά περιστατικά εκφοβισμού στο σχολείο του και γι’ αυτό άλλωστε ο διευθυντής κλήθηκε για κατάθεση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πέρα από το bullying, οι Αρχές περιμένουν και τα ευρήματα από το κινητό τηλέφωνό του, το οποίο βρέθηκε δίπλα του στο σημείο που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε κάποια «πρόκληση» στα social media όπως είναι το «blackout challenge» δεν έχει βγει από το κάδρο, με τους Αξιωματικούς της αστυνομίας να αναζητούν επίσης αν είχε υπάρξει και κάποιο άλλο γεγονός, όπως μία ερωτική απογοήτευση, που να τον οδήγησε στη συγκεκριμένη πράξη. Αλλωστε ο ίδιος δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα ώστε να εξηγεί τους λόγους της απόφασή του.

Ο θάνατος του αγοριού προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης, με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών να δίνει εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρτικής εξέτασης για το ποινικό αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία.

 

Βίντεο – ντοκουμέντο

Μετά την άσχημη αυτή εξέλιξη, στο προσκήνιο έρχεται εκ νέου βίντεο έξω από το σχολείο του 14χρονου, το 54ο Γυμνάσιο, όπου συμμορία ανηλίκων είχε γίνει πέρυσι ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Στο νέο βίντεο, διακρίνονται τρία μέλη από τη συμμορία να κυνηγούν έναν μαθητή, τον οποίο τον ρίχνουν κάτω και αρχίζουν τα δολοφονικά τους χτυπήματα.

Με μπουνιές και κλωτσιές ακόμα και στο κεφάλι.

Ο άτυχος μαθητής είναι πεσμένος κάτω και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει το κεφάλι του.

Οι ανήλικοι, όμως, νταήδες δεν το βάζουν κάτω και δεν δείχνουν κανένα έλεος και συνεχίζουν να χτυπούν το άτυχο παιδί αλύπητα. Κάποια στιγμή ακούγονται φωνές από κάποιους να σταματήσουν «εεεε φτάνει πια».

Προς στιγμήν, για μερικά δευτερόλεπτα φεύγουν από πάνω του, αλλά μετά συνεχίζουν τα χτυπήματα.

Η συμμορία από το 1ο ΕΠΑΛ χτυπά ανήλικο σε γειτονιά – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Πηγή

Προβολές : 334


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα