ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΑΔΕ. ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΓΙΑΤΗ

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΑΔΕ. ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΓΙΑΤΗ

6 Νοεμβρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,346
Μοίρασέ το

 

 

Η επιτροπή Ελλήνων πολιτών κατά των πλειστηριασμών σε συνεργασία και με άλλους κοινωνικούς φορείς, διοργανώνει ανοικτή ενημέρωση με βασικά ζητήματα τα δάνεια και τις υποχρεώσεις των Ελλήνων πολιτών, κυρίως προς τις τράπεζες αλλά και τις υποχρεώσεις των Ελλήνων πολιτών προς την ΑΑΔΕ.

 

Κεντρικός ομιλητής ο κος ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ.

 

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη παρουσίαση ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ…

Πάνω από μια δεκαετία, στέκεται στο πλευρό των δανειοληπτών, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ… σε αντίθεση με κάποιους που… φέρονται να έχουν εξαπατήσει δανειολήπτες και δεν έχουν κάνει τίποτα, αφού τους πήραν χρήματα… (διαβάστε εδώ για τον κ. Σπύρο Παγιάτη)…

Στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έχουν περιέλθει αποκαλύψεις για κάποια… “σαϊνια”, προς ΝΕΜΕΑ μεριά…

Θεωρώ πως οι δανειολήπτες και όχι μόνο, τουλάχιστον της Αθήνας, και περιχώρων, θα πρέπει να παρευρεθούν  σ’ αυτή την πολύ σημαντική παρουσίαση, γιατί θα ειπωθούν νέοι τρόποι προστασίας των φορολογουμένων που χάνουν τα σπίτια τους επειδή δεν μπορούν να καλύψουν τα δυσθεώρατα για τον φτωχευμένο Έλληνα φορολογικά μέτρα ή τα δάνεια προς τις τράπεζες.

Παρακαλώ, διαδώστε το σε όσους γνωρίζετε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 & ΩΡΑ 19.00 !
Η επιτροπή Ελλήνων πολιτών κατά των πλειστηριασμών σε συνεργασία και με άλλους κοινωνικούς φορείς, διοργανώνει ανοικτή ενημέρωση με βασικά ζητήματα τα δάνεια και τις υποχρεώσεις των Ελλήνων πολιτών, κυρίως προς τις τράπεζες αλλά και τις υποχρεώσεις των Ελλήνων πολιτών προς την ΑΑΔΕ.
Το σταμάτημα – ακύρωση της εκποίησης της ιδιωτικής περιουσίας μέσω των παράνομων πλειστηριασμών των Funts και ανάκτηση αυτής, αλλά και το σταμάτημα – ακύρωση της αντίστοιχης διαδικασίας που γίνεται μέσω της παράνομης ΑΑΔΕ.
Το σταμάτημα – ακύρωση και ανάκτηση της δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων πολιτών που εκποιειται μέσω του παράνομου υπερταμείου.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο κος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ( οικονομικός αναλυτής ), κεντρικός ομιλητής ο κος ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ.
Η ενημέρωση θα γίνει στο Κέντρο Πολιτισμού <<ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ>>, επί της ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ 154 και ΝΑΞΟΥ , ΑΘΗΝΑ
(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ <<ΕΛΑΙΩΝΑΣ>> , ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΡΟ : M3 / ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ : Π2 , Π3 , Π3Β / ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ : ΓΡΑΜΜΗ 856-ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΙΓΚ )

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,346


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα