σ΄όλους κάτι λείπει... κάτι αναζητούν... (3 βίντεο και μια ταινία)

σ΄όλους κάτι λείπει... κάτι αναζητούν... (3 βίντεο και μια ταινία)

18 Νοεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
σ΄όλους κάτι λείπει... κάτι αναζητούν... (3 βίντεο και μια ταινία)

 

Πως την κάναμε έτσι τη ζωή μας;

 

σ΄όλους κάτι λείπει... κάτι αναζητούν... (3 βίντεο και μια ταινία)

… μας έφαγαν οι πεποιθήσεις…τα στερεότυπα…

Ψάχνεις να βρεις άνθρωπο ευτυχισμένο και δεν βρίσκεις…

… σ’ όλους κάτι λείπει…

… όλοι κάτι αναζητούν…

… βασικό στοιχείο αναζήτησης, ο έρωτας και η αγάπη…

… τα υποβιβάσαμε κι αυτά σε … ανάγκη…

… και δεν καταλάβαμε, πως το θέμα, δεν είναι ο έρωτας ή η αγάπη προς τον άλλον, αλλά ο έρωτας για την ίδια τη ζωή…

… άνθρωποι μισοι… όχι ολόκληροι, αναζητάμε το άλλο μας μισό…

…τι να το κάνεις το μισό μάτια μου, αν στη ζωή σου, δεν νοιώθεις την … ολότητα;

… είμαστε ολόκληροι άνθρωποι, μωρέ… δεν είμαστε μισοί…

 

καλησπέρα… πάντα υπάρχει καιρός, ν’ αλλάξουμε τις διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις μας…και να πάρουμε αλλιώς τον έρωτα, την αγάπη, τη ίδια τη ζωή…

 

Καλλιόπη

μουσικές πεποιθήσεις… εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

 

 

Προβολές : 129


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα