Σύβοτα Θεσπρωτίας: 5 κορυφαίες παραλίες τους με τιρκουάζ νερά που θα σας μαγέψουν!

Σύβοτα Θεσπρωτίας: 5 κορυφαίες παραλίες τους με τιρκουάζ νερά που θα σας μαγέψουν!

24 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:267
Μοίρασέ το

 

Εδώ στα όμορφα Σύβοτα, θα βρείτε μαγευτικές παραλίες με τιρκουάζ νερά… επίγειοι παράδεισοι για ατελείωτες ώρες για κολύμπι!

Αν αυτό που αναζητάτε είναι ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης ή και διασκέδασης στην παραλία και πολύ κολύμπι!

 

Τι θα λέγατε για ένα… απογευματινό μπανάκι…και επιστροφή αργά το βράδυ;;;

Όσοι θέλουν ένα μικρό ταξείδι και μπάνιο σε τιρκουάζ νερά, ας επιβιβαστούν στο… τρεχαντίρι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Άλλος για την βάρκα μας;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα Σύβοτα είναι ένας ηπειρωτικός προορισμός που θα φτάσετε με το αυτοκίνητο και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογενειακές ή και παρεϊστικες εξορμήσεις! Άλλωστε η Ελλάδα έχει υπέροχες παραλίες παντού και τα νησιά δεν είναι οι μόνες επιλογές για καλοκαιρινές διακοπές.

Εδώ στα όμορφα Σύβοτα, θα βρείτε μαγευτικές παραλίες με τιρκουάζ νερά… επίγειοι παράδεισοι για ατελείωτες ώρες για κολύμπι!

Αν αυτό που αναζητάτε είναι ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης ή και διασκέδασης στην παραλία και πολύ κολύμπι!

Το πανέμορφο χωριό στο νότιο τμήμα του νομού Θεσπρωτίας υπόσχεται να σας μαγέψει με τις πανέμορφες και εξωτικού τοπίου παραλίες του!

Ας δούμε μαζί 5 από αυτές που κερδίζουν τις εντυπώσεις…

Μικρή Άμμος

Τρεις λέξεις θα μπορούσαν να την περιγράψουν: μουσική, χορός και κολύμπι! Αυτός ο μικρός αλλά ταυτόχρονα πανέμορφος κολπίσκος αποτελεί την ιδανική επιλογή για διασκέδαση στην παραλία, με το bar να δίνει το ρυθμό και την μαγευτική θέα να σε συναρπάζει.

Το βίντεο εδώ

Τα νερά είναι εξαιρετικά καθαρά και η παραλία είναι γεμάτη με ψιλά αλλά και χοντρά βότσαλα. Από τις επιλογές που δεν πρέπει να χάσετε!

Μεγάλη Άμμος

Στη διαδρομή από το χωριό Πέρδικα προς τα Σύβοτα θα συναντήσετε τη Μεγάλη Άμμο, και σίγουρα θα θελήσετε να κάνετε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της!

Με το χαρακτηριστικό κρύο νερό του Ιονίου πελάγους η παραλία αυτή θεωρείται κατά πολλούς μία από τις καλύτερες της περιοχής.

Ιδανική τόσο για οικογένειες όσο και για παρέες, με αρκετές ταβέρνες και καφέ τριγύρω να σας περιμένουν μετά από τις βουτιές σας.

Το βίντεο εδώ 

Πισίνα

Πολυαγαπημένη και φημισμένη παραλία που κατά καιρούς έχει προταθεί από πολλά τουριστικά περιοδικά ως top επιλογή! Ο λόγος; Τα μαγευτικά τιρκουάζ νερά γύρω από το καταπράσινο νησάκι απέναντι από τα Σύβοτα, που θυμίζει σκηνικό από εξωτική παραλία.

Και καθώς αναφερόμαστε σε νησάκι, η πρόσβαση εδώ είναι δυνατή μέσω κάποιου σκάφους ή καϊκιού.

Ένας επίγειος παράδεισος που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές!

Το βίντεο εδώ

Αγία Παρασκευή

Μια παραλία μέσα στην καρδιά του καταπράσινου τοπίου!

Βότσαλα, ζεστά νερά και ένα μικρό κατάφυτο νησάκι ακριβώς απέναντι σας περιμένουν για να σας ενθουσιάσουν.

Η παραλία είναι οργανωμένη και στη γύρω περιοχή θα βρείτε μια πληθώρα από ψαροταβέρνες γιατί μετά τις βουτιές ανοίγει η όρεξη!

Το βίντεο εδώ

Κάρβουνο

Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο βρίσκεται η μοναδικής ομορφιάς παραλία Κάρβουνο. Συνδυάζει τα καταγάλανα ζεστά νερά με τη φύση! Για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης αποτελεί την ιδανική επιλογή. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για οικογένειες με παιδιά.

Το βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 267


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα