Σύντροφε, σου βρίσκονται σπίρτα και στουπί; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!

12 Μαΐου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Επειδή όμως η δικαιοσύνη κινείται με τον αραμπά δεν αποκλείεται προσεχώς μια «πυρκαγιά» ή «πλημμύρα» στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ να εξαφανίσει πολλά στοιχεία αυτού του παρακράτους του μεταπολιτευτικού σοσιαλισμού, που τα είχε όλα, παρασιτισμό, λοβιτούρες, εκβιασμούς, κομματοκρατία, μαφία, σωματεμπορία και φυσικά μπόλικο λαϊκισμό και σοσιαλιστικά φούμαρα.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν προσεχώς αν διαβάσετε πως κάποιο βραχυκύκλωμα έκανε παρανάλωμα τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ για να εξαφανιστούν τα στοιχεία…

 

“Πρόσφατα η συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΕΝΟΠ ζήτησε από τα σωματεία να επιβαρύνει τους εργαζόμενους με εισφορές προκειμένου να καλυφθεί το 1,5 εκατ. για το οποίο παραπέμπεται στη δικαιοσύνη η διοίκηση της εταιρείας και του συνδικάτου”.

ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ!!!

ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

ΠΑΣΟΚ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ…

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (καταναλωτές) ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΑΣ;

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Κάποιοι … παλιοί αναγνώστες του προηγούμενου ιστολογίου μου, θα θυμούνται αυτή την ανάρτηση, με την οποία είχε γίνει χαμός.

Σήμερα, ξαναγίνεται επίκαιρη, λόγω των παρανοϊκών χρεώσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Κάτι τέτοια λαμόγια πληρώνει ο ελληνικός λαός… τις απάτες και τις ρεμούλες του… και δυστυχώς σαν ΡΑΓΙΑΣ που είναι, συνεχίζει να πληρώνει, αντί να κάνει ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

Το άλλοτε νούμερο ένα της ΓΕΝΟΠ είναι υπόδικος για παράνομη χρηματοδότηση του συνδικάτου με χρήματα που κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει σε ποιες τσέπες κατέληξαν. 

Για να διαφύγει όλων των κυρώσεων με τις νομικές συμβουλές γνωστού λαϊκού αγωνιστή του ελληνικού σοσιαλισμού ( είχε αποκαλεστεί «Βλαξ ή απατεών;» όταν έβαλε τι κεφάλι του στο τορβά για τις ύποπτες δοσοληψίες του Ανδρέα Παπανδρέου), έχει εγκαταλείψει το συνδικάτο και είναι μέλος τους ΔΣ της ΔΕΗ.

Ο νούμερο δυο της ΓΕΝΟΠ ευρέθη με offshore στη Κύπρο, με καταθέσεις άνω του ενός εκατομμυρίου τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.

Καθώς περιγράφει το αστυνομικό ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ο ίδιος συνδικαλιστής που δεν ανήκει στη μεγαλύτερη φωλιά της διαφθοράς της μεταπολιτευτικής ιστορίας, το ΠΑΣΟΚ αλλά το ΣΥΡΙΖΑ, μετείχε σε αλυσίδα φούρνων η οποία χρησιμοποιούνταν σαν «πλυντήριο» εσόδων σωματεμπορίας.

Παλαιότερα το ΚΚΕ τον είχε στείλει για μετεκπαίδευση στη ΕΣΣΔ κατά τη διαδικασία των «κούτβηδων» όπως έλεγαν στη κομμουνιστική σολομονική διάλεκτο.

Όπως οι Γκα-Γκε-μπίτες στράφηκαν στο κοινό έγκλημα για να βιοποριστούν, έτσι και τα τσιράκια προσαρμόστηκαν σε παρόμοιες παρασιτικές δραστηριότητες.

Καθώς η σωματεμπορία αφορούσε γυναίκες χωρών της πρώην σοβιετίας είναι φανερό πως οι σύντροφοι είχαν στήσει καθετοποιημένη επιχείρηση όπου η πρώτη ύλη ξεκινούσε από τα θύματα της σοσιαλιστικής εξαθλίωσης και κατέληγε το τελικό προϊόν να ξεπλένεται σε αλυσίδα φούρνων μαζί με τα παράπλευρα κέρδη του συνδικαλισμού.

Ο συνδικαλιστής που όπως πολλοί άλλοι του συναφιού που προτίμησαν το συνδικαλισμό ως μέσω κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ανέλιξης, κατάφερνε να αποσπά από τη διοίκηση της ΔΕΗ μελέτες εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ, με αντάλλαγμα να την αφήνει  ήσυχη. Για τις μελέτες αμείβονταν σύμφωνα με τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης μέλη της οικογένειάς του, χωρίς ποτέ βέβαια να τις παραδίδουν.

Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες έχουν φύγει με τον ίδιο τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις από το κρατικό μονοπώλιο του ηλεκτρισμού για να περάσει το κόστος στον καταναλωτή ιδιώτη ή επιχείρηση; Πόσα δισεκατομμύρια αθροίζουν σε βάθος χρόνου αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες;

Ποιος τα έχει πληρώσει αυτά, καθώς τζάμπα χρήμα δεν υπάρχει;

Φυσικά οι αρχικλέφτες είναι οι πρώτοι που φωνάζουν για τα συμφέροντα των αδυνάμων, για δωρεάν ρεύμα στα φτωχά νοικοκυριά, για το επάρατο μνημόνιο και κυρίως για παραμονή του καθεστώτος του κρατικού ηλεκτρικού μονοπωλίου στο έλεγχο του δημοσίου όπου έχουν κράτος οι συνδικαλιστές.

Η ΓΕΝΟΠ αποτελεί την αιχμή του δόρατος της παρασιτοκρατίας και κλεπτοκρατίας της μεταπολίτευσης, καθώς για πολλά χρόνια κρατούσε τους διακόπτες του ηλεκτρισμού και μέσω αυτών εκβίαζε ολόκληρη την κοινωνία.


Όταν παλαιότερη διοίκηση της ΔΕΗ σχεδίασε επενδύσεις μονάδων λιθάνθρακα για την παραγωγή ηλεκτρισμού με χαμηλό κόστος, η συνδικαλιστοκρατία, εμπόδιζε το σχέδιο με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, είτε γιατί άλλα ιδιωτικά συμφέροντα θα θίγονταν από την εξέλιξη, είτε γιατί η ίδια δεν είχε τα κατάλληλα ανταλλάγματα στα πλαίσια της συνδιοίκησης που ασκούσε.

Σήμερα, το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα είναι πολύ υψηλότερο, από αυτό που επιτρέπει την ανταγωνιστική λειτουργία της βιομηχανικής δραστηριότητας, η οποία θα μπορούσε να μειώσει το 1,5 εκατ. των ανέργων του ιδιωτικού τομέα.

Είναι φανερή η γραμμή που συνδέει τα πράγματα όπου οι εμφανιζόμενοι σαν υπερασπιστές του δημοσίου συμφέροντος των φτωχών και αδυνάμων δεν ήταν παρά κλέφτες, κακούργοι ή στην καλύτερη περίπτωση κοινοί απατεώνες.

Με αυτή την έννοια πόσοι από το 1,5 εκατ. των ανέργων που δεν έχουν να πληρώσουν ηλεκτρικό και νερό και τρόφιμα οφείλουν την κατάσταση της ανεργίας τους στο μονοπώλιο που ήλεγχαν οι διεφθαρμένοι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ;

Καλά το ΠΑΣΟΚ ήταν το ίδιο πατόκορφα βουτηγμένο στη διαφθορά( η Νέα Δημοκρατία δεν εξαιρείται έχουμε ασχοληθεί και θα ξανασχοληθούμε σε άλλα άρθρα) αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ πως ανεχόταν ένα τόσο διεφθαρμένο συνδικαλιστή;

Η ΔΕΗ αλλά και η βάση του βοούσε για τα κατορθώματα του συνδικαλιστή εδώ και πολλά χρόνια.. Η απάντηση που έλαβα όπου και αν έθεσα το ερώτημα, ήταν πως αυτές οι θέσεις κερδίζονται και διατηρούνται ταΐζοντας στόματα.

Πως νομίζετε πως κάποιοι που γεννήθηκαν συνδικαλιστές ή κομματικά στελέχη και δεν έχουν περάσει τη ζωή τους στα κομματικά γραφεία, βρίσκονται με δεκάδες ακίνητα και περιουσίες που καλοπληρωμένοι εργαζόμενοι στο ιδιωτικό τομέα δεν θα αποκτήσουν ποτέ. Τόσους πλούσιους γάμους πια;…

Πρόσφατα η συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΕΝΟΠ ζήτησε από τα σωματεία να επιβαρύνει τους εργαζόμενους με εισφορές προκειμένου να καλυφθεί το 1,5 εκατ. για το οποίο παραπέμπεται στη δικαιοσύνη η διοίκηση της εταιρείας και του συνδικάτου.

Κάποια συνδικάτα αρνήθηκαν ενώ κάποια ζήτησαν να γίνει έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ΓΕΝΟΠ σε βάθος χρόνου. Φυσικά αρνήθηκαν…

Ο έλεγχος του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης για ένα μικρό χρονικό διάστημα έβγαλε σημεία και τέρατα. Ένας έλεγχος σε μεγαλύτερο βάθος θα έριχνε φως σε μια σημαντική πτυχή του παρακράτους της μεταπολίτευσης που είναι ο συνδικαλισμός.

Επειδή όμως η δικαιοσύνη κινείται με τον αραμπά δεν αποκλείεται προσεχώς μια «πυρκαγιά» ή «πλημμύρα» στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ να εξαφανίσει πολλά στοιχεία αυτού του παρακράτους του μεταπολιτευτικού σοσιαλισμού, που τα είχε όλα, παρασιτισμό, λοβιτούρες, εκβιασμούς, κομματοκρατία, μαφία, σωματεμπορία και φυσικά μπόλικο λαϊκισμό και σοσιαλιστικά φούμαρα.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν προσεχώς αν διαβάσετε πως κάποιο βραχυκύκλωμα έκανε παρανάλωμα τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ για να εξαφανιστούν τα στοιχεία…

Όπερ, Σύντροφε, σου βρίσκονται σπίρτα και στουπί;

 

Πηγή αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ http://attikanea.blogspot.com/2014/01/blog-post_5514.html

Προβολές : 521


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα