Σ’ ένα εκπληκτικό βίντεο 3′ λεπτών ο δημιουργός του, συμπύκνωσε όλες σχεδόν τις συνέπειες που προκαλούν τα κοινωνικά δίκτυα, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η καταναλωτική μανία και οι πλατφόρμες τύπου Netflix.

Σ’ ένα εκπληκτικό βίντεο 3′ λεπτών ο δημιουργός του, συμπύκνωσε όλες σχεδόν τις συνέπειες που προκαλούν τα κοινωνικά δίκτυα, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η καταναλωτική μανία και οι πλατφόρμες τύπου Netflix.

6 Οκτωβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,524
Μοίρασέ το

 

Είναι ένα βίντεο πραγματικό αριστούργημα από κάθε άποψη. Απολαύστε το και προβληματιστείτε…

Ένα απίστευτα εκπληκτικό βίντεο! Εκπληκτικό σε σύλληψη κι απόδοση…

Σ’ ένα εκπληκτικό βίντεο 3′ λεπτών και 5 δευτερολέπτων, ο δημιουργός του Anime Kanzari συμπύκνωσε όλες σχεδόν τις συνέπειες που προκαλούν τα κοινωνικά δίκτυα, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η καταναλωτική μανία και οι πλατφόρμες τύπου Netflix.

Το βίντεο είναι τύπου animation, προσεκτικά μελετημένο και φτιαγμένο με μια ανατριχιαστικά αισθαντική μουσική επένδυση.

Αποδίδει άψογα και συνοπτικά τη μάχη της ανθρωπότητας με το χρόνο, της αναγκαιότητα της αποπομπής των πολιτικών, την εξάρτηση από τα κοινωνικά δίκτυα που προκαλούν μία απεγκεφαλοποίηση του πληθυσμού, το πώς η ανάγκη να είμαστε αρεστοί στους άλλους μέσω των «like» οδηγεί στην αποχαύνωση, την απομόνωση που προκαλούν οι πλατφόρμες προβολής ταινιών «on demand» , την απομάκρυνση από σημαντικά και ουσιώδη πράγματα όπως η σταδιοδρομία που προκαλείται από πλατφόρμες τύπου «only fans» και την επερχόμενη σκλαβοποίση του νεοεμφανιζόμενου «metaverse» .

Είναι ένα βίντεο πραγματικό αριστούργημα από κάθε άποψη. Απολαύστε το και προβληματιστείτε…

Θα πρότεινα να το διαδώσετε όπου μπορείτε, ώστε να προβληματιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

 

Δείτε το βίντεο εδώ
Πηγή

Προβολές : 1,524


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα