Σ’ αυτή την ανάρτηση, δώστε πολύ μεγάλη προσοχή... ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ... (βίντεο)

Σ’ αυτή την ανάρτηση, δώστε πολύ μεγάλη προσοχή... ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ... (βίντεο)

25 Αυγούστου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,268
Μοίρασέ το

 

Oι “Εξυπνες Πόλεις” ή “Πόλεις των 15 Λεπτών” του Κλάους Σβαμπ (ΔΥΣΤΟΠΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ), Που Μας Υπόσχονται οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι κ’ οι 300+1 “σωτήρες” μας, σε 1′

Μιλάμε για την απόλυτη ΦΥΛΑΚΗ…

Κι αυτές οι φυλακές θα δημιουργηθούν σε κάθε μεγάλη πόλη προς το παρόν, και στη συνέχεια στις κωμοπόλεις.

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ιούνιος 2023 | Chris Sky | Διαβάστε το εδώ


***Δικτυογραφία:

Chris Sky on 15 Minute Cities! Chris Sky for Future Mayor of Toronto-Original Keepin It Real Podcast – YouTube

 


Δείτε το μεταφρασμένο από τον ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟ βίντεο του 1′ , εδώ

 

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/o-15-3001-1

Προβολές : 1,268


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα