Τέλειωσε κι αυτό το πολιτικό σούργελο...Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ η Νικολάου!

Τέλειωσε κι αυτό το πολιτικό σούργελο...Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ η Νικολάου!

10 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:558
Μοίρασέ το

 

“Παραιτήσου μόνη σου για να μην ανακοινώσουμε εμείς ότι σε διώχνουμε”. Το τηλεφώνημα από το Μαξίμου που τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο, στην πολιτεύτρια της Εύβοιας.

Τέλειωσε και η μανδάμ… καιρός ήταν…
Όσο για την έρευνα του ΣΔΟΕ… στα μαλακά θα πέσει…
Τέτοια πρόσωπα ποτέ δεν τιμωρούνται όπως τους αξίζει…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Οι φωτογραφίες, από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ της… αριστείας του Μητσοτάκη…

Του Άρη Σπίνου
 

Οι πληροφορίες του edolio5 αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη κατόπιν πιέσεως από το Μαξίμου παρά τις έντονες αντιδράσεις της ιδίας.

 
Νέα πολιτική θύελλα αναμένεται να ξεσπάσει μετά τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για απόσυρση της υποψηφιότητας της Σοφίας Νικολάου στις επικείμενες εκλογές.

Μετά τις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη αλλά και τον πόλεμο δηλώσεων μεταξύ των δύο, η πρώην Γ.Γ Aντεγκληματικής Πολιτικής φαίνεται πως αποφάσισε (κατόπιν τηλεφωνήματος από το Μαξίμου που ουσιαστικά την ανάγκασε να το πράξει) να μην είναι υποψήφια στις εκλογές καθώς επιθυμεί να διευκολύνει την παράταξή της Νέας Δημοκρατίας που ταλανίζεται από δεκάδες ανοικτά μέτωπα μετά και την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του edolio5 η κ. Νικολάου έλαβε την απόφαση να μην είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές όταν προηγήθηκε πριν λίγες μέρες τηλεφώνημα στο γραφείο της από υψηλόβαθμό στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου που της είπε “Παραιτήσου μόνη σου για να μην το ανακοινώσουμε εμείς ότι σε διώχνουμε”  καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα για τις προμήθειες της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

 

Πηγή

Προβολές : 558


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα