Τέρμα το δούλεμα: “Ο κόσμος ακόμη πνίγεται και ο εγκληματίας κανονιζει τη μοιρασιά στις μπίζνες! Είναι ασυγκράτητοι πλέον! Ούτε για τα ματια του κόσμου δεν είναι ικανοί να κρατήσουν τα προσχήματα!!! ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ έγκλημα με οικονομικό όφελος!”

Τέρμα το δούλεμα: “Ο κόσμος ακόμη πνίγεται και ο εγκληματίας κανονιζει τη μοιρασιά στις μπίζνες! Είναι ασυγκράτητοι πλέον! Ούτε για τα ματια του κόσμου δεν είναι ικανοί να κρατήσουν τα προσχήματα!!! ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ έγκλημα με οικονομικό όφελος!”

8 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:661
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω κι αναρωτιέμαι ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ, ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ…

 

Ο Κ.Μητσοτάκης εν μέσω καταστροφής προαναγγέλλει εργολαβίες: «Θα τις μοιράσουμε στις μεγάλες κατασκευαστικές»

Πρώτο μέλημα του πρωθυπουργού το πώς θα μοιράσει λεφτά

Μ’ ένα σμπάρο, δυο τριγώνια…

ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ…

 

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΜΙΖΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ … ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΝΟΥΝ…

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΗΡΙΚΑ ΕΡΓΑ…

ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ…

ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ… ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο Κ.Μητσοτάκης εν μέσω καταστροφής προαναγγέλλει εργολαβίες: «Θα τις μοιράσουμε στις μεγάλες κατασκευαστικές»

Την ώρα που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ούτε ο αριθμός των νεκρών, ο οποίος αυξάνεται διαρκώς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υποσχέθηκε μια νέα «πίτα» για μοίρασμα σε κατασκευαστικές εταιρείες, ενώ δεν υπάρχει ακόμη ούτε απολογισμός των ζημιών ούτε σχέδιο για αντιπλημμυρικά έργα.

«Θα πρέπει τώρα να επιστρατεύσουμε ουσιαστικά όλες τις κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας, όλες τις μεγάλες, να μοιράσουμε τα έργα τα οποία πρέπει να γίνουν και γρήγορα να κινηθούμε», είπε ο πρωθυπουργός δείχνοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα ικανοποιήσει τις εταιρείες παρά πώς θα λύσει υπαρκτά προβλήματα και πολύ περισσότερο πώς θα προνοήσει για τις καταστροφές ακούγοντας τους επιστήμονες, που προειδοποιούσαν για την καταιγίδα ή την Κομισιόν που κινεί νομική διαδικασία κατά της Ελλάδας επειδή δεν συμμορφώθηκε σε οδηγία για αντιπλημμυρικά έργα.

Αντί να ζητήσει συγγνώμη για τις υποσχέσεις που έδωσε μετά το πέρασμα του της κακοκαιρίας «Ιανός» για αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε το αντίθετο. «Η περίπτωση του “Ιανού” ήταν νομίζω ενδεικτική. Δούλεψε καλά το μοντέλο αυτό, με μία μεγάλη κεντρική εργολαβία η οποία έκανε παρέμβαση», είπε ο πρωθυπουργός.

Πώς ακριβώς δούλεψε καλά η κεντρική εργολαβία και υπάρχουν έργα που δεν έχουν τελειώσει ακόμη, δεν το εξήγησε ούτε για τα «αντιπλημμυρικά» που απέτυχαν μίλησε. Όπως αυτά που έγιναν στην γέφυρα του Ξηριά, που εγκαινιάστηκε το 2020, και κατάρρευσε.

Από εκεί και πέρα ο Κ.Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι «η ελληνική οικονομία είναι πια αρκετά ισχυρή για να μπορεί να αντέξει μία τέτοια καταστροφή». Δεν είπε, επειδή δεν ξέρει, επειδή κανείς δεν ξέρει, πόσο θα κοστίσει την ελληνική οικονομία η καταστροφή της πιο παραγωγικής αγροτικής περιοχής της χώρας. Ούτε πώς θα ζήσουν οι άνθρωποι που είδαν όλο το βιος τους, σπίτια, εργαλεία, καλλιέργειες και παραγωγικά ζώα να καταστρέφονται.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις το κόστος της καταστροφής μπορεί να ξεπεράσει το 1,5 δισ. ευρώ.

 

Πηγή

 

Ο τίτλος της ανάρτησης, είναι από το σχόλιο του Τέρμα το δούλεμα, από εδώ

Προβολές : 661


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα