Τέτοια ΚΤΗΝΗ, “εκπαιδεύουν” τα παιδιά μας;;;

Τέτοια ΚΤΗΝΗ, “εκπαιδεύουν” τα παιδιά μας;;;

7 Οκτωβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:541
Μοίρασέ το

 

Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο 39χρονος που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το γατάκι

Υπήρξε βίντεο που κατέγραψε τον άνδρα ο οποίος αφού πρώτα έλεγξε γύρω του ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, πλησίασε το μικρό γατάκι και έπειτα το πάτησε με απίστευτη βιαιότητα. Το άτυχο ζώο ξεψύχησε λίγο αργότερα, με τον δράστη να φεύγει βιαστικός από το σημείο.

 

 

 

 

Τέτοια ανθρωπόμορφα ΚΤΗΝΗ εκπαιδεύουν τα παιδιά μας;;;

Εύχομαι να έχει το ίδιο τέλος…
Καλλιόπη Σουφλή
Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο 39χρονος που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το γατάκι

Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τον άνδρα που έλιωσε με το πόδι του το γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο 39χρονος που ταυτοποιήθηκε γι’ αυτή την κτηνωδία με το γατάκι, φέρεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και να έχει διδάξει σε φοιτητές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το ΑΤ Λευκού Πύργου για θανάτωση ζώου συντροφιάς και τού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Ο δράστης έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως θα επαναληφθεί και αυτή την χρονιά.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ.

Μάλιστα, υπήρξε βίντεο που κατέγραψε τον άνδρα ο οποίος αφού πρώτα έλεγξε γύρω του ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, πλησίασε το μικρό γατάκι και έπειτα το πάτησε με απίστευτη βιαιότητα. Το άτυχο ζώο ξεψύχησε λίγο αργότερα, με τον δράστη να φεύγει βιαστικός από το σημείο.

Ο ίδιος παρά τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας αρνείται τις κατηγορίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 541


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα