Τέως …σκήπτρο!... και οι πολύ άσχημες υποψίες του αρθρογράφου...

Τέως …σκήπτρο!... και οι πολύ άσχημες υποψίες του αρθρογράφου...

27 Ιανουαρίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,237
Μοίρασέ το

Εσείς οι υπόλοιποι, στο εξής να σκεφθήτε χιλιάδες φορές το τί βρωμιά μπορούν να κρύβουν αυτές οι ιστορίες με τημΜπόλιν καί τον «αναστηθησόμενο» βασιλιά, καί τις προφητείες, καί τα σκήπτρα, καί τους Αγγλοσάξωνες / ηπαπαραίους «φίλους» καί «συμμάχους» μας.

Άντε στα σιχτήρια, τώρα, με το …έπος της…«Τεωσβασιλειάδας»! Αρκετά κράτησε.

 

Όταν δυο και πλέον μήνες πριν έγραψα ένα άρθρο με τίτλο:

Η ΕΣΤΙΑ, ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ … μέσω διαβατηρίου;;; Ύποπτα παιχνίδια σε σκοτεινούς καιρούς…

… γνώριζα πολύ καλά τι έγραφα…

 

Διαβάστε και πάλι εκείνο το άρθρο που γράφτηκε ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και θα καταλάβετε τι εννοώ…

 

Το παρακάτω άρθρο, θεωρώ πως συμπίπτει ως προς τις πολύ άσχημες υποψίες του αρθρογράφου, για το μέλλον της Πατρίδας μας…

 

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, κάλυψαν με εντιμότητα και τον θάνατο και την κηδεία, αλλά και τα παρατράγουδα και τις γελοιότητες της κυβέρνησης, γιατί είτε μας αρέσει είτε όχι ο Κωνσταντίνος ήταν βασιλιάς της Ελλάδος…και η ιστορία ούτε παραγράφεται, ούτε διαστρεβλώνεται… ενώ παράλληλα έθεσα και ένα βασικό ερώτημα:

 

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΔΡΑΣΕΙ ΩΣ… ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ;;;

 

Και έρχομαι στο μετά την κηδεία διάστημα, όπου κάποια ΜΜΕ και κάποιες ιστοσελίδες, έχουν βαλθεί να μας ξαναφέρουν την βασιλεία, στο πρόσωπο του Παύλου. (παραθέτω κάποια σχετικά δημοσιεύματα στο τέλος της ανάρτησης).

Κάποιες μάλιστα “μπατριωτικές” ιστοσελίδες, δεν έγραψαν απέφυγαν  όπως ο διάβολος το λιβάνι, να γράψουν πως οι σύζυγοι όλων των παιδιών του Κωνσταντίνου είναι εβραϊκής (ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ) καταγωγής…

 

Γιατί άραγε;;;

 

Προφανώς τα … σιχτήρια πάνε σε όλους αυτούς… 

 

Επίσης, είναι γνωστό πως Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ…

 

Κι εδώ έρχονται αμείλικτα τα ερωτήματα που θέτει ο αρθρογράφος…

 

Αντιθέτως με τον αρθρογράφο, εγώ θα ήθελα τις απαντήσεις σας στα ερωτήματά του…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε το γεγονός ότι ιδιοκτήτης της Ελλάδος, είναι ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Μην ξεχάσετε επίσης, πως Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ…

Και μην ξεχάσετε πως είναι επικεφαλής του βαθέως παρακράτους των ΗΠΑ…

Και θα ήταν κρίμα, αν ξεχάσετε πως ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ…

Άρα καλώς ο αρθρογράφος έχει πολύ άσχημες υποψίες… κι εγώ τις έχω…

Εύχομαι οι υποψίες και των δυο, να διαψευσθούν…

 

 

 

 

 

 

Το πήρα στην πλάκα, διότι όντως είναι γιά (πολλά) γέλια το όλο θέμα.

Λέω, γιά το εσχάτως προκύψαν πακέτο-delivery:

 • σκήπτρο του τέως,
 • στέμμα του τέως,
 • φέρετρο του τέως,
 • καταγωγή μαϊμού-Παλαιολόγειος του τέως,
 • αμάξι του τέως (ίσως καί ΚΤΕΟ του τέως),
 • μούσια (κυριολεκτικά) του διαδόχου του τέως…
 • κτλ του τέως.

Τεκμηρίωση: εδώ (το ορίτζιναλ Πυροβολικό με βλήματα των 155 mm! 🙂 ), κι εδώ (ο όλμος 🙂 ).

Σιγά μην κάτσουμε τώρα ν’ αναλύσουμε τί σημαίνουν συμβολικώς τα Κ κεφαλαία του σκήπτρου, σαπού κοιτάν’, πόσα είναι, κτλ κτλ. Έχουμε καί σοβαρές δουλειές να κάνουμε. Δεν θ’ ασχοληθούμε με ανοησίες ανθρώπων, που δεν καταλαβαίνουν ποιό είναι το αυθεντικό σκήπτρο του πάλαι ποτέ Κωνσταντίνου ΙΑ’ Παλαιολόγου (το οποίο, σιγά μή σώθηκε μέχρι την εποχή μας!), καί ποιό έδωσαν οι οικείοι του Κοκού στον χρυσοχόο «παραγγελιά» με όποιες παραστάσεις ήθελαν επάνω του.

Θα ήταν ντίπ γιά τα πανηγύργια καί τα κλαρίνα η φάση, παρεκτός από ένα πράγμα – που το σκέφτηκα εκ των υστέρων.

. . . . . . . . . . .

Σας έχω πεί παλιότερα, πως οι ισχυροί του πλανήτη (πλούσιοι / εξουσιαστές / λοιποί, πχ μεγαλοπαπάδες…) έχουν ο καθένας κι από έναν αποκρυφιστή από κοντά. Όχι μονάχα να του λέει το μέλλον, αλλά να τον κάνει ακόμη ισχυρώτερον (μαθαίνοντάς του τα απαραίτητα κόλπα) – ώστε να επιβάλει στους πάντες τη θέλησή του χωρίς αντιρρήσεις.

Παλιά δουλειά αυτή, από αιώνες. Επίσης, εκτός από αποκρυφιστές κοντά στους ισχυρούς (πχ Καλλιόστρο), υπάρχουν καί «μαγικά» αντικείμενα. Γιά παράδειγμα, (φαινομενικώς «αθώοι») πίνακες ζωγραφικής, όπως -ως λέγεται- η «Γέννηση της Αφροδίτης» του Μποτιτσέλλι.

Στον οποίο πίνακα, άλλα («μυητικά», ξέρω ‘γώ) έβλεπαν οι Μέδικοι, κι άλλα ο κοσμάκης.

. . . . . . . . . . .

Σας έχω πεί, επίσης, ότι αν βρίσεις κάποιον ισχυρό, σιγά μην κάτσει ν’ ασχοληθεί μαζί σου – ακόμη κι αν τον αποκαλέσεις ξέρω ‘γώ πρεζάκια, ή αδερφή. (Πολύ που ενοχλείται μ’ αυτά η Σβάμπαινα, ξέρετε…) Αν, όμως, έστω τολμήσεις να πείς δημοσίως «ο Τάδε, ο αποκρυφιστής», θα σε πάρει καί θα σε σηκώσει.

Επειδή, όμως:

 • πάνω απ’ όλα καί όλους είναι η Ελλάδα,
 • η πρόσφατη δημόσια υπερπροβολή του Κοκο-σογιού καί οι (κρυμμένοι, ή όχι) συμβολισμοί της δημόσιας παρουσίας του άπτονται λίαν σημαντικών καί λεπτών εθνικών θεμάτων της Ελλάδας (κι όχι του Πακιστάν),

εγώ ΤΟΛΜΩ καί ρωτάω:

 • Ποιοί ήταν οι -κατά καιρούς- δίπλα στην τέως βασιλική οικογένεια αποκρυφιστές; (Ονοματάκια, παρακαλώ!)
 • Ποιών «σχολών»; (Αν καί γνωρίζω πως όλοι οι εδώ βασιλείς ήταν τέκτονες. Εννοώ, παραπάνω «σχολών». Πώς τελειώνεις Φυσικό καί μετά Μαθηματικό καί μετά Πληροφορική; Έ, αυτό! 🙂 )
 • Έχουν σχέση σήμερα με το σόϊ του τέως τίποτε ιουδαίοι, ως «σύμβουλοι» αυτών των θεμάτων, μιά που το σόϊ αυτό έχει συγγενέψει με ιουδαίες;
 • Κι αν ναί, πού το πάνε;
 • Κι αν ναί (δίς), πού σκοπεύουν να ΜΑΣ πάνε, ως λαό;

[Διότι, ναί μέν, στην πλειοψηφία μας είμαστε Ζά πιστοποιημένα με ISO, αλλά τις σφαλιάρες που τρώμε, δεν τις αξίζουμε. Τις τρώμε αδίκως.

Αν εμείς τρώμε δικαίως ματσούκι, τί να πούνε, τότε, καί οι γερμαναράδες κι οι ηπαπαραίοι! Ή οι τουρκαλάδες! Απ’ αυτούς δεν έπρεπε να έχει μείνει ούτε φωτογραφία!]

. . . . . . . . . . .

Αυτά!

Προσωπικώς, δεν περιμένω απαντήσεις, διότι ξέρω ότι δεν θα τις λάβω. Αλλά ούτε καί με νοιάζουν κιόλας. Απλώς, όλη αυτή η φασαρία με τους πιθανούς συμβολισμούς ενός διακοσμημένου παλουκιού, μ’ έβαλε σε υποψίες πολύ άσχημες γιά το μέλλον της χώρας μας.

Εσείς οι υπόλοιποι, στο εξής να σκεφθήτε χιλιάδες φορές το τί βρωμιά μπορούν να κρύβουν αυτές οι ιστορίες με τημΜπόλιν καί τον «αναστηθησόμενο» βασιλιά, καί τις προφητείες, καί τα σκήπτρα, καί τους Αγγλοσάξωνες / ηπαπαραίους «φίλους» καί «συμμάχους» μας.

Άντε στα σιχτήρια, τώρα, με το …έπος της…«Τεωσβασιλειάδας»! Αρκετά κράτησε.

 

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . . . . . .

Υγ: Η καυτερή πιπεριά στην αρχή είναι ένδειξη του πόσο σημαντικό θεωρώ το άρθρο. Με την έννοια, του πόσο θα μπεί στη μύτη (ή σε άλλο σωματικό άνοιγμα) μερικών-μερικών.

 

Πηγή

 

Είναι γνωστές οι … συμπάθειες προς την βασιλεία και της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ, και της ΕΣΤΙΑΣ, και του ΣΤΟΧΟΥ…

Είναι γνωστές  στην δημιοσιογραφική πιάτσα και οι συμπάθειες προς τους ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,237


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα