Τίποτα δέν βγάζει νόημα πιά ! Βρισκόμαστε στη Ζώνη του Λυκόφωτος...(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

18 Ιανουαρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:724
Μοίρασέ το

 

« Ο Σατανισμός είναι η αντιστροφή της Πραγματικότητας. Το κακό είναι καλό. Ο ηλίθιος είναι έξυπνος. Η αρρώστια είναι υγεία, τα ψέματα είναι αλήθειες και το αντίστροφο. Καλώς ήρθατε στην Αμερική του 2022.

 Ο Σατανισμός είναι Κομμουνισμός είναι ο Εβραϊκός Καμπαλισμός είναι η Μασσωνία

 

Δυνατό άρθρο… σε θέτει ενώπιον του ίδιου σου του εαυτού…

Στον ανάποδο κόσμο που ζούμε, τα πάντα έχουν ανατραπεί…

Πενήντα χρόνια υπόγειας προπαγάνδας απ’ αυτούς που κυβερνούν τον κόσμο και την Ελλάδα, στάθηκαν ικανά, για να ανατρέψουν Αρχές και Αξίες χιλιετιών.

Είμαστε στη Ζώνη του Λυκόφωτος…

Ο κόσμος που νομίσαμε ή που ονειρευτήκαμε να κτίσουμε, έχει γκρεμιστεί, και μαζί του γκρεμιστήκαμε κι εμείς… κι ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει…

Αντιθέτως, στεκόμαστε αμήχανοι μπροστά σε κάτι που λέγεται “ζωή”, αλλά δεν είναι…

Μακάρι να μην έρθει ποτέ η μέρα που θα πάρουμε τη ζωή μας πίσω… γιατί η ζωή που ζήσαμε, ήταν γεμάτη ΨΕΜΜΑΤΑ.

Μακάρι να κτιστεί ένας καινούργιος κόσμος, στα συντρίμμια του παλιού…κι απ’ αυτόν, να απουσιάζουν τα βδελύγματα του κόσμου τούτου.

 

Καλλιόπη Σουφλή

«Βᾶλε μάσκα.Θέτεις τήν ὑγεία μου σέ κίνδυνο»

 

Ζούμε ξεκάθαρα σε έναν ανάποδο κόσμο όπου το σωστό είναι λάθος και το λάθος είναι σωστό, όπου το ηθικό είναι ανήθικο και το ανήθικο είναι ηθικό, όπου το καλό είναι κακό και το κακό είναι καλό, όπου το να σκοτώνεις δολοφόνους είναι λάθος, αλλά το να σκοτώνεις αγέννητα μωρά είναι εντάξει!
του Στίβεν Φίσμαν
(henrymakow.com)
Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω την προοπτική να μην ζήσω στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τουλάχιστον όχι σε αυτήν που γνώριζα όλη μου τη ζωή.
Ποτέ δεν ήθελα να ζήσω πουθενά αλλού.
Είχα την τύχη να γεννηθώ εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μου.
Σήμερα όμως ξύπνησα και καθώς έπαιρνα το πρωινό μου χυμό πορτοκαλιού, συνειδητοποίησα ότι όλα αλλάζουν προς το χειρότερο.
Όπως και να ψηφίσω, ό,τι και να πω, όσο κι αν προσεύχομαι, κάτι κακό έχει εισβάλει στο έθνος μας και οι ζωές μας δεν πρόκειται να είναι ποτέ ίδιες.
Έχω μπερδευτεί από την εχθρότητα της οικογένειας και των φίλων.
Κοιτάζω ανθρώπους που γνωρίζω σε όλη μου τη ζωή — τόσο γεμάτοι μίσος που συμφωνούν με απόψεις που δεν θα εξέφραζαν ποτέ ως δικές τους.
Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να μπήκα στη Ζώνη του Λυκόφωτος.

Γίναμε ένα έθνος που έχει χάσει το συλλογικό του μυαλό! Δεν μπορούσες να φανταστείς αυτή την παραφροσύνη:

    – Αν ένας άντρας προσποιείται ότι είναι γυναίκα, πρέπει να προσποιηθείς μαζί του.
– Κάπως είναι αντιαμερικανικό να μετράει η απογραφή πόσοι Αμερικανοί είναι στην Αμερική.
– Οι Ρώσοι που επηρεάζουν τις εκλογές μας είναι κακοί, αλλά οι παράνομοι που ψηφίζουν στις εκλογές μας είναι καλοί.
– Ήταν ωραίο για τον Τζο Μπάιντεν να «εκβιάζει» τον Πρόεδρο της Ουκρανίας προς όφελος του Πούτιν.
– Οι εικοσάρηδες είναι πολύ μικροί για να πιουν μια μπύρα, αλλά τα δεκαωκτάρικα είναι αρκετά μεγάλα για να ψηφίσουν.
– Άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ σκλάβους θα πρέπει να πληρώσουν αποζημιώσεις για τη δουλεία σε ανθρώπους που δεν υπήρξαν ποτέ σκλάβοι.
– Όσοι δεν έχουν πάει ποτέ στο κολέγιο θα πρέπει να πληρώσουν τα χρέη των φοιτητών που πήραν τεράστια δάνεια για τα πτυχία τους.
– Οι μετανάστες με φυματίωση και πολιομυελίτιδα είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά εσείς πρέπει να αποδείξετε ότι ο σκύλος σας είναι εμβολιασμένος.
    – Οι Ιρλανδοί γιατροί και οι Γερμανοί μηχανικοί που θέλουν να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, αλλά κάθε αγράμματος μέλος συμμορίας ή τρομοκράτης που πήδηξε τον φράχτη στα νότια σύνορά μας,είναι ευπρόσδεκτος.
    – 5 δισεκατομμύρια δολάρια για την ασφάλεια των συνόρων είναι πολύ ακριβά, αλλά 1,5 τρισεκατομμύριο δολάρια για τη «δωρεάν» υγειονομική περίθαλψη των παρανόμως εισελθόντων δεν είναι.
  – Αν κάνεις απάτη για να μπεις στο κολέγιο πηγαίνεις φυλακή, αλλά αν κάνεις απάτη για να μπεις στη χώρα πηγαίνεις στο κολέγιο δωρεάν.
   – Οι άνθρωποι που λένε ότι δεν υπάρχει φύλο απαιτούν γυναίκα Πρόεδρο.
   – Ενώ Βλέπουμε άλλες χώρες που γίνονται σοσιαλιστικές και να καταρρέουν, παρ᾿όλα αυτά φαίνεται σαν μια υπέροχη προοπτική για εμάς.
    – Μερικοί άνθρωποι θεωρούνται υπεύθυνοι για πράγματα που συνέβησαν πριν γεννηθούν και άλλοι δεν θεωρούνται υπεύθυνοι για αυτό που κάνουν αυτή τη στιγμή.
    – Οι εγκληματίες πιάνονται-και-ελευθερώνονται για να πληγώσουν περισσότερους ανθρώπους, αλλά το να τους σταματήσεις είναι κακό γιατί αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων τους. Και η επισήμανση όλης αυτής της υποκρισίας μας κάνει κατά κάποιο τρόπο «ρατσιστές»!
    – Τίποτα δεν έχει νόημα πια – ούτε αξίες, ούτε ήθος, ούτε ευγένεια.
Οι άνθρωποι πεθαίνουν από έναν κινέζικο ιό, αλλά είναι ρατσιστικό να τον αποκαλούμε Κινέζικο, παρόλο που ξεκίνησε από την Κίνα.

Ζούμε ξεκάθαρα σε έναν ανάποδο κόσμο όπου το σωστό είναι λάθος και το λάθος είναι σωστό, όπου το ηθικό είναι ανήθικο και το ανήθικο είναι ηθικό, όπου το καλό είναι κακό και το κακό είναι καλό, όπου το να σκοτώνεις δολοφόνους είναι λάθος, αλλά το να σκοτώνεις αγέννητα μωρά είναι εντάξει!

Ξύπνα Αμερική, το μεγάλο αβύθιστο πλοίο Titanic America χτύπησε σ᾿ένα παγόβουνο, παίρνει νερό και βυθίζεται γρήγορα.
 
Εμείς οι Αμερικάνοι πνιγόμαστε.
 

Μίλα όσο έχεις ακόμα φωνή κι᾿ανασαίνεις γιατί σύντομα δεν θα έχεις τίποτα από τα δύο, αν ήδη δεν έχεις!

Ἀπό : henrymakow.com
Καί τό θέμα εἶναι πώς τραβοῦν τό σκοινί ὅλο καί περισσότερο ! Πόσο καί μέχρι ποῦ θέλουν νά τό φτάσουν; Καί οἱ δικές μας ἀντοχές ; Πόσοι ἀπό ἐμᾶς εἴμαστε ἰκανοί ν᾿ἀντέξουμε καί μέχρι ποίου σημείου ; Ποῦ βρίσκονται τά ὄρια ;
Γράφει ὁ Μακόου,ὡς εἰσαγωγή στό ἀνωτέρῳ θέμα :

« Ο Σατανισμός είναι η αντιστροφή της Πραγματικότητας. Το κακό είναι καλό. ο ηλίθιος είναι έξυπνος. Η αρρώστια είναι υγεία, τα ψέματα είναι αλήθειες και το αντίστροφο. Καλώς ήρθατε στην Αμερική του 2022.

 Ο Σατανισμός είναι Κομμουνισμός είναι ο Εβραϊκός Καμπαλισμός είναι η Μασσωνία
Κι᾿ἀναρωτιέμαι : Ὅλος ἐκεῖνος ὁ κόσμος,σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο,πού χαιρόταν καί ἐπευφημούσε τήν πτώση τοῦ Κομμουνισμοῦ,τό γκρέμισμα τοῦ τείχους τοῦ μίσους,πού ἔβλεπε τόν Γκορμπατσώφ σάν Ἅγιο,σήμερα πόσο μακρινό θεωρεῖ ἐκεῖνο τό συναίσθημα ; Ἀνύπαρκτο ἴσως,σά νά μήν τό ἔζησε ποτέ;
Ἄν εἶναι σέ κατάσταση πού νά δέχεται ὁλικό σβήσιμο τῆς μνήμης καί τήν ἐπιρροή τῶν ἐξουσιαστῶν στόν ὑπέρτατο βαθμό,τότε νομίζω πώς δέν τοῦ πρέπει κανένα σωσίβιο…
Ἐγώ πάντως,δέν ξεχνῶ…
Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 724


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα