Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πάνε φυλακή: Απόδειξη της προσχεδιασμένης πανδημίας – Η Ιταλία επιλέχτηκε σαν εργαστήριο διαχείρισης της κρίσης!

Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πάνε φυλακή: Απόδειξη της προσχεδιασμένης πανδημίας – Η Ιταλία επιλέχτηκε σαν εργαστήριο διαχείρισης της κρίσης!

24 Μαρτίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:538
Μοίρασέ το

 

Στο παρακάτω κείμενο έχουμε την αποκάλυψη απο συζήτηση των χρηματιστών να λένε τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον και πως θα σώσουν τα χρηματά τους. Τότε, ακόμα δεν γνωρίζαμε παρά ελάχιστα πράγματα και φυσικά δεν περίμενε κανείς να κηρύξει ο ΠΟΥ παγκόσμια πανδημία.

 

Κατάστρεψαν κράτη και λαούς, σε συνεργασία με τις πολιτικές – δικαστικές – δημοσιογραφικές – ιατρικές – οικονομικές – τραπεζικές και εκκλησιαστικές πόρνες και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι…

ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ… ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ… ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΟΝΟ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πάνε φυλακή: Απόδειξη της προσχεδιασμένης πανδημίας – Η Ιταλία επιλέχτηκε σαν εργαστήριο διαχείρισης της κρίσης!

Χρηματιστές συζητάγανε απο τον Ιανουάριο για την πορεία της οικονομίας και των κοινωνικών συνεπειών της πανδημίας Covid με απίστευτες λεπτομέρειες. Τότε αναφέρθηκε πρώτη φορά η ιδέα να κυρηξουν μια φτιαχτή πανδημία στις 11 Μαρτίου 2020! Η Ιταλία επιλέχτηκε σαν εργαστήριο διαχείρισης της κρίσης. Η ΕΕ συνέβαλε τότε άμεσα στην παγκόσμια αντίδραση του ΠΟΥ.

Γιατί “φτιαχτή” πανδημία;

Στο παρακάτω κείμενο έχουμε την αποκάλυψη απο συζήτηση των χρηματιστών να λένε τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον και πως θα σώσουν τα χρηματά τους. Τότε, ακόμα δεν γνωρίζαμε παρά ελάχιστα πράγματα και φυσικά δεν περίμενε κανείς να κηρύξει ο ΠΟΥ παγκόσμια πανδημία.

Προσέξτε την ημερομηνία της συζήτησης:

Ο άγνωστος πληροφοριοδότης περιγράφει με λεπτομέρειες το επίσημο αφήγημα, λέγοντας πως τις επόμενες εβδομάδες θα κηρυχθεί παγκόσμια πανδημία απο τον ΠΟΥ αλλα και πως έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν στις δυτικές κοινωνίες το κινέζικο μοντέλο διαχείρισης κρίσης με πρώτη χώρα στην οποία θέλουν να το δοκιμάσουν να είναι η Ιταλία!

Είναι αδύνατο να γνώριζαν απο τον Ιανουάριο πως η Ιταλία θα έχει τόσα πολλά θύματα για να ξεκινήσουν απο εκεί την διαχείριση της κρίσης (και καλά με σκοπό για να μη προκαλέσουν πανικό), άρα υποθέτουμε πως ακολούθησαν ένα πρωτόκολλο θανάτου, κάτι που ακόμα και ο πληροφοριοδότης δεν ήξερε, καθώς του είχαν πει μόνο το επίσημο αφήγημα. Μα κι αν ακόμη υποθέσουμε πως κάτι τέτοιο “έτυχε”, γιατί συνέχισαν τον ίδιο τρόπο διαχείρισης όταν είδαν να αυξάνονται οι θάνατοι συνεχώς;;;

Ο πληροφοριοδότης (γνωρίζοντας μόνο το επίσημο αφήγημα), αναφέρει πως αυτό θα συμβεί για να μη προκαλέσουν πανικό. Αυτό όμως που γνωρίζουμε σήμερα είναι πως τα ΜΜΕ προκαλούσαν επίτηδες πανικό με ψεύτικες φωτογραφίες που απεικόνιζαν φέρετρα νεκρών στο Μπέργκαμο της Ιταλίας, δήθεν από την πανδημία της νόσου COVID-19. Άρα, ήταν κάτι κατασκευασμένο με πολλούς αληθινούς (λόγω πρωτοκόλλου) και ψεύτικους θανάτους με σκοπό να προκαλέσει πανικό κι όχι το αντίθετο!

To πρωτόκολλο θανάτου επιβεβαιώνει και μια πρόσφατη μαρτυρία μιας νοσηλεύτριας που εργαζόταν στο θάλαμο COVID: “Τους έδεναν στο κρεβάτι με τα χέρια και τα πόδια χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο φαρμάκων για να τους οδηγήσουν στο θάνατο”, περιγράφει τον ίδιο ακριβώς τρόπο με απο μαρτυρίες που ακούγαμε σε όλες τις χώρες!

Οι εικόνες με τα φέρετρα του Μπέργκαμο έπαιξαν σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία με σκοπό να προκαλέσουν πανικό και τρόμο. 

Άρα η πανδημία ήταν προσχεδιασμένη και δυστυχώς…με πολλές λεπτομέρειες!

Μπείτε στο παρακάτω λινκ και διαπιστωστε το και οι ίδιοι: https://archive.4plebs.org/pol/thread/241674007/?fbclid=IwAR31dk097hYioetIWlEE5kk6SXby9PXSAS2tUvSWfShPZ-MDq5KluAHA7ao#q241674007

Ο ΠΟΥ όπως γνωρίζουμε σήμερα κήρυξε τον COVID-19 παγκόσμια πανδημία στις 11 Μαρτίου 2020!

Μετάφραση κειμένου:

Οπότε χαίρομαι που δεν είπα τίποτα γι’ αυτό πριν από δύο μέρες, όταν μπήκα στον πειρασμό να δημοσιεύσω, αλλά το ήξερα εκ των προτέρων. Αποφάσισα να μην δημοσιεύσω την Τρίτη ότι ο ΠΟΥ επρόκειτο να κηρύξει παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά εξακολουθώ να έχω ανάμεικτα συναισθήματα και δεν μπορώ να ταυτιστώ εύκολα με αυτό, οπότε θα σας ενημερώσω τώρα ότι θα είναι πολύ χειρότερο από αυτό που σου λένε. 

Θα το προλογίσω λέγοντας ότι εργάζομαι στα χρηματοοικονομικά και έχω φίλους και οικογένεια στον ιατρικό κλάδο και στον τομέα, συμπεριλαμβανομένου του CDC και ενός στενού φίλου στον ΠΟΥ.

Για αρχή το Ro (προφέρεται R μηδέν) είναι στην πραγματικότητα γύρω στο 6, όχι στο 3. Δεύτερον, είναι ελαφρώς πιο θανατηφόρο στην τρέχουσα μορφή, με την Κίνα να καλύπτει ΠΟΛΛΟΥΣ από τους θανάτους αλλάζοντας τους ως καρδιακές προσβολές, πνευμονία, νεφρική ανεπάρκεια, όλα τα είδη επίσημων αιτιών για να κρύψουν τους πραγματικούς αριθμούς. 

Το CDC και ο ΠΟΥ το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Θα ακούσετε επίσης τη φράση “επιβεβαιωμένα κρούσματα”. Επί του παρόντος, οι επιδημιολόγοι πιστεύουν ότι η Κίνα ξεπέρασε τα 120.000 κρούσματα την Τρίτη στο χαμηλότερο επίπεδο. είναι επίσης πιθανό να έφτασαν τα 100k πριν από μια εβδομάδα. Το μόνο που ξέρουν σίγουρα είναι ότι η Κίνα είχε τουλάχιστον 120.000 μολύνσεις μέχρι την Τρίτη.

Υπάρχουν επενδυτές πολύ υψηλού προφίλ που έχουν αποσυρθεί σιωπηλά. Τα ταξίδια και ο τουρισμός, οι βιομηχανίες φιλοξενίας και υπηρεσιών, αυτά είναι απλώς τα πιο άμεσα και προφανή. Η βιομηχανική παραγωγή πρόκειται να κάνει μια τρελή κούρσα. Οι μόνες «ασφαλείς» βιομηχανίες στις οποίες πρέπει να επενδύσεις αυτή τη στιγμή είναι οι βιοϊατρικοί τομείς και τα πλαστικά παραδόξως. 

Σχεδόν όλες οι άλλες βιομηχανίες θα πληγούν μαζικά και οποιοσδήποτε γνωρίζει προσπάθησε να το κάνει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα πριν από την SHTF, εν μέρει για να αποφύγει καταγγελίες εσωτερικών συναλλαγών, αλλά το πιο σημαντικό για να μην ξεκινήσει πανικός.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος που το CDC και ο ΠΟΥ το κρύβουν μέχρι σήμερα. Όσο κακή κι αν είναι η ασθένεια, ο πανικός θα είναι πάντα χειρότερος. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που πολλοί οικονομολόγοι το υποβαθμίζουν ή σας λένε ξεκάθαρα ψέματα.
το επόμενο χρόνο, ή δύο χρόνια.

Το κείμενο του αγνώστου “προφήτη” συνεχίζει με νέο μήνυμα στις 31 Ιαν 2020 δίνοντας κι άλλα στοιχεία για το τι θα συμβει:

 

Τους επόμενους μήνες η ασθένεια πρόκειται να διατηρήσει λοιμώξεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων παρατεταμένων τοπικών λοιμώξεων σε σχεδόν κάθε σημαντικό μητροπολιτικό κέντρο της γης μέχρι τα τέλη Μαΐου. Το CDC και ο ΠΟΥ των ΗΠΑ προβλέπουν και οι δύο από 60.000 έως 2 εκατομμύρια θανάτους μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Και πάλι, το υποβαθμίζουν αυτό γιατί 2 εκατομμύρια δεν θεωρούνται πολλοί άνθρωποι, αλλά αυτό είναι υπό την υπόθεση ότι μπορούν να σταματήσουν τις μολύνσεις σε κάθε μεγάλη αστική ζώνη.

Τώρα για το κακό κομμάτι. Περιμένουν ότι αυτό το πράγμα θα μεταλλαχθεί περαιτέρω. Αυτά τα αποτελέσματα από το αυστραλιανό εργαστήριο δεν είναι καλά. Αυτός ο ιός έχει πολύ υψηλή τάση να μεταλλάσσεται σε μια εξαιρετικά θανατηφόρα μορφή και ο ΠΟΥ προβλέπει μια πιθανότητα ότι, εάν φτάσει σε συγκεκριμένους πληθυσμούς νυχτερίδων στη Βραζιλία, μπορεί να αυξηθεί σε ποσοστό θνησιμότητας 15%. Αυτό σημαίνει ότι τη στιγμή που ακούτε για το Ρίο ή τη Μπραζίλια ή οπουδήποτε χρειάζεται να αναφέρετε περιπτώσεις, βεβαιωθείτε αμέσως ότι έχετε προμήθειες αξίας ενός μήνα, επειδή πρόκειται να αρχίσει να σκοτώνει πολλά εκατομμύρια ανθρώπους. 

Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά το γεγονός ότι οι περισσότερες χώρες, ιδιαίτερα οι ΗΠΑ, έχουν ένα ορισμένο όριο μέσης κατειλημμένης κλίνης έναντι της πλεονάζουσας χωρητικότητας σε επείγοντα περιστατικά και ότι μια αρκετά τεράστια καταστροφή μπορεί να καταστήσει αμέσως το EMS άχρηστο. ΟΛΗ η Χουμπέι είχε ήδη χτυπήσει και ξεπεράσει την ικανότητα αύξησης των κινεζικών νοσοκομείων πριν από μια εβδομάδα. Αυτήν τη στιγμή, η πλειονότητα των μεγάλων κινεζικών μητροπολιτικών περιοχών έχει αυξημένη χωρητικότητα καθώς μιλάμε και θα ξέρετε ότι σας έλεγα την αλήθεια όταν οι αναφορές για την επιβολή στρατιωτικού νόμου σε όλη την Κίνα κυκλοφορούν στις ειδήσεις την επόμενη ή δύο εβδομάδες.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά μολυσματική ασθένεια της οποίας η εξάπλωση εκτιμάται πλέον ότι είναι ασταμάτητη αλλά όχι στο χειρότερο σενάριο. Οι αγορές θα πανικοβληθούν. Οι κινεζικές αγορές δεν έχουν ανοίξει ακόμη αρχικά, γι’ αυτό θα είναι μεγάλο σοκ από την επόμενη εβδομάδα. Θα καταστρέψει τις αγορές. Οι άνθρωποι θα παραμείνουν τυφλά αισιόδοξοι καθώς τα πράγματα συνεχίζουν να χειροτερεύουν. Εάν έχετε σημαντικές επενδύσεις στο χρηματιστήριο, πάρτε τις. Σχεδόν αυτό που περιμένουν πίσω από κλειστές πόρτες όλοι όσοι γνωρίζουν είναι ότι πρόκειται να εισέλθουμε σε μια μεγάλη και πιθανώς παρατεταμένη ύφεση. Είμαστε υπερτεταμένοι σε πολλούς τομείς, οπότε ήδη περιμέναμε κάποιες πιθανές διορθώσεις εδώ και εκεί, αλλά Θυμηθείτε, η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη σε αυτό το σημείο είναι ότι 60.000 άνθρωποι θα σκοτωθούν τους επόμενους μήνες. 

Είναι εξαιρετικά μολυσματικό με R6, πιθανότητα περαιτέρω μεταλλάξεων, μολυσματικό κατά την πρόδρομη φάση και είναι αερομεταφερόμενο. Ο μόνος λόγος που δεν βλέπετε ήδη χιλιάδες άτομα να έχουν επιβεβαιωθεί εκτός Κίνας είναι επειδή είναι περίοδος επώασης, αλλά πιστέψτε με ο ΠΟΥ ήδη μιλάει για το πόσο «προβληματικό» θα είναι το κινεζικό μοντέλο στις δυτικές χώρες, και η πρώτη χώρα στην οποία θέλουν να το δοκιμάσουν είναι η Ιταλία.

Το όχι τόσο κακό αλλά τρομακτικό σενάριο είναι ότι δεν το περιορίζουν και ότι μεταλλάσσεται στη Νότια Αμερική. Αυτό θα είναι πολύ, από την ισπανική γρίπη, εάν συμβεί αυτό και πρόκειται να συντρίψει εντελώς την παγκόσμια οικονομία. Αυτό ανησυχεί τις παγκόσμιες υγειονομικές αρχές ότι είναι «μόνο» 20,6-7% πιθανότητες να συμβεί, ωστόσο, όσον αφορά τους ίδιους, το κάνουν ένα βήμα τη φορά για να μην ξεκινήσει ο πανικός, αλλά εκτιμάται ότι θα πεθάνουν πάνω από εκατό εκατομμύρια άνθρωποι τον επόμενο χρόνο. 

Ο Redfield το γνωρίζει αυτό μαζί με κάποιο άλλο κορυφαίο αμερικανικό προσωπικό CDC και δοκιμάζει την κατάσταση σύμφωνα με αυτή τη λογική. Ρωτήστε τον Kyle για αυτό όταν έχετε την ευκαιρία. Οι ευρωπαϊκές υγειονομικές αρχές δεν φαίνονται ακόμη πλήρως ενημερωμένες για όλα αυτά, αλλά ο ΠΟΥ είναι όσο εγώ».

Απλώς να γνωρίζετε το βασικό πράγμα: τη Βραζιλία και άλλες πόλεις της Νότιας Αμερικής. Αν εξαπλωθεί εκεί δεν θα μπορούν να συγκρατηθούν, τότε όλοι την γαμ… Ακόμη και χωρίς να συμβεί αυτό, δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι πιθανότατα πρόκειται να μολυνθούν, και πιθανώς ακόμη και εκατοντάδες εκατομμύρια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Δείτε την συνέχεια της συζήτησης

Δείτε ακόμα: Όταν οι θεωρίες συνωμοσίας, γίνονται γεγονότα συνωμοσίας!

 

 

Πηγή

Προβολές : 538


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα