Τί κοινό έχει η Κυβέρνηση του 17% του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Φασίστες της Δυναμό Ζάγκρεμπ;;

Τί κοινό έχει η Κυβέρνηση του 17% του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Φασίστες της Δυναμό Ζάγκρεμπ;;

10 Αυγούστου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:700
Μοίρασέ το

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ 17% ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

 

 

 

 

Το είχαν γράψει τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σε σημαντικό άρθρο τους, εδώ… Είναι σημαντικό να το διαπιστώνουν κι άλλοι…

Το δικτατορικό καθεστώς Μητσοτάκη, είναι αποφασισμένο  να εξαφανίσει τελείως τον Ελληνικό λαό και να πουλήσει ολοκληρωτικά την Ελλάδα.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…

ΑΡΑ…

ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ, ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Έχεις χρέος να γνωρίζεις και κάποια στοιχεία με τα οποία λειτουργούν οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ…

 

Είναι απλό. Υποστηρίζουν και οι 2 τους Ναζί του Ζελενσκι οι οποίοι αιματοκυλισαν την ίδια τους τη χώρα.

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης αποστρατικοποιησε ως γνωστό τη χώρα για να στείλει δεκάδες χιλιάδες ρουκέτες, άρματα και κάθε λογής πυρομαχικά δωράκι στους φασίστες του 5% του Ζελενσκι…. οι οποιοι πραξικοπηματικα κατέλαβαν την εξουσία και αιματοκυλισαν τη χώρα τους καθιστώντας την δια της βίας το δεξί χέρι των Σατανιστων του Νατο…

Άρα αναλύοντας το έχουν πολλά κοινά τα 2 καθεστώτα..

Πρώτο :5% ο ένας λίγο κάτω από 17% ο άλλος, αλλά παρουσιάζουν ΨΕΥΔΩΣ ότι έχουν την υποστήριξη του λαού τους

Δεύτερο :Σφαζουν και οι 2  τους συμπατριωτες τους κατ εντολή της Νεας Ταξης. Είτε με γενετικά σκευασματα είτε στέλνοντας τους κατευθείαν στη πολεμική κρεατομηχανη.

Τριτο και σημαντικοτερο: Είναι αμφοτεροι ΔΟΥΛΟΙ και Εκτελεστικά Όργανα της Νεας Ταξης. Εχουν απολέσει από καιρό τη Ψυχή τους και εκτελούν χωρίς συναισθήματα το λαό τους.

ΟΣΟ για τους φασίστες της Δυναμό ιδού η απόδειξη :

Βίντεο 1: https://www.youtube.com/watch?v=oVHSk2y-ozk

Βίντεο 2 : https://www.youtube.com/watch?v=Kx9EfkPlNio

Πάμε τώρα και σε κάτι Βασικό το οποίο στερούνται πολλοί : ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ.

Σίγουρα όχι με μαγικες ημερομηνίες και τελετουργίες όπως κάνουν οι Σατανιστες της Νέας Τάξης και με γελοίο τρόπο προσπαθουν αντικαθεστωτικα site να τους διαβάσουν…. παίζοντας το παιχνίδι τους…

Τα γεγονότα τα διαβάζεις με Απλό Χριστιανικο Τρόπο και Καθαρό μυαλό ως εξής :

Τί Πραγματικά έπραξε το Καθεστώς του 17% του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Έπραξε το εξής : Επέτρεψε ενώ το γνώριζε και είχε εδω και μέρες τις πληροφορίες; ΕΙΣΒΟΛΉ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΌΔΕΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΎΣΟΥΝ ΑΝΕΝΌΧΛΗΤΟΙ ΌΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΝΑ ΦΤΆΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΆΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΡΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΆΞΕΙ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΆΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ 17% ΤΟΥ ΚΥΡΙΆΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ : ΉΔΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ!!!!!

ΑΦΟΎ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΧΏΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (ΟΠΩΣ ΈΠΡΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ) ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΕΝΌΧΛΗΤΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ, ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΈΧΕΙ ΚΑΕΊ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΟΡΆ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΈΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥ…. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ..

ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΩΡΑ  ΘΑ ΖΗΤΆΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΣΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΈΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΉ ΤΩΝ ΚΡΟΑΤΩΝ.

ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ…. ΌΧΙ ΜΕ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΦΛΥΑΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΟΎΤΕ ΜΕ… ΜΑΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

ΜΙΑ ΣΩΣΤΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΈΣΤΕΛΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΤΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΊ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΕΙΣΒΟΛΉ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΕΔΆΦΟΥΣ

 

Κράτος Νεκρών

Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός

 

 

 

Προβολές : 700


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα