Τα…πτώματα στις ντουλάπες και η άλλη πλευρά των σκανδάλων...

Τα…πτώματα στις ντουλάπες και η άλλη πλευρά των σκανδάλων...

21 Νοεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:507
Μοίρασέ το

 

Νέο απίστευτο σκάνδαλο με τον Ακη Τσοχατζόπουλο, οι νέες βόμβες Βαξεβάνη και ΒΗΜΑΤΟΣ, η υποκρισία με τον ζάμπλουτο Τράγκα και η ληστεία των πολιτών μέσω τραπεζών και ΔΕΗ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Γεγονότα:

Tα σημερινά πρωτοσέλιδα στην εφημερίδα DOCUMENTO και της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ με αποκαλύψεις φοβερές και τρομερές για τις υποκλοπές σε υπουργούς κλπ

Επίσης:

1.Στις 10/8.2013 εκδίδεται η απόφαση του Κακουργιοδικείου Αθήνας.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος καταδικάζεται σε 20 χρόνια φυλακή και σε άλλα 152 χρόνια οι δυο του σύζυγοι, η κόρη του και άλλα καμιά 15αριά άτομα.Ταυτόχρονα το δικαστήριο επιβάλει δήμευση της περιουσίας του Ακη και χρηματικές ποινές τεραστίων ποσών για μίζες και τεράστια λεηλασία των ταμείων του δημοσίου .Τα χρήματα ξεπλύθηκαν με αγορές ακινήτων.Ολα τα ΜΜΕ της εποχής  εκείνης γράφουν(έγραφαν) ότι δημεύθηκε και το ακίνητο του Ακη στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33 ,μπροστά στην Ακρόπολη.Το παλάτι αυτό  είναι 600 τετραγωνικά και αξίζει εκατομμύρια.

2.Στις 10 Νοέμβρη 2022 ανακοινώνεται ότι το σπίτι αυτό παραμένει στα χέρια της οικογένειας του Ακη Τσοχατζόπουλου και κάποιος μπήκε και ξήλωσε μέχρι και  τα πατώματα.Ο δικηγόρος της οικογένειας δηλώνει στην κρατική τηλεόραση ότι η συζυγος του μακαρίτη  Ακη που εξέτισε την ποινή της είχε νόμιμα τα κλειδιά του σπιτιού και κάποιοι που είχαν επίσης κλειδιά μπήκαν και ερεύνησαν ίσως για χρήματα,ίσως και για αντίγραφο της 3ης διαθήκης του Ακη,η οποία θα ανοίξει την 1η Δεκμεβρίου 2022 και-όπως είπε- θα προκαλέσει σεισμό με τις αποκαλύψεις της για διαφθορά πολιτικών.

Το μέγα σκάνδαλο είναι ότι αυτό το σπίτι παραμένει ακόμα στα χέρια της οικογένειας που καταδικάστηκε αμετάκλητα για τεράστια ζημιά στο δημόσιο.Ολα τα υπόλοιπα μπορεί να είναι νέα πυροτεχνήματα της πλευράς του μακαρίτη Υπουργού σαν και εκείνα που είχε ξαναρίξει εν ζωή ο ίδιος περί δήθεν αποκάλυψεων που θα έκανε.Δεν τις έκανε ποτέ.Και ως επιβράβευση της στάσης του ερμηνεύουμε το μέγα σκάνδαλο της ΜΗ υλοποίησης της δήμευσης ,η οποία λειτουργεί κατ αποτέλεσμα υπέρ της οικογένειας τόσο ουσιαστικά,ώστε ο δικηγόρος της να δηλώνει ότι η κυρία Τσοχατζόπουλου δεν μένει στο σπίτι αυτό(το δημευμένο προ δεκαετίας!!!) απο επιλογή της!!!

Οπως αποκαλύψαμε και στην εκπομπή του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου(Παρασκευή 11/11/22) ενώ το σπίτι αυτό δεν πρόκανε(ντεεεε…)το δημόσιο να το πάρει, μέσω τραπεζών έχει αρπάξει σπίτια χιλιάδων πολιτών και ανάμεσα σε αυτούς π.χ. το σπίτι του προέδρου των μεριδιούχων της Τράπεζας Λαμίας Κώστα Δημητρακόπουλου, παρότι η Δικαιοσύνη έκρινε ότι όχι μόνο δεν χρωστούσε στην Τράπεζα,αλλά η Τράπεζα του χρωστούσε και 30 χιλιάδες ευρώ.Επίσης τις μετοχές του εκ των βασικών μετόχων Γιώργου Μανδηλά παρότι δεν είχε αποδείξει ποτέ ότι υπήρχαν πραγματικές οφειλές…Επίσης την περιουσία της Α.Αλαμάνου με παρόμοια σκανδαλώδη κόλπα κλπ

Θαυμάστε  στη φωτογραφία τη…συγνώμη της κυρίας Τσοχατζοπούλου για την αμετάκλητη λεηλασία…

Αυτούς τους πολίτες τους συστήνει να περιμένουν δεκαετίες να δικαιωθούν απο τη Δικαιοσύνη.Στην περίπτωση Ακη,το ακριβώς αντίθετο,καραμπινάτη απόδειξη της υποκρισίας και αθλιότητας.

Ερώτημα:το 2023 που συμπληρώνεται 10ετία η πλευρά Ακη Τσοχατζόπουλου θα μπορέσει να επικαλεστεί χρησικτησία και να προσφύγει στα δικαστήρια για ακύρωση της δήμευσης;

Αυτή η υποκρισία υπογραμμίζεται και στην περίπτωση Τράγκα.

Οταν ο Κώστας Βαξεβάνης αποκάλυψε την λίστα Λαγκάρντ,ο Τράγκας και πλείστοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι τον περιέλουσαν ως συκοφάντη και βιαστή νόμιμων προσωπικών δεδομένων ,δηλαδή νόμιμων καταθέσεων.Και σε χρόνο ρεκόρ παρέγραψαν(5ετία)το δικαίωμα του Δημοσίου να ερευνήσει τις καταθέσεις στις διάφορες λίστες και μαζί και στη λίστα Λαγκάρντ.

Σε όλους τους πολιτικούς,επιχειρηματίες και δημοσιογράφους που είναι στη λίστα δόθηκε βεβαίωση νομιμότητας για όλα με την μέθοδο της παραγραφής της έρευνας!!!

Πέθανε ο Τράγκας και μας λένε τώρα αυτοί όλοι που τότε υποστήριζαν τα “καλώς έχει” ότι πόρισμα του εισαγγελέα κ.Βουρλιώτη αποφαίνεται ότι όχι καμιά 30αριά ευρώ,αλλά καμιά 30αριά εκατομμύρια ευρώ του φτωχο -Τράγκα είναι αδικαιολόγητα και πρέπει να δικαιολογηθούν απο τους κληρονόμους και ανάμεσά τους τη χήρα του!!!

Απλως ας φανταστούμε τι υπάρχει στους άλλους λογαριασμούς και ιδιαίτερα σε εκείνους που είναι άνω των 100 και 300 και 500σίων εκατομμυρίων ευρώ!..

Εκ του αποτελέσματος ο μεν Βαξεβάνης δικαιώθηκε ως προς την διαφθορά που αποδεικνύεται στη λίστα Λαγκάρντ,αλλά και η κλεφτουριά του δημοσίου χρήματος παραμένει με τα λεφτά στην τσέπη παρότι ο Βαξεβάνης τους είχε δείξει απο τότε με τα λεφτά στην…πλάτη!

Τα ίδια κατα Βαξεβάνη και σήμερα.Τον παρουσιάζουν ως συκοφάντη και τον απειλούν ότι αυτά που θα παρουσιάσει για τις παρακολουθήσεις είναι ποινικά αδικήματα και θα τον λείσουν φυλακή.

Για τα…πτώματα στις ντουλάπες,δηλαδή τις παρακολουθήσεις, για τις οποίες η Ελλάδα έχει γίνει δακτυλοδεικτούμενη σε όλο τον κόσμο και ο πρωθυπουργός παρουσιάζεται ως σκοτεινότερος και από τις χουντικές περιόδους,ούτε λέξη…

Προφανως η συνέχεια αυτό το Σαββατοκύριακο (φωτογραφίες πάνω)θα είναι σεισμική και ασφαλής “προφητεία” μας ότι ο Βαξεβάνης και πάλι,όπως σε λίστα Λαγκάρντ και Νοβάρτις θα δικαιωθεί.

Ήδη σχετικές προαναγγελίες του σεισμού έκανε ο Αλ.Τσίπρας θέτοντας ερωτηματα για παρακολουθήσεις κορυφαίων υπουργών την Παρασκευή στον Πρωθυπουργό…

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία προσδιορίζει όχι απλά ως υπέυθυνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη,αλλά ως κεντρικό ένοχο.

Η ανακοίνωση:

«Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το εύρος των προσώπων που τέθηκαν υπό παρακολούθηση από το καθεστώς Μητσοτάκη συνεχίζονται για δεύτερη Κυριακή από την εφημερίδα Documento.

Ωστόσο, αυτήν την Κυριακή ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, που επιβεβαιώνει ότι η λίστα που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι γνήσια, ότι το Predator το προμηθεύτηκε το Μαξίμου, αλλά και ειδικότερα ότι η παρακολούθηση του υπουργού Εξωτερικών κου Δένδια από το παρακράτος του Μαξίμου είναι γεγονός που έλαβε χώρα με κακόβουλο sms, στο κινητό του περίπου πριν από έναν χρόνο.

Αναρωτιόμαστε αν ο κος Μητσοτάκης θα επαναλάβει με την ίδια ένταση τις επιθέσεις που εξαπέλυσε πριν από μια βδομάδα στην εφημερίδα Documento και στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

Αν θα μιλήσει και πάλι για παραμυθάδες, για πράκτορες των Ρώσων, αν θα απειλήσει και τους δημοσιογράφους του ΒΗΜΑτος με ποινές φυλάκισης 20 ετών, επειδή κατέχουν στοιχεία και αποδείξεις.

Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο και ανεξαρτήτως των εσωκομματικών ή προσωπικών διαφόρων εντός της κυβέρνησης, η παρακολούθηση του ΥΠΕΞ της χώρας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που θέτει σε διακινδύνευση την εθνική μας ασφάλεια.

Και ο κος Μητσοτάκης είναι ένοχος και εξαιρετικά επικίνδυνος για να κυβερνά τη χώρα».

 

Πηγή

Προβολές : 507


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα