Τα γράφουμε όχι μόνο προς ενημέρωση αλλά και γιατί με την «κατάσταση» στην οποία ζούμε καλό είναι να υπάρχουν γραπτά για «οτιδήποτε προκύψει».

Τα γράφουμε όχι μόνο προς ενημέρωση αλλά και γιατί με την «κατάσταση» στην οποία ζούμε καλό είναι να υπάρχουν γραπτά για «οτιδήποτε προκύψει».

18 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:348
Μοίρασέ το

 

Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν οι …υδραυλικοί; Οι «διαρροές» που ψάχνει το ΓΕΕΘΑ και τα «θύματα» τους

Προσωπικά με ανησυχεί πολύ η ιδέα ενός θερμού επεισοδίου ή και μιας πολεμικής σύρραξης  με τους τουρκομογγόλους (εξαρτάται τι έχουν σχεδιάσει ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΗΠΑ), με τά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ, να αποστρατεύσει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Αυτή η … “πονικομαμή” ο Αποστολάκης, τι ρόλο παίζει;;;
Ή για να το θέσω πιο σωστά: ΜΗΠΩΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;;

Το ΓΕΕΘΑ κάνει κρίσεις με «υδραυλικούς»; Το ερώτημα δεν είναι αστείο και όσα θα διαβάσετε είναι πολύ σοβαρά.

Τα γράφουμε όχι μόνο προς ενημέρωση αλλά και γιατί με την «κατάσταση» στην οποία ζούμε καλό είναι να υπάρχουν γραπτά για «οτιδήποτε προκύψει».

Στη θέση της λέξης «κατάσταση» θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ίσως και κάποια «βαρύτερη» λέξη για όσα βιώνουν όσοι δεν νιώθουν καμία υποχρέωση να συμβαδίζουν με τα «κυβερνητικά αφηγήματα».

Που «κολλάνε» οι «υδραυλικοί» στις κρίσεις στελεχών των ΕΔ;

Τους τελευταίους μήνες τέσσεροι άνθρωποι του ΠΝ «καρατομήθηκαν» και μεταξύ των «αιτιολογιών» που επικαλέστηκε το ΓΕΕΘΑ για την αποστρατεία τους ήταν το απίστευτο επιχείρημα, ότι «έκαναν διαρροές στο militaire.gr».

Έχουμε και λέμε:

•Τέθηκε ως «θέμα τιμής» από το ΓΕΕΘΑ προς τον ΥΕΘΑ η αποστρατεία δύο εξαίρετων στελεχών του ΠΝ. Είναι τα δύο στελέχη που αναφέρονται στο χαρτί του ΓΕΕΘΑ προς το ΓΕΝ  με την απαίτηση «να φύγουν»!

Ο ένας είναι ο Τάκης Δροσόπουλος, που τη περίοδο αρχηγίας του κ.Φλώρου υπηρετούσε στον ΑΟΟΑ!

Ο δεύτερος ο Παναγιώτης Καλαθάκης που υπηρετούσε στην ακριτική ναυτική βάση Κυριαμαδίου στην Κρήτη!

Ποιες …διαρροές μπορούσαν αν γίνουν απ΄ αυτές τις υπηρεσίες;

Μπορεί να μας πει το ΓΕΕΘΑ αν και ποιες…διαρροές έχουν «χρεώσει» στα δύο αυτά στελέχη;

Γνωστά και τα δύο στελέχη με τον κ. Φλώρο. Ιδιαίτερα ο Παναγιώτης Καλαθάκης με το νυν Α/ΓΕΕΘΑ είχε στενότατη καθημερινή σχέση, όταν ήταν Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Καλαθάκης στο γραφείο Τύπου του τότε Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη! Την εποχή που ανησυχούσε ότι μπορεί να τον αποστράτευε ο κ. Στεφανής.

Οι φωτογραφίες από εκείνη την εποχή… Των…«συριζαίων»…

Και φθάνουμε στην τελευταία συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ όπου συνέβησαν τα εξής απίστευτα:

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος πήγε στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ με εισήγηση να γίνει Α/ΓΕΝ ο υπαρχηγός Γ. Καμπουράκης. Την εισήγηση στήριξε και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού Θ. Ντόκος. Ο Α/ΓΕΕΘΑ φέρεται να αντέδρασε λέγοντας ότι δεν μπορεί να δεχτεί την εισήγηση γιατί ο κ. Καμπουράκης αλλά και ο Α/ΓΕΝ Στέλιος Πετράκης «κάνουν διαρροές στο militaire»!!! Τα τρία θαυμαστικά δεν είναι αρκετά…

Για να τελειώνουμε αν και δεν έχουμε απολύτως κανένα λόγο να απαντούμε στις εμμονές και στα κόμπλεξ οποιουδήποτε.

Επαναλαμβάνουμε ότι το κάνουμε για «παν ενδεχόμενο»:

  • Τον κ.Καμπουράκη δεν τον έχουμε συναντήσει ποτέ εκτός ίσως σε κάποια από τις εκδηλώσεις του ΓΕΝ στο δώμα του. Δεν θυμόμαστε να έχουμε ανταλλάξει ούτε κουβέντα διά ζώσης! Τηλεφωνικά έχουμε μιλήσει μία και μόνη φορά για αίτημα φωτορεπόρτερ που ήθελε να κάνει ρεπορτάζ σε φάρο του ΠΝ! Ούτε αυτό έγινε…
  • Με τον Α/ΓΕΝ με τον οποίο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια έχουμε να επικοινωνήσουμε τουλάχιστον 2 χρόνια! Ο λόγος είναι ότι στην τελευταία μας επικοινωνία είχε εκφράσει την ανησυχία του ότι «τον ακούνε»! Γελάσαμε, δεν επικοινωνήσαμε ποτέ ξανά μαζί του, αλλά φαίνεται ότι εμείς ήμασταν οι αφελείς κι όχι ο Αρχηγός.

Ότι κάτι δεν πάει καλά είναι προφανές. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν υπάρχει από πουθενά η πρόθεση να διορθωθεί.

Ότι αυτό που στο ΓΕΕΘΑ αποκαλούν …διαρροές δεν προερχόταν από κανέναν από τους 4 «στόχους» θα αποδειχτεί από την ίδια τη ζωή, γιατί πολύ απλά θα συνεχίσουμε να γράφουμε και να ασκούμε κριτική όπως κάνουμε ως τώρα. Ποτέ με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ποτέ για προσωπικά θέματα, πάντα για θέματα που έχουν να κάνουν με τη κακοδιαχείριση και την κακοδιοίκηση.

 

ΥΓ 1. Με τόσες υποκλοπές κι ακόμη δεν έχουν βρει …τις διαρροές.

 

ΥΓ 2. Ελπίζουμε οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι που έκαναν …χιούμορ με την 108η θέση της Ελλάδας στη λίστα για την ελευθερία του Τύπου να σοβαρευτούν. Στην «κατάσταση» που βιώνουμε θα ΄ ρθει και η σειρά τους.

 

Πηγή

Προβολές : 348


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα