Τα εμβόλια σκότωσαν 17.000.000 ανθρώπους παγκοσμίως (βίντεο)

Τα εμβόλια σκότωσαν 17.000.000 ανθρώπους παγκοσμίως (βίντεο)

4 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:552
Μοίρασέ το

 

Δεν υπήρξε πραγματική «πανδημία». Είναι άλλωστε γνωστό ότι το ποσοστό θνησιμότητας από τον κορωνοϊό (0,15%) ήταν παραπλήσιο με το ποσοστό της κοινής γρίπης (0,10%).

Οι όποιες κορυφώσεις σε θνησιμότητα παρουσιάστηκαν ανά τον κόσμο οφείλονταν στα απαράδεκτα ιατρικά πρωτόκολλα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αρχικά, και κατόπιν στους αδικαιολόγητους μαζικούς εμβολιασμούς με πειραματικά mRNA σκευάσματα.

Not 14M Lives Saved, but Over 17M Dead

Δεν υπήρξε πραγματική «πανδημία». Είναι άλλωστε γνωστό ότι το ποσοστό θνησιμότητας από τον κορωνοϊό (0,15%) ήταν παραπλήσιο με το ποσοστό της κοινής γρίπης (0,10%). Οι όποιες κορυφώσεις σε θνησιμότητα παρουσιάστηκαν ανά τον κόσμο οφείλονταν στα απαράδεκτα ιατρικά πρωτόκολλα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αρχικά, και κατόπιν στους αδικαιολόγητους μαζικούς εμβολιασμούς με πειραματικά mRNA σκευάσματα.


 

Το Lancet Infectious Diseases πρέπει να ανακαλέσει αυτό το θεμελιωδώς λανθασμένο έγγραφο, που έχει «κριθεί από ομοτίμους». Τι συμβαίνει όμως όταν ένα βραβείο Νόμπελ απονέμεται βάσει κακών δεδομένων;
Η ‘‘CORRELATION Research in the Public Interest’’ είναι μια αδειοδοτημένη, μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα την Οτάβα του Καναδά. https://www.internationalcovidsummit.com/
https://correlation-canada.org/

Ο Denis Racourt έχει διδακτορικό στη Φυσική (1984, Πανεπιστήμιο του Τορόντο), είναι πρώην τακτικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα και έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 άρθρα σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά. Οι εκθέσεις και τα άρθρα του βρίσκονται στον ιστότοπό του, στη διεύθυνση denisrancourt.ca .


Dr. Denis Rancourt – «Θνησιμότητα από όλες τις αιτίες παγκοσμίως»

(Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της ομιλίας σε ξεχωριστό παράθυρο, πατώντας πάνω στον κάτωθι σύνδεσμο, διαβάζοντας παράλληλα την μετάφρασή της εδώ)

Ο Denis Rancourt στο ICS4 – Θνησιμότητα από όλες τις αιτίες παγκοσμίως -και στη Ρουμανία (18 ΝΟΕ 2023)

Λοιπόν, θα μιλήσω για κάτι εντελώς διαφορετικό. Θα μιλήσω για τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ για το τι προκάλεσε τον κάθε θάνατο. Απλώς θα μετρήσουμε τους θανάτους. Και θα σας δείξω δεδομένα και για τη Ρουμανία. Και όλα τα γραφήματα και τα αποτελέσματα που θα παρουσιάσω βρίσκονται σε πολλές επιστημονικές εκθέσεις που έχω γράψει εγώ και οι συνεργάτες μου τα τελευταία τρία ή περισσότερα χρόνια. Και μπορούν να βρεθούν σε αυτόν τον ιστότοπο, στις επιστημονικές εκθέσεις. Και αυτοί είναι οι κύριοι συνεργάτες μου στην έρευνα της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες. Και δύο από αυτούς είναι στο δωμάτιο εδώ μαζί μας.

( 01:05 ):

Και έτσι θέλω να ξεκινήσω την ιστορική καταγραφή, σχεδόν από το 1900. Θα δείξω κάποια δεδομένα ξεκινώντας από το 1900. Θα ξεκινήσω πραγματικά στην αρχή του Covid, αν θέλετε. Τώρα, για τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες, απλά μετράτε τους θανάτους. Και αυτή είναι η περίπτωση της Γαλλίας από το 1946 και μετά, αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και αυτό που συναντάτε παντού στο βόρειο ημισφαίριο είναι ότι οι θάνατοι είναι υψηλότερος, είναι περισσότεροι το χειμώνα και πέφτουν το καλοκαίρι. Και έτσι υπάρχει ένα εποχιακό μοτίβο που είναι πολύ κανονικό.

Denis Rancourt ( 00:11 ):

Αυτό είναι γνωστό για περισσότερα από εκατό χρόνια. Και θα υποστήριζα ότι δεν είναι πλήρως κατανοητό. Θα υποστήριζα ότι απέχει πολύ από το να είναι πλήρως κατανοητό, αλλά έτσι δείχνει το μοτίβο ανά μήνα. Επομένως, εξετάζουμε τη θνησιμότητα ανά μήνα στη Γαλλία. Και αν ενσωματώσετε ανά έτος, ανά ετήσιο κύκλο γύρω από κάθε χειμώνα, από καλοκαίρι σε καλοκαίρι στη Γαλλία, φαίνεται κάπως έτσι. Άρα μπορεί να υπάρξει ένας έντονος χειμώνας που ακολουθείται από έναν ηπιότερο χειμώνα κ.ο.κ. Και το μοτίβο μοιάζει με αυτό.

( 02:17 ):

Έτσι, από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η θνησιμότητα σε πληθυσμιακή βάση μειώνεται κατά βάση. Και είναι συνήθως το 1% του πληθυσμού που πεθαίνει σε ένα δεδομένο έτος. Αυτό είναι λοιπόν το είδος των δεδομένων με τα οποία πρόκειται να ασχοληθούμε. Και ότι πέρυσι είναι η πρώτη χρονιά της λεγόμενης πανδημίας.

Και τώρα αν πάμε στις ΗΠΑ, για να δώσω ένα άλλο παράδειγμα, μπορώ να εξάγω την θνησιμότητα από κάθε αιτία. Αυτό ισχύει τώρα για μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Αυτή είναι η ηλικιακή ομάδα 15 έως 24 ετών. Και την έχω χωρίσει σε άνδρες και γυναίκες.

Άρα έχουμε τα δύο χρώματα εκεί. Και αυτό το γράφημα μας επιτρέπει να απεικονίσουμε τι μπορείτε να δείτε όταν μετράτε τη θνησιμότητα, κάτι που είναι δύσκολο. Κανείς δεν μπορεί να σας πει ότι η κυβέρνηση δεν μέτρησε σωστά τους θανάτους επειδή τα κράτη είναι πολύ σοβαρά στην καταμέτρηση των θανάτων και είναι μια νομική διαδικασία. Και έτσι αυτά είναι αδιάσειστα δεδομένα. Και είναι αυτά που βλέπετε.

( 03:18 ):

Βλέπετε ότι υπήρξε ένα γεγονός το 1918, το γεγονός αυτό ανακτήθηκε από το CDC και ονομάστηκε Ισπανική Γρίπη. Ξέρω, και υπάρχουν αρκετά επιστημονικά άρθρα που δείχνουν ότι δεν επρόκειτο για ιογενή αναπνευστική νόσο. Κανένας άνω των 50 ετών δεν πέθανε σε αυτή την τεράστια κορύφωση της θνησιμότητας. Μόνο νεαροί ενήλικες και οικογένειες και έφηβοι πέθαναν σε εκείνη την κορύφωση. Και οι πλούσιοι δεν πέθαναν εκείνη την περίοδο. Ήταν λοιπόν το 1918.

Και μετά στις Ηνωμένες Πολιτείες έχετε κάτι που ονομάζεται Μεγάλη Ύφεση. Τεράστια οικονομική κατάρρευση ακολουθούμενη από ένα οικονομικό που σχετίζεται με το Dust Bowl, το οποίο ήταν εν μέρει μια περιβαλλοντική καταστροφή. Και αυτές ήταν οι μεγάλες δυσκολίες, οι πρόσφατες κακουχίες στις ΗΠΑ. Και μπορείτε να δείτε τη θνησιμότητα εκεί και στους άνδρες και στις γυναίκες σε αυτές τις περιόδους. Στη συνέχεια, στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, βλέπετε ότι οι άνδρες έχουν αυξημένη θνησιμότητα, ενώ οι γυναίκες όχι. Και νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε γιατί. Και στην περίοδο του Πολέμου του Βιετνάμ, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει μια αύξηση στη θνησιμότητα για τους άνδρες. Αυτό είναι που μπορείτε να δείτε στη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες.

( 04:30 ):

Συμπερασματικά, έχω μελετήσει εκτενώς τη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες σε περισσότερες από εκατό χώρες σε όλες τις ηπείρους, εκτός από την Ανταρκτική προφανώς, και με μεγάλη λεπτομέρεια ανά μονάδα χρόνου, ανά εβδομάδα, ανά ημέρα, ανά μήνα, κατά ηλικιακή ομάδα, κατά φύλο. Και μπορώ να σας πω ότι το μόνο πράγμα που μπορείτε να δείτε στα δεδομένα της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες είναι τα ακόλουθα πράγματα. Εποχικές παραλλαγές, όπως εξήγησα. Το μέγιστο είναι τον χειμώνα -και στο νότιο ημισφαίριο το αντίστροφο. Ο χειμώνας τους είναι το καλοκαίρι μας. Τότε είναι που έχουν τη μέγιστη θνησιμότητα. Στην περιοχή του ισημερινού, δεν υπάρχει εποχική διακύμανση στη θνησιμότητα. Δεν υπάρχουν αιχμές, είναι μια επίπεδη γραμμή. Υπάρχει λοιπόν μια εποχική διακύμανση που ακολουθεί τα ημισφαίρια.

Μπορείτε να δείτε πολέμους, όπως ανέφερα. Μπορείτε να δείτε οικονομικές καταρρεύσεις, τεράστιες οικονομικές καταρρεύσεις που επηρεάζουν πληθυσμούς. Μπορείτε να δείτε καλοκαιρινά κύματα καύσωνα στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη -που δεν έχουν συνηθίσει να έχουν μια πολύ ζεστή περίοδο το καλοκαίρι- που σκοτώνει ανθρώπους, μερικές φορές επειδή λιποθυμούν και πέφτουν από τις σκάλες όταν έχει πολύ ζέστη, αλλά σκοτώνει ανθρώπους. Και μπορείτε να δείτε μια αιχμή που διαρκεί περίπου μια εβδομάδα σε ένα από αυτά τα κύματα καύσωνα.

( 05:44 ):

Μπορείτε να δείτε σεισμούς. Αμέσως βλέπεις τον σεισμό. Οι άνθρωποι συνθλίβονται από τα κτίρια. Μετράς τους νεκρούς και βλέπεις μια αιχμή λόγω σεισμών. Αλλά δεν βλέπουμε ούτε ανιχνεύουμε καμία από τις πανδημίες που ισχυρίζονται το CDC και συνέβησαν το 1957, το ’58, το ‘68, το 2009. Αυτές οι πανδημίες, αυτές οι λεγόμενες πανδημίες δεν προκαλούν υπερβολική θνησιμότητα από κάθε αιτία που μπορεί να ανιχνευθεί σε οποιαδήποτε χώρα και με οποιοδήποτε μέσο. Δεν μπορούν να εντοπιστούν πλεονάζοντες θάνατοι σε εθνική ή πολιτειακή κλίμακα για αυτές τις λεγόμενες πανδημίες. Άρα δεν προκάλεσαν πλεονάζοντες θανάτους, ό,τι κι αν είναι. Και μετά έχουμε…

Μετά έχουμε την περίοδο Covid. Και στην περίοδο του Covid υπήρξε μια τεράστια επίθεση. Υπήρξε μια πολύπλευρη επίθεση εναντίον ανθρώπων, ευάλωτων ανθρώπων σε πολλές διαφορετικές χώρες. Ανάλογα λοιπόν με το τι έκανε το κράτος πριν εμφανίσει τα εμβόλια… Θα μιλήσω και για τα εμβόλια. Όμως, ανάλογα με το τι έκαναν τα κράτη, προκάλεσαν υπερβολική θνησιμότητα, μερικές φορές τεράστια ποσά θνησιμότητας. Και θα σας δείξω παραδείγματα.

( 07:00 ):

Πρώτα, λοιπόν, θέλω να σας πω ότι κάτι συμβαίνει κοινωνικά ως μέρος της προπαγάνδας, η οποία λέει ότι το βραβείο Νόμπελ απονεμήθηκε για αυτό το λεγόμενο εμβόλιο. Και θέλω να σας δείξω πόσο παράλογο είναι αυτό, γιατί όλοι οι πολιτικοί που το υποστήριξαν ισχυρίζονταν ότι δεκάδες εκατομμύρια ζωές σώθηκαν από το εμβόλιο, αυτό το μαγικό εμβόλιο στο οποίο είχαν δώσει το βραβείο Νόμπελ.

Λοιπόν, το εξετάσαμε αυτό, εξετάσαμε τη βάση για αυτόν τον ισχυρισμό και η βάση για τον ισχυρισμό είναι ένα άρθρο που εμφανίστηκε στο Lancet Infectious Diseases το 2022 από τους Watson et al. Και ισχυρίζονται ότι σώθηκαν 14 έως 19 εκατομμύρια ζωές. Εμείς, λοιπόν, ως φυσικοί, ως επιστήμονες, είπαμε: «Εντάξει, αν αυτό ισχυρίζεστε, ας κάνουμε τους υπολογισμούς και ας δούμε πώς θα έμοιαζαν αυτοί στην κλίμακα της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες κατά την διάρκεια του χρόνου».

( 07:54 ):

Και ας ξεκινήσουμε λοιπόν από κάπου και πάμε στον Καναδά και βλέπουμε τον εποχικό κύκλο. Αυτή είναι λοιπόν η θνησιμότητα όλων των αιτιών σε μια κλίμακα που ξεκινά από το μηδέν. Και ας δούμε την εποχική διακύμανση. Αυτή η κάθετη γραμμή είναι η κήρυξη της πανδημίας. Η πρώτη κορυφή που βλέπετε με μπλε χρώμα εκεί, είναι ο Καναδάς που σκοτώνει ηλικιωμένους και ευάλωτους ανθρώπους σε νοσοκομεία και σε οίκους φροντίδας λόγω των επιθετικών αρχικών θεραπειών επειδή ανησυχούσαν για αυτή τη λεγόμενη πανδημία.

Και αυτό συνέβη σε πολλά σημεία κορύφωσης της θνησιμότητας (‘‘hot spots’’) στις δυτικές χώρες, αλλά δεν συνέβη σε καμία από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ή στη Ρωσία. Ανάλογα λοιπόν με τη χώρα, ανάλογα με το τι έκαναν, αυτό είναι το θέμα. Δεν συνέβη στη Γερμανία όπου δεν το έκαναν αυτό. Εντάξει. Μετά συνεχίζουμε και φέρνουμε τα εμβόλια και ισχυρίζονται ότι αυτό το εμβόλιο, που είναι ο αριθμός των εμβολίων, είναι αυτή η γκρίζα καμπύλη. Αυτές είναι οι σωρευτικές δόσεις του εμβολίου που χορηγούνται στον Καναδά.

( 08:56 ):

Και αυτό που βλέπετε είναι ότι ισχυρίζονται ότι, «Δόξα τω Θεώ που φέραμε τα εμβόλια εκείνη την εποχή γιατί διαφορετικά θα είχαμε τη θνησιμότητα στα κόκκινα». Ισχυρίζονται ότι τα εμβόλιά τους μας έσωσαν από το να έχουμε τη θνησιμότητα στο κόκκινο που υπολόγισαν. Ισχυρίζονται ότι θα υπήρχε θνησιμότητα όπως δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία μιας ανθρώπινης κοινωνίας.

Και αυτό δόξα τω Θεώ αυτό το εμβόλιο ήρθε ακριβώς τη στιγμή που θα υπήρχε αυτή η απίστευτη θνησιμότητα και μας έσωσε και μείωσε τη θνησιμότητα βασικά στο ίδιο επίπεδο που είχαμε πάντα. Αυτό έκανε το εμβόλιο. Όχι στα μισά του δρόμου, όχι κάπου ενδιάμεσα, αλλά απλώς κατέβασε τα πράγματα. Αυτή είναι η μαγεία του εμβολίου που εξηγείται από τη μαγεία των μαθηματικών μοντέλων που γράφτηκαν από εξαγορασμένους επιστήμονες που εργάζονται για εξαγορασμένους πολιτικούς. Άρα δεν είναι αλήθεια. Το εμβόλιο δεν έσωσε ζωές.

( 09:50 ):

Στην πραγματικότητα, και θα δείξω τη Ρουμανία. Θα παραλείψω κάποιες διαφάνειες. Αυτός είναι και πάλι ο Καναδάς. Αλλά αντί να δείξουμε την ακατέργαστη θνησιμότητα από κάθε αιτία, διορθώσαμε τη θνησιμότητα ώστε να εμφανίζεται μόνο η υπέρβαση της θνησιμότητας και επομένως έχετε μια επίπεδη βάση μέχρι την πανδημία και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τις υπερβάσεις που συμβαίνουν σε διάφορες χρονικές στιγμές, ανάλογα με το τι έκανε η κυβέρνηση. Και πάλι, η καμπύλη των προβλεπόμενων σωσμένων ζωών.

Τώρα, μπορούμε να το κάνουμε αυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μια χώρα που έχει πολύ πιο ευάλωτους ανθρώπους σε σχέση με τον Καναδά, από άποψη υγείας, και τους αντιμετώπισε πολύ επιθετικά. Έτσι, η βασική γραμμή, αν θέλετε, η υπερβάλλουσα θνησιμότητα από όλες τις αιτίες με μπλε χρώμα, έχει τεράστια χαρακτηριστικά που δεν βλέπουμε στον Καναδά. Και αυτός είναι ένας πολύ περίεργος ιός, τον οποίο αντιμετωπίζουμε εδώ, γιατί φέρει …διαβατήριο. Αρνήθηκε να περάσει από τις ΗΠΑ στον Καναδά, παρά το γεγονός ότι τα σύνορα είναι χιλιάδες χιλιόμετρα για τους δύο μεγαλύτερους εμπορικούς εταίρους της αμερικανικής ηπείρου.

( 11:01 ):

Το εμβόλιο δεν περνούσε τα σύνορα. Δεν πέρασε αρχικά στη Γερμανία. Όταν σχεδιάζουμε χάρτες της έντασης της υπερβολικής θνησιμότητας, βλέπουμε ότι το εμβόλιο έχει συγκεκριμένα διαβατήρια ανάλογα με την εδαφική επικράτεια. Με άλλα λόγια, δεν επρόκειτο για μια εξαπλούμενη ιογενή αναπνευστική νόσο. Το συμπέρασμά μας από τη μελέτη όλης της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες, θα σας πω το συμπέρασμά μας πριν φτάσουμε εκεί, είναι ότι υπάρχουν δεδομένα, αυτά τα σκληρά δεδομένα έρχονται σε αντίθεση με την ιδέα ότι υπήρχε ένα ιδιαίτερα λοιμογόνο παθογόνο που ήρθε στον πλανήτη και εξαπλώθηκε και αυτό προκάλεσε τον όλεθρο από μόνο του.

Αντίθετα, αυτό που βλέπουμε είναι ότι παντού όπου υπάρχει υπερβάλλουσα θνησιμότητα, μπορείτε να την ερμηνεύσετε σε σχέση με τις απίστευτα επιθετικές θεραπείες που έγιναν και τα εμβόλια, κάτι το οποίο μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε. Σας έδωσα το συμπέρασμα εκ των προτέρων, το προσπερνάω λίγο, αλλά δεν πειράζει. Έτσι μοιάζει η Ευρώπη, σε όλη την Ευρώπη ή τις χώρες που μπορέσαμε να συμπεριλάβουμε εδώ. Μοιάζει αρκετά με τις ΗΠΑ, την κατάσταση στις ΗΠΑ.

( 12:06 ):

Τώρα επιτρέψτε μου να σας δείξω τη Ρουμανία. Στη Ρουμανία δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα στην αρχή αμέσως μετά την ανακοίνωση της πανδημίας, κάτι που είναι χαρακτηριστικό των hotspot στις δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Στη συνέχεια, όμως, αρχίζει μια τεράστια υπερβολική αιχμή. Θα μιλήσουμε για αυτό λίγο περισσότερο γιατί δεν… Αρχίζω να το καταλαβαίνω καθώς μιλάω με ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα για τη Ρουμανία. Και μετά κυκλοφορούν τα εμβόλια. Και ξέρω ότι οι Ρουμάνοι δεν εμβολιάστηκαν ίσως όσο άλλοι, αλλά παρόλα αυτά, ο ισχυρισμός σε αυτό το θεωρητικό έγγραφο είναι ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα θα ήταν αυτή η κόκκινη γραμμή αν δεν υπήρχαν τα εμβόλια.

Αλλά αυτό που βλέπω όταν κοιτάζω αυτό το μοτίβο είναι ότι υπάρχει μια αιχμή ακριβώς όταν ξεκινούν να κυκλοφορούν τα εμβόλια, μετά υπάρχει μια πολύ μεγάλη αιχμή όταν τα επαναφέρουν (2η δόση) και μετά βλέπετε ότι η τελευταία κορυφή σχετίζεται άμεσα με τις ενισχυτικές δόσεις που μας δίνονται. Θα το εξετάσω λοιπόν με κάποια λεπτομέρεια στο τέλος της ομιλίας όταν θα μιλήσω για τη Ρουμανία.

( 13:11 ):

Επιστρέφοντας λοιπόν στη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες, όχι σε αυτό το θεωρητικό περιεχόμενο της κόκκινης γραμμής του τι μας λένε οι θεωρητικοί, αλλά επιστρέφοντας στα σκληρά δεδομένα, να πώς δείχνει η θνησιμότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, στο κάτω μέρος έχετε την θνησιμότητα από κάθε αιτία ανά μήνα. Έχετε την κάθετη γραμμή σε κάθε γράφημα που δείχνει την ανακοίνωση της πανδημίας. Και μυστηριωδώς, κατά την ανακοίνωση της πανδημίας, υπάρχουν hotspots συγχρονισμένα με τα hotspots σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχει αυτή η τεράστια αρχική κορυφή της θνησιμότητας. Ήμουν ο πρώτος που έγραψα ένα άρθρο για αυτό και επεσήμανα ότι συνήθως οι ιοί δεν ακολουθούν πολιτικές οδηγίες, οπότε πρέπει να είναι κάτι άλλο. Επίσης, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι υπήρχε εξάπλωση σε αυτό το χαρακτηριστικό.

( 13:58 ):

Συμβαίνει συγχρονισμένα σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο για παράδειγμα. Και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι μετά εξαπλώθηκε. Εντοπίστηκε, έμεινε εκεί και οφειλόταν κυρίως σε εξαιρετικά επιθετικές ιατρικές θεραπείες, επειδή είπαν στις ιατρικές ομάδες, τους προπαγάνδισαν ότι υπήρχε αυτό το φρικτό επιθετικό πράγμα που απλώς επρόκειτο να μας πλήξει. Και τώρα μόλις ανακοινώσαμε ότι είναι πανδημία. Είχαν λοιπόν άδεια να δοκιμάσουν όποια βοήθεια μπορούσαν να δώσουν και μερικές φορές υπερ-συνταγογραφούσαν. Διασωλήνωναν τους ανθρώπους με μηχανικούς αναπνευστήρες, κάτι που είναι φρικτό.

Και τα μέρη που το έκαναν αυτό πιο επιθετικά, αυτές τις θεραπείες, και μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στα δεδομένα μας, είχαν τις μεγαλύτερες κορυφές αυτού του τύπου. Η Βόρεια Ιταλία, ακόμη και η Στοκχόλμη προστάτευε ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, και είχαν μια αιχμή όπως αυτή. Και η Νέα Υόρκη είναι προφανώς γνωστή γι’ αυτό. Αυτή είναι κυρίως η κορυφή της Νέας Υόρκης που βλέπετε στα δεδομένα των ΗΠΑ εδώ. Στη συνέχεια, η καμπύλη στη μέση, είναι πάλι η θνησιμότητα όλων των αιτιών, αλλά μέχρι την εβδομάδα τώρα, μια πιο λεπτή χρονική επίλυση. Έτσι μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Και η καμπύλη στην κορυφή είναι μια μεγέθυνση αυτού.

( 15:12 ):

Και αυτό που βλέπετε για πρώτη φορά στην καταγεγραμμένη ιστορία στις ΗΠΑ και στην καταγραφή της θνησιμότητας είναι οι κορυφές που σημειώνονται στα μέσα του καλοκαιριού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανήκουστο. Και έτσι έβαλα μαύρες κουκκίδες εκεί για να τις δείξω. Η πρώτη συμβαίνει σε μια εποχή που ήταν πραγματικά επιθετικοί στους φτωχούς που ζουν στις πολύ ζεστές νότιες πολιτείες. Και η συνολική θνησιμότητα για αυτό συσχετίζεται με τη φτώχεια. Αν ήσουν φτωχός, πέθανες εκείνη την εποχή. Αν δεν ήσουν, δεν πέθανες. Και μετά έβγαλαν τα εμβόλια.

Και η καλοκαιρινή αιχμή που φτιάχνεις το εμβόλιο εκεί είναι από αυτό που αποκαλούσαν vaccine equity, που σήμαινε ότι προσέλαβαν χιλιάδες ανθρώπους στις ΗΠΑ για να πάνε και να εμβολιάσουν όλους όσοι δεν είχαν εμβολιαστεί ακόμα, που αντιστέκονταν ή που ήταν μακριά σε οίκο ευγηρίας. Και πήγαν επιθετικά και εμβολίασαν όλους αυτούς τους ανθρώπους. Χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates και όλους αυτούς τους ανθρώπους και δημιούργησαν εκείνη την τεράστια κορύφωση της θνησιμότητας στις ΗΠΑ εκεί. Έτσι δείχνει η θνησιμότητα στις ΗΠΑ την τελευταία σεζόν Covid.

( 16:19 ):

Αν κοιτάξετε τώρα τη θνησιμότητα στις ΗΠΑ ανά ηλικιακή ομάδα, μπορείτε να δείτε τις ηλικιακές ομάδες εκεί, μηδέν έως 24 ετών, 25 έως 44 και ούτω καθεξής, πριν εμβολιαστούν, το ποσοστό αύξησης της υπερβάλλουσας θνησιμότητας εκφράζεται ως ποσοστό της βασικής γραμμής θνησιμότητας για την ηλικιακή ομάδα, μοιάζει με αυτό στην κορυφή. Και στην περίοδο του εμβολιασμού, η ηλικιακή δομή της θνησιμότητας αλλάζει δραματικά και μετατοπίζεται προς τα νεότερα άτομα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ποσοτικά οι ηλικιωμένοι δεν πέθαιναν.

Οι περισσότεροι θάνατοι είναι σε ηλικιωμένους όπως θα περίμενε κανείς, αλλά αυτό εκφράζεται ως ποσοστό της βασικής γραμμής. Έτσι, με αυτούς τους όρους μετατοπίζεται σε νεότερους ανθρώπους. Και στις ΗΠΑ, η συνολική υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην περίοδο του COVID στο σύνολό της συσχετίζεται τέλεια με τη φτώχεια στις 50 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν θα το δείτε ποτέ αυτό στις κοινωνικές επιστήμες, έναν τόσο ισχυρό συσχετισμό. Είναι πολύ σπάνιο.

( 17:20 ):

Και όχι μόνο είναι μια ισχυρή συσχέτιση… Τεχνικά ονομάζεται πολύ καλή συσχέτιση όταν είναι αυτή η τιμή του συντελεστή συσχέτισης. Και περνάει από την προέλευση, που σημαίνει ότι δεν είναι απλώς ένας συσχετισμός, είναι μια αναλογικότητα. Όσο πιο πολλούς φτωχούς είχατε σ’ ένα κράτος, τόσο περισσότεροι άνθρωποι πέθαιναν σε αυτό το κράτος. Ευθέως ανάλογο. Αυτό λοιπόν… Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που δεν κάνουν οι ιοί. Δεν επιλέγουν να σκοτώνουν μόνο φτωχούς ανθρώπους. Αυτό δεν συμβαίνει. Αυτό δεν αποτελεί ένδειξη ιογενούς λοίμωξης. Έτσι, το μοντέλο μας για το τι συνέβη ώστε να προκαλέσει θνησιμότητα στη μεγάλη πλειονότητα των δικαιοδοσιών που είδαμε είναι το ακόλουθο μοντέλο.

Δίνουμε έμφαση στη βιβλιογραφία… Λοιπόν, πρώτα από όλα είναι αυτό που έκαναν οι κυβερνήσεις. Ο κοινωνικοοικονομικός αντίκτυπος. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους, έχασαν τις κοινωνικές τους επαφές, έχασαν τις κανονικές τους δραστηριότητες, έχασαν τη θέση τους στην κοινωνία. Τόσο απίστευτο άγχος που σχετίζεται με αυτό. Υπήρχαν ρυθμιστικοί κανόνες κάθε είδους. Υπήρχαν θεσμικές πιέσεις στους ανθρώπους. Υπήρχαν όλων των ειδών οι συνθήκες που γνωρίζετε.

( 18:30 ):

Και σε ορισμένες χώρες ήταν πολύ πιο βίαιο από άλλες. Στο Περού προσέλαβαν 10.000… Κάλεσαν αμέσως 10.000 στρατιωτικούς εφέδρους για να πάνε και να βρουν όλους τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να βρουν ότι θα ήταν θετικοί στον Covid και τους έπαιρναν από τις οικογένειές τους όσο χρονών κι αν ήταν και τους απομόνωναν. Και υπάρχει μια τεράστια κορύφωση της θνησιμότητας στο Περού ως αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής. Υπήρχε λοιπόν επιθετικότητα. Προκάλεσε ψυχολογικό στρες και κοινωνική απομόνωση. Και επιστημονικά είναι γνωστό ότι καταστέλλει δραματικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό είναι πολύ καλά \τεκμηριωμένο. Είναι ένας ολόκληρος τομέας της επιστήμης η μελέτη αυτής της σχέσης με το άγχος.

Επομένως, έχετε αυτή τη πτώση του ανοσοποιητικού συστήματος, και έτσι είστε πιο ευάλωτοι σε κάθε είδους μόλυνση. Και όταν σε έναν μεγάλο πληθυσμό έχετε κατεσταλμένη ανοσία, ένα από τα όργανα που είναι πιο επιρρεπή στην άμεση μόλυνση είναι οι πνεύμονες, επειδή έχετε ήδη ένα ολόκληρο οικοσύστημα βακτηρίων και τα πάντα στο στόμα σας και στην αναπνευστική σας οδό, και πολλά από μπορεί να γίνουν αρκετά επικίνδυνα για τους πνεύμονές σας. Άρα παθαίνεις βακτηριακή πνευμονία.

( 19:45 ):

Ο χρόνος μου τελείωσε και δεν έφτασα ούτε στα εμβόλια ή στη Ρουμανία. Θα σας δείξω λοιπόν τα δεδομένα της Ρουμανίας. Εντάξει. Και πάλι, λοιπόν, πρόκειται για δουλειά ετών, περισσότερες από 30 επιστημονικές αναφορές που σχετίζονται με τον Covid που θα μπορούσατε να βρείτε στους διάφορους ιστότοπούς μας και σε αυτόν που σας έδωσα. Και, λοιπόν, αν κοιτάξουμε, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αποδεικνύουμε ότι τα εμβόλια προκαλούσαν πραγματικά τον θάνατο, είναι ότι κάθε φορά που κυκλοφορούσαν μια δόση, εμφανιζόταν αμέσως μετά υπερβάλλουσα θνησιμότητα. Αυτή είναι λοιπόν η περίπτωση του Ισραήλ. Έτσι οι δόσεις μία και δύο, μετά η πρώτη αναμνηστική, η δεύτερη αναμνηστικη, και ούτω καθεξής. Και μπορείτε να το κάνετε ανά ηλικιακή ομάδα όπως το κάνουμε εμείς εδώ. Ξεκινάς από τους πιο ηλικιωμένους και κατεβαίνεις με την ηλικία.

( 20:32 ):

Και αυτό που διαπιστώνετε είναι ότι ανάλογα με την ηλικία, η τοξικότητα του εμβολίου (επειδή γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο είναι μια τοξική ουσία στην οποία κάθε άτομο πρόκειται να αντιδράσει διαφορετικά, όπως και στην τοξικολογία) εάν χορηγήσετε περισσότερες δόσεις, είναι πιο επικίνδυνη γιατί υπάρχει βλάβη από τις πρώτες δόσεις. Εδώ ακολουθούνται όλες οι αρχές της τοξικολογίας εκτός από την υψηλή ηλικιακή εξάρτηση. Αυτό που βρήκαμε λοιπόν είναι ότι υπάρχει εκθετική αύξηση στην τοξικότητα του εμβολίου ανά δόση. Και ο χρόνος διπλασιασμού ανά ηλικία είναι τεσσάρων ή πέντε ετών. Έτσι, ο κίνδυνος θανάτου ανά ένεση διπλασιάζεται για κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια ηλικίας.

( 21:14 ):

Στο Ισραήλ, για παράδειγμα, εάν είστε 80+ ετών, έχετε σχεδόν 1 τοις εκατό πιθανότητα θανάτου όταν μολυνθείτε, και είναι υψηλότερη σε άλλες χώρες. Έτσι, κοιτάξαμε το Περού, μπορείτε να δείτε την τεράστια κορυφή εκεί στο Περού λόγω του στρατού που ενεπλάκη. Εδώ, αυτή είναι η ηλικιακή ομάδα 90+. Μπορείτε να δείτε τις δόσεις να κυκλοφορούν. Το ένα στο χρώμα είναι η τέταρτη δόση, οι κορυφές που συνδέονται με αυτό. Και μετά το ακολουθούμε ως συνάρτηση της ηλικίας μέχρι κάτω. Έχουμε πολλά καλά δεδομένα.

( 21:49 ):

Και μετά κάνουμε ένα γράφημα του τι συνέβη στο Περού, και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα για τη Χιλή. Και βλέπουμε ότι αυτά τα τέσσερα και στις δύο αυτές χώρες έδωσαν αυτή την εκθετική άνοδο, πάντα τον ίδιο χρόνο διπλασιασμού, τέσσερα ή πέντε χρόνια. Και έχουμε έναν θάνατο ανά 20 ενέσεις εδώ στους 90+ ετών. Έτσι, ήταν οι ηλικιωμένοι που πέθαναν κυρίως από τα εμβόλια όσον αφορά τη θνησιμότητα από κάθε αιτία. Φυσικά κι οι νεαροί υπέστησαν θανάτους και κάθε είδους φρικτές παρενέργειες και ούτω καθεξής. Αλλά όσον αφορά τη θνησιμότητα, οι μεγάλες ομάδες που πέθαιναν και που συνέβαλαν στην υπερβολική θνησιμότητα είναι οι ηλικιωμένοι.

( 22:28 ):

Και αυτά είναι τα συμπεράσματα για τα εμβόλια. Έτσι, από αυτήν την εργασία, είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε πόσοι άνθρωποι θα είχαν πεθάνει παγκοσμίως, δεδομένου ότι έχουμε μελετήσει τόσες πολλές χώρες πλέον, και διαπιστώνουμε ότι 17 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από τα εμβόλια στον πλανήτη. Αυτός είναι ο αριθμός μας. Και θα αγνοήσω αυτό το buzzer γιατί θέλω να σας δείξω τη Ρουμανία. Αυτά είναι τα στοιχεία για τη Ρουμανία ανά ηλικιακή ομάδα. Αυτή είναι η συσχέτιση μεταξύ της κυκλοφορίας των εμβολίων σε σκούρο μπλε χρώμα και αυτών των τεράστιων κορυφών στην υπερβολική θνησιμότητα στη Ρουμανία.

Δεν υπάρχει αρχική κορυφή όπως βλέπετε στις δυτικές χώρες. Είναι αυτό με το ερωτηματικό για το οποίο έχουμε υποθέσεις και συνέβη κάτι πολύ φρικτό στη Ρουμανία για να το εξηγήσει αυτό. Έχουμε κάποιες υπόνοιες για αυτό. Και μετά έχετε τους θανάτους από το εμβόλιο, και η τελευταία είναι η αναμνηστική δόση. Και έτσι στη Ρουμανία κάναμε μια προκαταρκτική ανάλυση αυτής της ενισχυτικής δόσης και σκοτώνει, έχετε έναν θάνατο ανά 5 ή 10 ενέσεις στους ηλικιωμένους 80+ ετών στη Ρουμανία από τις ενισχυτικές. Αυτό είναι το συμπέρασμά μας, προκαταρκτικό συμπέρασμα για τα ρουμανικά δεδομένα. Και αυτό είναι το συμπέρασμά μου από την ανάλυση. Και αυτό είναι όλο.

( 23:42 ):

Correlation-canada.org . Αυτός ο ιστότοπος, όταν πηγαίνετε για έρευνα, τελειώνει η έρευνα, υπάρχουν εργασίες αξιολογημένες από ομότιμους κριτές (peer reviewed), υπάρχουν επιστημονικές εκθέσεις και υπάρχει πολλή, καταπληκτική δουλειά, θεωρητική εργασία επίσης που αποδεικνύει, για παράδειγμα… Θα σας πω αυτό, γιατί είναι πολύ σημαντικό.

Πρέπει να κοιτάξετε στο βάθος αυτών των μελετών. Έχουμε αποδείξει ότι εάν αποδεχτείτε τη θεωρητική επιδημιολογία όπως χρησιμοποιήθηκε από τις κυβερνήσεις, μπορείτε να δείξετε ότι εάν θέλετε να προστατέψετε τους ηλικιωμένους, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τους απομονώσετε σε οίκους ευγηρίας και στα σπίτια τους. Είναι απολύτως αυτό που θα μεγιστοποιήσει τις μολύνσεις και τους θανάτους. Και δείξαμε ότι είναι πλέον μια αποδεκτή εργασία από ομοτίμους και δείξαμε ότι αυτό ισχύει γενικά για τους ηλικιωμένους.

( 25:43 ):

Έτσι, οι κυβερνήσεις λένε ότι πρέπει να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους απομονώνοντάς τους και αποτρέποντάς τους να μολυνθούν. Και αποδείξαμε, χρησιμοποιώντας τυπικά επιδημιολογικά μοντέλα με όλες τις πιθανές παραμέτρους, ότι ισχύει το αντίθετο. Άρα, η κυβέρνηση είπε πραγματικά ψέματα σε αυτό. Θα έπρεπε να ξέρουν καλύτερα. Αυτά τα μοντέλα υπάρχουν εδώ και μια δεκαετία. Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα της δουλειάς που κάνουμε. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια του Covid, αν θέλετε να μελετήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

[Αναδημοσίευση από το Substack του συγγραφέα]

 


Ο Robert W. Malone είναι γιατρός και βιοχημικός. Το έργο του επικεντρώνεται στην τεχνολογία mRNA, τα φαρμακευτικά προϊόντα και την έρευνα επαναχρησιμοποίησης φαρμάκων. Μπορείτε να τον βρείτε στο Substack και στο Gettr

 

Πηγή

Προβολές : 552


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα