Τα Ηνωμένα Έθνη απειλούν ανοιχτά με τιμωρία οποιονδήποτε αντιτίθεται στην Ατζέντα 2030 του WEF!

Τα Ηνωμένα Έθνη απειλούν ανοιχτά με τιμωρία οποιονδήποτε αντιτίθεται στην Ατζέντα 2030 του WEF!

27 Σεπτεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:521
Μοίρασέ το

 

Φτάσαμε τώρα στο σημείο όπου οποιοσδήποτε παίρνει έχει συγκρουσιακή στάση στα σχέδια του WEF πρέπει να αντιμετωπίζεται σκληρά

Οι μη εκλεγμένοι φασίστες/πράκτορες του Klaus Schwab έχουν λάβει οδηγίες να την ατζέντα 2030 σε διεθνή φόρουμ. 

Βγήκαν λοιπόν οι φε-ΜΟΥΝΙ-στριες, να μας απειλήσουν…
Ε ρε ξύλο που θέλετε μέχρι να σας φύγει το …ΦΕ και το ΜΟΥΝΙ…
Αφήστε τους/τις ψυχοπαθείς να απειλούν…
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ… ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ…
ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ…
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Τα Ηνωμένα Έθνη απειλούν ανοιχτά με τιμωρία οποιονδήποτε αντιτίθεται στην Ατζέντα 2030 του WEF!

Η Χιλιανή φεμινίστρια όπως η ίδια δηλώνει για τον εαυτό της Valentia Muñoz, εξέδωσε μια ευθεία απειλή εκ μέρους της παγκόσμιας ελίτ μιλώντας στη σύνοδο κορυφής των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα, δηλώνοντας πως η ατζέντα 2030 θα επιβληθεί με το ζόρι: «Δεν κάνουμε πλέον διαπραγμάτευση. Γι’ αυτό λέγεται ατζέντα και όχι λίστα επιθυμιών».

 

Σύμφωνα με την Muñoz, όποιος αρνείται να υποκύψει στις επιταγές της Ατζέντας 2030 πρέπει να τιμωρείται.

 

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του WEF Klaus Schwab που κατάγεται απο οικογένεια ναζιστών, η ανθρώπινη ιστορία έχει πλέον επίσημα τελειώσει και όποιος διαφωνεί με την ατζέντα δεν έχει καμιά θέση στον νέο κόσμο, πρέπει να λογοκριθεί, να τιμωρηθεί ή και να φυλακιστεί ενδεχομένως ως παράδειγμα για την υπόλοιπη κοινωνία, «Φτάσαμε τώρα στο σημείο όπου οποιοσδήποτε παίρνει έχει συγκρουσιακή στάση στα σχέδια του WEF πρέπει να αντιμετωπίζεται σκληρά», έχει δηλώσει.

Οι μη εκλεγμένοι φασίστες/πράκτορες του Klaus Schwab έχουν λάβει οδηγίες να την ατζέντα 2030 σε διεθνή φόρουμ. 

Η πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern, η οποία τώρα υπηρετεί το WEF με πλήρη, είπε στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα ότι η ελευθερία του λόγου είναι ένα όπλο πολέμου και όποιος πιαστεί να λέει τη γνώμη του για ευαίσθητα θέματα παγκοσμιοποίησης πρέπει να τιμωρηθεί αναλόγως.

Το ίδιο είχε πει και σε παλιότερη δήλωση όντας ακόμα πρωθυπουργός της Νέας Ζηλάνδιας: «Θα υπάρχει μόνο μία πηγή αλήθειας – ελευθερία του λόγου είναι ένα όπλο πολέμου»!


Πηγή

Προβολές : 521


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα