Τα «κροκοδείλια δάκρυα» και η υποκρισία των υβριστών της Πίστης μας

Τα «κροκοδείλια δάκρυα» και η υποκρισία των υβριστών της Πίστης μας

12 Μαρτίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:790
Μοίρασέ το

 

Σε ένα σωρό προγραμματισμένες πορείες και συγκεντρώσεις, αναρχικοί και ΛΟΑΤΚΙ βεβηλώνουν ιερά σύμβολα και πρόσωπα της Ορθόδοξης πίστης μας. Με την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. που αν και παρούσα ΔΕΝ επεμβαίνει.

Δεν νομίζετε ότι σαν πολύ γέρνει η πλάστιγγα από τη μια μεριά;

 

Αφήστε τους να ξεσαλώσουν… να βγάλουν όλο το κατακάθι της ψυχής και της σκέψης τους…

Δεν έχετε προσέξει πως τα μυρμηγκιά λίγο πριν πεθάνουν, βγάζουν φτερά;

Η μέρα που δεν θα βρίσκουν λαγούμι να κρυφθούν, πλησιάζει… γιατί υπάρχουν η Θεϊκή Νέμεση και η Συμπαντική…

Όποια και να δράσει πρώτη, το τέλος θα είναι αναπόφευκτο και βίαιο…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θα το επαναλάβω για χιλιοστή φορά: Στο κρεββάτι τους, ας κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους…

Δεν τους επιτρέπω να χλευάζουν την Πίστη μου, και να με προκαλούν με το αρρωστημένο πάθος τους…

 

 

 

 

Δύο τρανσέξουαλ (ή ότι ότι τέλος πάντως θέλουν να δηλώνουν ότι είναι), διασχίζουν εσκεμμένα περπατώντας προκλητικά στη μέση, την πλατείας Αριστοτέλους. Φυσικά και υπάρχουν δεκάδες άλλοι δρόμοι και πλευρές της πλατείας για να περάσουν, αλλά αυτοί επιλέγουν να προκαλέσουν. Όχι δεν πήγαιναν βόλτα. Από τα δημοσιευμένα βίντεο δίνεται η εντύπωση ότι ήθελαν να προκαλέσουν. Και φυσικά όταν επιδεικνύεσαι, γνωρίζεις ότι ρισκάρεις να προκαλέσεις θετικά ή αρνητικά σχόλια. Ένα μεμονωμένο φτύσιμο από κάποιον νεαρό, παρουσιάστηκε ως «λιντσάρισμα» από τα ΜΜΕ!!!

21 συλλήψεις!!! (αυτό σημαίνει ότι έσπευσαν στο σημείο ΔΕΚΑΔΕΣ περιπολικά!!!). Τελικά αστυνομία υπάρχει. Και αφού οι αστυνομικοί ήρθαν ΜΕΤΑ το συμβάν, πως ήξεραν ποιοι συμμετείχαν στα γιουχαρίσματα; Μήπως «μάζεψαν» στην τύχη όποιον να ναι; Να πως αντιδρά η ΕΛ.ΑΣ. όταν προφανώς έχει δοθεί πολιτική εντολή: Πρέπεινα ανακοινωθούν συλλήψεις!

Τι θα γινόταν αν διέσχιζε την πλατεία ναυαρίνου ή την περιοχή της Καμάρας ένας νεαρός με μπλούζα «Μολών Λαβέ»; Ούτε περιπολικά θα εμφανιζόταν, ούτε δεκάδες συλλήψεις θα γινόταν, ούτε θα έριχναν άφθονα δάκρυα οι τηλεπερσόνες.

 

Ούτε φυσικά θα τολμούσε να ζητήσει κανείς την «παραδειγματική» τιμωρία ανηλίκων δραστών από την δικαιοσύνη.

 

Ο «φασίστας» θα είχε διαπομπευτεί στο διαδίκτυο, θα του είχαν κλέψει το πορτοφόλι, τα κλειδιά, θα έβγαζαν στο διαδίκτυο την φωτογραφία με την (κλεμμένη) αστυνομική του ταυτότητα, και αργά ή γρήγορα θα δεχόταν και ένα γκαζάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας του.

 

Και όταν μετά από ένα μήνα έβγαινε από το νοσοκομείο, θα αναγκαζόταν να αλλάξει εμφάνιση για να αποφύγει νέες επιθέσεις από τις φωτογραφίες του που θα είχαν ήδη κυκλοφορήσει. Συνέβη κάτι από όλα τα παραπάνω στα δύο «θύματα της ρατσιστικής επίθεσης»;

 

Δεν νομίζετε ότι σαν πολύ γέρνει η πλάστιγγα από τη μια μεριά;

Σε ένα σωρό προγραμματισμένες πορείες και συγκεντρώσεις, αναρχικοί και ΛΟΑΤΚΙ βεβηλώνουν ιερά σύμβολα και πρόσωπα της Ορθόδοξης πίστης μας. Με την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. που αν και παρούσα ΔΕΝ επεμβαίνει.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η«Υπηρεσία Αντιμετώπισης Αντιρατσιστικής Βίας» της ΕΛ.ΑΣ;
Corpus Christi, ένα ακόμη βλάσφημο θεατρικό έργο. Παρουσίαζε τους μαθητές του Χριστού και τον Κύριό μας ως ομοφυλόφιλους  πηγή: https://antiparakmi.blogspot.com/2012/10/4102012.html
πηγή: https://antiparakmi.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html
Ο «Μεσαίωνας» της αριστεράς: κάψιμο βιβλιοπωλείου «Αγιορείτικης Εστίας» στη Θεσσαλονίκη  πηγή
βεβήλωση της σημαίας της επαναστάσεως του 1821, πηγή
2015: Προκλήσεις έξω από την Μητρόπολη Αθηνών
2018, Αίγιο. Κατέβασμα Ελληνικής σημαίας και ανέβασμα της ΛΟΑΤΚΙ, και προκλήσεις μπροστά στις κάμερες. Καμμία σύλληψη φυσικά.
2018, Αίγιο. Και πάλι έξω από την εκκλησία.
Μία ακόμη βεβήλωση στην Μητρόπολη Αιγίου. Μπογιές στο κτήριο και η σημαία των ΛΟΑΤΚΙ στον ιστό. πηγή.   ΟΧΙ, αυτό ΔΕΝ είναι «ρατσιστική» επίθεση.
Βεβήλωση ψηφιδωτού με μπογιά στον Ιερό Ναό Αγ.Αθανασίου Θεσσαλονίκης, πηγή
και πάλι στον Άγιο Αθανάσιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πηγή
Όπως φαίνεται, «Ελληνική» Αστυνομία και «Ελληνική» Δικαιοσύνη αλλά και τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί μας με τις δηλώσεις τους, έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες.

 

Όσο για το παραμύθι της «Ελευθερία της Τέχνης» που επικαλούνται, ΓΙΑΤΙ όταν κάποιοι τηρώντας ένα έθιμο και ντύνοντας ένα καρναβάλι ως Κασελάκη, αυτό να θεωρείται «ρατσισμός» και να σπεύδουν όλοι ΑΜΕΣΩΣ να το «καταδικάσουν» (δείτε εδώ), ενώ το να βεβηλώνονται συστηματικά ιερά Σύμβολα και πρόσωπα της Ορθοδοξίας δεν θεωρείται ρατσισμός;

Καμαρώστε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των ΜΜΕ στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Όπως διαβάζουμε σε ομάδες viber, αύριο Τρίτη 12 Μαρτίου, από τις 7 μμ θα υπάρξουν ειρηνικές διαμαρτυρίες ενάντια στην πρόστυχη, βλάσφημη αφίσα, έξω από τον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Θεσσαλονίκη:

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

 

 

Πηγή  https://opaidagogos.blogspot.com/2024/03/blog-post_12.html



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 790


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα