Τα μυστήρια της Ουκρανίας (Αυτά που ελάχιστοι γνωρίζουν) ΜΕΡΟΣ 4-5

20 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Τα μυστήρια της Ουκρανίας – 4

 

Το σιωνιστικό φίδι απηχεί σχέδιο εκδικητικής «συμπαθητικής μαγείας» του Κρόνιου ιερατείου εναντίον της Ελλάδος, το οποίο εκπονήθηκε μετά τον Κατακλυσμό, αλλά με δεδομένα πρό αυτού – τα οποία, φυσικά, έπαψαν να ισχύουν στο μεταξύ. Το δέ Κρόνιο ιερατείο, τόσο του 500 πΧ, όσο καί το των χριστιανικών αιώνων, ξανάβαλε μπρός αυτό το σχέδιο είτε εν αγνοίαι του (γιά το τί πραγματικά ζητάει), είτε καθοδηγούμενο από έναν απόκρυφο πυρήνα Ατλάντων.

Αυτή ήταν η ερμηνεία του σχεδίου με το φίδι! Ακόμη κι αν δεν τήν ήξεραν ούτε κάν οι σημερινοί υλοποιητές του, τώρα την ξέρουν· όπως στο εξής θα την ξέρει ο καθένας, μιά που την έγραψα.

Εδώ! Εδώ, στην Ελλάδα μας, θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος!!!

Τα τρία πρώτα μέρη, εδώ

 

Πριν σας πω τί είναι αυτό το φίδι, θα σας αφηγηθώ το πώς πήγαν οι ιουδαίοι στις Κάτω Χώρες (Βέλγιο-Ολλανδία).

Λοιπόν, μέχρι κάπου το 1650 μΧ είχαν κατσικωθεί στην τότε θαλασσοκράτειρα Βενετία. Μετά, βέβαια, θαλασσοκράτειρα έγινε η αγγλίτσα, καί σαφώς πήγαν καί στο Λονδίνο. (Βλέπε: «Ο έμπορος της Βενετίας», του «Σαίξπηρ». Έργο, που γράφτηκε καί ως αντίδραση στην αυξανόμενη επιρροή τους στην πατρίδα του Σαίξπηρ.)

Ωστόσο, παρά τα λεφτά με ουρά που βγάλανε στη Βενετία, ήθελαν καί το παραπάνω: ήθελαν καί να γραφτούν στο επίσημο βιβλίο της γενεαλογίας των ευγενών της Βενετίας, το Λίμπρο ντ’ Όρο ( = χρυσό βιβλίο). Οι Ενετοί, όμως, αρνήθηκαν πεισματικά, κι έτσι οι ιουδαίοι είπαν: «- Έτσι είσαστε; Τώρα θα δήτε!»… καί πήγαν στα τότε ψαροχώρια Αμβέρσα καί Άμστερνταμ, τα οποία τα μετέτρεψαν σε περίφημα (καί πλούσια) κέντρα επεξεργασίας διαμαντιών.

Αυτά τα γράφω, επειδή κάποιοι ανιστόρητοι καί ηλίθιοι επιμένουν πως ο Διονύσιος Σολωμός ήταν εβραίος. Με οικογενειακό επίθετο γραμμένο στο Λίμπρο ντ’ Όρο, δεν ήταν με τίποτε!!!

Όμως, γιατί Σολωμός – καί Σολομών, όσο οι πρόγονοί του ζούσαν στο Ενετοκρατούμενο Ηράκλειο της Κρήτης; Επειδή οι …πρόγονοι των προγόνων του ήταν σταυροφόροι, πήγαν στα Ιεροσόλυμα, καί κόλλησαν αυτό που στη σημερινή ψυχολογία ονομάζεται «σύνδρομο της Ιερουσαλήμ»: δηλαδή, άρχισαν να νομίζουν πως έχουν σχέση (ίσως καί συγγένεια) με πρόσωπα της εποχής του Χριστού, ή συγγενείς Του (πραγματικούς καί θρυλούμενους)! Κι έτσι, γύρισαν πίσω με αλλαγμένα τα οικογενειακά τους επίθετα, οικόσημα πεντάλφες καί άστρα του Δαυΐδ (πχ οι Γκύζι στις Κυκλάδες – δες οικόσημο στον σύνδεσμο), καί τα ρέστα.

Σήμερα, χαρακτηριστικό παράδειγμα βαρεμένου ατόμου με το σύνδρομο αυτό, είναι ένας τρελλάρας Αμερικάνος, που νομίζει πως είναι ο βασιλιάς Δαυΐδ, καί τριγυρνάει στους δρόμους των Ιεροσολύμων (ανάμεσα σε κοτσιδάκηδες ραββίνους) ντυμένος με γαλάζιο χιτώνα καί μιά άρπα στα χέρια!!!

. . . . . . . . . .

Γιά την πραγματική ταυτότητα του φιδιού, μας βάζει σε υποψία το σχήμα της «Ουκρανέζας» Μεγάλης Άρκτου: έ, λοιπόν, αυτό δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το περίγραμμα γύρω από κάποιους αστερισμούς κυρίως προς τ’ αριστερά της!… αλλά καί πάνω, καί κάτω της.

Ας τους δούμε:

Παρέλειψα τα ονόματα των αστερισμών, καθώς καί τα πλέγματα συντεταγμένων, με σκοπό να «ελαφρύνει» το σχήμα.

Εν πάσει περιπτώσει, εξηγώ:

Το «κλειδί» γιά να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται (εκτός από τη Μεγάλη Άρκτο), είναι η Ιερουσαλήμ καί η Αθήνα.

Μιά που σας είχα εξηγήσει παλιότερα ότι «αυτοί» έχουν απώτατη καταγωγή από το άστρο Regulus (βασιλίσκο, ή Καρδιά του Λέοντα, Core Leonis), τότε ταυτίζουμε τον Regulus με την Ιερουσαλήμ.

Μετά, αφού το φίδι «πάει» στην Αθήνα, λογικά περνάει από τον αστερισμό της Παρθένου ( = θεά Αθηνά, Αθήνα). Μετά, διαπλέει τη βόρεια Μεσόγειο, περνάει τιμητικώς από την Ατλαντίδα (γαλαξιακό κέντρο στη μύτη του βέλους του Τοξότη), διαγράφει τον Οφιούχο ( = τον Ατλάντειο υπερ-βιολόγο Προμηθέα) καί το φίδι του (περίπου Γαλλία-Αγγλία, εκεί που κάνει τις καμπές), παρακάμπτει τελείως τον Ηρακλή,…

…διότι το σχήμα του φιδιού (κρατήστε το αυτό) αντιπροσωπεύει εποχές πρίν ακόμη καί από την Αργοναυτική Εκστρατεία, όπου αστερισμοί όπως πχ Ηρακλής, Αργώ, καί μερικοί ακόμη απλά δεν υπήρχαν,…

…πάει γύρω-γύρω από τον Δράκοντα, κατεβαίνει απότομα νότια, περνάει από παράλια Πόντου, καί καταλήγει πάλι στην Ιερουσαλήμ.

. . . . . . . . . .

Το κόκκινο περίγραμμα είναι όντως ανακριβές· το σχεδίασα στο περίπου, γιά να καταλάβετε το νόημα. Όμως, ούτε το σχέδιο με το φίδι που κυκλοφορεί είναι ακριβές! Γιά παράδειγμα: κανονικά, καί με δεδομένο ότι βιολογικά εργαστήρια φτιάξανε οι ηπαπαραίοι καί στη Γεωργία, το φίδι πρέπει να περνάει από τα βόρεια παράλια του Ευξείνου, όχι τα νότια. (Οι δικοί μας οι Πόντιοι δεν έχουν καμμία δουλειά μ’ αυτά! Αλλά ίσως καταλαβαίνουμε το γιατί ο Αιήτης έσπευσε στην Κολχίδα. Πιθανώτατα η Κολχίδα είχε κάποτε κάποια μεγάλη σημασία – αν καί με τα πρό Κατακλυσμού ιερά Ελληνικά τοπογραφικά πρότυπα, όπως ήδη αναφέραμε.)

Προσέξτε, όμως, ακόμη κάτι: δεν έχουμε καμμία, μα καμμία πληροφόρηση γιά το ποιός σχεδίασε το αρχικό σκίτσο του φιδιού, καί με ποιά πληροφόρηση, καί με ποιό σκεπτικό! Το ότι πράγματι, «κάποιοι» είχαν κάποια κοσμοκρατορικά σχέδια με βάση το φίδι, είναι αλήθεια, διότι αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων. Αλλά πώς καί πόθεν προέκυψε το σκίτσο, σκοτάδι μαύρο!!! Πιθανολογώ ότι θα διέρρευσε από κανένα κρυμμένο βιβλίο στα υπόγεια του Βατικανού: κάποιος φλάρος (και προφανώς ειλικρινής πιστός καθολικός χριστιανός) διάβασε τα σχετικά, τα πήρε στο κρανίο, κι έβγαλε παραέξω τελείως ανώνυμα το αρχικό σκίτσο, το οποίο μετά αντέγραψαν άλλοι «συνομωσιολόγοι» γραφιάδες (που δεν ρώτησαν γιά την προέλευσή του). Κάπως έτσι πρέπει να έγινε.

. . . . . . . . . .

Εάν απλώς ρίξουμε μιά ματιά στα σχετικά με τους αστερισμούς, που σας παρουσίασα, καταλαβαίνουμε αμέσως κάποια πράγματα:

 • Ότι κάποτε, οι τότε πρόγονοι ημών (διότι αποκλείεται να ήταν άλλοι!) κάθησαν καί μετέφεραν όλη την τότε εικόνα του ουρανού (με τους αστερισμούς της εποχής τους) επί Γής!… αν καί δεν γνωρίζω με ποιό σκεπτικό. (Ούτε μπορώ να φανταστώ.) Όπως δεν γνωρίζω ούτε τα τοπογραφικά σημάδια που χρησιμοποίησαν. (Μενίρ; βωμούς; πόλεις ολόκληρες;…)
 • Ότι αυτό έγινε πιθανώτατα πρό καταβυθίσεως Ατλαντίδας.
 • Ότι η απεικονιστική κλίμακα δεν είναι 1:1. (Φαίνεται εύκολα, αν αντιπαραβάλουμε εικόνες από Γκούγκλ Έρθ καί Στελλάριουμ – μαζί με τα πλέγματα συντεταγμένων.)

Εδώ, θα κάνουμε μία παρένθεση, καί θα σας αποκαλύψω ένα μυστικό.

. . . . . . . . . .

Το 1:1 είναι κλίμακα χαρακτηριστική μιάς εποχής – κι αν θέλετε, καί κάποιων τόπων (κυρίως της κλασσικής Ελλάδας). Σε παλιώτερες εποχές, έπαιζαν άλλες κλίμακες. Σε άλλες, πάλι εποχές, έπαιζαν μεικτές κλίμακες. Πχ η «ζώνη» του αστερισμού του Ωρίωνα, που λέγεται πως απεικονίζεται στις τρείς πυραμίδες της Γκίζας (σε αρκετά κοντινή αναλογία με το 1:1). Ναί, αλλά ο Ωρίων έχει άλλα τέσσερα φωτεινά άστρα στις άκρες του, τα οποία με 1:1 δεν απεικονίζονται επί εδάφους! Υπάρχουν, όμως, μιά χαρά, στο 2:3 από τη «ζώνη»!!! (Έχουν επισημανθεί πυραμιδάκια στις ακριβείς θέσεις του 2:3.)

Έτσι, μπορούμε κάλλιστα να μαντέψουμε τις εποχές των αρχαίων οικοδομημάτων καί τεχνουργημάτων όπως μενίρ κτλ, απλά χρησιμοποιώντας την τοπογραφική κλίμακα – κι έχοντας ήδη χρονολογημένο ένα παρόμοιο!

Αυτά, ως δωράκι στους αρχαιολόγους! Ωστόσο, μή με ρωτήσετε γιατί αυτή η κλίμακα, κι όχι άλλη· ουδόλως γνωρίζω. Πιθανολογώ, όμως, ότι έχει να κάνει με εποχές, όπου οι αριθμοί εθεωρούντο ιερές οντότητες.

. . . . . . . . . .

Συνεχίζουμε με τα συμπεράσματά μας. Καταλαβαίνουμε, ακόμη:

 • Ότι ο αστερισμός του Δράκοντος συμπεριλαμβάνεται μέσα στο περίγραμμα του φιδιού καί τιμητικώς (διότι είπαμε ποιά η σχέση του με Ατλαντίδα), αλλά καί επειδή κάποτε το αστέρι άλφα Δράκου (alpha Draconis / Θουμπάν) ήταν ο πολικός αστέρας της Γής κάποιες χιλιετίες (3-4) πρό Χριστού! (Εάν κρίνω από το σκίτσο του φιδιού, ο Θουμπάν πέφτει περίπου στη σημερινή Μόσχα.)

Η εναλλαγή των άστρων στη νοητή προέκταση του άξονα της Γής προς βορράν οφείλεται στη μετάπτωση του άξονα της Γής, καί μ’ ένα καλό πρόγραμμα Αστρονομίας μπορούμε να βρούμε πότε ακριβώς ίσχυε η θέση του πολικού αστέρα γιά το καθένα.

Σήμερα, πολικός είναι το άκρο της ουράς της Μικρής Άρκτου, το οποίο απέχει -ούτε λίγο, ούτε πολύ- 25 μοίρες από τον Θουμπάν.

Επομένως:

 • Το φίδι αυτό απηχεί αρκετά παλιώτερες εποχές από το 500 πΧ, όταν (όπως υποθέσαμε) το Κρόνιο ιερατείο άρχισε να σχεδιάζει την κοσμοκρατορία του.
 • Άρα, το Κρόνιο ιερατείο του 500 πΧ άρχισε να υλοποιεί σχεδιασμό, ο οποίος πιθανώτατα ούτε κάν απηχούσε τα δικά του ακριβή σχέδια!!! Απλώς, φαίνεται πως τα δικά του σχέδια συνέπιπταν με κάποια παλιώτερα.

Ποιανών τα σχέδια υλοποιούσε, τότε;

 • Ενός Ατλάντειου πυρήνα, ο οποίος ζητούσε εκδίκηση εναντίον των Ελλήνων γιά την καταβύθιση του νησιού του! Δηλαδή, πάλι Κρόνιου ιερατείου, αλλά πολύ παλιώτερου.

Καί γιατί να εκδικηθεί, κατακτώντας αυτές τις περιοχές, κι όχι άλλες;

 • Διότι φαίνεται πως, ουσιαστικώς, αυτές είχαν κάποια σημασία -ιερατική, ή άλλη- πρό καταβυθίσεως. (Είπαμε, το 4,000 πΧ με 3,000 πΧ, αφ’ ενός η βόρεια Ευρώπη ήταν ακατοίκητη λόγωι αιωνίων πάγων, οι δε «Ευρωπαίοι» τρώγανε ο ένας τον άλλον.) Την οποία εμείς σήμερα αγνοούμε.

Βέβαια, ισχύει απόλυτα το: «…then, we take Berlin!», καί γνωρίζουμε ότι η Πρωσσία είναι μέρος Κρονίων Πελασγών. Αλλά, το τελικό συμπέρασμα είναι ότι: μιλάμε γιά ένα εκδικητικό τελετουργικό σχέδιο του Κρονίου ιερατείου, το οποίο καταστρώθηκε αμέσως μετά την καταβύθιση της Ατλαντίδας – μόνο που σήμερα απλώς παραμένει ένα «φάντασμά» του.

. . . . . . . . . .

Ακόμη κάτι:

Όταν οι Έλληνες της τότε εποχής έριξαν τα αιθερικά τους όπλα, έλιωσαν (σε μεγάλο βάθος) το υπέδαφος του νησιού της Ατλαντίδας, κι αυτό καταβυθίστηκε, φαίνεται πως κάνανε ζημιά σ’ όλον τον πλανήτη. Λογικό συμπέρασμα, διότι ο αιθέρας δεν γνωρίζει εμπόδια τόπου καί χρόνου. Λοιπόν, φαίνεται πως το λιώσιμο επεκτάθηκε σε όλη την οριακή επιφάνεια ανάμεσα στον φλοιό της Γής καί τον εξώτερο πυρήνα της… ένα θέμα, που το έχει θίξει κυρίως η Χρύσα Μπουκουβάλα (πχ εδώ), αν καί με άλλο σκεπτικό.

Οπότε, τί έγινε μετά;

Η επιφάνεια του πλανήτη μας «πατινάρησε» επάνω στον ρευστό φλοιό, σταμάτησε γι’ αρκετές μέρες ν’ ακολουθεί την περιστροφή του εσώτερου μέρους (με δραματικές συνέπειες, όπως πχ την «κατάψυξη» των μαμμούθ), έως ότου ψύχθηκε πάλι ο «συμπλέκτης», καί από τότε ξαναέχουμε περιστροφή καί της επιφάνειας της Γής.

Μόνο που ο φλοιός στην Ευρώπη, μετά την επανεκκίνηση, μετατοπίστηκε καμιά δεκαριά μοίρες προς τα βόρεια.

Οπότε, συνοψίζουμε:

Το σιωνιστικό φίδι απηχεί σχέδιο εκδικητικής «συμπαθητικής μαγείας» του Κρόνιου ιερατείου εναντίον της Ελλάδος, το οποίο εκπονήθηκε μετά τον Κατακλυσμό, αλλά με δεδομένα πρό αυτού – τα οποία, φυσικά, έπαψαν να ισχύουν στο μεταξύ. Το δέ Κρόνιο ιερατείο, τόσο του 500 πΧ, όσο καί το των χριστιανικών αιώνων, ξανάβαλε μπρός αυτό το σχέδιο είτε εν αγνοίαι του (γιά το τί πραγματικά ζητάει), είτε καθοδηγούμενο από έναν απόκρυφο πυρήνα Ατλάντων.

Αυτή ήταν η ερμηνεία του σχεδίου με το φίδι! Ακόμη κι αν δεν τήν ήξεραν ούτε κάν οι σημερινοί υλοποιητές του, τώρα την ξέρουν· όπως στο εξής θα την ξέρει ο καθένας, μιά που την έγραψα.

Αλλά, έτσι κι αλλοιώς, δεν έχει καμμία σημασία ένα πεθαμένο φάντασμα του 9,600 πΧ.

Εδώ! Εδώ, στην Ελλάδα μας, θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος!!!

Γιατί;

. . . . . . . . . .

Τί λένε τα «Πρωτόκολλα» ότι θα κάνει το φίδι;

Θα «περισφίξει» τα έθνη καί θα τα σκοτώσει.

Έ, λοιπόν, μπροστά στα μάτια μας είναι! Τα φίδια που «περισφίγγουν» τα θύματά τους, είναι δύο: ο βόας κι ο πύθωνας. Με τον πρώτο μάγκα δεν έχουμε προηγούμενα, αλλά με τον δεύτερο…

Ποιόν σκότωσε ο Απόλλων στους Δελφούς; Έεεεε;

Τον Πύθωνα!!!

Μόνο που, ως φαίνεται, δεν τον σκότωσε καλά-καλά. (Όταν λέω εγώ ότι πρέπει να πυροβολάς δύο φορές, ώστε να σιγουρευτείς ότι ο άλλος είναι πολύ πεθαμένος, κάτι ξέρω! Αν τον αφήσεις λίγο πεθαμένον, κινδυνεύεις! 🙂 )

Κι έτσι ο (Ατλάντειος) Πύθων έκανε κάμποσες ζημιές – καί στους Δελφούς, αλλά καί σ’ όλη την Ελλάδα… αφού πρώτα «μαγάρισε» το ιερατείο του Απόλλωνα, αρσενικό καί θηλυκό. Βέβαια, τα ίδια έκανε (λιγάκι πιό πρίν) καί στην Τροία (εκεί, το παράχεσε), αλλά μην ξεχνάτε ότι καί στους Δελφούς, μέσα στον ναό, κι επάνω στον βωμό, φόνευσαν οι (κρυπτο-Κρόνιοι) ιερείς τον Νεοπτόλεμο – άρα, μιλάμε γιά πρακτορίστική διάβρωση του δικού μας ιερατείου από περίπου το 2,000 πΧ. Τόσο παλιά!

Οπότε, δεν είναι ν’ απορείς που:

 • Αφ’ ενός, οι Δελφοί έκαναν την πάπια στην επέλαση των Περσών. (Οι Αθηναίοι πρέσβεις εκβίασαν τον χρησμό γιά τα «ξύλινα τείχη» με …καθιστική διαμαρτυρία!!!)
 • Αφ’ ετέρου, μπουρλότιασαν την Ελλάδα το 457 πΧ, βάζοντας τους Σπαρτιάτες να επιτεθούν εναντίον των Αθηναίων.
 • Εκ τρίτου, το ότι το Φοινικικό πλοίο ήρθε στην πολιορκημένη Αθήνα, όχι γιά να πουλήσει καθρεφτάκια, αλλά γιά να διαπιστώσει πόσο καλή δουλειά έκαναν οι κρυπτο-Κρόνιοι πράκτορες δήθεν ιερείς, καί πόσο βαθειά είχε σαπίσει τα μυαλά η εγκεφαλική μαλακία των αρχαίων ημών.

Εδώ, λοιπόν, θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος, με τον οριστικό θάνατο του Πύθωνα!

Ή, μάλλον, η προτελευταία. Έχουμε κάτι βερεσέδια ακόμη κατά Μ. Ασία μεριά· από Τροία, μέχρι Έδεσσα της Συρίας – κι από Αλικαρνασσό, μέχρι Ερζερούμ.

. . . . . . . . . .

Τελικώς, το θέμα του σιωνιστικού πύθωνος δεν έχει να κάνει με τον τωρινό πόλεμο στην Ουκρανία. Άλλως τε, οι υπόλοιπες περιοχές, απ’ όπου περνάει το φίδι, δεν κατακτήθηκαν από τους σιωνιστές με πόλεμο. Εντάξει, η Ευρωπαϊκή Ιστορία είναι γεμάτη πολεμικές συγκρούσεις κάθε τρείς καί λίγο, αλλά δεν βλέπω κάποιο (τοπικό, ή χρονικό) νοητικό σχέδιο πίσω τους, ακόμη κι αν μερικές παρακινήθηκαν στο παρασκήνιο από σιωνιστές. Το σιωνιστικό φίδι δεν έχει κάν να κάνει ούτε με την Ουκρανία καθ’ εαυτή.

Ωστόσο, μιά που το θίξαμε ως θέμα, θεώρησα ότι έπρεπε να το τελειώσω.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, τους ηπαπαραίους, που -με την απληστία τους γιά κυριαρχία- μας βοήθησαν να «ξεκλειδώσουμε» τα γιατί καί τα πώς του σιωνιστικού Πύθωνα!

. . . . . . . . . .

Μένει ακόμη ένα τελευταίο θέμα· καί σας υπόσχομαι, τέλος το άρθρο! 🙂 Δεν θα παίξω άλλο με την υπομονή σας.

Το οποίο θέμα ίσως έχει σχέση με τα μυστήρια της Ουκρανίας, ίσως όχι. Ενστικτωδώς, όμως, αισθάνομαι πως πρέπει να γράψω κάτι καί γι’ αυτό. (Στο κάτω-κάτω, άμα παραγγέλνεις πολλά πράγματα, σου κάνουν καί δώρο! 🙂 ) Δηλαδή, εδώ η συζήτηση γιά τα μυστήρια της Ουκρανίας ουσιαστικά έλαβε τέλος, αλλά…

Εν πάσει περιπτώσει, πρόκειται γιά έναν «ιερό γάμο», αν κι όχι ανθρωπίνων όντων.

 

Συνεχίζεται

 

Πηγή

 

Τα μυστήρια της Ουκρανίας – 5

 

Πρίν προχωρήσουμε στο τελευταίο θέμα-«δώρο», οφείλω να πω ότι ίσως πληρέστερη εποπτεία των σιωνιστικών σχεδίων δίνουν οι κατά καιρούς μεταφορές της έδρας του Σανχεντρίν. (Σύνδεσμος 1, πληρέστερος σύνδεσμος 2.) Σανχεντρίν, από την Ελληνική λέξη «συνέδριον». Δημιουργήθηκε επί Αντιόχου Δ’ του Επιφανούς! (Ναί, του «αντι-ιουδαίου».)

Θεωρητικά, αυτό διαλύθηκε επί Θεοδοσίου του «Μεγάλου», το 425 μΧ. Αλλά, σύμφωνα με κάποιους ισχυρισμούς, ο θεσμός διατηρήθηκε με μυστικότητα μέχρι τις μέρες μας – καί γίνεται προσπάθεια ν’ αναβιώσει καί ν’ αντικαταστήσει το -κοσμικό- Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ. Δυστυχώς, όμως, δεν μπόρεσα να βρω site, που να εξιστορεί τις αλλαγές της έδρας του (αν κι υπάρχουν μερικά, απ’ όσο θυμάμαι παλιότερες έρευνές μου).

. . . . . . . . . . .

Αλχημικός γάμος με διαμάντια

Διαμάντια είθισται να κάνουν δώρα οι γαμπροί στις νύφες, επειδή το επιβάλλει το …έθιμο!

Βέβαια, αν ψάξει κανείς, σε κανέναν λαό δεν θα βρεί τέτοιο έθιμο, παρά μόνον στο Χόλλυγουντ! Αλλά, αυτή είναι άλλη ιστορία.

Εδώ, όμως, στην περίπτωσή μας, ο γαμπρός κι η νύφη είναι οι ίδιοι διαμάντια – καί δεν εννοώ ως χαρακτήρες!

Τί έχει συμβεί, όμως; Τί έλαβε χώραν;

. . . . . . . . . . .

Τις αμέσως προηγούμενες μέρες, δημοπρατήθηκαν δύο μεγάλα διαμάντια. Το ένα άσπρο, σε σχήμα σταγόνας, καί το άλλο κίτρινο, σε σχήμα ανάποδης πυραμίδας. (Όπως καταλαβαίνετε, το ένα είναι γιά μενταγιόν, το άλλο γιά δαχτυλίδι.) Ειδικά στο δεύτερο, το σκάλισμα της βάσης του (κορυφή της ανάποδης πυραμίδας) ορώμενο από πάνω δίνει έναν σταυρό, που μοιάζει με το έμβλημα των Ιωαννιτών Ιπποτών.

Το άσπρο αποκαλείται «ο βράχος», καί το κίτρινο «το διαμάντι του Ερυθρού Σταυρού» (επειδή τα έσοδα από την πώλησή του θα πάνε στον Ερυθρό Σταυρό, ως λέγεται). Ρεπορτάζ καί εικόνες καί των δύο, εδώ, αλλά μπορείτε να βρήτε κι άλλους συνδέσμους.

Τέτοια τεχνουργήματα συνήθως τα συνοδεύουν γοητευτικές ιστορίες (ώστε ν’ ανέβει η τιμή τους, διότι συνυπολογίζεται καί η αμοιβή …του παραμυθά! lol!!!), παρεκτός αν προέρχονται από αρχαιοκαπηλεία ή πλιάτσικο (ακόμη κι αιώνες πρίν, πχ από Κωνσταντινούπολη το 1204), οπότε τα συνοδεύει …μαύρο σκοτάδι! Παρ’ όλ’ αυτά, εδώ έχουν δώσει κάποιες λεπτομέρειες γιά το κίτρινο: ότι πράγματι το είχαν στην κατοχή τους οι Ιωαννίτες Ιππότες, καί ότι δημοπρατήθηκε ακόμη δύο φορές στο παρελθόν…

…μία σύν μία, κατά τις περιόδους των δύο προηγουμένων Παγκοσμίων Πολέμων!!!!!

Τώρα, οι Ιωαννίτες Ιππότες μπορεί να είναι ένα θρυλικό τάγμα, αλλά ως ιππότες διαλύθηκαν το 1792· όταν ο Μέγας Ναπολέων κατέλαβε την Βενετία, επειδή ο τότε μεγάλος μάγιστρος των Ιωαννιτών αρνήθηκε να σηκώσει τα όπλα κατά «αδελφών χριστιανών». Κι έτσι, ο δόγης παρέδωσε τα κλειδιά της πόλης στον Ναπολέοντα. (Αργότερα, βέβαια, με την ενοποίηση της Ιταλίας καί την ανεξαρτησία της από την Αυστρία, έπαψε να υφίσταται τελείως η Βενετία ως ανεξάρτητο κράτος.)

Από τότε, οι Ιωαννίτες είναι ένα «σωματείο-σφραγίδα», χαμένο καί χωμένο σε κάποιο γραφείο στο Βατικανό. Η δέ αξία του συνίσταται απλά στο να απονέμει τιμητικούς ιπποτικούς τίτλους· περίπου σά να παίρνεις βεβαίωση παρακολούθησης από σεμινάριο γιά την τυποποίηση των ροδακίνων! 🙂

. . . . . . . . . . .

Τέλος πάντων, εντύπωση κάνουν τα εξής:

 • Ότι, όποτε δημοπρατείται το διαμάντι αυτό, εκεί γύρω τριγυρνάει Παγκόσμιος Πόλεμος.
 • Κι ότι προέρχεται από ιπποτικό τάγμα, καί πάει επίσης σε κράτος φτιαγμένο από ιπποτικό τάγμα.. καί με σημαία την ίδια με τη σημαία του τάγματος των πωλητών του! (Ελβετία, 1315, φτιαγμένη από Ναΐτες, που την κοπάνησαν από Γαλλία διά μέσου της οροσειράς του Ιούρα.)

Δεν παραγνωρίζω πως, άμα τα σκαλίσουμε, θα δούμε διάφορες όμορφες αποκρυφιστικές περικοκλάδες· όπως πχ ότι το διαμάντι πουλιέται από ιππότες νοσοκόμους, καί πάει σε τάγμα νοσοκόμων, που ως σημαία του έχει την ανάποδη σε χρώματα των Ιωαννιτών. (Υπ’ όψιν, ο ιδρυτής του Ερυθρού Σταυρού, ο Ντυνάν, ήταν κι αυτός τέκτων. Δεν ξέρω αν την εποχή εκείνη ήταν Ιωαννίτης ή Ναΐτης ιππότης, δηλαδή κάπου στον 25ο με 28ο βαθμό του τεκτονισμού -αν δεν κάνω λάθος-, αλλά πλάκα θά χε!)

Δεν τα παραγνωρίζω αυτά, αλλά δεν επεκτείνομαι, διότι δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Απλώς τ’ αναφέρω ως βοήθημα γιά την όποια περαιτέρω έρευνά σας.

Βάλτε, τώρα που γυρίζει, ακόμη κάποια πραγματάκια – που τα διακρίνεις καί τα συνδέεις, μονάχα αν έχεις πείρα από τέτοιες παρατηρήσεις:

 • Το ότι: κίτρινο καί ευθύγραμμο ίσον αρσενικό ίσον Ήλιος ίσον γαμπρός / πατέρας, άσπρο καί καμπυλόγραμμο ίσον θηλυκό ίσον Σελήνη ίσον νύφη / μητέρα, άρα το σύνολο ίσον αλχημικός ή ιερός γάμος.
 • Καί το ότι η δημοπρασία έγινε (στις 11 Μαΐου, αν δεν κάνω λάθος) πολύ κοντά σε έκλειψη Ηλίου (καί ανάμεσα σε δύο εκλείψεις, η δεύτερη η σεληνιακή στις 16/05/2022), παναπεί σε ουράνια ταύτιση της πατρικής καί της μητρικής αστρολογικής / αλχημικής αρχής.

Καί …ως εν ουρανώι, καί επί της Γής!

. . . . . . . . . . .

Τώρα, με δεδομένο ότι εμπλέκονται μυστικιστικά τάγματα, συν το ότι τέτοιες αγορές δεν είναι γιά μένα καί γιά σένα, αλλά γιά τους πολύ κονομημένους… που, όσο νά ‘ναι, όλο καί μπλέκονται με μυστικισμούς καί τέτοια πράγματα (μου είπε ένα πουλάκι), μιά που τα υπόλοιπα προβλήματά τους τά ‘χουν λυμένα… Συν το ότι στους μυστικισμούς καί τα ρέστα μπαίνει πολύς (προ)σχεδιασμός καί πολύ τελετουργικό

…Είναι απόλυτα σίγουρο ότι εδώ δεν έχουμε μιά απλή δημοπρασία, αλλά τελετουργία αλχημικού γάμου! (Δημόσια καί φανερή μέν, αλλά ποιός «αμύητος» να την πάρει χαμπάρι!)

Άρα, λογικά, πρέπει να περιμένουμε καί κάποιο «παιδί». («- Καλούς απογόνους!», που λέμε! 🙂 )

Τί παιδί;

Ξέρω ‘γώ; Τσιπάκια (με κρυστάλλους) στα κεφάλια μας; 🙂 (Τό ‘γραψα, γιά να προλάβω τίποτε εξυπνάκηδες στα σχόλια.)

Πιθανώτατα να ήταν ένα τελετουργικό, ώστε να πάρει φωτιά ο Γ’ ΠΠ. Εντάξει, κι ο πόλεμος στην Ουκρανία το καταλαβαίνουμε πως είναι μέρος της ένοπλης φάσης του Γ’ ΠΠ, αλλά μιλάω γιά τέρμα γκάζια. Να μπλεχτούν άπαντες!

Βέβαια, γιά να το πείς αυτό (ότι, δηλαδή, πρόκειται γιά τελετουργικό έναρξης του Γ’ ΠΠ), πρέπει να ξέρεις τί ακριβώς προηγήθηκε των δύο προηγουμένων σε αποκρυφιστικό / τελετουργικό επίπεδο, ώστε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου… καί να ξέρεις τί να περιμένεις / τί να προσέξεις στις «μικρές» ειδήσεις στα διεθνή γεγονότα. Πράγμα πολύ δύσκολο, ακόμη καί γιά επαγγελματίες μελετητές τέτοιων ιστοριών.

Ωστόσο, μπορούμε να επιχειρήσουμε μιά μαντεψιά: επειδή η δημοπρασία σημαίνει (πολύ) χρήμα, δηλαδή Ερμής Κερδώος, πιθανώτατα η τελετή αυτή να «ευλογεί» τη διοχέτευση του χρήματος σε πολύ συγκεκριμένα κανάλια. Άρα, να έχει ως συνέπεια τη φτώχεια γιά όλους εμάς τους υπόλοιπους, τους «εκτός καναλιών». Άρα, κοινωνικές εξεγέρσεις, άρα πόλεμος (Γ’ ΠΠ).

Ίσως, ίσως καί όχι.

Κάθε συνεισφορά ιδεών, όμως, παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

 

ΤΕΛΟΣ

 

Πηγή

Προβολές : 666


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα