Τα μυστήρια της Ουκρανίας (Αυτά που ελάχιστοι γνωρίζουν) ΜΕΡΟΣ 1-3

19 Μαΐου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Τα μυστήρια της Ουκρανίας – 1

 

Η Ουκρανία είναι η ιστορική κοιτίδα των Χαζάρων, καί οι Χάζαροι είναι ιουδαίοι. Χάζαροι, δέ, αναμεμειγμένοι μερικές φορές με Σκύθες καί Σαρμάτες, είναι οι περισσότεροι ιουδαίοι της Δύσης σήμερα. Αυτοί που κάνουν κουμάντο, δηλαδή.

Το τέταρτο και πέμτο μέρος, εδώ

 

Πότε άρχισε ο πόλεμος; πάνε κοντά δυόμιση μήνες τώρα.

Στο μεταξύ, κι ενώι όλοι ασχολούνται με τα του πολέμου, κάπου στα ψιλά των ειδήσεων περνάνε καί κάτι μικρές πληροφορίες γιά διάφορα μυστήρια στο έδαφος της Ουκρανίας… αλλά καί κάτω απ’ αυτό. Βάλτε καί την ψιλοέρευνα τη δική μας, καί βγαίνει ένα αρκετά ενδιαφέρον σύνολο.

Θα προσπαθήσουμε όλ’ αυτά να τα δούμε κάπως πιό αναλυτικά.

. . . . . . . . . . . .

α. Εισαγωγή

Φαίνεται πως, όταν πολεμούν δύο χώρες, σε αρκετές περιπτώσεις ο πόλεμος δεν γίνεται μονάχα γιά κατάκτηση εδάφους… καί υπεδάφους. Αλλά καί γιά την «ενέργεια» του τόπου, που έβαλε στο μάτι ο επιτιθέμενος! Άσχετο αν καταλαβαίνει κανείς ουσιαστικά περί τίνος ακριβώς πρόκειται… ή, τί μπορεί να κάνει η «ενέργεια» αυτή. (Όχι, παγκοσμίως κανείς δεν καταλαβαίνει. Μονάχα υποψιάζονται, όπως ο γράφων. Σας βεβαιώνω. Καί τί μπορούν να καταλάβουν από επιτεύγματα πολιτισμών του απωτάτου παρελθόντος, αρκετά επίπεδα ανωτέρων του δικού μας; )

Τρανό παράδειγμα η Ελλάδα, η χώρα μας, καί οι «αρχαιολογικές» έρευνες των Γερμαναράδων την περίοδο 1941-44.

[Σάμπως καί πρίν, καί μετά, οι «ξένες αρχαιολογικές αποστολές» έκαναν καί κάνουν κάτι διαφορετικό; Ή η υποβρύχια αρχαιοκαπηλεία καί λαθροσυλλογή αρχαιοτήτων στις θάλασσές μας; Ό,τι είναι αξιόλογο, φεύγει πάραυτα εκτός Ελλάδος, καί μην τον είδατε τον Παναή. Ποιός από μας ελέγχει τον κάθε «επιστήμονα» αρχαιοκάπηλο, πολλώ δέ μάλλον τον έχοντα πανάκριβο καταδυτικό εξοπλισμό; Ποιός μπορεί να ελέγξει; Καί τί μπορεί να του κάνει, άμα τον πιάσει στα πράσσα; να τον παραπέμψει στην εγχώρια Δικαιοσύνη; Σιγά!]

Υπάρχουν μαρτυρίες αυτοπτών καί αυτηκόων Ελλήνων της εποχής εκείνης, ότι σε πολλές περιπτώσεις οι Γερμανοί πηγαίναν καρφωτοί να ψάξουν αρχαιότητες, ακόμη καί σε περιοχές, ή ερείπεια, που δεν τά ‘πιανε το μάτι με τίποτε ότι υπάρχουν – καί αξίζουν προσοχής.

Βέβαια, ούτ’ εκείνοι καταλάβαιναν (είπαμε παραπάνω το γιατί), αλλά επειδή είχαν έξυπνα ιερατεία (Εταιρεία της Θούλης, Ανενέρμπ, κτλ), υποψιαζόντουσαν. Τώρα, το πώς πήγαιναν «συστημένοι» σε διάφορα μέρη να ψάξουν… ουδείς γνωρίζει. Είτε είχαν στη διάθεσή τους βιβλιογραφία (αρχαίους παπύρους, κτλ) μή προσβάσιμη σ’ εμάς, είτε μέντιουμ (το πιθανώτερο), είτε υπεραπόκρυφη προφορική παράδοση από «αρχιερέα» του ιερατείου τους σε «αρχιερέα» διάδοχο. Ποιός να ξέρει!… Μέχρι σήμερα, σχετικά ντοκουμέντα (που να εξηγούν τη συμπεριφορά τους) δεν έχουν βγεί.

Η μόνη, πάντως, άλλη ιστορική περίπτωση που γνωρίζω, όπου μιά ομάδα ατόμων πήγε καρφωτή γιά «αρχαιολογικό» ψάξιμο σε συγκεκριμένο μέρος, είναι οι 9 πρώτοι Ναΐτες ιππότες στο τείχος «των δακρύων», στα Ιεροσόλυμα.

Φυσικά, το τί γνωρίζω καί το τί δεν γνωρίζω προσωπικώς, ουδόλως αποκλείει το να ξέρουν τέτοια πράγματα κι άλλα «ιερατεία», πλήν των ναζιστικών.

Τό ‘φερε, λοιπόν, η κουβέντα, να σας πω ότι πχ απόκρυφες επιστημονικές καί τεχνολογικές έρευνες (μέχρι κατευθυνόμενες βιολογικές τερατογενέσεις, κτλ κτλ) δεν κάνουν μονάχα οι ηπαπαραίοι· κάνουν κι οι «άλλοι». Προς Ανατολή μεριά. (Καταλάβετέ το αυτό, καλά.)

Οπότε, στο πεδίο της «απόκρυφης» μελέτης των αρχαίων πολιτισμών, ουδόλως αποκλείεται να γνωρίζουν κάποια πραγματάκια κι οι Ρώσσοι. Κι εννοείται: εφ’ όσον γνωρίζουν, τότε καί θα ψάξουν γιά ευρήματα.

Κι εφ’ όσον θα ψάξουν, ουδόλως αποκλείεται να έχουν εντάξει το σχετικό ψάξιμο στα πλαίσια της προέλασής τους μέσα στο Ουκρανικό έδαφος.

Αν αυτή η υπόθεση παιζόταν στο Στοίχημα, πιστεύω πως ο στοιχηματζής θα την έδινε με απόδοση τελείως ξεφτίλα· πχ 1.02 . (Δηλαδή, δώσε ένα χιλιάρικο, να κερδίσεις ένα εικοσάρικο!)

. . . . . . . . . . . .

β. Τα μυστήρια

Θα προσπαθήσω να τα βάλω σε μιά κάπως λογική σειρά.

i. Υπόγειες στοές

Λέγεται -έντονες φήμες, νομίζω καί κάποιες φωτογραφίες στο Διαδίκτυο- πως στο υπέδαφος της Ουκρανίας υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο παναρχαίων στοών, μάλλον τεχνητών. (Οι έστω καί μερικώς τεχνητές στοές γίνονται αντιληπτές ως τέτοιες, από την επεξεργασία στα τοιχώματά τους – κυρίως λαξευμένοι λίθοι, ή/καί θέσεις γιά εναπόθεση δαυλών -γιά φωτισμό-, κτλ.) Δυστυχώς, όμως, κανείς δεν ξέρει ποιοί τις δημιούργησαν, πότε, καί γιά ποιό σκοπό. Ή, πού οδηγούν.

Πάντως, αυτές δεν πρέπει να είναι άσχετες με αντίστοιχα δίκτυα σε άλλες χώρες, πχ στη δική μας (γιά τις οποίες υφίστανται τα ίδια ακριβώς αναπάντητα ερωτήματα). Ή, με τη φήμη ότι το δίκτυο τέτοιων στοών είναι παγκόσμιο, καί περνάει μέχρι καί κάτω από θάλασσες κι ωκεανούς.

Σταματάμε εδώ, διότι δεν υφίστανται άλλες διαθέσιμες πληροφορίες.

ii. Μούμιες

Βρέθηκαν καναδυό, κυρίως στο νότιο μέρος, προς τον Εύξεινο. (Δεν μπορώ να βρώ τώρα τον σύνδεσμο γιά μία ενός γενειοφόρου, μάλλον βασιλιά -καί μάλλον προϊόν λαθρανασκαφής-, που είχαμε παρουσιάσει εδώ, στο ιστολόγιο.) Ωστόσο, τα κτερίσματα δεν μας διαφωτίζουν ούτε γιά την εποχή τους, ούτε γιά τον πολιτισμό που τις είχε.

iii. Πυραμίδες

Πολλές, καί μικρού μεγέθους·κυρίως στην Κριμαία καί λίγο δυτικά της. Πάλι κανείς δεν ξέρει πότε φτιάχτηκαν, καί γιά ποιό σκοπό. Πιθανώς αποτροπαϊκές.

Λίγο που τις κοίταξα στο Γκούγκλ Έρθ, δεν μου βγάζουν κάποιο σχέδιο.

Υπάρχει, πάντως, καί μία «ξεκρέμαστη» στη μέση του πουθενά. Αυτή εδώ:

(Το Γκούγκλ Έρθ τη βγάζει, αν βάλουμε «pyramid Ukraina».)

Καί σε μεγέθυνση:

Έχει καί μιά φωτογραφία με κάτι αρχαίες πέτρες σκόρπιες εκεί… καί τη σημείωση πως θεωρείται τουριστικό αξιοθέατο.

iv. Μεγάλη πυραμίδα προστατευτικού πενταγώνου

Εδώ είμαστε!!!

Αυτή την είχε προβλέψει η αφεντιά μου!… Έπρεπε να υπάρχει εκεί, μέσα στην Ουκρανική πεδιάδα, καί στο σημείο που υπαγόρευε η γεωμετρία του προστατευτικού πενταγώνου. Μόνο που τότε (δηλαδή, όταν έγραφα το άρθρο) δεν την είχα εντοπίσει. Καί δικαίως, διότι δεν είναι εύκολο· σήμερα, δεν υφίσταται στην αρχική μορφή της: είναι φθαρμένη από τον χρόνο, κι ίσως κι από ανθρώπινη δραστηριότητα. Πόσα καί πόσα τέτοια αρχαία κτίσματα τα διέλυσαν πχ οι δικοί μας οι χωριάτες, επειδή είχαν έτοιμες καλολαξευμένες πέτρες!… Ειδικά (σχεδόν όλες) οι πυραμίδες είχαν λείες πλάκες στην επιφάνειά τους, γιά να είναι πιό εντυπωσιακές, ή πιό ορατές από μακρυά. (Ενδεχομένως να έπαιζαν με διάφορα υπολογισμένα εφφέ, όταν έπεφτε το ηλιακό φώς επάνω τους υπό διάφορες γωνίες.) Οπότε, ήδη στα κλασικά χρόνια (πχ στην εποχή του Περικλή) οι περισσότερες του Ελλαδικού χώρου είχαν μεταβληθεί σε …εξαρτήματα. (Όπως κι οι τάφοι παλαιοτέρων εποχών είχαν ήδη συληθεί.)

Τέλος πάντων, η θέση της είναι όπως σημειώνεται εδώ:

Κι αν τη δούμε από κοντά…

Τις συντεταγμένες, τις βλέπετε. Σ’ αυτό το σύμπλεγμα διδύμων λόφων, πρέπει να είναι η νοτιώτερη. Πρέπει να είναι αυτή!

Βέβαια, η θέση της δεν συμφωνεί ακριβώς με το σχήμα του πενταγώνου υπό μικρή κλίμακα (δηλαδή, με θεώμενο το έδαφος από πολύ ψηλά). Είναι περίπου 50 χιλιόμετρα πιό βορειοανατολικά, απ’ ό,τι σημειώνει η κορυφή του πενταγώνου. Αλλά πρέπει να είναι αυτή, διότι σε μεγάλη ακτίνα τριγύρω δεν υφίσταται τίποτε, που να μοιάζει με την κατασκευή που ζητάμε.

Αποδίδω την ανακρίβεια τόσο στο δικό μου σκίτσο, όσο καί στην απεικόνιση του Γκούγκλ Έρθ (είπαμε: μόνο οι στρατιωτικοί χάρτες είναι ακριβέστατοι), όσο καί στον υπολογισμό των κατασκευαστών των πυραμίδων… διότι, σε τέτοιες αποστάσεις (δηλαδή, μεγαλύτερες των 1,000 χιλιομέτρων), υπολογιστικές αποκλίσεις της τάξεως του 0.5% (ας πούμε αποδεκτές πχ γιά μιά πολυκατοικία – δηλαδή σε ύψος 30 μέτρων, το ντουβάρι ν’ αποκλίνει 15 cm από την ιδεατή ευθεία στην κάθετο), βγάζουν στο έδαφος διαφορά δεκάδων χιλιομέτρων· καί δή, σε γεωδαιτικές μετρήσεις. (Καί πάλι καλά, που περίπου στα 1200 χιλιόμετρα από την πυραμίδα της Βοσνίας η απόκλιση είναι κάπου λιγώτερη από 50 χμ! Δηλαδή, το σφάλμα πέφτει στο περίπου 0.4% . Πολύ καλή τιμή σφάλματος γιά τέτοια δουλειά!)

Βλέπετε, πάντως, το τετράγωνο σχήμα, καθώς καί το ότι είναι καρα-φαγωμένη· καί ότι τώρα έχουν προσπαθήσει να τη δενδροφυτεύσουν.

Γιατί;

Διότι η πυραμίδα αυτή είναι (ήταν) τε-ρά-στια, με πλευρά 2 χιλιομέτρων!!! (Συγκριτικά, η πυραμίδα του Χέοπος έχει πλευρά περίπου 230 μέτρα καί η -σύμφωνα με τη Γουΐκι, «ψευδο»- πυραμίδα της Βοσνίας 460 μέτρα – μετρημένη στο Γκουγκλ Έρθ.) Όθεν, δεν θα ήταν πρακτικό να τη φτιάξουν συμπαγή με πέτρες, όπως την του Χέοπος. Αντίθετα: μάζεψαν χώμα, έφτιαξαν μιά τούμπα, καί από πάνω έβαλαν επικάλυψη με πέτρες (γιά να σταθεί το χώμα), πιθανώτατα σε αναβαθμούς, καί μετά επικάλυψη με γυαλιστερό υλικό.

Αυτά τα υλικά με τον χρόνο είτε καταστράφηκαν, είτε αποσυναρμολογήθηκαν, κι έμεινε το χώμα. Το οποίο προφανώς κι αυτό άρχισαν να το χρησιμοποιούν αλλού (πχ στα χωράφια). Κι έτσι, τελικά βλέπετε τη σημερινή ψιλοθλιβερή εικόνα της πάλαι ποτέ πυραμίδας.

. . . . . . . . . . . .

Όμως, σκεφθήτε τα εξής:

Ο Α’ ΠΠ ξεκινάει από το Σεράγεβο, δηλαδή κοντά στην πυραμίδα της Βοσνίας (στα 24 χιλιόμετρα σε ευθεία). Ο τωρινός Γ’ ΠΠ, στην προκαταρκτική ένοπλη φάση του, ξεκινάει από την πυραμίδα της Ουκρανίας!!! (120 χιλιόμετρα από την Χερσώνα, καί πάντως οπωσδήποτε μέσα στη ζώνη των πολεμικών συγκρούσεων.) Δεν ξέρω γιά τον Β’ ΠΠ, αν άρχισε κι αυτός (είτε στην Ασία, είτε στην Ευρώπη) κοντά σε καμιά πυραμίδα (αν καί όχι του προστατευτικού πενταγώνου, φυσικά).

Πάντως, είναι πολύ καλή βάση γιά έρευνα η εξής: Τί κοινό έχουν (σε γνωρίσματα τόπου / χρόνου) οι δύο προηγηθέντες ΠΠ, καί ο διαφαινόμενος Γ’; Αν βρήτε ομοιότητες, πιθανώτατα θα γνωρίσετε (καλύτερα κι απ’ τους γεροντάδες! lol!!!) καί το πότε καί το πού θα ξεσπάσει σε πλήρη ισχύ ετούτος εδώ.

. . . . . . . . . . . .

…Ίσως βρήτε καί το γιατί· εννοώ, αν διαπιστώσετε ότι οι πόλεμοι γίνονται επάνω σε πανάρχαια γεωδαιτικά πλέγματα, καί ίσως επιδιώκουν καί την κυριαρχία επ’ αυτών – ένα μυστικό, που πιθανώτατα δεν το ξέρουν τα Γενικά Επιτελεία, αλλά τα ιερατεία των εμπολέμων. Άρα, στις αιτίες / στους σκοπούς ενός πολέμου, ακόμη καί σημερινού, συμπεριλαμβάνεται καί η κατοχή ενός γεωδαιτικού πλέγματος – άσχετο αν αυτή υπαγορεύεται από γνώσεις απόκρυφες, ή ένστικτο, ή τύχη.

[Προεκτείνετε, τώρα, αυτή τη σκέψη καί στο παρελθόν… Η Ιστορία διαβάζεται με άλλα μάτια!]

Θέλετε παράδειγμα;

Πάλι εμείς!!!

Το 1919 μπήκαμε στη Μ. Ασία ακολουθώντας περίπου τον 40ο παράλληλο, καί φύγαμε το 1922 με κλωτσιές. Ξέρετε, όμως, ότι το ίδιο ακριβώς πάθαμε καί περίπου το 1500 πΧ, 600 χρόνια μετά τον Τρωϊκό; Διότι τα αρχεία των Χετταίων γράφουν ότι οι Χετταίοι απέκρουσαν τους «Αρτζάβα», οι οποίοι κάνανε πολεμικές επιδρομές στη χώρα τους, ερχόμενοι από τη Δύση.

Ποιοί ήταν οι Αρτζάβα; Μά, οι Αργείοι! Δηλαδή, οι Έλληνες.

[Η γλώσσα των Χετταίων είναι Πελασγική Ελληνική, γι’ αυτό καί μπόρεσαν οι αρχαιολόγοι να διαβάσουν τα γραφόμενα – καί να βγάλουν νόημα. Μόνο που απορώ με τη μαλακία των αρχαιολόγων να επιμένουν να ψάχνουν ποιός μυστηριώδης λαός ήταν οι «Λούβα» / «Λούβιοι» των Χεττιτικών αρχείων. Μά, οι Λυδοί φυσικά! Δεν έχουν ακούσει γιά εναλλαγή συμφώνων, οι αρχαιολόγοι; Τί στην ευχή μαθαίνουν στις σχολές; ]

Αντίθετα, ο Μ. Αλέξανδρος, ο οποίος προφανώς ήταν δασκαλεμένος απ’ το ιερατείο καί γνώριζε το μυστικό, ξέρετε πώς μπήκε στη Μ. Ασία καί προχώρησε προς την Περσία; Από νότια. Από τα μέρη της σημερινής Συρίας. Όχι από τον 40ο παράλληλο!

Αυτό να γίνει μάθημα σε σημερινούς σωστούς πολεμάρχους δικούς μας (άααααν ποτέ αποκτήσουμε), ώστε να φτάσουμε στην Άγκυρα χωρίς απώλειες (άααααν ποτέ ξεκινήσουμε πόλεμο με τους Τουρκαλάδες μ’ αυτόν τον σκοπό).

Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι… Εξ ίσου εύκολη διείσδυση στην Τουρκία με την από νότια, πρέπει να είναι καί η βόρεια: Πόντος-Άγκυρα. Προφανώς «κάποιοι» (προς τη Δύση) το 1919 ήδη ξέραν / υποψιαζόντουσαν επίσης το μυστικό, γι’ αυτό μας απαγόρευσαν να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη· καί, αντ’ αυτής, πέταξαν στον Βενιζέλο το τυράκι της Σμύρνης – με τα γνωστά αποτελέσματα. (Εντάξει, ξέρω τον γεωπολιτικό ρόλο της Πόλης, ξέρω καί το πώς σκεφτόντουσαν οι Άγγλοι με την Γεωπολιτική του Μάκιντερ κτλ, αλλά ξέρετε ότι βλέπω τα πράγματα καί κάπως διαφορετικά!)

Σημειώστε ότι η ανάγνωση των γραπτών των Χετταίων έγινε το 1917!… Δείγμα του πόσο γρήγορα οι μυστικές υπηρεσίες των σοβαρών κρατών εκμεταλλεύονται κάθε διαθέσιμη πληροφορία!

…Διότι υποψιάζομαι ότι μας «χάρισαν» τη Σμύρνη, επειδή είδαν ότι η δουλειά στα σίγουρα θα εξελισσόταν σε πολεμική σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας, καί -λόγωι των «Αρτζάβα»– κάτι μυρίστηκαν γιά το τί θα γινόταν τελικώς!

(Σημειώστε ακόμη ότι η Γουΐκι στο συγκεκριμένο άρθρο γράφει μαλακίες, διότι στο ίδιο κείμενο από τη μία λέει -καί ορθώς- ότι ο Χρόζνυ διάβασε τα Χιττιτικά το 1917, κι απ’ την άλλη ότι προσπάθησε μετά το 1917 να τα διαβάσει …καί απέτυχε!!! Ήθελα να ξέρω, μαστουρωμένοι τα γράφουν τα άρθρα; )

. . . . . . . . . . . .

Τελευταία σχετική παρατήρηση: Όλες οι μεγάλες έρημοι της Γής βρίσκονται περίπου στον 30ο παράλληλο (καί λίγο πιό νότια), δηλαδή απάνω-κάτω στο γεωγραφικό πλάτος της πυραμίδας του Χέοπος (κι επίσης μέλους-σημείου του προστατευτικού πενταγώνου).

Γιατί;

Διότι η έρημος δεν είναι απόρροια φυσικού φαινομένου. (Άλλο η ερημοποίηση, άλλο η έρημος.) Η δημιουργία των ερήμων οφείλεται στα (πυρηνικά; αιθερικά; ) όπλα μαζικής καταστροφής, που έτρωγαν κατακέφαλα οι κυνηγημένοι Άτλαντες. Οι οποίοι έφευγαν προς Ανατολάς (κι εμείς τους βομβαρδίζαμε καί τους νικούσαμε συνεχώς), ακολουθώντας τον 30ο παράλληλο.

Τροφή γιά σκέψη κι αυτό.

 

Συνεχίζεται

 

Πηγή

 

Τα μυστήρια της Ουκρανίας – 2

Τώρα που το καλοσκέφτομαι, να δείς που όντως μερικοί (κατά Δύση μεριά) κάτι ξέρουν – κι εννοώ, σε συνειδητό επίπεδο, όχι ενστικτωδώς.

Λοιπόν, ένας άλλος δρόμος γιά παρακάμψουμε οι Έλληνες το θανατηφόρο εμπόδιο του 40ου παραλλήλου καί να πάμε Άγκυρα, είναι από νότο· από Κύπρο! Γι’ αυτό ακριβώς βάλανε «τάπα» (στους Έλληνες) στην Κύπρο από βόρεια με το ψευδοκράτος… γι’ αυτό ακριβώς (παρά την κατάρρευση της «αυτοκρατορίας», εξακολουθεί να) υπάρχει εκεί η βάση της αγγλίτσας στο Ακρωτήρι, ως νταβατζής των καταστάσεων. Γι’ αυτό ακριβώς είναι αυτή μία απ’ τις ελάχιστες μή ηπαπαραίϊκες βάσεις, που είναι συνδεδεμένη με το σύστημα Έσελον.

Εντάξει, εντάξει! Καί γιά το υπέδαφος της περιοχής (σε ξηρά καί θάλασσα) γνωρίζω, καί γιά την προστασία του Οξαποδουήλ γνωρίζω, καί γιά το ότι η Κύπρος θα είναι καταφύγιο των ιουδαίων (ένα από τα τρία σχεδιασθέντα – τα άλλα δύο είναι η «Ματσεντονίγια» μαζί με τη δική μας Μακεδονία, κι η Ουκρανία, γιά την οποία γίνεται κι η όλη φασαρία στις μέρες μας), άμα κάνουν κανα ντού όλοι μαζί οι Άραβες καί τους πετάξουν στη θάλασσα, καί γιά τον έλεγχο του άκρως στρατηγικής σημασίας γεωπολιτικού διαδρόμου Εύξεινος / Στενά / ανατολικό Αιγαίο με Κρήτη / Μέση Ανατολή, καί γιά το ότι εκεί παρακάτω κατοικούσαν Φοίνικες (άρα, κάποια στιγμή ίσως γίνει προσπάθεια αναβίωσης κάποιου νοητικού ή/καί πραγματικού ιστορικού σχήματος – βλέπε γεωγραφική κατανομή στα «κράκ» των σταυροφόρων), κτλ κτλ κτλ. Όμως, επαναλαμβάνω πως εδώ, στο ταπεινό μας ιστολόγιο, βλέπουμε τα πράγματα (καί) με διαφορετική ματιά.

Συνεχίζουμε.

. . . . . . . . . . .

v. Γεωλογικές εποχές – πολιτισμοί

Η Ουκρανία θεωρείται (κι όχι άδικα) ο σιτοβολώνας της Ευρώπης. Όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Βλέπετε, τις αμέσως προηγούμενες πρό Χριστού χιλετίες, η Ευρώπη είχε περάσει από μεσοπαγετώνεια περίοδο. Δηλαδή, από έναν παράλληλο καί πάνω (κάπου τον 45ο), είχε («αιώνια») χιόνια… τα οποία υποχώρησαν σιγά-σιγά, υποχώρησε το κρύο, κι έγιναν αυτές οι περιοχές κατοικήσιμες. Αυτό εμμέσως μας το λέει η Μυθολογία μας, διότι πχ ο Δαναός ήρθε στην Ελλάδα από Αίγυπτο.

Συνεπώς, κάποια εποχή ούτε να κατοικηθεί μπορούσε η περιοχή της Ουκρανίας, ούτε να καλλιεργηθεί σιτάρι εκεί! Συνεπώς x 2, πρέπει να κατοικήθηκε κάπου το 2500 με 2200 πΧ – παρεκτός, ίσως, από πολύ παλιότερες, πανάρχαιες εποχές, όπου το κλίμα ήταν αλλοιώς.

Την πληροφορία γιά το 2500 πΧ την αποκόμισα από έναν συνομιλητή του μακαρίτη στρατηγού Αϋφαντή, διατροφολόγο στο επάγγελμα. Ο οποίος είπε ότι έγιναν βιολογικές έρευνες στο dna του σιταριού, καί με τη βοήθεια αυτών κατέληξαν οι επιστήμονες στη χρονολογία αυτή. Καί ο οποίος επίσης επεσήμανε ότι, χωρίς σιτάρι, δεν μπορούσε να σταθεί κατοίκηση του χώρου, πολλώι δέ μάλλον δημιουργία πολιτισμού. (Δεν μπορώ να βρώ το σχετικό βίντεο τώρα, καί δυστυχώς δεν θυμάμαι ούτε το ονοματεπώνυμο του ομιλήσαντος.)

Δυστυχώς, όμως, οι ιστορικές αναφορές που έχουμε γιά τους αρχαίους λαούς, που κατοικούσαν εκεί, είναι -θα έλεγα- ανεπαρκείς καί ασαφείς. Σκύθες, Σαρμάτες… Ήταν παλαιοί συγγενείς μας αυτοί (δηλαδή, Πελασγοί) ; δεν ήταν; Τρέχα γύρευε. (Ξέρουμε πχ ότι οι Αρμένηδες είναι απόγονοι παλαιών Θεσσαλών, δηλαδή Μινύων, αλλ’ αυτοί δεν ζούν στην Ουκρανία.)

Δεν μπορώ να σας διαφωτίσω γιά τους αρχαίους λαούς της Ουκρανίας, ούτε γιά τους όποιους πολιτισμούς ανέπτυξαν. Χρειάζεται πολύ εκτεταμένη έρευνα από καριερίστες ιστορικούς, καί δή από χώρες με διαθέσιμη αρκετή πληροφορία στις βιβλιοθήκες τους.

Ακόμη καί γιά τους Χαζάρους έχουμε κάποια άγνοια, αλλά περί αυτών παρακάτω.

. . . . . . . . . . .

v. Χάζαροι

Πολύ καυτό θέμα!… Είναι ακριβώς η αιτία, γιά την οποία γίνεται όλος ο καυγάς στις μέρες μας.

Βλέπετε, η Ουκρανία είναι η ιστορική κοιτίδα των Χαζάρων, καί οι Χάζαροι είναι ιουδαίοι. Χάζαροι, δέ, αναμεμειγμένοι μερικές φορές με Σκύθες καί Σαρμάτες, είναι οι περισσότεροι ιουδαίοι της Δύσης σήμερα. Αυτοί που κάνουν κουμάντο, δηλαδή.

Κάποιες πληροφορίες περί Χαζάρων βρίσκουμε στο πολύ γνωστό βιβλίο του (εξ αυτών) Άρθουρ Καίσλερ, «Η 13η φυλή». «Eπισήμως» όλοι συμφωνούν ότι πρόκειται γιά Τουρκικό φύλο που ήρθε από πιό ανατολικά, καί το οποίο εξιουδαΐστηκε κάπου τον 8ο μΧ αιώνα… διότι, λέει, ο αρχηγός τους αισθανόταν ότι η επικράτειά τους στριμωχνόταν καί από τους χριστιανούς Βυζαντινούς, καί από τους (τότε ανερχόμενους με την πρώτη τους ορμή) μωαμεθανούς – Πέρσες, καί λοιπούς. Οπότε, ρώτησε τί κοινό έχουν αυτές οι θρησκείες, του απάντησαν ότι έχουν καί οι δυο τους ίδιες ρίζες στην «ΠΔ», άρα έδωσε εντολή σ’ όλο τον λαό του να ασπαστεί τον ιουδαϊσμό καί να περιτμηθούν οι άρρενες.

Έτσι, οι ιστορικοί κι οι ιστοριοδίφες συμφωνούν (ομοφώνως…) ότι οι Χάζαροι δεν ανήκουν στον πρωταρχικό πυρήνα των «δώδεκα» φυλών του ιουδαϊσμού της «ΠΔ», άρα δεν είναι «γνήσιοι» ιουδαίοι. (Εξ ού καί ο τίτλος του Καίσλερ: 13η φυλή.)

Αυτά, «επισήμως».

Σωστά;

Άμ, δέ!!!

Σας είπα, ότι εδώ βλέπουμε με άλλα μάτια.

. . . . . . . . . . .

Τί λέει, λοιπόν, η Ιστορία;

Λέει ότι ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσωρ κατέκτησε τα Ιεροσόλυμα κι έσυρε αιχμαλώτους τους ιουδαίους στην πρωτεύουσά του, τη Βαβυλώνα. Αυτή η ιστορική περίοδος ονομάζεται «Βαβυλώνειος αιχμαλωσία». Ωστόσο, περίπου μισό αιώνα μετά, θες ότι στο μεταξύ πέθανε ο Ναβουχοδονόσωρ, θες ότι παράλληλα άλλαξαν οι πολιτικές αντιλήψεις, οι ιουδαίοι απελευθερώθηκαν κι επέστρεψαν στα Ιεροσόλυμα – μαζί με τα κάποτε πλιατσικολογημένα ιερά σκεύη του ναού τους.

. . . . . . . . . . .

Σημειώστε ότι στα Ιερά Σόλυμα διέμεναν οι δύο (απώτερης Ελληνικής καταγωγής) φυλές των Κρονίων Πελασγών, η του Βενιαμίν καί η του Ιούδα! (Οι λοιπές 10 -Αιγύπτιοι κρυπτοάτλαντες, καί λοιποί- είχαν το βασίλειό τους παραπάνω. Πιό βορειοανατολικά.) Θεωρητικώς δύο, διότι οι Βενιαμίτες δεν υπήρχαν πλέον στην εποχή της Βαβυλωνείου αιχμαλωσίας.

Είχαν τσακωθεί ενόπλως με τους Λευΐτες γιά τον χειρισμό της «κιβωτού της Διαθήκης», νίκησαν, αλλά βρήκαν τα γυναικόπαιδά τους σφαγμένα, κι έφυγαν …γιά Ελλάδα. Στην Αρκαδία! Στους Πελασγούς συγγενείς τους.

Όπου, όμως, το ιερατείο τους συνέχισε τις ανθρωποθυσίες (είναι ακριβώς αυτές, που οι αρχαιολόγοι βρήκαν λείψανά τους στο Λύκαιον όρος – κι απορούν, πώς καί γινόταν ανθρωποθυσίες μέχρι καί στους ιστορικούς χρόνους της Ελλάδας), μέχρις ότου οι λοιποί Αρκάδες τους πέταξαν έξω με τις κλωτσιές… καί τράβηξαν βόρεια, στην Ευρώπη.

Στους χριστιανικούς αιώνες, πλέον, τους ξαναβρίσκουμε στη Γαλλία, μέσα στα διάφορα μεταναστευτικά κύματα των Φράγκων… τους οποίους οι λοιποί (εκχριστιανισθέντες) Γάλλοι αποκαλούσαν ειρωνικώς «εβραίους»… μαντέψτε γιατί! (Διότι τα θρησκευτικά τους πιστεύω έμειναν απαράλλαχτα! Νά γιατί.)

. . . . . . . . . . .

Επανερχόμαστε, όμως, στους ιουδαίους. Αυτούς, οι Βαβυλώνειοι τους απελευθέρωσαν καί τους άφησαν να γυρίσουν πίσω.

Όλους;

Όχι όλους.

«Βαβυλώνα», δεν είπαμε;

Μερικούς, δηλαδή το σκληροπυρηνικό καί αμετανόητο ιερατείο τους, μαζί με τους εντόπιους Χαλδαίους μάγους (που, προφανώς, τους είχαν ζαλίσει τον έρωτα των Βαβυλωνείων), τους πέταξαν στα όρη της Μηδίας, όπου «εχάθησαν» – λέει η εξιστόρηση.

Σιγά μην εχάθησαν!!!!!

Γιάααα ρίξτε μιά ματιά στον χάρτη, καί τα λέμε αν «εχάθησαν». Κατ’ αρχήν, ρίξτε μιά ματιά στο κράτος των Μήδων, την ίδια εποχή. Καί μετά, στο αμέσως παρακάτω σχήμα:

Στην εικόνα βλέπετε (στο πολύ περίπου) τα βασίλεια των Μήδων καί των Χαζάρων. Οπότε, τί καταλαβαίνουμε; Καταλαβαίνουμε ότι οι μάγκες καθόλου δεν «εχάθησαν». Αλλά το πήραν ποδαράτα, φτάσανε στη σημερινή Ουκρανία, δηλαδή σε μέρος όπου καί σχετικά καλό κλίμα είχε (μακριά απ’ τ’ άγρια βουνά Μηδίας καί Αρμενίας), καί μακριά απ’ τους εχθρούς ήταν.

[Κ’ ίσως σχεδίαζαν μελλοντική κυκλωτική κίνηση κατά της ΕλλάδαςΓιατί, λέτε, ο Μ. Αλέξανδρος επί 4 χρόνια πρίν την κυρίως εκστρατεία του είχε τελείως χαθεί με τα στρατεύματά του εκτός Ελλάδος, στον βορρά; Τί ακριβώς έκανε εκεί;

Τέλος πάντων, άλλη ιστορία αυτή.]

Όπου, λοιπόν, οι σκληροπυρηνικοί Κρόνιοι, μαζί με τους Χαλδαίους μάγους, πούλησαν πολιτισμό στους -όντως τουρκογενείς- Χαζάρους, κι έγιναν το ιερατείο τους.

Δηλαδή, οι Χάζαροι έγιναν ιουδαίοι (αρκετούς αιώνες) πρό Χριστού, κι όχι τον 8ο αιώνα μΧ. Άσχετο τί ισχυρίζονται οι ίδιοι. (Καί ναί, γνωρίζω τί λέει η Ιστορία γιά τις χρονικώς πρώτες μετακινήσεις των τουρκογενών φυλών προς τα δυτικά – ότι δηλαδή έγιναν κατά τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες, κι όχι πιό πρίν.)

. . . . . . . . . . .

Ένα ακόμη στοιχείο, που συνηγορεί υπέρ της απόψεώς μου, είναι το δέντρο των πρωτοπλάστων, η μηλιά.

Η μηλιά ήταν γνωστή στην Ελλάδα (καί πιθανώτατα στην ευρύτερη Μ. Ανατολή) τουλάχιστον από την εποχή λίγο πρό του Τρωϊκού (βλέπε «μήλον της Έριδος»), αλλά η πατρίδα (δηλαδή η προέλευση) του φυτού είναι περίπου αυτή η γεωγραφική περιοχή:

(Κοιτάξτε κι εδώ, τί λέει.)

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τί εννοεί ο Πατροκοσμάς, όταν λέει ότι οι Τούρκοι θα κυνηγηθούν μέχρι την «κόκκινη μηλιά»! Ήξερε ο άγιος, τί έλεγε.

Οι σημερινοί προφητοερευνητές είναι, που αγνοούν!

Εν πάσει περιπτώσει, πάμε τώρα στην ΠΔ καί στο μήλο των πρωτοπλάστων.

Ή, μάλλον, πρίν πάμε, μιά «εκ των ούκ άνευ» παρένθεση.

. . . . . . . . . . .

Πάγια αρχή του γράφοντος είναι πως η ΠΔ είναι ένα σύνολο βιβλίων, που γράφτηκαν στο ποδάρι. Ίσως γράφτηκαν κατά παραγγελία κάποιου Πτολεμαίου, ίσως όχι· πάντως, είναι προχειροδουλειά.

Γιατί;

Έφτασε, λοιπόν, η ώρα να σας γράψω το επιχείρημά μου.

Γιά τον εξής απλούστατο λόγο: ότι όλες, μά όλες οι θρησκείες είναι παραμύθια με δράκο – δηλαδή, έχουν καί τον «κακό». Αλλοιώς, ποιό το νόημα να προσκυνάς συνεχώς έναν θεό, ο οποίος μερικές φορές παίρνει κι ανάποδες καί ξεσπάει στην καμπούρα σου; Κανένα! Γιατί να υπάρχει ο «καλός», που κάθε φορά θα σε γλυτώνει (έστω καί με μερικές φάπες στο σβέρκο σου), όταν δεν υπάρχει ο «κακός»; Θα πλήρωνε ποτέ κανένας «προστασία» στη Μαφία, αν οι ίδιοι οι μπράβοι της Μαφίας δεν του κάνανε το μαγαζί θερινό;

Τηλεγραφικώς πως, τώρα, ο συνήθης δράκος των θρησκειών είναι …οι εξής δύο: ο θάνατος, κι ο οξαποδώ.

Οι θρησκείες, με τον μεν πρώτον κοιτάζουν να σε συμφιλιώσουν (σχετικώς…), καί τον δεύτερον τον καταριούνται «24/7», που λένε κι οι αγγλόφωνοι.

Όμως, η ΠΔ στερείται παντελώς αυτού του απλούστατου θρησκευτικού θεμελίου: η ΠΔ είναι παραμύθι χωρίς δράκο!!!! Όλες κι όλες, υπάρχουν μονάχα τρείς (αριθμός: 3) αναφορές «δράκου» σ’ όλο αυτό το πακέτο, κι αυτές ξεκάρφωτες. Αν θυμάμαι καλά, κάπου υπάρχει ένας σατανάς, κάπου αλλού ένας διάβολος, καί κάπου αλλού ένας «εκπεσών». Αυτά, καί τέλος. Άρα, σκορδαλιά χωρίς σκόρδο η δουλειά!

[Καί μή με ξαναρωτήσει κανένας μαλάκας -όπως παλιότερα πήγε κάποιος να μου πουλήσει μυαλό-, αν ξόδεψα τον πολύτιμο χρόνο μου, ψάχνοντάς την όλη! Υπάρχουν καί τα κείμενα σε .pdf καί τα ηλεκτρονικά ψαχτήρια, ξέρετε. Στον 21ο μΧ αιώνα ζούμε, ξέρετε.]

Κάθησαν, λοιπόν, οι εβδομήκοντα (δύο) «ιεροί» γραφιάδες, κι έγραψαν στον πάπυρο ό,τι κατέβασε η γκλάβα τους εκείνη τη στιγμή. Κι αυτό, το έβαλε στο δόγμα με το στανιό ο «μέγας» Θεοδόσιος.

. . . . . . . . . . .

[…Είναι καί το πονηρόν του πράγματος, που τονίζει ο μέγας Μάρκο ντέ Σάντ: ότι η παράδοση του ιερατείου των ιουδαίων, τουλάχιστον στα υψηλά κλιμάκια, πάντα ήταν προφορική. Γιατί; Διότι τα γραπτά μένουν. Στα λόγια, όμως, κανείς δεν μπορεί να σε στριμώξει, διότι πάντα μπορείς να ισχυριστείς ότι ποτέ δεν είπες τέτοια πράγματα!

Εξ ού καί η απουσία βιβλίων. Εξ ού καί η προχειρογραφή «ιερών» βιβλίων στο ποδάρι, επειδή στα Ελληνιστικα χρόνια τα βιβλία έγιναν μόδα! Εξηγείται το φαινόμενο.

Αλλά, βέβαια, στο πρόχειρο -καί με παράλληλο γράψιμο πολλών γραφιάδων, προφανώς γιά να προλάβουν προθεσμίες- είναι λιγάκι δύσκολος ο συντονισμός όλων, ώστε όλοι να γράφουν -σχεδόν- τα ίδια πράγματα, με συνέπεια, συνοχή, καί συμφωνία της αφήγησης από την αρχή μέχρι το τέλος. Όθεν καί το «τσουβαληδόν» ύφος καί περιεχόμενο της ΠΔ.

Βέβαια, ουδέν κακόν, κτλ: το χύμα της ΠΔ είναι ο παράδεισος των ιστορικών! Κι ευτυχώς.]

. . . . . . . . . . .

Φαίνεται, όμως, ότι οι πάλαι ποτέ σκληροπυρηνικοί Κρόνιοι (μαζί με τους Χαλδαίους) είχαν ξανακατεβεί κάτω στα Ελληνιστικά χρόνια, καί καπέλλωσαν την προχειροδουλειά με τις δικές τους αντιλήψεις.

Γιατί το λέω αυτό;

Επειδή το «καθ’ ημάς» φρούτο των πρωτοπλάστων είναι το σύκο. Αυτό ακριβώς αναφέρει (πάλι πολύτιμη πηγή πληροφοριών!) ο Πατροκοσμάς!

[Το σύκο συμβολίζει το γυναικείο αιδοίο, έννοια που έχει διασωθεί στους σημερινούς Ιταλούς: όταν αποκαλούν μία γυναίκα «φίκα» ή «φικόνα», εννοούν κατά κυριολεξία το δικό μας «μ@υνάρα»!]

Συνεπώς, αποκτάει καθαρή έννοια η πράξη του Χριστού, που καταράστηκε τη συκιά να ξεραθεί: καταράστηκε συμβολικώς το «δέντρο της γνώσεως», δηλαδή την πηγή της δυστυχίας των ανθρώπων! Αν το δείς αυτό το ευαγγελικό απόσπασμα έτσι, ως έχει, δεν βγάζει νόημα. Αλλά, όταν γνωρίζεις τον συμβολισμό της συκιάς, βγάζει. (Γι αυτό καί κρεμάστηκε από μιά συκιά ο Ιούδας. Κατά κάποιο τρόπο καταράστηκε κι αυτός τη συκιά, ως αιτία της δυστυχίας του.)

Η συκιά, λοιπόν, είναι αυτοφυές δέντρο στην Ευρώπη. Άρα, το «δέντρο της γνώσεως» ως μηλιά (καί ναί, γνωρίζω γιά την πεντάλφα του περικαρπίου του μήλου, άρα… κτλ κτλ) δείχνει επιρροή (καί παραδόσεις) ανθρώπων που ήρθαν από βόρεια. Από την περιοχή της Κασπίας! Από την περιοχή της πατρίδας της μηλιάς!

Ποιοί άλλοι μπορεί να ήταν αυτοί, παρά το μέχρι τότε υπεραπόκρυφο ιουδαϊκό ιερατείο των προχριστιανικών Χαζάρων;

. . . . . . . . . . .

Οι Χάζαροι, λοιπόν, γιά κάμποσους αιώνες τα πήγαν καλά. Μά, πολύ καλά! Πλούτισαν απ’ το εμπόριο, κι η χάρη τους έφτασε -κρατηθήτε!- μέχρι τη Σκανδιναυΐα! Ναί, καλά διαβάσατε! Έχει βρεθεί εκεί πάνω τάφος πλουσίου Χαζάρου εμπόρου, αν καί (απ’ όσα γνωρίζω) οι αρχαιολόγοι ακόμη δεν έχουν αποφανθεί τελεσιδίκως ότι πρόκειται γιά τέτοιο άτομο. (Πάντως, ντόπιος Σκανδιναυός δεν είναι.)

Τα πήγαιναν καλά, μέχρι που -προφανώς- τους πήρε χαμπάρι τί κουμάσια είναι ένα παρακλάδι των Βίκινγκς, οι σημερινοί Ρώσσοι!… καί τους πήρε στο κυνήγι! Έτσι ακριβώς έφτασαν οι Ρώσσοι μέχρι την Κασπία, καί κάνανε πρώτη πρωτεύουσά τους το Κίεβο. Αφού, εννοείται, πρώτα διαλύσανε το κράτος των Χαζάρων, κι αυτοί σκόρπισαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Κυρίως στη δυτική Ευρώπη, όπου έφτασαν (τους τελευταίους αιώνες μέχρι τα χρόνια μας) να κάνουν κουμάντο.

Καταλάβατε τώρα γιατί γίνεται της κακομοίρας αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία; Καταλάβατε τώρα ποιοί θέλουν εκδίκηση καί γιατί;

Εκτός απ’ αυτά, πρέπει να καταλάβετε ακόμη δύο πράγματα:

 • Ότι οι Ρώσσοι, παρά τα φοβερά όπλα τους, παίζουν κι αυτοί τα ρέστα τους, ως έθνος. Όπως κι εμείς.
 • Διότι οι Ρώσσοι αυτή τη στιγμή έχουν στην ηγεσία τους «εισοδιστές»… όπως κι εμείς. (Ακόμη κι ο Λαβρώφ -ειπώθηκε πως- έχει πατέρα ιουδαίο, ο δέ Σοϊγκού είναι Τουρκομάνος. Κι άσε τον Πούτιν!…) Πράγμα που δυσκολεύει την κατάσταση.

Παρά ταύτα, μακάρι να επικρατήσει το δίκαιο, γιά όλη την ανθρωπότητα! Δεν έχω να πώ τίποτε άλλο.

. . . . . . . . . . .

Ως υστερόγραφο στην ενότητα: η πρόσφατη ρήση του Λαβρώφ (δηλαδή, ότι κι ο Χίτλερ ήταν ιουδαίος), επομένως, αποκτά άλλο νόημα, αν ο πατέρας του είναι πράγματι ιουδαίος. Είναι σαν μιά έκκληση στον παγκόσμιο ιουδαϊσμό να μην υποστηρίζει μονομερώς τους Χαζάρους καί τον Ζελένσκυ. Είναι σα να τους λέει: «- Κόφτε το, ρέ μαλάκες, αφού όλοι το ίδιο είμαστε – καί το ξέρουμε, καί το ξέρετε!»

Κατά τ’ άλλα, είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι ο λαός μας εξακολουθεί να έχει μνήμη χρυσόψαρου. Διαβάζω στα ιντερνέτια …»ιερή» αγανάκτηση (κυρίως από «μπροοδευτικούς»), που ειπώθηκαν τέτοια πράγματα (ότι, δηλαδή, ο Χίτλερ ήταν ιουδαίος). Κι όμως! Αφ’ ενός, σχεδόν ολόκληρη η ηγεσία του Ράϊχ ήταν τέτοια, αφ’ ετέρου μόλις πρό ολίγων ετών έγινε τέστ dna σε συγγενείς του Χίτλερ (καί τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν), το οποίο έδειξε καταγωγή από ιουδαίους της Β. Αφρικής.

Μπορεί η καταγωγή του Χίτλερ ως μπάσταρδο καποιανού Ρότσιλντ ν’ αμφισβητείται, αλλά οι ανιστόρητοι να πάνε να διαβάσουν γιά τους Καρχηδόνιους καί τους Φατιμίδες. (Καρχηδόνιοι ιουδαίοι του κερατά ήταν αυτοί οι τελευταίοι, που έγιναν -δήθεν μωαμεθανοί!- χαλίφηδες στην Αίγυπτο. Έμ;! «Έπρεπε» η Αίγυπτος να ξεχάσει τη φοβερή Ελληνιστική της παράδοση!… Δεν τους πέρασε, όμως, κι ευτυχώς.)

«Γενιά του Διαδικτύου», σου λέει μετά!… Ποιοί, μωρέ; Αυτοί που ξεχνάνε το τί γράφτηκε μόλις χθές; ή αυτοί, που βαρυούνται να κουνήσουν λιγάκι το ποντίκι τους, παρεκτός κι αν είναι να δούνε καμιά γυμνή γυναίκα;

Λυπηρό, πολύ λυπηρό. Ά, ρέ, Παλιούρας που χρειάζεται!… Πρέπει, όμως, να τον κλωνοποιήσω· δεν επαρκεί ένας. 🙂

(Κι όσο γιά τις γυμνές όμορφες, θα έλεγα πως καλύτερο είναι να τις βλέπει ένας άντρας διά ζώσης. Αλλά, ποιός να επιδιώξει κάτι τέτοιο;… Αυτοί οι ισχυρογνώμονες ξερόλες τεμπέληδες; Θλιβερή κατάντια, λέμε.)

 

Συνεχίζεται

 

Πηγή

 

Τα μυστήρια της Ουκρανίας – 3

Πάμε, τώρα, σ’ ένα σχετικώς τρέχον, αλλά ούλτρα φλέγον θέμα.

. . . . . . . . . . . .

vi. Βιολογικά εργαστήρια

Με εξέπληξε στην αρχή, αλλά σαφώς δεν έπρεπε· αφού γνωρίζω άριστα πως υπάρχουν χώρες-«πλυντήρια», πρόθυμες ανά πάσα στιγμή να κάνουν τα χατήρια των ισχυρών – με το αζημίωτο, φυσικά. (Εκτός απ’ τη δική μας, που είναι …υπεράνω χρημάτων. Εμείς, αντιθέτως, το σκορπάμε το παραδάκι μας, αντί να γδέρνουμε όσους ζητάνε εκδουλεύσεις.)

Τέλος πάντων, την ιστορία τη γνωρίζετε: οι ηπαπαραίοι είχαν στήσει στην Ουκρανία εργαστήρια παρασκευής ιών και λοιπών δηλητηρίων, που βγήκαν στη φόρα μόλις έκριναν οι Ρώσσοι ότι έπρεπε.

[Άλλες κουφάλες αυτοί!… Τα κατήγγειλαν, μόνον όταν θεώρησαν πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Όχι από την αρχή, που στήθηκαν κι άρχισαν να λειτουργούν. Λες καί δεν τα ξέρανε οι μυστικές υπηρεσίες τους!

(Τώρα, θα μου πείς ότι οι Ρώσσοι ακόμη δεν έχουν ζητήσει από τη Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις γιά τον Β’ ΠΠ -το ξέρω, επειδή κάποια στιγμή ο Πούτιν απείλησε να το πράξει-, στη ροή της πληροφορίας κόλλησες, αφελέστατε Εργοδότη; )

Το ίδιο κι οι Κινέζοι με τη Γουχάν: μίλησαν, μόνον όταν ξεβρακώθηκαν διεθνώς. Βρέ, άμα λέω εγώ εμπιστοσύνη πουθενά]

Ξεκινώντας πρίν από δύο μήνες (όταν έσκασε το θέμα), είχα βρεί στο Διαδίκτυο πολλούς χάρτες της γεωγραφικής κατανομής των εργαστηρίων αυτών. Μάλιστα, ένας έδειχνε ότι η …αρρώστεια αυτή έχει επεκταθεί παγκοσμίως. Όχι μόνο στην Ουκρανία, αλλά καί σ’ άλλες χώρες. Εν πάσει περιπτώσει, επικεντρωνόμαστε στην Ουκρανία.

Λοιπόν, ένας χάρτης των τοποθεσιών τους (απ’ αυτούς που κυκλοφόρησαν) είναι αυτός:

(κλίκ επάνω του, γιά να πάτε στην ιστοσελίδα που τον φιλοξενεί)

Σημειώστε πως, σε καναδυό από τις σημειούμενες τοποθεσίες, τα εργαστήρια είναι πολλαπλά.

Έλα, όμως, που αυτή η κατανομή αντιστοιχεί επακριβώς στη θέση των άστρων της Μεγάλης Άρκτου!!!!!

[Κι η Μικρή Άρκτος έχει το ίδιο σχήμα, θα μου πούν μερικοί· ναί, απλά αν είχαμε να κάνουμε με τη Μικρή, το τέρμα αριστερά αστέρι έπρεπε να είναι ευθεία προς Βορράν. Δηλαδή, προς το επάνω μέρος του χάρτη, όχι στο αριστερό. Άρα, πρόκειται γιά τη Μεγάλη.]

Ιδού:

Σας δείχνω καί τα επιβεβαιωμένης αντιστοιχίας αστέρια:

Καί στον χάρτη:

Το επάνω δεξιά αμαρκάριστο εργαστήριο κατά 99% χτίστηκε εκεί (καί) γιά ξεκάρφωμα – παρεκτός, ίσως, από καθαρά πρακτικούς λόγους, πχ μεγάλη πόλη κοντά. (…Άν υποθέσουμε πως, αυτοί που τα έχτισαν, πραγματικά θέλανε να υλοποιήσουν την εικόνα της Μεγάλης Άρκτου επί εδάφους.) Πράγμα που δείχνει όχι απλά σχεδιαστές ενός μεγάλου σχεδίου, αλλά άτομα έμπειρα σε τεχνικές κατασκόπων.

Πράγματι, αν πχ θέλεις να στείλεις με τον ασύρματο το μήνυμα «Καλημέρα!», θα στείλεις κάτι σαν: «Κλαλθημέρρραααβ!» Αυτά είναι γνωστά κόλπα από την εποχή του Γ’ Ράϊχ καί της φοβερής μηχανής Ενίγκμα. Αλλά, ειδικά σήμερα, συμβαίνει το εξής: όταν ο εχθρός «σπάσει» τα κρυπτογραφικά κλειδιά σου, τότε αυτόματα (συστοιχίες ηλεκτρονικών υπολογιστών, γάρ) το μήνυμα περνάει από αποθηκευμένο λεξικό στη γλώσσα σου, γι’ αυτόματη μετάφραση. (Ναί, το Γκούγκλ Τρανσλέητ είναι εμπορικό παραπροϊόν κατασκοπευτικής έρευνας στους υπολογιστές.) Οπότε, το ανακάτεμα γραμμάτων στις λέξεις, ωσάν να γράφει το κείμενο κάποιος παράφρων, δυσκολεύει (έως καθιστά αδύνατον) αυτό ακριβώς το στάδιο στην υποκλοπή μηνυμάτων. (Εντάξει, μέχρις ότου γραφτούν προγράμματα, που θα μιμούνται επακριβώς την ανθρώπινη λογική στον τομέα αυτόν, οπότε το κόλπο δεν θα πιάνει πλέον…)

[Στον Β’ ΠΠ, αυτή η τεχνική απλώς αύξανε τρομερά τον βαθμό δυσκολίας αποκρυπτογραφήσεως του μηνύματος – διότι οι σημερινοί υπολογιστές «δεν μασάνε» από τέτοια, αλλά οι πρωτόγονοι υπολογιστές της τότε εποχής …»μασούσαν»! Αλλά, άπαξ καί -μαζί με τη βοήθεια των τότε υπολογιστών- την πετυχαίνανε, αμέσως μετά αναλάμβανε την καθαρογραφή άνθρωπος.

Πιστεύω ότι κι εσείς καταλάβατε αμέσως τη μπερδεμένη «καλημέρα» του παραδείγματός μας, οπότε καταλάβατε καί την τεχνική του 1940!]

Βέβαια, αν πραγματικά θέλεις «ξεκάρφωμα» (δηλαδή, μπέρδεμα των ιχνών σου), τότε δεν το επιτυγχάνεις με μονάχα ένα σημείο εκτός σχεδιασμού. Σωστά, αλλά ο αστερισμός μας έχει κι άλλα άστρα! (Διαβάστε καί παρακάτω, υπάρχει μιά πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή επάνω στο δίπολο «αλήθεια-ψέμμα» της χαρτογραφήσεως των άστρων του αστερισμού μας.)

. . . . . . . . . . . .

Θα παρατηρήσατε ότι μάρκαρα ως επιβεβαιωμένα καί τα άστρα στο εμπρός δεξιό πόδι του ζώου. Ναί, είναι. Τα έχω δεί σε άλλον χάρτη, μόνο που δεν μπορώ να τον βρώ τώρα. (Αλλά κάντε κι εσείς τίποτε!)

Αυτά τα δύο πέφτουν στη Γεωργία… δείγμα ότι η σήψη έχει προσβάλει κι άλλα κράτη, πλήν Ουκρανίας.

Όμως, ο νοήμων αναγνώστης θα με ρωτήσει πού πέφτουν γεωγραφικώς τα υπόλοιπα άστρα του αστερισμού. Ν’ απαντήσω, ή το βλέπετε ήδη; (Αν καί η αντιστοιχία μάλλον δεν βρίσκεται υπό κλίμακα.)

 • Βαλκάνια (Ρουμανία, Βουλγαρία),
 • μάλλον Κωνσταντινούπολη (πίσω δεξί πόδι),
 • Ελλάδα (πίσω αριστερό πόδι)…
 • …Καί μέσα στη Ρωσσία την ίδια!!! (Το στήθος κι η κεφάλα της αρκούδας.)

Ορίστε κι ο χάρτης, γιά να βοηθηθήτε – καί συγνώμη γιά την κακή ποιότητα εικόνας καί την έλλειψη ταιριαστής κλίμακας:

Ακόμη καί μέσα στην ίδια τη Ρωσσία, έ;… Τροφή γιά σκέψη! Αλλά, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο (καί δεν είναι αντιρωσσικό «καρφί» των χτιστών των εργαστηρίων), κατά τη γνωμάρα μου πρόκειται γιά εσωτερική μάχη μεταξύ υποτίθεται ομοδόξων «ιερατείων» του Ξανφού Γκιένους (καί των ιουδαίων, που το διαβουκολούν κατά εποχές). Έχουμε αμέτρητα ιστορικά παραδείγματα του φαινομένου.

Άντε να δούμε, πού θα μας βγάλουν όλ’ αυτά τα καμώματα…

…Αλλά, την εμπιστοσύνη σας πρός αγνώστους κρατήστε την κλειδωμένη σε τραπεζική θυρίδα!

. . . . . . . . . . . .

Μένει ακόμη ένα σοβαρό ερώτημα: γιατί η Μεγάλη Άρκτος.

Εντάξει, γνωρίζουμε (κυρίως από έρευνες του ταπεινού παρόντος ιστολογίου) ότι σε αρχαίους πολιτισμούς φτιάχνανε τους αστερισμούς επί εδάφους, ώστε να «επικαλεστούν» βοήθεια άνωθεν. Καί δή, διαφορετικού είδους βοήθεια γιά διαφορετικές δραστηριότητες. Πχ ο Ωρίων ήταν η (καί μεταφυσική; ) δύναμη. Στην Ατλαντίδα, τα πυραμιδάκια της σχηματίζανε τον Δράκοντα. (Σας το έδειξα εδώ.) Αλλά, γνωρίζουμε ότι στην Ατλαντίδα είχαν ξεσκιστεί σε βιολογικές έρευνες καί τερατουργίες.

Εδώ, όμως, στη σημερινή Ουκρανία, που πάλι ασχολούνται με βιολογικές τερατουργίες σ’ αυτά τα διαβόητα εργαστήρια, γιατί «επικαλούνται» τη Μεγάλη Άρκτο;

Δεν γνωρίζω καθόλου. (Αλλά, σκεφθήτε κι εσείς τίποτε!)

Μιά πιθανότητα είναι το σχήμα αυτό επι εδάφους να προϋπήρχε. Από πότε; Από αρχαίες εποχές· ας υποθέσουμε, από λίγο πρίν από τον Τρωϊκό. (Γι’ ακόμη παλιότερα πάλι παίζει, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ το πότε.) Σε μιά -απροσδιόριστη- εποχή, όπου εκεί βρισκόντουσαν Έλληνες. Αλήθεια, το γνωρίζατε ότι πχ το όνομα της πόλης Λβίβ/Λβώφ προέρχεται από το «Λεοντόπολις»;

Οπότε, αν ισχύει αυτή η εκδοχή, αυτοί που έστησαν τα εργαστήρια απλά -κατά κάποιο τρόπο- «ενεργοποίησαν» το υπάρχον σχήμα στα κουτουρού, καί σου λέει ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει. (Σας είπα, δεν γνωρίζουν. Απλά, υποψιάζονται.) Όπως ακριβώς οι νεώτερες θρησκείες χτίζουν ναούς ακριβώς πάνω στους ναούς των παλαιοτέρων, «κλέβοντας» την προϋπάρχουσα έτοιμη (αιθερική) «ενέργεια» τόσο του ναού, όσο καί του όλου πλέγματος.

. . . . . . . . . . . .

Ακόμη ένα ερώτημα:

Αν, σε κάποια αρχαία εποχή, κάποιοι Έλληνες (καί μόνον αυτοί) είχαν χτίσει ναούς, βωμούς, πυραμιδάκια, μενίρ ξέρω ‘γώ, ώστε να σχηματίσουν επί Ουκρανικού εδάφους τον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου (καί δή, σε τόσο μεγάλη κλίμακα), γιατί το έκαναν; Δεν είχαν τότε τη δικαιολογία: «τα βρήκαμε έτοιμα, άρα ας χτίσουμε τα βιολογικά μας εργαστήρια επάνω στα σημεία του πλέγματος, να δούμε τί θα συμβεί»! Άρα;…

Πιθανόν να σας εκνευρίσω, αλλά πάλι δεν γνωρίζω! Δυστυχώς.

Όπως δεν γνωρίζω (ακόμη…) αν τα υπόλοιπα βρωμερά βιολογικά εργαστήρια ηπαπαραίων καί λοιπών, σε παγκόσμια κλίμακα πλέον, σχηματίζουν κάποιο νοητικό σχήμα.

. . . . . . . . . . . .

vii. Ο Σιωνιστικός Όφις

Ετούτο εδώ είναι επίσης ένα ούλτρα φλέγον θέμα· αλλά, αρκετά παλιό, καί βραδέως εξελισσόμενο.

Εμφανίζεται κατά καιρούς σε διάφορα έντυπα (πρό Διαδικτύου)· στα δέ τελευταία χρόνια, στους ιστοτόπους έρευνας στο Διαδίκτυο – όπως πχ εδώ (απ’ όπου καί το παρατιθέμενο σχήμα – το ασπρόμαυρο είναι γεωγραφικώς ακριβέστερο του εγχρώμου της πρωτότυπης ιστοσελίδας).

Τί θέλει να πεί το ποιητή, κυρία;

Το νόημα (απάνω-κάτω…) είναι το εξής:

Όταν οι σιωνιστές συνέλαβαν (κάποιους αιώνες πρό Χριστού) την ιδέα της κυριαρχίας επάνω σ’ όλη τη Γή, τότε άρχισαν να πλησιάζουν τα διάφορα ξένα έθνη, με σκοπό να διαβρώσουν τις ηγεσίες τους, καί στο τέλος να τις ποδηγετήσουν. Καί λογικό: ολιγάριθμοι αυτοί, πώς αλλοιώς θα μπορούσαν να βάλουν χέρι σε ξένους;

Εν πάσει περιπτώσει, η μακρά αυτή πορεία του σιωνιστικού φιδιού έχει σκοπό να δημιουργήσει έναν συμβολικό βρόχο επάνω στον χάρτη, όπως ακριβώς τον βλέπετε ν’ απεικονίζεται (αρχή καί τέλος της πορείας τα Ιεροσόλυμα), ώστε τελικώς να πνίξει (καί συμβολικώς, καί κυριολεκτικώς!) τα άλλα έθνη.

Επίσης, αν θυμάμαι καλά, η πορεία του φιδιού αναφέρεται στα διαβόητα «Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών», όπου ο όφις τελικώς θα σφίξει τα έθνη – «…θα περισφιχθούν, ως εν ισχυρώι μαγγάνωι»… αν θυμάμαι καλά την καθαρευουσιάνικη μετάφραση της παλαιάς έκδοσης των Πρωτοκόλλων στα Ελληνικά, που είχα πρωτοδιαβάσει κάποτε.

Τέλος πάντων, το «ζουμί» της υπόθεσης αυτό είναι. Καί ναί, πολύ σωστά παρατηρεί ο αρθρογράφος (Χρήστος Μαντζιάρης – όπου σας παραπέμπω) ότι τώρα βρισκόμαστε στη φάση, όπου ο όφις περνάει από την Ουκρανία – άρα, στα πλαίσια αυτά αιτιολογείται (κάπως…) ο τρέχων πόλεμος.

Όμως…

…διότι υπάρχει καί το «όμως».

Στο πρωτότυπο άρθρο υπάρχουν κάποια λαθάκια, καθώς καί παραλείψεις. Ας τα δούμε.

. . . . . . . . . . . .

Κατ’ αρχήν, ο πρώτος σταθμός του φιδιού ήταν η Αθήνα του Περικλή, κι ενόσωι μαινόταν ο Πελοποννησιακός Πόλεμος. Όχι το 500 πΧ. Γιατί, όμως, τότε;

Διότι ναί μέν, το 500 πΧ (ή λίγο πρίν) πιθανώτατα το Κρόνιο ιερατείο παγκοσμίως (κι όχι μόνο στα Ιεροσόλυμα) να έδωσε εντολή «μαζευόμαστε γιά να χτυπήσουμε», αλλά από την ιδέα μέχρι την εφαρμογή της περνάνε δεκαετίες. Πάντως, σωστά στέκεται το 500 πΧ (περίπου) ως το έτος γιά τη διατύπωση της ιδέας (της παγκόσμιας κυριαρχίας των σιωνιστών), διότι μην ξεχνάτε:

[Τί άλλο ενδιαφέρον λέει αυτό το άρθρο; ότι οι Αθηναίοι -μετά τη ναυμαχία της Σαλαμίνας- κράτησαν τις συζύγους των φονευθέντων Φοινίκων;;;; Ώχώχώχχχχ!!!!… Καί τολμάμε να μιλάμε σήμερα γιά φυλετική μας αλλοίωση με αλλοδαπούς κι αλλοδαπές;;;… Παρεκτός κι αν πρόκειται γιά ψευδή πληροφορία – διότι δεν υπάρχει στρατός, που να κουβαλάει μαζί του συζύγους καί γκόμενες.]

Συνδυάστε τα τέσσερα παραπάνω αναφερόμενα, καί θα καταλάβετε.

Τώρα, γιατί στην Αθήνα του Χρυσού Αιώνα;

Κατ αρχήν, το πώς: ενώι οι Αθηναίοι ήταν μαντρωμένοι μέσα στα Μακρά Τείχη, ήρθε κι έδεσε στον Πειραιά ένα πλοίο με Φοίνικες εμπόρους, το οποίο γέμισε την πόλη ποντίκια – εξ ών καί ο λοιμός που επακολούθησε. (Που τον περιγράφει ο Θουκυδίδης.) Είναι αυτό, που το είδε ο Σωκράτης κι ανεφώνησε: «- Ιδού ο κίνδυνος!»

Στην Ελλάδα, όμως, είχαν προηγηθεί πολλά δυσάρεστα, τα οποία περιγράφονται στον Α’ τόμο του Θουκυδίδη, αν καί συνοπτικώς. (Γιατί συνοπτικώς; επειδή ο Θουκυδίδης απευθύνεται σε ανθρώπους, που τα έζησαν τα γεγονότα αυτά καί τα ξέρουν – καί δεν θέλει να επεκταθεί. Θέλει να εστιάσει στον Πελοποννησιακό. Όθεν ο Α’ τόμος του έργου του είναι εισαγωγικός καί αναγκαστικά συνοπτικός.) Κάντε έναν κόπο να τα διαβάσετε, διότι πρόκειται γιά καυτές πληροφορίες.

Γιά τους τεμπέληδες, σύνοψη: οι Αθηναίοι, μετά τον θρίαμβο στη Σαλαμίνα (καί τη νίκη στις Πλαταιές, συν τη μάχη της Μυκάλης), είναι οι χρονικώς πρώτοι, που συνέλαβαν την ιδέα της «παγκοσμιοποίησης» υπό την ηγεσία τους! (Ποιές ηπαπάρα!) Όμως, είκοσι χρόνια μετά, καταδιώκοντας τους Φοίνικες στην Αίγυπτο, έπαθαν γερό στραπάτσο στις εκβολές του Νείλου, καταστράφηκε ο περίφημος (κι ως τότε, ανίκητος) στόλος τους, καί τα «παγκοσμιοποιητικά» τους σχέδια έλαβαν άδοξο τέλος. (Δεν περιλαμβάνονται στη σχολική ύλη αυτά τα πράγματα, πρέπει να έχεις την περιέργεια να τα ψάξεις.)

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε το Κρόνιο ιερατείο, καί μέσωι των Δελφών έβαλε τους Σπαρτιάτες να ριχτούν στους Αθηναίους στην Τανάγρα το 457 πΧ. Αυτή ακριβώς ήταν η αρχή των δεινών γιά την Ελλάδα… Όσα τραβάμε σήμερα, τότε ακριβώς έχουν τις ρίζες τους. Λογική συνέπεια, λοιπόν, είναι να κουβαληθούν (δυό δεκαετίες μετά) στην Αθήνα του Περικλή οι -πρώην εχθροί, μην ξεχνάμε!- Φοίνικες έμποροι.

Δελφοί, έ;

Συγκρατήστε αυτή τη λέξη.

. . . . . . . . . . . .

Βέβαια, ένα πλοίο με Φοίνικες εμπόρους, που έδεσε εκείνα τα χρόνια στον Πειραιά, ουδόλως σημαίνει ότι αυτοί αποβιβάστηκαν καί κατσικώθηκαν στην Αθήνα… κι άρχισαν τις συνομωσίες εναντίον των Ελλήνων. Πολλώι δέ μάλλον, ότι οι ναύτες του ήταν μέλη του σιωνιστικού ιερατείου! Άρα, η πορεία του Σιωνιστικού Όφεως μάλλον είναι συμβολική· κάτι σαν «βουντού» επάνω στον χάρτη. («Συμπαθητική μαγεία» ονομάζεται αυτό στη Λαογραφία.)

Εντάξει, πολύ αργότερα (πχ επί Βυζαντίου, καί σαφώς μετά το 1492, καί σαφέστατα μετά το 1829) πιθανώτατα έγινε καί κυριολεκτική. Όμως, τότε είχε υλοποιηθεί καθαρά στο συμβολικό επίπεδο. (Κι εντάξει… αναμενόμενο: πρώτα υλοποιείς κάτι στο αιθερικό -μή σου πω καί στο αιτιατό-, καί μετά κατεβαίνει καί στο φυσικό πεδίο. Έχει δίκιο ο Παλαιός, που μάλλιασε η γλώσσα του να το λέει.)

Ταυτόχρονα, παρατηρούμε ότι η πορεία του φιδιού ουδόλως περιλαμβάνει τις ηπαπάρα… τη στιγμή που ξέρουμε ότι αποκρυφιστικώς (υπό σέρ Φράνσις Μπέηκον, άλλως «Ουΐλλιαμ Σέηκσπηαρ», νόθου γυιού της Ελισσάβετ Α’) οι ηπαπάρα αποκαλούνται «Νέα Ατλαντίς» καί είναι ιουδαιοβριθείς. Επίσης, χρονικώς η «κατοχή» των σημείων του χάρτη από τους ιουδαίους ουδόλως ήταν διαδοχική: πήγαιναν σε διάφορες χώρες καί πόλεις παράλληλα. Δεν περίμεναν.

Τέλος, βλέπουμε ότι το φίδι περνάει από βόρεια Ευρώπη. Ναί, αλλά αν ο σχεδιασμός είναι αιώνων πρό Χριστού, τα χρόνια εκείνα στη βόρεια Ευρώπη με τον πολιτισμό είχαν πάρει διαζύγιο· τότε, οι «Ευρωπαίοι» τρώγαν ο ένας τον άλλον! Τί να πάνε να κάνουν οι σιωνιστές εκεί πάνω;

Άρα, κάτι άλλο κρύβεται εδώ.

. . . . . . . . . . . .

Πρίν το βρούμε, οφείλω να σας πώ τη γνωμάρα μου γιά τα «Πρωτόκολλα». Αυτά λέγεται πως ήταν τα πρακτικά του πρώτου Σιωνιστικού συνεδρίου του 1897, που έγινε στη Βασιλεία της Ελβετίας. Γιατί εκεί; διότι αυτό είχε σκοπό να φτιάξει ιουδαϊκό κράτος στην Παλαιστίνη. (Τελικώς, έγινε το 1947, μισόν αιώνα μετά το συνέδριο.) Αλλά οι ραββίνοι της Γερμανίας αυτό το θεώρησαν βλασφημία, καί απαγόρευσαν στους συνέδρους να το κάνουν στη Γερμανία. Όθεν, Ελβετία.

Καί γιατί «βλασφημία»; διότι τα «ιερά γραπτά» τους λένε ότι πρώτα θά ‘ρθει «ου Μασσιάχ» (δηλαδή, ο Μεσσίας), καί μετά θα γίνει το κράτος, διότι θα το φτιάξει αυτός. Άρα, όποιο κράτος στηθεί πρίν τον «Μασσιάχ», είναι μαϊμού καί πρέπει να διαλυθεί. (Αυτό ακριβώς πρεσβεύουν καί σήμερα με φανατισμό οι υπερορθόδοξοι ραββίνοι, καί τρέχουν οι κυβερνήσεις του Ισραήλ να τους καλοπιάσουν, να μή μιλάνε.) Έλα, όμως, που ο εμπνευστής καί διοργανωτής του συνεδρίου, ο Θεόδωρος Χέρτζλ δε μάσαγε από ιερά γραπτά καί τέτοια, κι έκανε τα πάντα γιά να μην περιμένει κανέναν μεσσία!

Νά ‘τος:

Πραγματικό μικρό όνομα: Βενιαμίν… καί σας είπα τί ήταν οι Βενιαμίτες. Αλλά κι ο ίδιος διόλου δεν ήταν σημιτικής καταγωγής, κάτι που φαίνεται από τη φωτογραφία του. (Πουθενά δεν υπάρχει η σημιτική / Φοινικική μυτόγκα.) Τί ήταν, τότε; καθαρά Κρόνιος Πελασγός!!! (Κρατήστε το κι αυτό γιά παρακάτω.) …Κι όσοι κάτι σκαμπάζετε από φυσιογνωμιστική (γωνία κάμπερ, κτλ κτλ), θα καταλάβετε.

Ταύρος στο ζώδιο ταυτόχρονα, πεισματάρης, καί με γραμμένον στα γονίδιά του τον Ελληνικό τσαμπουκά, σιγά μην έπαιρνε στα σοβαρά κάποια χαρτιά (ιερά, ή μή)! Δικαιώθηκε απόλυτα στην πορεία.

Επανερχόμαστε, όμως, στα «Πρωτόκολλα».

Αυτά έχουν καταγγελθεί πολλές φορές ως πλαστά· ως αντι-ιουδαϊκή συνομωσία της αστυνομίας του Τσάρου, της Οχράνα. Κατά τη γνώμη μου, όμως, είναι …ημίπλαστα!

Δηλαδή;

Δηλαδή, ναί μέν κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να καθήσει να συγγράψει ένα τέτοιο βιβλίο με συκοφαντικούς σκοπούς, αλλά το περιεχόμενο του είναι αρκετά αόριστο. Αν το διαβάσεις, πουθενά δεν σου δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες, ώστε να τις ελέγξεις ως προς την ορθότητά τους. Είναι κάπως σα ν’ ακούς προπονητή ομάδας να λέει (στο στύλ του μακαρίτη του Αλέφαντου ) : «– Ορμάτε, παλληκάρια μου, καί θα τους φάμε!»… το οποίο, φυσικά, δεν είναι ακριβώς προπονητική οδηγία! 🙂 Όθεν, θα μπορούσε καί συγγραμμένο με σκοπό συκοφαντικό να είναι, αλλά καί ταυτόχρονα να είναι η πραγματική καταγραφή ενός πολιτικής φύσεως βερμπαλισμού των ομιλούντων στο συνέδριο.

Τέλος πάντων, εμάς μας ενδιαφέρει καθαρά η σημασία της πορείας του φιδιού.

Πρίν συνεχίσουμε, ρητέο ότι ο «πολύς» Ουμπέρτο Έκο δοκίμασε να γελοιοποιήσει την «Πρωτοκολλική» συνομωσιολογία· αλλ’ ανεπιτυχώς, θα έλεγα. Το «Κοιμητήριο της Πράγας» είναι ακόμη ένα μυθιστόρημά του, που διαβάζεται μεν ευχάριστα, αλλά δεν πείθει καθόλου ότι τα «Πρωτόκολλα» είναι πλαστά.

 

Συνεχίζεται

Πηγή

Προβολές : 694


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα