ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ – Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

16 Φεβρουαρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,855
Μοίρασέ το

 

Πώς μία και μόνη εταιρεία κατέχει ουσιαστικά ολόκληρο τον κόσμο, ποιες είναι οι σκοτεινές οντότητες που ελέγχουν τις περισσότερες κυβερνήσεις, πώς οι εκλογές μας είναι στημένες για να τοποθετηθούν οι μαριονέτες των εγκληματιών, πώς ο καιρός μας χειραγωγείται για να δημιουργηθεί η “κλιματική αλλαγή”, και ακόμη πώς οι πανδημίες ενορχηστρώνονται για να επιβληθεί η τυραννία στην ανθρωπότητα.

 

Το συγκλονιστικά αποκαλυπτικό βίντεο τραβάει την κουρτίνα και αποκαλύπτει ολόκληρο τον σχεδιασμό και τα μέχρι σήμερα επιτεύγματα του ΟΗΕ…

Πίσω απ’ αυτόν τον παγκόσμιο οργανισμό, κρύβεται όλη η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, με όλους τους εφιαλτικούς τρόπους σκλαβοποίησης της ανθρωπότητας.

Και ενώ εμείς …τσικνίζουμε, ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

Οι αποκαλύψεις που γίνονται σ’ αυτό το βίντεο, είναι ανατριχιαστικές…

Προτείνω να ακούσετε πολύ προσεκτικά το σημαντικότατο αυτό βίντεο που μετάφρασε ο NIOLAND, γιατί πρέπει να βρούμε τρόπους ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…

Εύχομαι να απεγκλωβιστούμε από τα πλοκάμια τους, επιστρέφοντας στη φύση… εκεί που θα είναι η σωτηρία μας…και να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, πριν κάποιος άλλος μας πει ποιοί είμαστε.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τα Ηνωμένα Έθνη αναπτύσσουν επί του παρόντος την Ατζέντα 2030, με τους περιβόητους “στόχους βιωσιμότητας”.

Αυτό το παγκόσμιο σχέδιο στοχεύει να μεταμορφώσει πλήρως κάθε πτυχή της ανθρώπινης ύπαρξης: τροφή, σεξουαλικότητα, οικογένεια, εργασία, οικονομικά, υγεία, εκπαίδευση, τα πάντα!

Αυτό υποτίθεται ότι θα βάλει τέλος στη φτώχεια, την πείνα, την ανισότητα, την αρρώστια και άλλα κακά πράγματα.

Ένας πρώην εκτελεστικός διευθυντής που εργάστηκε στον ΟΗΕ για δύο δεκαετίες, περιγράφει μια διαφορετική εκδοχή.

Εξηγεί ότι ο ΟΗΕ ελέγχεται από εγκληματίες που τον χρησιμοποιούν για να πλουτίζουν και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Πώς μία και μόνη εταιρεία κατέχει ουσιαστικά ολόκληρο τον κόσμο, ποιες είναι οι σκοτεινές οντότητες που ελέγχουν τις περισσότερες κυβερνήσεις, πώς οι εκλογές μας είναι στημένες για να τοποθετηθούν οι μαριονέτες των εγκληματιών, πώς ο καιρός μας χειραγωγείται για να δημιουργηθεί η “κλιματική αλλαγή”, και ακόμη πώς οι πανδημίες ενορχηστρώνονται για να επιβληθεί η τυραννία στην ανθρωπότητα.

Τα πάντα είναι 100% τεκμηριωμένα και μπορούν να ελεγχθούν εκτενώς με εκατοντάδες αναφορές.

 

 

Πηγή: https://rumble.com/v27ggd7-secrets-of-the-united-nations-what-everyone-should-know.html

————–

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 

Πηγή

Προβολές : 1,855


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα