Τα Μωρά Που Θηλάζουν Από Μητέρες Που Έλαβαν Εμβόλια mRNA Πέφτουν Νεκρά – Οι Γιατροί ...”Προβληματίζονται”!!!

Τα Μωρά Που Θηλάζουν Από Μητέρες Που Έλαβαν Εμβόλια mRNA Πέφτουν Νεκρά – Οι Γιατροί ...”Προβληματίζονται”!!!

8 Ιουνίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:713
Μοίρασέ το

 

Οι ειδικοί γιατροί προειδοποιούν τις κυβερνήσεις σχεδόν από την αρχή της εξάπλωσης των εμβολίων COVID-19 ότι τα εμβόλια αυτά θα πρέπει να κρατούνται μακριά από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες λόγω σοβαρών ανησυχιών σχετικά με την ασφάλειά τους.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ… ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ…
ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ΕΙΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ…
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Sean Adl-Tabatabai | Διαβάστε το εδώ

 

Τα μωρά που θηλάζουν από μητέρες που έλαβαν εμβόλια mRNA πέφτουν νεκρά σε ασυνήθιστα μεγάλους αριθμούς, αφήνοντας κάποιους γιατρούς και ειδικούς της ιατρικής σε αμηχανία.

Το φαινόμενο αποκαλύπτεται από κάποιους γενναίους ειδικούς ιατρούς που προσπαθούν να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επιδημία βρεφικών θανάτων που σαρώνει τον πλανήτη μετά την εξάπλωση του εμβολίου.

Ο Καναδός Dr. William Makis, ο οποίος ειδικεύεται στην ακτινολογία, την ογκολογία και την ανοσολογία και είναι συγγραφέας περισσότερων από 100 ιατρικών άρθρων που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους, έχει αρχίσει να αναδεικνύει τις περιπτώσεις βρεφών που απεβίωσαν επειδή θήλαζαν μητέρες που είχαν εμβολιαστεί κατά του COVID-19.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Μια περίπτωση αφορούσε μια 36χρονη μητέρα από το Νέο Μεξικό, η οποία έγραψε για το πώς το οκτώ εβδομάδων μωρό της πέθανε στις 2021 Ιουλίου.

” Αρρώστησε πολύ με υψηλό πυρετό στις 21 Ιουνίου, περίπου δύο εβδομάδες αφότου έκανα το πρώτο εμβόλιο της Pfizer”, έγραψε. “Αντιμετωπίστηκε για δύο εβδομάδες με ενδοφλέβια αντιβιοτικά για μια υποτιθέμενη βακτηριακή λοίμωξη, ωστόσο δεν βρέθηκαν ποτέ βακτήρια”.

“Μετά τη 14ήμερη αγωγή με αντιβιοτικά, ήταν στο σπίτι για μία εβδομάδα, αλλά παρουσίαζε περίεργα συμπτώματα”, συνέχισε, σημειώνοντας πως το παιδί της είχε πρησμένο βλέφαρο, περίεργα εξανθήματα και έκανε τακτικά εμετό.

“Τον πήγα ξανά στο νοσοκομείο στις 15 Ιουλίου, όπου παρουσίασε αυτό που ονόμασαν άτυπη νόσο Kawasaki. Απεβίωσε λίγο αργότερα από θρόμβους στις σοβαρά φλεγμονώδεις αρτηρίες του”, κατέληξε.

Ο Makis παρουσίασε μια άλλη περίπτωση, αυτή ενός μωρού πέντε μηνών που πέθανε στις 20 Μαρτίου 2021, μόλις τρεις ημέρες αφότου η μητέρα του βρέφους έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου mRNA της Pfizer.

Μόλις μία ημέρα μετά τον πλήρη εμβολιασμό της μητέρας, το βρέφος εμφάνισε αμέσως εξάνθημα και “έγινε απαρηγόρητο, αρνούμενο να φάει και ανέπτυξε πυρετό”, έγραψε ο Makis. “Το μωρό μεταφέρθηκε στα επείγοντα, η ανάλυση αίματος αποκάλυψε αυξημένα ηπατικά ένζυμα, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, αλλά συνέχισε να χειροτεεύει και πέθανε στις 20 Μαρτίου 2021, με διάγνωση TTP”.

Η θρομβωτική θρομβοπενική πορφύρα (TTP) είναι μια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από τον ξαφνικό σχηματισμό θρόμβων αίματος σε μικρά αιμοφόρα αγγεία που μπορεί να εμποδίσουν τη ροή του αίματος σε ζωτικά όργανα όπως ο εγκέφαλος, τα νεφρά και η καρδιά.

Οι γιατροί προειδοποιούν κατά του εμβολιασμού των εγκύων και θηλαζουσών μητέρων από την αρχή της

Οι ειδικοί γιατροί προειδοποιούν τις κυβερνήσεις σχεδόν από την αρχή της εξάπλωσης των εμβολίων COVID-19 ότι τα εμβόλια αυτά θα πρέπει να κρατούνται μακριά από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες λόγω σοβαρών ανησυχιών σχετικά με την ασφάλειά τους.

Μια τέτοια ομάδα – αποτελούμενη από 66 γιατρούς, επιστήμονες και άλλους κλινικούς επαγγελματίες – δημοσίευσε τη δική της ανοικτή επιστολή, προειδοποιώντας ότι οι ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολιασμών COVID-19 στην εγκυμοσύνη είναι πολύ επικίνδυνες για να αγνοηθούν.

Η ομάδα, η οποία περιλαμβάνει μαιευτήρες και γυναικολόγους από το Ηνωμένο Βασίλειο, προειδοποίησε κατά των πρόσφατων συμβουλών ιατρικών οργανώσεων της χώρας σχετικά με τον εμβολιασμό εγκύων γυναικών, υποστηρίζοντας ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα “η ίδια και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα διδάσκουν για την ιατρική που βασίζεται σε αποδείξεις”.

“Αυτή η συμβουλή είναι ότι: Τα εμβόλια COVID-19 δεν είναι μόνο ασφαλή, αλλά συνιστώνται ανεπιφύλακτα για τις έγκυες γυναίκες”, έγραψε η ομάδα στην επιστολή. “Μια τέτοια συμβουλή δεν στηρίζεται σε ισχυρά δεδομένα που βασίζονται σε δεοντολογικά διεξαχθείσες έρευνες – και οποιοσδήποτε που είναι ιατρικά και ακαδημαϊκά εκπαιδευμένος θα πρέπει να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με αυτό”.

Οι εμπειρογνώμονες σημείωσαν πόσο ανήσυχοι και “βαθιά ενοχλημένοι” είναι για το πώς διαστρεβλώνονται οι βέλτιστες επιστημονικές πρακτικές μόνο και μόνο για να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα πρόσφατα αναπτυγμένο φαρμακευτικό προϊόν.

“Έχουμε συλλογικό καθήκον να αποκαταστήσουμε τις αρχές της ιατρικής δεοντολογίας στην πρακτική μας και στην κλινική έρευνα για να προστατεύσουμε τις πιο ευάλωτες ομάδες από βλάβες, και αυτό περιλαμβάνει τις έγκυες γυναίκες και τα μωρά τους”, κατέληξε η ομάδα.


—–Δικτυογραφία :

Babies Breastfed by Mothers Who Took mRNA Vaccines Are Dropping Dead – Doctors Baffled – The People’s Voice

Babies Breastfed by Mothers Who Took mRNA Vaccines Are Dropping Dead – Doctors Baffled

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/mrna-a95

Προβολές : 713


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα