Τα παίζει «Όλα για Όλα» ο Μητσοτάκης! Τα «3 ΟΧΙ», το δίλημμα «Εγώ ή το Χάος» και η βεβαιότητα ότι «αν χάσει …χάνεται»!

Τα παίζει «Όλα για Όλα» ο Μητσοτάκης! Τα «3 ΟΧΙ», το δίλημμα «Εγώ ή το Χάος» και η βεβαιότητα ότι «αν χάσει …χάνεται»!

12 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:310
Μοίρασέ το

 

 

 

Γιατί τώρα η Διαπλοκή και τα ξένα κέντρα εξουσίας στρέφονται και δίπλα στον Tσίπρα και τον Ανδρουλάκη!

Η «παγωμάρα» στο κομματικό ακροατήριο από την μη αλλαγή του εκλογικού νόμου! Ανοίγει το «παιχνίδι της εξουσίας» με φόντο την διαδοχή στη ΝΔ (αν δεν αποκτήσει αυτοδυναμία) και τις μελλοντικές κυβερνήσεις συνεργασίας!

 

 

 

 

 

 

Ένα άρθρο που προεξοφλεί τα αποτελέσματα συνεργασίας, για την επόμενη μέρα…

Ένα άρθρο που αν διαβαστεί προσεκτικά, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, πως Ο ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ…

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ … ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ…

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ;

ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!

ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Είναι τρομακτικό το γεγονός πως ακόμα και σήμερα, ο ελληνόφωνος δεν έχει αντιλιφθεί ούτε τι ζει, ούτε τι έρχεται…

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΓΣΕΕ και της ΕΛΣΤΑΤ, τα 3/4 του ελληνικού λαού έχει φτωχεύσει…

Κι όμως όπως μου έλεγε εχθές ένας φίλος, οι ταβέρνες είναι γεμάτες, και οι παρουσίες σε συναυλία τραγουδίστριας που δεν είχα ποτέ το όνομά της, γινόταν της πτνας το κάγκελο από χιλιάδες που πήγαν να διασκεδάσουν…

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ…

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ…

 

Τα παίζει «Όλα για Όλα» ο Κυρ. Μητσοτάκης! Τα «3 ΟΧΙ», το δίλημμα «Εγώ ή το Χάος» και η βεβαιότητα ότι «αν χάσει …χάνεται»! Γιατί τώρα η Διαπλοκή και τα ξένα κέντρα εξουσίας στρέφονται και δίπλα στον Αλ. Τσίπρα και τον Ν. Ανδρουλάκη!

 

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι τα «3 ΟΧΙ» του πρωθυπουργού σε αλλαγή του εκλογικού νόμου, πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό «πάγωσαν» το κομματικό ακροατήριο της ΝΔ που είχε μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και «ανοίγουν το παιγνίδι» της εξουσίας, με πιθανές παρενέργειες τόσο στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος (βάσει του αποτελέσματος που θα προκύψει στις προσεχείς εθνικές εκλογές) όσο και στην σταθερή διακυβέρνηση της χώρας!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να λάβει ένα μεγάλο ρίσκο και τα παίξει «όλα για όλα»!

Με τα «3 ΟΧΙ» και το δίλλημα «Εγώ ή το Χάος» ξέρει πολύ καλά πλέον πως δεν υπάρχει επιστροφή και ότι «Αν χάσει …χάνεται»!

Καθώς αποφάσισε να αναδείξει τον Αλέξη Τσίπρα ως προτιμητέο αντίπαλο, ταύτισε τον Ν. Ανδρουλάκη (ως δεκανίκι) με τον ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθεί την πολιτική επιλογή της «ακραίας πόλωσης» του τύπου «Μόνος μου και όλοι σας»!!!

Ασφαλώς η τακτική αυτή πιθανόν να επιφέρει συσπειρώσεις, ωστόσο το γεγονός είναι πλέον, ότι η μη αλλαγή του εκλογικού νόμου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κυβερνήσεις συνεργασίας, άρα σε μία προφανή ανατροπή του υφιστάμενου πολιτικού σκηνικού και όλων των ισορροπιών!

Και η σοβαρή αμφιβολία – σχεδόν βεβαιότητα πλέον- ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα καταφέρει να αποκτήσει αυτοδυναμία, οδηγεί τα ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, εγχώρια και ξένα, θεσμικά και εξωθεσμικά, δίπλα ΚΑΙ στον Αλ. Τσίπρα και τον Ν. Ανδρουλάκη!

Ήδη η Διαπλοκή, οι καναλάρχες και οι ισχυροί επιχειρηματικοί παράγοντες αλλά και τα ξένα κέντρα εξουσίας, στις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη, έχουν ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, όπως φυσικά και δημοφιλείς και προβεβλημένες προσωπικότητες εντός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας με φόντο την «επόμενη μέρα», την διαδοχή στην κεντροδεξιά παράταξη και τα πρόσωπα «κοινής αποδοχής» που θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτά σε μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας…

 

Πηγή

Προβολές : 310


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα