Τα Παιδιά Καταστρέφονται

Τα Παιδιά Καταστρέφονται

16 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:591
Μοίρασέ το

Η όλη απάτη σχεδιάστηκε σκόπιμα από δισεκατομμυριούχους και τους κακούς υποστηρικτές τους.

Και παρόλο που οι πολιτικοί, οι σύμβουλοί τους και το ιατρικό κατεστημένο είναι ένοχοι μαζικής γενοκτονίας για το ρόλο που έπαιξαν, οι γονείς και οι δάσκαλοι των σχολείων πρέπει επίσης να θεωρηθούν υπεύθυνοι.

Αν οι γονείς και οι δάσκαλοι είχαν κάνει λίγη έρευνα, θα γνώριζαν (και θα γνώριζαν) ότι η τρομολαγνεία του Covid-19 είναι απάτη.

Οι ζωές των παιδιών τους θυσιάστηκαν για το τίποτα.

 
Ειλικρινά, δεν ξέρω αν μιλάμε για … “γονείς” και “εκπαιδευτικούς” ή για ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΕΡΑΤΑ…
 
Η Πισπιρίγκου, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…
 
“Γονείς”και “εκπαιδευτικοί”, έχουν την εντύπωση πως δεν είναι το ίδιο με την ΦΟΝΙΣΣΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ;;;
 
Ακριβώς το ίδιο είναι… ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ.
 
Και η ποινή που τους αξίζει είναι ΕΚΤΕΛΕΣΗ!!!
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Τα παιδιά σήμερα καταστρέφονται συστηματικά και σκόπιμα – τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Έχουμε τρομοκρατηθεί από τον τρόπο με τον οποίο σπρώχνανε τα παιδιά στις καμινάδες τον 19ο αιώνα. Το να βάζουν τα παιδιά να δουλεύουν πολλές και επίπονες ώρες θεωρούνταν φυσιολογικό εκείνη την εποχή, αλλά τα παιδιά που κακοποιούνταν με αυτόν τον τρόπο σημαδεύονταν σωματικά και ψυχικά για όλη τους τη ζωή.

Σήμερα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτού του είδους η σκληρότητα περιορίζεται σήμερα σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου τα παιδιά απασχολούνται ως σκλάβοι για να ξεθάψουν τα σπάνια ορυκτά που χρειάζονται για την κατασκευή μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Και, φυσικά, στα εργοστάσια όπου οι σκλάβοι εργάτες φτιάχνουν υπερτιμημένα plimsolls ή κατασκευάζουν κινητά τηλέφωνα – όλα σε τόσο χαμηλές τιμές ώστε οι δισεκατομμυριούχοι να μπορούν να ανέβουν τη σκάλα και να γίνουν ακόμη πλουσιότεροι.

Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι οι περισσότερες χώρες του λεγόμενου ανεπτυγμένου κόσμου έχουν προχωρήσει. Κλείνουμε τα μάτια στους δισεκατομμυριούχους που γίνονται όλο και πλουσιότεροι στις πλάτες των παιδιών που δουλεύουν ως σκλάβοι.

Αυτοί που γκρεμίζουν τα αγάλματα των δουλεμπόρων του 19ου αιώνα εξακολουθούν να αγοράζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα κινητά τηλέφωνα και τα παράλογα παπούτσια και αγνοούν τις δυσάρεστες αλήθειες για το πώς κατασκευάστηκαν.

Τον 19ο αιώνα, η παιδική εργασία θεωρούνταν φυσιολογική και αποδεκτή. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ακόμη χειρότερο τόσο από σωματική όσο και από ψυχολογική άποψη.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ως αποτέλεσμα της υστερίας του Covid πολλά παιδιά έχουν αποσυρθεί και φοβούνται να πλησιάσουν αγνώστους – ειδικά αν δεν φορούν μάσκες.

Μια παιδική φιλανθρωπική οργάνωση έχει διαπιστώσει μαζική αύξηση των περιστατικών ψυχικών και συναισθηματικών προβλημάτων σε παιδιά κάτω των 11 ετών. Τα παιδιά ανησυχούν για το θάνατο, για το θάνατο των φίλων και της οικογένειάς τους, για το μέλλον τους, για το αν θα χάσουν το σχολείο, για τη μοναξιά, για μελλοντικές επιδημίες. Η υστερία του AIDS του 20ού αιώνα έχει γίνει η υστερία του Covid του 21ου αιώνα.

Ως αποτέλεσμα πολλά παιδιά είτε δεν τρώνε είτε τρώνε πάρα πολύ και δεν κοιμούνται. Οι κρίσεις πανικού γίνονται καθημερινές. Μια μελέτη σε 10.000 γονείς έδειξε ότι το 30% των παιδιών ανησυχούσαν μήπως κολλήσουν τον ιό και το 30% ανησυχούσαν μήπως χάσουν την εκπαίδευσή τους. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι το 16% φοβόταν να βγει από το σπίτι του. Περισσότεροι από τους μισούς γονείς ανησυχούσαν για τα παιδιά τους.

Και όμως, οι θάνατοι μεταξύ υγιών παιδιών είναι τόσο σπάνιοι που έχει προταθεί ότι ο κεραυνός αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τα παιδιά και ότι θα ήταν πιο λογικό να πούμε στα παιδιά να φορούν κράνη για να προστατεύονται από τους μετεωρίτες παρά να τους συστήσουμε να φορούν μάσκες ή να εξασκούνται στην κοινωνική αποστασιοποίηση.

Παρ’ όλα αυτά, τα σχολεία εισήγαγαν μάσκες και κοινωνική αποστασιοποίηση και πολλοί εκπαιδευτικοί και γονείς θέλουν οι περιορισμοί να συνεχίσουν επ’ αόριστον – μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος ιός στη γη.

Στο Οχάιο, εισήχθησαν ηλεκτρονικές ακτίνες για την παρακολούθηση των μαθητών και την επιβολή της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Στην Κίνα, εγκαταστάθηκαν ρομπότ για να διασφαλίζουν ότι τα παιδιά πλένουν σωστά τα χέρια τους.

Ορισμένα σχολεία έχουν εγκαταστήσει κάμερες θερμικής απεικόνισης για να βλέπουν αν τα παιδιά έχουν πυρετό. (Αυτό είναι εντελώς άσκοπο).

Ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα στις ΗΠΑ κατέστησε υποχρεωτική μια εφαρμογή παρακολούθησης ιών και οι μαθητές παρακολουθούνταν συνεχώς. Οι μαθητές που απενεργοποιούσαν την εφαρμογή ή προσπαθούσαν να φύγουν από την πανεπιστημιούπολη χωρίς άδεια αποβάλλονταν.

Υπό κανονικές συνθήκες, τα μικρά παιδιά αγγίζουν και αγκαλιάζουν το ένα το άλλο και αντλούν μεγάλη παρηγοριά από αυτό.

Ο εξαναγκασμός των παιδιών να παραμένουν απομονωμένα έχει δημιουργήσει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα. Τα παιδιά από φτωχότερες οικογένειες ή όπου υπάρχει δυστυχισμένη οικογενειακή ζωή έχουν υποφέρει περισσότερο. Επίσης, η έλλειψη άσκησης θα οδηγήσει σε προβλήματα υγείας και παχυσαρκία.

Τα προβλήματα έχουν επιδεινωθεί από τις απειλές ότι τα παιδιά που δεν υπακούουν στους κανόνες `μπορεί να σκοτώσουν τη γιαγιά`. (Η ειρωνεία είναι ότι η κυβέρνησή τους θέλει να σκοτώσει τη γιαγιά με γενικές ανακοινώσεις DNR (Εντολές ΜΗ Ανάνηψης) στα νοσοκομεία και τα ιδρύματα φροντίδας και με την άρνηση ιατρικής περίθαλψης σε ηλικιωμένους πολίτες). Τα παιδιά είδαν τους ενήλικες να φοβούνται και ως αποτέλεσμα ο παιδικός τρόμος έχει επιδεινωθεί.

Τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες είναι σχεδόν αδύνατο να ληφθούν, αλλά η αυτοκτονία αναγνωρίζεται ευρέως ότι είναι η κύρια αιτία θανάτου στην ηλικιακή ομάδα 5-19 ετών και μια έρευνα έδειξε αύξηση 50% στις αυτοκτονίες το 2020 σε σύγκριση με το 2019. Υποψιάζομαι ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.

Σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, τα παιδιά περνούν τεράστιο χρόνο στο διαδίκτυο. Ο εθισμός στα παιχνίδια γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ ο διαδικτυακός εκφοβισμός επιτείνει το άγχος και την κατάθλιψη. Ο αθλητισμός και οι εξωσχολικές δραστηριότητες έχουν εγκαταλειφθεί ή διακοπεί με αποτέλεσμα να αυξάνεται η πλήξη, η μοναξιά και η κατάθλιψη.

Εξίσου ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι η αλλοιωμένη συμπεριφορά των παιδιών συχνά διαγιγνώσκεται ως ΔΕΠΥ και φάρμακα όπως το Ritalin συνταγογραφούνται ως μακροπρόθεσμη θεραπεία.

Όλα αυτά για μια λοίμωξη την οποία τα παιδιά σχεδόν ποτέ δεν κολλάνε και σχεδόν ποτέ δεν μεταδίδουν.

Όλα αυτά είναι τρέλα.

Η όλη απάτη σχεδιάστηκε σκόπιμα από δισεκατομμυριούχους και τους κακούς υποστηρικτές τους.

Και παρόλο που οι πολιτικοί, οι σύμβουλοί τους και το ιατρικό κατεστημένο είναι ένοχοι μαζικής γενοκτονίας για το ρόλο που έπαιξαν, οι γονείς και οι δάσκαλοι των σχολείων πρέπει επίσης να θεωρηθούν υπεύθυνοι.

Αν οι γονείς και οι δάσκαλοι είχαν κάνει λίγη έρευνα, θα γνώριζαν (και θα γνώριζαν) ότι η τρομολαγνεία του Covid-19 είναι απάτη.

Οι ζωές των παιδιών τους θυσιάστηκαν για το τίποτα.

——————

Δικτυογραφία :

Children Are Being Destroyed | Dr Vernon Coleman

https://vernoncoleman.org/articles/children-are-being-destroyed

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 591


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα