«Τα παιδιά του Γρηγόρη στο ΥΠ.ΕΘ.Α.» και το πρόβλημα της ... ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...

«Τα παιδιά του Γρηγόρη στο ΥΠ.ΕΘ.Α.» και το πρόβλημα της ... ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...

12 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:375
Μοίρασέ το

 

Η Μεγάλη Δούκισσα της Ν.Δ., η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αφού απέτυχε να γίνει η ίδια Πρόεδρος του Κόμματος, ούσα ακόρεστη για Εξουσία, δεν είχε την ευθιξία και πολιτικό πολιτισμό να παραμερίσει.

Δικαιώνονται μερικές, αδιασταύρωτες πληροφορίες που θέλουν την κ. Ν.Μ. να υπονομεύει συνεχώς τον αγαπημένο ανιψιό Γρηγόρη. Τελικά τα κατάφερε η Ντόρα; Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Εκατοντάδες οι αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, γι αυτή την χαζάρικη Οικογένεια, που ωχριούν μπροστά της ακόμα και οι πιο σατανικές οικογένειες …Η Ντόρα είναι ότι πιο σατανικό, μοβόρικο και απεχθές υπάρχει…

Μοναδικός της πόθος ήταν να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας, για να την αφανίσει μέσα στον χρόνο πρωθυπουργίας της…

Δεν της έκατσε… ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ!!!

Μέχρι και ο πατέρας της, αυτός ο πολιτικός ΕΦΙΑΛΤΗΣ που επιτέλους ψόφησε, δεν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός η κόρη του…

Μισεί τον αδελφογιό της…όπως μισεί και τ’ αδέλφια της… όπως μισεί και την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό…

Όλη η Οικογένεια έχει θεό της το χρήμα και την εξουσία… και όλα τα άλλα, ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ!!!

Πρέπει να τελειώνουμε μ’ αυτή τη σατανική Φαμίλια, δια παντός…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Έκτακτοι διαξιφισμοί, χωρίς ξίφη

 

Γράφει ο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

  • Η εξουσία χωρίς καταχρήσεις, χάνει τη γοητεία της

Πωλ Βαλερυ

  • Αν επικρατήσει ο Νόμος, η Ελληνική φυλή κινδυνεύει

Γιάννης Τσαρούχης

  • Εν μηνί Αυγούστω, όλα έβαιναν φυσιολογικά (Οι πρόεδροι Ερντογάν και Πούτιν αλληλοασπάζονται και ο Έλλην ΥΠΕΞ κ. Ν. Δένδιας σπεύδει στο Πεκίνο να βοηθήσει στην επίλυση της Σινοαμερικανικής κρίσης) και αιφνιδίως σκάει το θέμα της παρακολούθησης τηλεφώνων του νεόκοπου Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη.

 

  • Η παρακολούθηση τηλεφώνου είναι, κατά την άποψή μου, γεγονός ήσσονος σημασίας, όχι γιατί δεν είναι τιμωρητέα, απαράδεκτη και ανήθικη αλλά σύνηθες στην Ελληνική και παγκόσμια πολιτική αδιαντροπιά από τον καιρό του αείμνηστου Προέδρου Κώστα Μητσοτάκη που με συνεργάτη κάποιο απίθανο Στρατηγό κρυφάκουγε. Δεν με εξέπληξε, είναι το ίδιο αν μου έλεγες ότι ο τάδε Υπουργός κλέβει, αλλά καλύπτεται από το άρθρο 86 του Συντάγματος.

 

  • Ο κ. Ν. Ανδρουλάκης δεν είναι ήρως μιας τιμωρητέας πράξης. Είναι το θύμα. Μην νομίσει ότι επειδή τον παρακολουθούσαν, ίσως μαζί με άλλους, έγινε πάραυτα, σπουδαίο πρόσωπο. Καλώς πράττει που προσέφυγε σε Οργανισμούς κ.λπ. για να καταγγείλει την αισχρή πράξη. Αλλά, αυτό δεν τον ηρωοποιεί ούτε του ανεβάζει το κύρος. Δεν είναι ήρως.

 

Ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης

Sic transit gloria moundi….

  • Κρότον μέγα προκάλεσε η παραίτηση του Γεν. Γραμματέως του Πρωθυπουργού κ. Ν.Δ., η οποία κατ’ αρχή συνδυάσθηκε με την υπόθεση των υποκλοπών.
  • Κατά την γνώμη μου και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έγινε για να καλύψει τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
  • Ο ίδιος δεν συμμετείχε.
  • Ο κ. Γ.Δ. δεν είναι τυχαίο πρόσωπο στο Μέγαρο Μαξίμου, πρόκειται περί ενός ευφυούς, δημιουργικού, μορφωμένου στελέχους προικισμένου με εξαιρετικές δυνατότητες. Κατάφερε, πολύ γρήγορα, να γίνει το υπ’ αρ. 2 πρόσωπο στην Κυβέρνηση, μετά τον Πρωθυπουργό. Δεν φθάνει αυτό.
  • Είναι ο αγαπημένος ανιψιός του Κυριάκου, γιος της αδελφής του Κατερίνας, που τον εμπιστεύεται απόλυτα.

 

  • Ο κ. Γρ. Δ. γρήγορα έλεγχε τα πάντα. Ίσως και τους εξοπλισμούς. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Υπάρχει ένα ολόκληρο «σώμα» Αξιωματούχων που ορκίζονταν στο όνομα του Γρηγόρη. Ακόμη και στο ΥΠ.ΕΘ.Α.
  • Είναι τα λεγόμενα «παιδιά του Γρηγόρη».
  • Τώρα, ορφάνεψαν; Παραδεχόμαστε, οπωσδήποτε, ότι ο κ. Γ.Δ. διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες αλλά άπλωσε πολύ «τον τραχανά». Ήταν βέβαιο ότι κάποτε θα έχανε τον έλεγχο και μάλιστα αν υπονομευόταν.

 

Το πρόβλημα της Δυναστείας

 

Η Μεγάλη Δούκισσα της Ν.Δ., η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αφού απέτυχε να γίνει η ίδια Πρόεδρος του Κόμματος, ούσα ακόρεστη για Εξουσία, δεν είχε την ευθιξία και πολιτικό πολιτισμό να παραμερίσει.

Πίεσε και επέτυχε μερτικό (Γραφείο δίπλα σ’ αυτό του Κυριάκου στη Βουλή, Γραφείο στο Μαξίμου). Ήθελε συγκυβέρνηση, πράγμα που προκαλεί δυσχέρειες στον Κυριάκο. Θα το μετανιώσει, σίγουρα. Ο Κυριάκος.

  • Η κ. Ντόρα δεν σταμάτησε εκεί. Προωθεί με όλες της, τις δυνάμεις τον γιό της κ. Κώστα Μπακογιάννη στην Ιεραρχία της Δυναστείας. Τον βλέπει διάδοχο του Πρωθυπουργού. Να όμως που ξεφύτρωσε ο ανιψιός Γρηγόρης του οποίου το ειδικό βάρος δεν συγκρίνεται μ’ αυτό του Κώστα.

 

  • Δικαιώνονται μερικές, αδιασταύρωτες πληροφορίες που θέλουν την κ. Ν.Μ. να υπονομεύει συνεχώς τον αγαπημένο ανιψιό Γρηγόρη. Τελικά τα κατάφερε η Ντόρα; Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Καλά μπάνια, στη συνέχεια.

 

Πηγή

Προβολές : 375


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα