Τα παιχνίδια που παίζεις με τους ανθρώπους, σου τα επιστρέφει η ζωή!

Τα παιχνίδια που παίζεις με τους ανθρώπους, σου τα επιστρέφει η ζωή!

20 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:358
Μοίρασέ το

 

Οι άνθρωποι  δεν είναι παιχνίδια.

Οι άνθρωποι δεν είναι αναλώσιμα.

Όταν βλέπεις πως η ψυχή τους διψά για το ολόκληρο καρβέλι, μην συνεχίσεις να τάζεις ψίχουλα.

Αυτοί που έμαθες να μετράς με έναν δικό σου τρόπο. Αυτοί θα σε θέσουν πρώτοι εκτός τροχιάς! Αυτοί θα σου δείξουν την έξοδο…

 

 

Να θυμάστε, πως το άδικο, ποτέ δεν ευλογήθηκε και ο τροχός, πάντα γυρίζει για όσους αδικήθηκαν…

Για όσους σε αδίκησαν, μήν εκδικηθείς… απόλαυσε όμως τον ενθουσιασμό που νοιώθεις όταν κάθεσαι και βλέπεις τον τροχό να γυρίζει…

 

Καλλιόπη

 

 

 

Οι άνθρωποι  δεν είναι παιχνίδια. Αν έχεις μάθει να παίζεις, μην παραπονιέσαι που η ζωή στα επιστρέφει.

Οι άνθρωποι δεν είναι αναλώσιμα. Έμαθες να παίρνεις από τα αζήτητα τον επόμενο, μα και τα αζήτητα γίνονται ζητούμενα καμιά φορά.

Οι άνθρωποι δεν μένουν κοντά σου όταν τους κρατάς σε αναμονή. Δεν κρατάς έτσι το ενδιαφέρον τους αμείωτο!

Οι μηχανές φθείρονται όταν λειτουργούν καιρό, άνευ λόγου. Οι άνθρωποι, είναι άνθρωποι! Αν εσύ έπαψες να αισθάνεσαι και σε ενδιαφέρει μόνο η επιδερμική σου ικανοποίηση, δεν θα ‘χεις πάντα αναλλοίωτη όψη!

Οι άνθρωποι συνήθως υπομένουν. Μα η υπομονή τους δεν είναι ανεξάντλητη.

Έχουν οι άνθρωποι την ώρα τους, εκείνη που χωρίς περιττά λόγια, ανακοινώσεις, εξηγήσεις, ανοίγουν την πόρτα! Τότε, δεν θα αρκούν οι δικές σου εξηγήσεις, οι δικές σου υποσχέσεις, θα ‘χει τελειώσει ο χρόνος σου.

Όταν βλέπεις πως η ψυχή τους διψά για το ολόκληρο καρβέλι, μην συνεχίσεις να τάζεις ψίχουλα.

Αν μέτρησες ευκαιρίες και τις έχασες, μη στέκεσαι, προχώρα παρακάτω.

Η ψυχή αυτών που νιώθουν, δεν είναι σκεύος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατά πως σε βολεύει.

Η ψυχή αυτών που πληρούν την ανθρώπινη περιγραφή! Αυτή που συνεχίζει να μάχεται, να ελπίζει, να ονειρεύεται. Που τιμά το σώμα που την κουβαλά και δεν το χαρίζει σε μετριότητες. Που δεν το μετράμε την ποσότητα, μα με τις φορές που ταυτίστηκε μαζί του.

Οι άνθρωποι δεν μένουν για πάντα ζωντανοί! Το σώμα τους τουλάχιστον. Δεν έχουν απεριόριστο χρόνο, ούτε ξέρουν πότε αυτός τελειώνει. Αν το καταλάβουν έγκαιρα, αλλάζει όλη η ύπαρξη τους.

Οι άνθρωποι..

Αυτοί που έμαθες να μετράς με έναν δικό σου τρόπο. Αυτοί θα σε θέσουν πρώτοι εκτός τροχιάς! Αυτοί θα σου δείξουν την έξοδο..

«Όταν οι αντίπαλοί σου κάθονται απέναντί σου κρατώντας όλους τους άσους, ένα πράγμα σου μένει να κάνεις: να δώσεις μια κλωτσιά και να αναποδογυρίσεις το τραπέζι.»

 

Dean Martin

LoveLetters

 

Πηγή

Προβολές : 358


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα