ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΤΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΤΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

24 Ιουνίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:536
Μοίρασέ το

 

Ένα ρατσιστικό ιδεολόγημα παράλληλο με αυτό της άριας φυλής των φυλετικών αδερφών τους, του ναζιστικού ιδεολογήματος, που με τη βοήθεια των περιούσιων τραπεζιτών της σιών, βύθισαν 2 φορές τα έθνη στο αίμα δύο παγκοσμίων πολέμων και αμέτρητων γενοκτονιών και ολοκαυτωμάτων, ενώ σήμερα μαζί και πάλι, επιχειρούν τη χαριστική βολή, τη ρεβάνς, με πρώτο στοίχημα τον ολοκληρωτικό αφανισμό της Ελλάδας.

 

 

ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΤΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
Έχει δείξει περίτρανα η επιστημονική, όπως και η δημοσιογραφική με πρώτη την πολιτική πορνεία, την τάση της προς τη διαφθορά και το δοσιλογισμό προς το συνάνθρωπο, όταν αντίτιμο της εκπόρνευσης τους, είναι η πλερωμή του φονιά και του ληστή.
Το χρήμα του εβραίου σατανιστή.
Επιστήμη, πολιτική, δημοσιογραφία, αλλά και δικαιοσύνη, γίνονται πρόθυμες φτηνιάρες πόρνες ανοίγοντας διάπλατα τα σκέλια στομ εβραίο και εκτελώντας τυφλά τα συμβόλαια θανάτου εναντίον της Φύσης, του ανθρώπου, της Δημιουργίας.
Γιατι ο εβραίος μισεί θανάσιμα και με λύσσα ότι εχει σχέση με τη Δημιουργία, με πρώτο τον άνθρωπο.
Θα μου πεις….. μα και αυτοί δεν είναι άνθρωποι ?
Θεωρούν οτι είναι προορισμένοι να κατακυριεύσουν τον άνθρωπο, να τον καθυποτάξουν και να τον μετατρέψουν σε υποζύγιο τους για τις ανώμαλες παράφρονες ορέξεις τους.
Μια κολώνια που δεν κρατάει χρόνια, αλλά χιλιετίες ολόκληρες.
Ένα ρατσιστικό ιδεολόγημα παράλληλο με αυτό της άριας φυλής των φυλετικών αδερφών τους, του ναζιστικού ιδεολογήματος, που με τη βοήθεια των περιούσιων τραπεζιτών της σιών, βύθισαν 2 φορές τα έθνη στο αίμα δύο παγκοσμίων πολέμων και αμέτρητων γενοκτονιών και ολοκαυτωμάτων,
ενώ σήμερα μαζί και πάλι, επιχειρούν τη χαριστική βολή, τη ρεβάνς, με πρώτο στοίχημα τον ολοκληρωτικό αφανισμό της Ελλάδας.
Όσες φορές το επιχείρησαν στο παρελθόν, έφαγαν τα μούτρα τους όταν καλαμοκαβαλίκεψαν, πέφτοντας θύματα της δικής τους λύσσας και ανωμαλίας και των ελληνικών νυμφών της εκδίκησης και της τιμωρίας των υβριστών των θεϊκών νόμων.
– Ύβρις
– Άτη
– Νέμεση
– Τίση
Παίρνοντας μαζί τους στα τάρταρα και τις τοπικές πόρνες και τους Εφιάλτες που τους βοηθούσαν σκύβοντας, γλείφοντας και ικετεύοντας, για αργύρια και εξουσία
Θα φάνε καλά και τώρα…

 

Πηγή

Προβολές : 536


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα