Τα πράγματα με το όνομά τους, λέει ο Marco... κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... “Ο περιφερόμενος πόλεμος είναι υπερβέβαιο ότι σύντομα θα σκάσει στα μέρη μας. Η Ελλάς είναι το αρχαίο κέντρο από το οποίο διοικείται ολόκληρος ο πλανήτης. Ως εκ τούτου, θα χτυπηθεί άγρια.”!!!

Τα πράγματα με το όνομά τους, λέει ο Marco... κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... “Ο περιφερόμενος πόλεμος είναι υπερβέβαιο ότι σύντομα θα σκάσει στα μέρη μας. Η Ελλάς είναι το αρχαίο κέντρο από το οποίο διοικείται ολόκληρος ο πλανήτης. Ως εκ τούτου, θα χτυπηθεί άγρια.”!!!

27 Σεπτεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:936
Μοίρασέ το

 

“Το αίμα του κουνουπιού”!!!

Πάντα ο ποταπός αυτός συρφετός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, ενδοτικός, αντεθνικός, διψασμένος για υλικές απολαβές και κυρίως απρόθυμος να συγκρουστεί με τον οποιονδήποτε.

Τώρα με την καινούργια λοάτκι πο&τσ@κασέλα θα δώσει μάχες με την όπισθεν.

Ο σύγχρονος ορισμός του πολιτικού μηδενικού ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα εκλείψει εντελώς.

 

 

Όλο το στημένο παίγνιο της εκλογικής εβραιοπαρτούζας μου ήρθε στο νου.

Η συγκεκριμένη χοντρομπαλότσα ήταν η πρώτη που πήρε το σινγκιουλαρικό ΟΚ πριν καν γίνουν οι εκλογές του Ιουνίου. Κάποιος που βρίσκεται στο μεταίχμιο του 3 % δεν έχει την πολυτέλεια να αλλάζει θέσεις στους υποψηφίους του. Και μάλιστα φτύνοντας κατάμουτρα τα στελέχη που αγωνίστηκαν αλλά και τους ψηφοφόρους που τους επέλεξαν με σταυρό.

Η μετακίνηση κολλητών σε εκλόγιμη θέση της πορνολίστας και η πρόκληση διχόνοιας στο κόμμα σε έναν φυσιολογικό εκλογικό αγώνα ισοδυναμεί με χαρακίρι. Όμως μόνο φυσιολογικός δεν ήταν ο συγκεκριμένος «αγώνας».

Τόσο σίγουρη ήταν η πατσο-μανδάμ ότι θα εκλεγόταν; Και μάλιστα όπως φαινόταν με λιγότερες ψήφους; Τόσο υπερβέβαια που ρίσκαρε τα πάντα; Ή μήπως δεν ρίσκαρε τίποτα; Από πού άραγε πήγαζε η ΑΚΛΟΝΗΤΗ σιγουριά της ότι θα πιάσει το 3%;

Το μόνο καλό της δεύτερης μοσαντικής ΝΟΘΕΙΑΣ που ζήσαμε τον Ιούνιο ήταν η τούμπα που έκανε μέσα στα σκατά η αθλιότητα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Ένα από τα πιο άχρηστα και επικίνδυνα κόμματα των τελευταίων 200 ετών. Ένας σχηματισμός καιροσκόπων και αγυρτών με σοβαρές πνευματικές αγκυλώσεις, με ολέθριες ψυχοπαθολογικές διαταραχές και με ένα πρωτοφανές σύνδρομο ΔΕΙΛΙΑΣ.

 

Ποτέ δεν έκανε αυτό που έπρεπε, αυτό που όφειλε, ή έστω αυτό που του επέτρεπαν οι συνθήκες.

 

Πάντα ο ποταπός αυτός συρφετός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, ενδοτικός, αντεθνικός, διψασμένος για υλικές απολαβές και κυρίως απρόθυμος να συγκρουστεί με τον οποιονδήποτε. Τώρα με την καινούργια λοάτκι πουτσοκασέλα θα δώσει μάχες με την όπισθεν. Ο σύγχρονος ορισμός του πολιτικού μηδενικού ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα εκλείψει εντελώς.

 

Η ενδιαφέρουσα συνέχεια, εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 936


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα