Τα σπάει ιστορικοπολιτικά ο Χάρης... Αυτό πρέπει να προστεθεί στα Βιβλία της ιστορίας του σχολείου , να διδάσκεται σε ολες τις τάξεις και να απαγγέλλεται καθημερινά σαν ποίημα

Τα σπάει ιστορικοπολιτικά ο Χάρης... Αυτό πρέπει να προστεθεί στα Βιβλία της ιστορίας του σχολείου , να διδάσκεται σε ολες τις τάξεις και να απαγγέλλεται καθημερινά σαν ποίημα

12 Απριλίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,582
Μοίρασέ το

Κι όταν ένα εκλογικό σώμα βγάζει για κυβερνήτη του έναν ΜaΛaΚa τότε αυτό το εκλογικό σώμα τι είναι;…

 

Α ρε Χάρη… Υπουργός Ψυχολογικής Παιδείας έπρεπε να είσαι… να τους ταράξεις στην αυτογνωσία τους ΜΑΛΑΚΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Κωνσταντίνος Καραμανλής “εθνάρχης”!
Τον έφερες να σε σώσει από τα Παρίσια διακόπτοντας τις διακοπές του γιατί σε απείλησε ο Μίκης “η αυτόν η τα τανκς” και συ φοβόσουνα τα τανκς, γιατί έχουν κάτι μαρκούτσια 5 μέτρα που έτσι και σου μπουν στον κwlo, θα σε φωνάζουν οι celebrities να τις χτενίζεις για το υπόλοιπο της ζωής σου.
Μετά, έκανες πρωθυπουργό τον πράκτορα των Αμερικανών «σοσιαλιστή» Ανδρέα Παπανδρέου και την τριανδρία του, γιατί ήθελες μια «αλλαγή» στη ζωή σου και αντί να πας Καζαμπλάνκα για αλλαγή φύλου, άλλαξες κυβέρνηση κι έκανες με φράγκα τον μισό πεινασμένο πολιτικό πληθυσμό της Χώρας.
Αλλά το πήρες χαμπάρι γρήγορα (μετά από 9 συναπτά έτη) και το΄ριξες στον γερμανοτσολιά Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για να κάνει μέσα σε δυο χρόνια τη Χώρα σαν τα arxiδia του… δηλαδή πεσμένα, ζαρωμένα και αντικαυλωτικά.
Έτσι, απογοητευμένος και αγάμητος, κατέληξες στον Σημίτη!
Εκεί τα είδες όλα!
Να φανταστείς ένας φίλος μου είπε: ρε…πάω να ζήσω στο Μπαγκλαντές… θα είναι καλύτερα από δω!» ενώ εμείς οι υπόλοιποι που μείναμε εδώ, μαζεύαμε σημαίες από βραχονησίδες και θαυμάζαμε το γερμανικό ευρώ που μας κουνούσε με το μικρό του χέρι η φιλιππινέζα του Αντρέα, πριν σε παραδώσει αμαχητί στους Γερμανούς κολλητούς του, που τον τιμούν για την αφοσίωσή του με την πρωθυπουργία μέχρι και σήμερα.
Εξουθενωμένος πια το΄ριξες στη μαγειρική (έγινε της μόδας βλέπεις gamo τον Μαμαλάκη μου…) και άρχισες να μαγειρεύεις ψητά στο Μάξιμου για να τρώει ο νέος σου πρωθυπουργός Κωστάκης Καραμανλής, τινάζοντας το χρέος από τροφικές προμήθειες στο διάστημα, κάπου κοντά στον Σείριο.
Είδες κι αποείδες με τα μπριζολάκια και τις γουρνοπούλες και βούτηξες ένα βλαμμένο μπάσταρδο από την οικογένεια «Παπανδρέου του πορθητή» που το έψαχνε ο blake edwards να κάνει ταινίες γέλιου και το άφησες να σε χώσει στο ΔΝΤ μόνο και μόνο επειδή το λέγανε Παπανδρέου και σου διέφυγε τελείως το «γιωργάκης»…
Κι αφού γελάσαμε, (κλαίγοντας) με το βλαμμένο, ανέσυρες από τα πολιτικά αζήτητα τον Αντώνη Σαμαρά που άνοιξε κάποτε τα σύνορα και γέμισε η Χώρα εγκληματίες του Χότζα και τον έκανες πρωθυπουργό και του έδωσες την άδεια ώστε μαζί με τον Βενιζέλο να υποθηκεύσει τη Χώρα για τα επόμενα 50 (και βάλε όσα θες) χρόνια κι ακόμα πληρώνεις ενφια που έγινε έκτακτα για ένα χρόνο, αλλά δεν είδες τα δυο μηδενικά από πίσω που έγραφε 100.
Και….
απογοητευμένος, λυπημένος, χωρίς μέλλον, με χρέη, πεινασμένος και ντροπιασμένος, άρπαξες ότι βρήκες μπροστά σου και είπες:
” Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός ” και ονόμασες τον “Νυμφίο” Αλέξη Τσίπρα τον έχρισες “σωτήρα” και μετά «κλάμααααα η κυρία»…
Και να οι ελπίδες και να τα δημοψηφίσματα και να τα χαπακώματα και δώστου να μπουκάρει στη Χώρα η μισή Σομαλία αγκαλιά με το Πακιστάν και άλλα «προσφυγόπουλα» του iPhone 13 Pro Max με 128GB… και πάρτε “κατατρεγμένα” και μια 500αρου τον μήνα για σουβλάκια κι ήρθε κι έγινε η Χώρα σαν τις μούρες που κουβαλούσαν οι βουλευτίνες του σύριζα.
Αλλά,
σου έλειπε το κερασάκι στην πολιτική σου τούρτα!
Κι έφερες τον Κούλη…
Κι “Αντιλαλούν τα σήμαντρα… Συγγρού και παραπήγματα…” που έλεγε κι ο Μάρκος…
Και θα περνάγαμε ωραία κάτω από άλλες συνθήκες, γιατί μετά τον Γιωργάκη (που χεστήκαμε στο γέλιο) δημιουργήθηκε ένα «διασκεδαστικό κενό» στη ζωή μας, που θα έκανε τη Χώρα ένα απέραντο «Δελφινάριο» αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που το κάνει μη διασκεδαστικό, έως οδυνηρό…
Ο άνθρωπος είναι η επιτομή του «ΜaΛaΚa!»
Κι όταν ένα εκλογικό σώμα βγάζει για κυβερνήτη του έναν ΜaΛaΚa τότε αυτό το εκλογικό σώμα τι είναι;…

 

Πηγή

Προβολές : 1,582


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα