Τα σχέδια για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο κυκλοφόρησαν από το 2003

Τα σχέδια για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο κυκλοφόρησαν από το 2003

1 Απριλίου, 2024 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:741
Μοίρασέ το

Οι στρατιωτικοί αναλυτές το προέβλεψαν και είναι ακόμη πιο τρομερό

 

Η αρχική έκπληξη

Από το αρχικό μου κόκκινο χάπι τον Αύγουστο του 2001, προσπαθώ να παρακολουθώ τις εξελίξεις σε όλη την Ελλάδα, εκείνη την εποχή, και στη συνέχεια επεκτάθηκα λίγο σε Ανατολή και Δύση. Μετά το 2003, μερικές στρατιωτικές αναλύσεις άρχισαν να κυκλοφορούν προβλέψεις, βασισμένες σε όσα ήταν γνωστά εκείνη την εποχή. Ήταν τρομερό, αλλά ο κόσμος δεν φαινόταν να έχει «προετοιμαστεί σωστά» για αυτό το αποτέλεσμα.

Τώρα, έχει.

Μερικά από αυτά τα πράγματα που βλέπω να παίζουν τα τελευταία χρόνια. Ως εκ τούτου, θα δημοσιεύσω εδώ τη δική μου ταπεινή γνώμη και αξιολόγηση. Θα πρέπει να το πάρετε με μια πρέζα αλάτι και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Για την ιστορία, υπηρέτησα τις Ένοπλες Δυνάμεις το 2002 και το 2005 και κάποιες από τις αναλύσεις που διάβασα μεταξύ εκείνων των ετών υποστηρίχθηκαν, μέχρι ενός σημείου, από τους ανωτέρους μου.

Τέλος πάντων, επιτρέψτε μου να ασχοληθώ με αυτό.

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει

Απλώς δεν είναι ακόμα σε κινητικό επίπεδο.

Οι αναλύσεις επικεντρώθηκαν στον προσχεδιασμένο Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όπως ειπώθηκε, δεν θα ήταν ένας πόλεμος πολιτικής ιδεολογίας, αλλά στη βάση ενός φυλετικού πολέμου, και θα ξεκινούσε με μια εχθρότητα μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Κατά κάποιον τρόπο, είπαν ότι ό,τι μας επιφυλάσσουν οι δυτικοί παγκοσμιοποιητές δεν θα διαρκέσει, αλλά κανείς μας δεν θα είναι κοντά μας για αυτό που θα ακολουθήσει.

Δεν ήταν ποτέ για χρήματα.

Οι ολιγάρχες και οι ανατολικοί διεισδυτές στη Δύση (κυρίως εβραϊκά και κινεζικά συμφέροντα) κατέχουν τις Κεντρικές Τράπεζες, επομένως μπορούν να τυπώσουν όσα χρήματα θέλουν. Ο στόχος δεν είναι να γίνουν πλουσιότεροι (που είναι), αλλά να κάνουμε τους υπόλοιπους φτωχότερους. Ο στόχος ήταν πάντα η γεωοικονομία. Πόροι και γη.

Αυτό είναι που τελικά κάνει μια χώρα ανεξάρτητη. Γη και πόροι.

Το fiat money έχει κυριολεκτικά μηδενική αντικειμενική αξία από την κατάργηση του κανόνα του χρυσού. Εδώ μπαίνει το ΝΑΤΟ και οι ατελείωτοι πόλεμοι.

Η εκπαίδευση ορισμένων στρατιωτικών ομάδων στη Μέση Ανατολή ήταν να προετοιμάσει μια μορφή αντιπολίτευσης για να διατηρήσει τη δυτική παρουσία στην περιοχή για να συνεχίσει να «ξύνει» τα μουσουλμανικά εδάφη και να αυξήσει την τριβή μεταξύ αυτών και του Δυτικού Κόσμου. Στόχος για αυτό, σύμφωνα με τις αναλύσεις, ήταν να αποδυναμωθεί τόσο το ηθικό όσο και οι επιχειρησιακές δυνατότητες της Δύσης.

Η άνοδος των αριστερών δογμάτων εντός του αμερικανικού στρατού πιθανότατα φέρνει τα τελευταία καρφιά στο φέρετρο, καθώς η στρατολόγηση είναι αρκετά χαμηλή ώστε να ακούμε «να στρατολογούν παράνομους στο στρατό με αντάλλαγμα την αμερικανική υπηκοότητα». Το δεύτερο μέρος ήταν ο φυλετικός διαχωρισμός. Ένα έθνος μπορεί να αποδυναμωθεί περαιτέρω όταν τέτοιοι διαχωρισμοί λαμβάνουν χώρα εντός των συνόρων του. Στις ΗΠΑ, βλέπουμε με Blacks vs Whites. Μαύροι εναντίον λευκών…

Τώρα, έχουμε τους παράνομους να ξεχύνονται, γεγονός που υπονομεύει περαιτέρω την κοινωνική συνοχή. Αυτό είναι διαδεδομένο σε πολλές χώρες της Ευρώπης στις μέρες μας. Όπως είναι φυσικό, οι πληθυσμοί της Δύσης θα φτάσουν στο σημείο βρασμού. Μπορεί να συμβούν συγκρούσεις, πιθανές αντάρτικες αψιμαχίες, αν όχι ευρύτερες εντός συνόρων. Γεγονότα όπως αυτό προσφέρουν το ένα πράγμα: έναν κοινό εχθρό για τους ανθρώπους των πληγεισών χωρών.

Έτσι, η άνοδος του εθνικισμού. Πάντα ήμουν υπέρ της κυριαρχίας και θα είμαι πάντα. Είναι αυτό που διατηρεί τη διαφορετικότητά μας. Ο κόσμος είναι πολύ διχασμένος για να παγκοσμιοποιηθεί και το κάνουμε με λάθος τρόπο. Εδώ είναι που γίνεται περίπλοκο, οπότε παρακαλώ, μείνετε μαζί μου προς το παρόν.

Το «άλλοθι» της ΑνατολήςThe ‘alibi’ of the East

Όπως έχουμε δει, λόγω του WEF και των ατελείωτων πολέμων, η Δύση είναι καθ’ οδόν να χαρακτηριστεί ως το 666 «Θηρίο». Ο Πούτιν, με την επιστολή του προς τον κόσμο, κατηγορώντας τη Δύση για ναζισμό, θέτει κάποιου είδους θεμέλιο προηγούμενο. Η ολοκληρωτική προσέγγιση του WEF δεν βοηθά, αλλά μας προσφέρει μια γεύση από μια μετά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Απόλυτη δουλοπαροικία.

Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά, ποιες ήταν μεταξύ των μεγάλων χωρών που απέρριψαν τη συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ; Ξέρετε, αυτή που ακυρώνει την αυτοδιοίκηση των εθνών σε περίπτωση «πανδημίας». Ρωσία και Κίνα.

Μία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της Ανατολής, μέλη των BRICS ή της αντιΝΑΤΟϊκής οργάνωσης που ξεκίνησε ως SEATO. Θα προτιμούσα να μην υπεισέλθω στη φύση της εξέλιξης του SEATO, καθώς αυτή η ανάρτηση θα γίνει βιβλίο από μόνη της.

Οι αναλύσεις συνεχίζουν να αναφέρονται σε ένα «σημείο ενεργοποίησης». Θα είναι αυτή η αποκάλυψη των ανατολικών διεισδυτών στη Δύση ενώ ο εθνικισμός βρίσκεται σε άνοδο; Ισως. Τα κείμενα εκείνης της εποχής δεν ήταν ακριβή σε αυτό το σημείο. Προσέφεραν μόνο μια γενική προοπτική.

Η υπόθεση της κινητικής φάσηςThe premise of the kinetic phase

Αυτό το σημείο ενεργοποίησης θα δημιουργήσει μεγάλη εχθρότητα από τη Δύση προς την Ανατολή. Την ίδια στιγμή, η Ανατολή θα βλέπει τη Δύση ως κάποια μορφή «Αντίχριστου». Αν διαβάσετετην Αποκάλυψη του Ιωάννη , δηλώνει ξεκάθαρα ότι η «σωτηρία» θα έρθει από την ,  Άπω Ανατολή με τη μορφή 200 εκατομμυρίων στρατιωτών που θα βαδίσουν εναντίον της Δύσης.

Αν δεν έχετε διαβάσει το κείμενο, αφιερώστε λίγο χρόνο. Μόλις συμβεί αυτό το «σημείο ενεργοποίησης», όποια και αν είναι η αφήγηση εκείνη την εποχή, πρόκειται να δημιουργήσει μια τεράστια σύγκρουση μεταξύ Ανατολής και Δύσης, με την πρώτη να κατηγορεί τη δεύτερη για ναζισμό.

Αυτό περιγράφηκε ως This was described as «Δεύτερη Φάση» ‘Phase Two’στο σενάριο του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο στόχος αυτής της φάσης είναι να εξαλειφθεί ο Δυτικός Πολιτισμός ως φορείς του «Σήματος του Θηρίου».

Επί του παρόντος, άλλοι στρατιωτικοί αναλυτές ισχυρίζονται ότι η Κίνα δεν είναι ακόμη έτοιμη να εμπλακεί.

Έτσι, όπως έχει δείξει η ιστορία, διεξάγουν τον πόλεμο τους κυρίως μέσω πληρεξουσίων μέχρι να είναι έτοιμοι οι ίδιοι. Εν τω μεταξύ, μένουν πίσω και παρατηρούν. Μια γρήγορη ανάγνωση του του Sun Tzu θα σας προσφέρει κάποια προοπτική.’

Αυτό σημαίνει ότι το Ανατολικό Μπλοκ δεν θα επιτεθεί στη Δύση αν δεν είναι βέβαιο ότι θα μας εξολοθρεύσει όλους.

Ενημέρωση: Τον τελευταίο καιρό, , ο Σι Τζινπίνγκ έχει καθαρίσει τη στρατιωτική του Xi Jinping has been purging his militaryηγεσία με στρατηγούς που είναι έτοιμοι για μια ευρύτερη σύγκρουση.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ακόμα κι αν ο εθνικισμός δεν ανέβει ποτέ, η προσέγγιση του WEF θα είναι και πάλι αρκετή για να μας δώσει το «Σήμα του Θηρίου» και ένα ηθικό άλλοθι στην Ανατολή για να «εμπλακούμε».

Η «Τελική Λύση» για τον κόσμοThe ‘Final Solution’ for the world

Και εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι  η Φάση 3 Phase 3του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Λίγη ιστορία πάνω του.

Η Κίνα είχε μεγάλη ιστορία εσωτερικών συγκρούσεων, που περιστρέφονταν κυρίως γύρω από την «καθαρότητα» του λαού της. Πολλοί πήραν την εξουσία με την πάροδο του χρόνου, κάποιοι ήταν πιο διαδεδομένοι, όπως ο Τσιν, ο Χαν, ο Σανγκ και άλλοι κινούσαν τους τροχούς πίσω από κλειστές πόρτες, όπως ο Χονγκ.

Αυτό που όλοι τους είχαν κοινό ήταν οι πόλεμοι αντιπροσώπων. Ειδικά εναντίον των εχθρών τους στη Δύση, τους οποίους περιφρονούσαν λόγω γεγονότων του παρελθόντος. Αυτό είναι άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Από τις προηγούμενες συναντήσεις τους, η Κίνα προσπάθησε να στείλει δευτερογενείς και τριτογενείς στρατούς εναντίον της Δύσης, έναν ρόλο που αναλάμβαναν κυρίως οι υπηρέτες τους Μογγόλους ηγέτες.

Από το πρώτο κύμα των Υξών και των Ελαμιτών το 2.200 π.Χ./π.Χ. έως το έβδομο κύμα του Ταμερλάνου, ο οποίος τελικά συγκρούεται με τους συνομηλίκους του για διαμάχες γης και δεν έφτασε ποτέ στην Ευρώπη.

Αυτό το τελευταίο μέρος ήταν μετά την εκστρατεία του Τζένγκις Χαν (θεωρείται ότι ήταν η 5η).

Ωστόσο, ακόμη και οι Μογγόλοι κατά καιρούς βαριούνταν με τους άρχοντες της Δυναστείας τους και τους επιτέθηκαν λόγω των αυστηρών απαιτήσεων και της πολιτικής τους στάσης. Προς το παρόν. Η σημερινή Κινεζική «Δυναστεία» βρίσκεται πίσω από το ΚΚΚ.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά από τους αρχαίους ομολόγους τους, ειδικά από την εποχή του Μάο, η μέθοδός τους εξακολουθεί να είναι πόλεμος μέσω πληρεξουσίου. Ξεκινώντας πάντα μέσω Ψυχρού Πολέμου, μένοντας ήσυχος στο παρασκήνιο. Μεγάλο μέρος του αποκρυφισμού οδηγεί πίσω σε αυτούς, αλλά δεν θα το εμβαθύνω ακόμα.

Προετοιμασίες πολέμου

Πιο πρόσφατες αναφορές γύρω από τον κορυφαίο Στρατηγό της Ονδούρας, λένε ότι κατά τις επισκέψεις του στην Κίνα, έμαθε ότι το ΚΚΚ παίζει για το μακρύ παιχνίδι. Η Ονδούρα ετοιμάζεται για πόλεμο.

Ενημέρωση : Η Σουηδία προετοιμάζεται για πόλεμο

 

Η Κίνα δεν ενδιαφέρεται να καταλάβει τον κόσμο. Ενδιαφέρονται να «γίνουν ο κόσμος». Ακούγεται σαν να αντικαθιστά όλες τις άλλες φυλές; Ακούγεται έτσι. Εδώ καταλήγουν οι αναλύσεις του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μόλις φύγει και η Δύση, μαζί με τους Λευκούς, τους Μαύρους, τους Λατίνους κ.λπ., η Κίνα, υπό την όποια «Δυναστεία» βρίσκεται, θα επιδιώξει να «καθαρίσει» τον υπόλοιπο κόσμο, ώστε ο πλανήτης να αποκτήσει μια πλήρη «φυλετική καθαρότητα». Αυτό σημαίνει να στραφεί ενάντια στους πρώην συμμάχους της BRICS. Με ποιον τρόπο, δεν έχω ιδέα. Εάν το σχέδιό τους πραγματοποιηθεί, δεν θα είμαστε εκεί για να το μάθουμε, έτσι δεν είναι;

Έτσι, αυτή είναι η γενική ιδέα των αναλύσεων που κυκλοφορούσαν μεταξύ των μικρών κύκλων στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά δεν υπάρχουν πια. Δεν είναι θέα 40.000 ποδιών. Είναι περισσότερο θέα 130.000 μιλίων και πολλά για επεξεργασία.

Εν ολίγοις, είναι μια γενική «μεγάλη εικόνα» που δεν περιλαμβάνει τις λεπτομέρειες.

Στο τέλος, τα αφήνω όλα σε εσάς να τα αναζητήσετε, να επαληθεύσετε, να συζητήσετε, να επιβεβαιώσετε ή να τα απομυθοποιήσετε.

Το μόνο που κάνω είναι να το φέρνω υπόψη σας, δεδομένου του χάους που υπομένουμε ως λαός.

Ο τρόπος που σκέφτομαι είναι ότι όταν ένας εχθρός προσπαθήσει να σε πλησιάσει κρυφά, θα φροντίσει να υπάρχει πολύ σκοτάδι, πολύς θόρυβος και πολύς καπνός γύρω σου.

Γίνετε ο κριτής του εαυτού σας!

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 741


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα