«Τα σύννεφα περιέχουν πλέον πλαστικό, με κίνδυνο μόλυνσης «ό,τι τρώμε και πίνουμε», αερομεταφερόμενα πλαστικά σωματίδια που βρίσκονται στο νέφος του νερού» (βίντεο)

«Τα σύννεφα περιέχουν πλέον πλαστικό, με κίνδυνο μόλυνσης «ό,τι τρώμε και πίνουμε», αερομεταφερόμενα πλαστικά σωματίδια που βρίσκονται στο νέφος του νερού» (βίντεο)

3 Οκτωβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:674
Μοίρασέ το

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

Πάνω από όλα και πλήρως συνδεδεμένα με όλα είναι οι συνεχείς και επιταχυνόμενες επιχειρήσεις κλιματικής μηχανικής.

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ…

Ίσως μπορεί να μας απαντήσει ο Σκεπαστιανός που συμμετέχει σ’ αυτή…και τον πληρώνει ο ελληνικός λαός, για να… τροποποιεί τον καιρό…

Ε, Σκεπαστιανέ;;; Θα πεις στον ελληνικό λαό, τι σκατά περιέχουν τα υλικά σου, για τα οποία σε πληρώνει ο ΕΛΓΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

«Τα σύννεφα περιέχουν πλέον πλαστικό, κινδυνεύοντας να μολυνθούν «ό,τι τρώμε και πίνουμε», αιωρούμενα πλαστικά σωματίδια που βρίσκονται στο νέφος του νερού»

(Independent.co.uk). Το Geoengineering Watch κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα νανοσωματίδια πολυμερών ινών στη βροχόπτωση μας εδώ και χρόνια.

 

Τι χρειάστηκε τόσο πολύ η λεγόμενη επιστημονική κοινότητα για να καλύψει τη διαφορά;

 

Η παραποιημένη μεγάλη δόση βροχής της Νέας Υόρκης ήταν το βασικό συστατικό της προσωρινής ψύξης στην ανατολική ακτή, η οποία έχει προγραμματιστεί να ακολουθηθεί από προθέρμανση και στη συνέχεια άλλη ψύξη.

 

Η Δυτική Ακτή ήταν επίσης ο αποδέκτης μιας παραποιημένης ψύξης υγρασίας, αν και οι θερμοκρασίες έχει προγραμματιστεί να ανακάμψουν γρήγορα.

 

Το ρεύμα του Gulf Stream επιβραδύνεται και τα θαλάσσια βακτήρια που τρώνε σάρκα αυξάνονται ενώ η ανθρώπινη φυλή αντιμετωπίζει μια «πρωτοφανή παγκόσμια τοξική έκτακτη ανάγκη».

 

Πάνω από όλα και πλήρως συνδεδεμένα με όλα είναι οι συνεχείς και επιταχυνόμενες επιχειρήσεις κλιματικής μηχανικής.

 

Πού πάμε από εδώ;

 

Η τελευταία δόση του Global Alert News είναι παρακάτω.

 

Geoengineering Watch Global Alert News, September 30, 2023, # 425 ( Dane Wigington )

 

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση»

 

 

Πηγή

Προβολές : 674


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα