Τα Τέμπη έγιναν λόγω των τραγωδιών τους Πανελλήνιο κέντρο λατρείας Ορθόδοξων σεκταριστών Εσχατολόγων.

Τα Τέμπη έγιναν λόγω των τραγωδιών τους Πανελλήνιο κέντρο λατρείας Ορθόδοξων σεκταριστών Εσχατολόγων.

27 Νοεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:385
Μοίρασέ το

Κατ΄οίκον ιδιωτικές λειτουργίες και credo τους ”ήρθε το Τέλος” ”εμείς οι μόνοι Εκλεκτοί που θα σωθούμε”. (μαρτυρία). Ισχύει;

 

Τα Τέμπη έγιναν λόγω των τραγωδιών τους Πανελλήνιο κέντρο λατρείας Ορθόδοξων σεκταριστών Εσχατολόγων.

Κατ΄οίκον ιδιωτικές λειτουργίες και credo τους ”ήρθε το Τέλος” ”εμείς οι μόνοι Εκλεκτοί που θα σωθούμε”. (μια μαρτυρία) Ισχύει;

Συρρέουν και από Θεσσαλονίκη..Το τραύμα της τραγωδίας αιμορραγεί.

Σήμερα μια καθηγήτρια Πανεπιστημίου μας έκανε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη…..

 

Υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας μιας σεκταριστικής κίνησης εντός των τειχών της Ορθοδοξίας με τρίπτυχο ”ήρθε το Τέλος” ”ζούμε την Αποκάλυψη” ”εμείς μόνο θα σωθούμε” ”εμείς είμαστε οι εκλεκτοί” έχουν οίκους εκκλησίες κάνουν λειτουργίες σε σπίτια και κοινωνούν.

 

Και όλα αυτά στα μαρτυρικά Τέμπη σε κάποιο χωριό εκεί πιθανότατα στο Μακρυχώρι…

 

Οδηγήθηκε εκεί μέσω ενός ιερέα αντιεμβολιαστή που εκτοπίστηκε εκεί λόγω της δράσης του επί κορωνοιού και βρέθηκε αντιμέτωπος με αυτό το ρεύμα τάση των Εκλεκτών. Oι σεκταριστές και εσχατολάτρες και υπερεμβολιαστές. Μήπως γι αυτό το σύστημα εθελοτυφλεί;

Τα Τέμπη έγιναν λόγω των τραγωδιών τους κέντρο λατρείας σεκταριστών Εσχατολόγων …..

 

Ιδιωτικές λειτουργίες σε σπίτια πραγματοποιούνται και από ”μυστήρια” Εκκλησία στη Θεσσαλονίκη. Θεός οίδε αν είναι το ίδιο κίνημα.

 

Αυτοί οι της Θεσσαλονίκης εμφανίζονται ως Ορθόδοξοι είναι Ορθόδοξοι δεν έχουν βγει αλλά αν έχω καταλάβει καλά έχουν ένα κράμα δοξασιών μια υπερτονισμένη εσχατολογία συν αγγελολογία-αγγελολατρεία..

 

Mήπως πρέπει κανείς να επιληφθεί ή όλα καλά;

Από τέτοιες εσχατολογικές σέκτες βρίθει ο Προτεσταντισμός που δηλητηριάζουν το αληθινό περιεχόμενο της εκκλησιαστικής εσχατολογίας την αποδομούν την ευτελίζουν την γραφικοποιούν την ακυρώνουν έτσι θα εξελιχθεί κι η Ορθοδοξία;

 

Στο μεταξύ τα εν Οίκω (του Θεού) μη εν δήμω;

Όταν στην τραγωδία δεν υπάρχει κάθαρση ο θεατής επιχειρεί μόνος του να συγγράψει το Τέλος..Επίσης το ότι η Εκκλησία απαξιώνει την Εσχατολογία της όταν αυτή ανάγεται ως και σε νο 1 φιλοσοφικό ζήτημα σήμερα ακόμη και από διανοουμένους Ορθοδόξους π.χ από το Ρώσο Αλεξάντερ Ντάγκιν και είναι ένα θέμα που απασχολεί την παγκόσμια κοινή γνώμη έντονα παράγει σεκταριστικά φαινόμενα..

 

Στην πίσω αυλή τι γίνεται και από βιτρίνα καλά πάμε…

H πληροφορία όπως και κάθε πληροφορία χρήζει επαλήθευσης παρά την αξιοπιστία της καταγγέλουσας κι ως τέτοια την θέτουμε..

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 385


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα