«Τα χειρότερα έρχονται για Μητσοτάκη και παρακράτος»

«Τα χειρότερα έρχονται για Μητσοτάκη και παρακράτος»

20 Δεκεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:466
Μοίρασέ το

 

 

Κρεσέντο για πολυβόλα – «Απασφάλισαν» Ευάγγελος Αντώναρος και Γιώργος Κύρτσος

Υποκλοπές, εικονικά τιμολόγια, Qatargate, εγκληματικότητα, οικονομία, food pass και άλλα, βρίσκονται στο σκόπευτρο τόσο του δημοσιογράφου και πρώην εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή, όσο και σε αυτό του Ευρωβουλευτή.

 

 

 

Η χειρότερη κυβέρνηση, από καταβολής του ελληνικού έθνους…

Ε, και;;;

Πάλι θα βρεθούν κομματόσκυλα και ανεγκέφαλοι που θα τους ξαναψηφίσουν…

Πάλι θα είναι μέσα στην επόμενη Βουλή του Ρότσιλντ, καθώς αυτός αποφασίζει πότε θα γίνουν οι εκλογές και ποιά κόμματα, ποιοί βολευτές θα εισέλθουν σ’ αυτό…

Λύση δεν υπάρχει… κι αυτό είναι το πιο τραγικό…

Μας οδηγούν σαν τρελλό φορτηγό με σπασμένα τα φρένα στην άβυσσο και στον αφανισμό και κανείς δεν νοιάζεται γι αυτό…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η Καϊλή μπροστάρησα και η υπόλοιπη οικογένεια στο παιχνίδι διάλυσης της Ελλάδας, όχι μόνο με την δωροδοκία της από το Κατάρ, αλλά και με τις ΜΚΟ για τ’ ασυνοδευτα… ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ… από που να πιάσεις και που να τελείωσεις…

Βάλλεται από παντού ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του, καθώς τα σκάνδαλα δεν σταματούν να αναδύονται και όσα είτε άμεσα, είτε έμμεσα, αφορούν και «αγγίζουν» το Μαξίμου, μπαίνουν στο στόχαστρο.

Στην πρώτη γραμμή των επικριτών βρίσκονται οι Ευάγγελος Αντώναρος και Γιώργος Κύρτσος, με τους δύο πρώην «γαλάζιους» να μη χάνουν ευκαιρία να επιτεθούν στον Πρωθυπουργό.

Υποκλοπές, εικονικά τιμολόγια, Qatargate, εγκληματικότητα, οικονομία, food pass και άλλα, βρίσκονται στο σκόπευτρο τόσο του δημοσιογράφου και πρώην εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή, όσο και σε αυτό του Ευρωβουλευτή.

Το κρεσέντο τους:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 466


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα