Τα ωραία του... Χάρη...

Τα ωραία του... Χάρη...

2 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,055
Μοίρασέ το

 

Έχει έξυπνο χιούμορ ο άτιμος…  και η πένα του άλλοτε αυτοσαρκαστική, άλλοτε ανελέητη, άλλοτε “πονηρή”, αλλά πάντα μέσα από τη δική του ξεχωριστή γραφή, περνάει τα μηνύματα που πρέπει για να αφυπνίσει… κι όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν…

 

Ακόμα κι όταν “διαστρεβλώνει” την δική του προσωπικότητα… μηνύματα περνάει… για όσους έχουν καλό iq και πιάνουν το μήνυμα…

Όσοι τον γνωρίζουν, μιλούν για έναν έντιμο Έλληνα…
Ένα μικρό διάλειμμα, γιατί η ζωή μας έτσι όπως κατάντησε, θέλει και τα διαλείμματά της…
Διάλεξα μερικά από τα τελευταία του Χάρη, για να σας παρουσιάσω…
Καλλιόπη Σουφλή
Στείλαμε όπλα στην Ουκρανία.
Για να υπερασπιστούν την χώρα τους έναντι των Ρώσων.
Μέχρι εδώ καλά!
Άλλα τι να σου κάνουν μερικές δεκάδες καλάσνικοφ;.
Σταματάει έτσι η Ρωσική αρκούδα με μερικά καριοφίλια;
Θα με ρωτήσεις και με το δίκιο σου ” αν ήσουν εσύ τι θα έστελνες;”
Απλό…
Θα έστελνα μια ταξιαρχία αδερφές να απασχολούν τους Ρώσους κομάντο και να ξεχάσουν τα μπαμ μπουμ…
Και πάλι θα με ρωτήσεις….”και που θα βρεις τόσες πολλές αδερφές;”….
χαχαχαχα….εδώ γελάνε!
Ρε….μια αγγελία να βάλω θα μαζέψω δυο-τρια εκατομμυριάκια για πλάκα….
Μόνο από την τηλεόραση, μπορεί να συγκροτηθεί μια μονάδα αλεξιπτωτιστών που θα πέφτουν από τα αεροπλάνα με gay pride αλεξίπτωτα φωνάζοντας: “αέραααα….αέραααα…. καλέ πήρε το μουνί μας αέρααααα….”
Να σου πω γω για ποτέ διαλύεται το Ρωσικό στράτευμα.
Δεν θέλει κόπο….θέλει τρόπο.

 

Πηγή

 

Έλληνα…
* Όταν θα πάρεις το όπλο σου να πολεμήσεις τον “εξωτερικό” εχθρό σου, μην ξεχάσεις πρώτα να καθαρίσεις αυτούς που σου δημιούργησαν εχθρούς!
* Είναι αυτοί που στέλνουν όπλα σε κράτη κωμωδία… είναι αυτοί που βγάζουν ταξιδιωτικές οδηγίες, λες και είναι υπερδύναμη, όταν δεν έχουν δεύτερο βρακί για τον απαυτό τους… είναι αυτοί που κλείνουν εναέριους χώρους… είναι αυτοί που καθορίζουν την τύχη τους Έθνους σου χωρίς να σε ρωτήσουν… είναι αυτοί που σε έχουν κάνει εδώ και χρόνια να παραμιλάς!
* Και μόλις καθαρίσεις με όλα αυτά – εσωτερικά και εξωτερικά – κάνε κι ένα χαρακίρι σε μια κεντρική πλατεία μπροστά στο παιδί σου, ως κίνηση απόλυτης συγνώμης, για το μέλλον που του στέρησες με τις πολιτικές επιλογές σου!

Πηγή

 

 

 

 

Προβολές : 1,055


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα