Τα 5 μεγάλα Χαστούκια του Θεού στους Έλληνες, ο Αφορισμένος ηγέτης τους και ο Άγιος Παΐσιος! (Μέρος Α’)

Τα 5 μεγάλα Χαστούκια του Θεού στους Έλληνες, ο Αφορισμένος ηγέτης τους και ο Άγιος Παΐσιος! (Μέρος Α’)

16 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,427
Μοίρασέ το

 

Ό,τι πληρώνουμε μέχρι σήμερα, οφείλεται στην Οργή του Θεού επειδή Τον προδώσαμε, επιδιώκοντας με κάθε τρόπο στο να …εκδυτικοποιηθούμε.

Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο αυτό, το αντίθετο μάλιστα.

Είναι μια ιστορία που κρατάει, όχι χρόνια, αλλά ΑΙΩΝΕΣ! 

Ό,τι τραβάμε, το τραβάμε επειδή θελήσαμε να …συμπορευτούμε με το βδελυρό Βατικανό, το οποίο όχι μόνο μας μισούσε, αλλά ήθελε κυριολεκτικά να μας εξαφανίσει από προσώπου γής.

 

Δεν θα διαφωνήσω στα βασικά με τον συντάκτη του άρθρου, αλλά πρέπει να καταθέσω κάποιες επισημάνσεις και κάποια γεγονότα που δεν είσαι σωστά γραμμένα:

1. Σε ότι αφορά στον Χριστόδουλο… αυτόν που αφελείς και άνοες τον έχουν ως τον μέγα αρχιεπίσκοπο…

Ο Χριστόδουλος ήταν ακριβώς το αντίθετο… μία λέρα, που επιβλήθηκε από το βαθύ παρακράτος των ΗΠΑ, δηλαδή τον διεθνή σιωνισμό…

ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΠΑ… και μόνο αυτό, αρκεί…

Αυτοί που λένε πως δεν ήθελε τον ΔΙΑΒΟΛΟ στην Ελλάδα και ότι υποχρεώθηκε να τον δεχθεί, αγνοούν πως ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ… ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ… και γνώριζαν τα… “κουσούρια του”…

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ…

Το ποιός ήταν ο Χριστόδουλος στην πραγματικότητα, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

 

2. Σε ότι αφορά στο Μάτι, πέραν των πολλών συνεντεύξεών μου έχω και τα στοιχεία που αποκαλύπτουν πως ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΣ 65ΧΡΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ.

 

ΜΗΠΩΣ ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ…ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ…;;;

3. Τα παιδιά των κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ. ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΚΕΙ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ…

 

4. Ο ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ HAARP…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μόνο το…πότε θα πεθάνω δε ξέρω! Πόσες φορές δεν έχω πεί και τονίσει ότι αυτή βδέλλα που ονομάζουμε “Ψευτορωμαίΐκο” δε θα ξεκολλήσει από πάνω μας παρά μόνο βουτηγμένη στο αίμα;

Πως αυτή η σιχαμερή ληστοσυμμορία δεν θα μας κάνει τη…μέγιστη χάρη να ξεκουμπιστεί, αν δεν μας πιεί πρώτα με το μπουρί το αίμα μας;

 

«Να μη το πιστέψετε (το Ψευτορωμαίϊκο), θα φύγει πίσω» είχε πει ο Μέγας Κοσμάς ο Αιτωλός κι εμείς…τι κάναμε;

Απλά παρακούσαμε για νιοστή φορά τον Θεό και όχι μόνο το…πιστέψαμε, αλλά και επιβάλαμε με τη ψήφο μας στον εαυτό μας ένα σμάρι από ανθέλληνες λεχρίτες που μας διέφθειραν τελικά ως το μεδούλι.

Φτάσαμε στο κατώτατο και ευτελές σημείο, να έχουμε έναν επισήμως ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ για ηγέτη μας και δεν μας…κάηκε καρφί γι’ αυτό, παρασυρόμενοι από το οπαδιλίκι μας, από τα μικροσυμφέροντα μας, από την ηθική μας πτώση και – ΚΥΡΙΩΣ – από τον ψεύτο-ορθολογισμό μας.

Αρνηθήκαμε παντί τρόπω τον Σωτήρα μας, τις προτροπές Του μέσα από τα λόγια ΑΓΙΩΝ και ΜΑΡΤΥΡΩΝ της πίστης μας και η τεράστια αυτή αμαρτία, τελικά μόνο με αίμα θα ξεπλυθεί…

Και τώρα, σήμερα, πληρώνουμε τον βαρύτερο φόρο αίματος, την τραγωδία της αμαξοστοιχίας Intercity62 γεμάτο με Ελληνόπουλα, ως θυσία στον Δαίμονα Μολώχ…

 

Γράφει ο
Πύρινος Λόγιος

Απ’ όπου και να τους πιάσεις, λερώνεσαι! Απ’ όποια μεριά κι αν τους δείς, σιχαίνεσαι τον εαυτό σου και ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας γιατί κάποτε τους ψήφισες, είτε ως οπαδός, είτε ως …αναποφάσιστος.

Άπιστοι, ανθέλληνες, απατεώνες, συμφεροντολόγοι, ξενόδουλοι, αποστάτες του Θεού, αμοραλιστές, πλιατσικολόγοι, αηθικιστές, επίμονοι πατερναλιστές, τεχνηέντως μανιπουλαριστές και διεφθαρμένοι, φρόντισαν 50 χρόνια τώρα να μας μεταλλάξουν και να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Οι παλιοί Έλληνες, οι μπαρουτοκαπνισμένοι και λασπολερωμένοι παππούδες μας, έλεγαν: «Πιάνεις χέρι που μοσχομυρίζει σαπούνι; Πάνε και πλύσου γρήγορα», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Όποιο χέρι μοσχομυρίζει σαπουνάδα, είναι γιατί πλένεται 100 φορές για να φύγει η βρώμα και η δυσωδία από πάνω του»!

Αυτά τα αήθη καθάρματα που μας κυβερνάνε χωρίς ντροπή και αιδώ μισό αιώνα τώρα, ποτέ τους δεν ανησύχησαν για την…τύχη τους, διότι προηγουμένως είχαν καλύψει τα…νώτα τους με νομοθετήματα-εκτρώματα που χρησίμευαν ως κολυμπήθρες του Σιλωάμ.

Ό,τι κι αν έκαναν, ό,τι κι αν έπρατταν, σε όποια προδοσία εναντίον του Έθνους μας κι αν ήταν ανακατεμένοι, ουδέποτε ένοιωσαν το άγγιγμα της Νεμέσεως.

Βλέπεις, είχαν φροντίσει να έχουν πάντοτε από πίσω τους, εκτός από τους νόμους-εκτρώματα, και εξαγορασμένους ελληνόφωνους οπαδούς, οι οποίοι «έτρωγαν» από τα βρώμικα χέρια τους. Ό,τι κι αν έκαναν λοιπόν, βρισκόταν στο απυρόβλητο.

Τρανό παράδειγμα ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, αθωώνοντας με …στύλ τον διεφθαρμένο οπορτουνιστή πρώην διοικητή της ΔΕΗ Νικόλαο Ανδρεόπουλο που είχε καταχραστεί …500 εκατομμύρια δραχμές μέσα από προμήθειες του οργανισμού! «Ελάτε βρε παιδιά, πώς κάνετε έτσι! Ένα δωράκι έκανε στον εαυτό του, θα τον σκοτώσουμε»;

Δωράκι, πεντακοσίων εκατομμυρίων δραχμών! Για σκέψου…

Η λατρεία που είχε ο νεοέλληνας πρώην …πένητας σε αυτόν τον αδίστακτο αμοραλιστή Παπανδρέου, έγινε η θρυαλλίδα που άνοιξε τις πύλες της Κόλασης για την πατρίδα μας.

Η λατρεία αυτή μετεξελίχθηκε σε εξάρτηση κι αυτό μπόλιασε και όλους τους άλλους.

Ο κάθε νεο-Έλληνας, ανάλογα με τα…πολιτικά του γούστα, έγινε «τσιράκι» του κάθε διεφθαρμένου – πράσινου ή γαλάζιου ή κόκκινου – βουλευτή και σιγά-σιγά, σαν ένας σατανικός ιός, το «Ψευτορωμαίϊκο» κυρίευσε την πατρίδα.

Το αποτέλεσμα ήταν:

Προδοσία στη Κύπρο, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στους δυτικούς της τότε ΕΟΚ (σήμερα ΕΕ), συσσώρευση χρεών που οδήγησαν στα ατιμωτικά μνημόνια, εκχώρηση εθνικών δικαιωμάτων στην Τουρκία μέσω της Συνθήκης της Λισαβώνας, εκχώρηση εθνικών ονομάτων και μέρους της Ιστορίας μας στους Σλάβοβούλγαρους των Σκοπίων, υποδούλωση του λαού μας σε διεθνείς τοκογλύφους, πλήρης διαφθορά η οποία πήγαζε από έναν νόμο – έκτρωμα που ονομάστηκε «Νόμος περί ευθύνης υπουργών» και που έδινε…συγχωροχάρτι με τον νόμο πλέον σε όλα τα πολιτικά αμαρτήματα αυτής της συμμορίας.

 

Οι γελοίες ποινές για τη λεηλασία της Ελλάδας

 

Από το 50ετές αυτό πλιάτσικο, πέντε ή έξη μόνο τιμωρήθηκαν κι αυτοί λόγω…επιτακτικής ανάγκης και μάλιστα με γελοίες ποινές, απλά και μόνο για να ριχθεί η περίφημη «στάχτη στα μάτια» του λαού.

Ο – αλήστου μνήμης – Νίκος Αθανασόπουλος, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη τετραετία (1985-1989), στο περίφημο «Σκάνδαλο του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού» (υπόθεση ITCO) καθώς και όλος ο συρφετός του τιμωρήθηκαν ο μεν Αθανασόπουλος με 3μισι χρόνια φυλάκισης(!!!), ο συνεργάτης του Σούλης Αποστολόπουλος με την ίδια σχεδόν ποινή (3 χρόνια και 8 μήνες) και οι υπόλοιποι τέσσερις που παραπέμφθηκαν – όλοι τους πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με ποινές ανασταλτικές! Την επόμενη μέρα, άπαντες ήταν…ελεύθεροι πλην του Αθανασόπουλου!

Οι μόνοι που έκαναν…φυλακή βαρβάτη, ήταν ο – εκλιπών πλέον – Δημήτρης Τσοβόλας. Δυόμισι χρόνια(!) για το σκάνδαλο Κοσκωτά, ο οποίος προσπάθησε μέσω αυτής της συγκυρίας να…αυτο-ηρωοποιηθεί παραμένοντας στη φυλακή ενώ θα μπορούσε να πληρώσει τη ποινή του αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να γελοιοποιηθεί ενώ ο Γ. Πέτσος, στο μεταξύ που επίσης καταδικάστηκε αλλά με αναστολή, έφυγε ελεύθερος από το δικαστήριο.

Απ’ την άλλη, ο Παπανδρέου και οι συν αυτώ – δηλαδή οι πραγματικοί ένοχοι – την σκαπούλαραν με τη συνεπικουρία του τότε πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

Και ο δεύτερος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος 20 χρόνια αργότερα, με ισόβια κάθειρξη – που βγήκε φυσικά μετά από 4 χρόνια παραμονής στις φυλακές – για το σκάνδαλο με τα ρωσικά ΤΟΜΑ, τα οποία και παρεμπιπτόντως ήταν ό,τι καλύτερο τότε για τον στρατό ξηράς(!) – μόνο και μόνο επειδή ήταν ο…εχθρός του Σημίτη και επειδή …κάποιος θα έπρεπε να πληρώσει ΚΑΙ για την…επιβολή των μνημονίων…

Το δε γελοίον του πράγματος, ήταν ότι ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης μετά τη πτώση της κυβέρνησης του τέλη του ‘93, διώχθηκε από την νέα κυβέρνηση Παπανδρέου τόσο για το σκάνδαλο της ιδιωτικοποίησης της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, όσο και για το σκάνδαλο των υποκλοπών (Σκάνδαλο Γρυλλάκη-Μαυρίκη) και με την…παρέμβαση Παπανδρέου – στην έννοια του «κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει» – έπαψε οριστικά η δίωξη του.

Κοντολογίς, όλοι όσοι κυβέρνησαν τη πατρίδα μας από τα δεύτερα μισά του 20ού αιώνα και δώθε, φρόντισαν στο να μην τολμήσει ποτέ η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη να τους αγγίξει, είτε μέσα από χίλια-δυό νομικίστικα τερτίπια, είτε πάντοτε με παρέμβαση…άνωθεν και πάντα στην έννοια του…κάρακας κοράκου μάτι κλπ. Και αν υπήρξε κάποια σπάνια εξαίρεση, τότε προτάσσονταν αμέσως η «καραμέλα στο στόμα» που έλεγε «Πολιτική Δίωξη από τους …αντιπάλους» και…αυτομάτως έσβηναν ως δια μαγείας οι κατηγορίες.

Σε όλα τα λεγόμενα «δυτικά κράτη», αλλά και στα περισσότερα κράτη του λεγόμενου «Τρίτου Κόσμου», δεν υπάρχει η έννοια της «Πολιτικής Διώξεως» κι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες.

Μόνο σε αυτή την μικρή γωνιά της Γης που λέγεται «Ελλάδα» και που δημιουργήθηκε για να είναι το προτεκτοράτο των εκάστοτε ισχυρών του πλανήτη μας, ισχύει αυτό. Για να …κοιμούνται ήσυχοι οι «δυνάστες» μας, μιας και η ληστοσυμμορία αυτή ήταν οι «δικοί» τους άνθρωποι…

 

Τα ΠΕΝΤΕ μεγάλα χαστούκια του Θεού στην εκδυτικοποιημένη Ελλάδα του 21ου αιώνα

 

Ό,τι πληρώνουμε μέχρι σήμερα, οφείλεται στην Οργή του Θεού επειδή Τον προδώσαμε, επιδιώκοντας με κάθε τρόπο στο να …εκδυτικοποιηθούμε.

Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο αυτό, το αντίθετο μάλιστα.

Είναι μια ιστορία που κρατάει, όχι χρόνια, αλλά ΑΙΩΝΕΣ!

 

Ό,τι τραβάμε, το τραβάμε επειδή θελήσαμε να …συμπορευτούμε με το βδελυρό Βατικανό, το οποίο όχι μόνο μας μισούσε, αλλά ήθελε κυριολεκτικά να μας εξαφανίσει από προσώπου γής.

Νομίζετε ότι τυχαία ξεστόμισε ο Άγιος Κοσμάς αυτή τη παρόλα που έλεγε Τον Πάπα να καταράσθε, γιατί αυτός είναι η αιτία”;

Μα ό,τι πέρασε και περνάει ακόμη η πατρίδα μας και το Γένος μας, είναι γιατί ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΜΕ το Βατικανό με κάθε τρόπο! Αυτή η …μανιακή εμμονή στο να ενταχθούμε με όλα τα μέσα στην δυτική “Σπηλιά της Αμαρτίας” (για να δανειστώ έναν τίτλο παλιάς ελληνικής ταινίας)!

Εξ αιτίας μάλιστα αυτής της εμμονής που διαμορφώθηκε ανά τους αιώνες μέσω πολλών συνιστωσών, χάθηκε και η Κων/πολη το 1453.

Και για να γίνω πιο σαφής, το επόμενο άρθρο μου θα είναι αφιερωμένο σε αυτήν ακριβώς την ιστορική υπόθεση, το οποίο φιλοδοξεί να αναδείξει τα αίτια της καταστροφής όχι μόνο του βυζαντινού Ελληνισμού, αλλά και του Νέου.

Πάμε παρακάτω.

Η «Εις Άδου Κάθοδος» της Ελλάδας η οποία ξεκίνησε από την αυγή κυριολεκτικά του 21ου αιώνα, οφείλεται στην πλήρη επικράτηση του Ψευτορωμαίϊκου τόσο στην πολιτική, όσο και στην κοινωνική ζωή των Ελλήνων και έχει ως αφετηρία την επιχείρηση εκδυτικοποίησης της.

Μ’ άλλα λόγια, η “εις Άδου Κάθοδος” ήταν απόρροια αυτής της άθεης, ασεβούς και αντίχριστης πολιτικής ληστοσυμμορίας, η οποία είχε ως αποστολή – εξ όσον συνάγεται εκ των γεγονότων – την οριστική και αμετάκλητη ΕΚΔΥΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της πατρίδας μας.

Η πλήρης και επίσημη εκδυτικοποίηση λοιπόν της πατρίδας μας, ήρθε όταν ο Σημίτης έβγαλε το πρώτο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ από το ΑΤΜ της Τράπεζας Αττικής στο Μαρούσι και το περιέφερε επιδεικτικά μπροστά στις κάμερες. Προηγουμένως όμως και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης Σημίτη και του ιερατείου των Βρυξελλών σχετικά με την εισδοχή της Ελλάδας στο Ευρώ και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του «καταραμένου» δίσεκτου 2000, λαμβάνει χώρα το ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΪΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ, η τραγωδία του πλοίου «Σάμαινα» ,ενός πλοίου που αντί να βρίσκεται σε …μουσείο, έκανε καθημερινά δρομολόγια στις Κυκλάδες φορτωμένο ζωές.

Ήταν η πρώτη και μεγάλη θεϊκή προειδοποίηση για τον λάθος δρόμο που είχε πάρει η Ελλάδα, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τίποτε, δυστυχώς. Συν το γεγονός ότι ο Άγιος Παΐσιος είχε φύγει από τον κόσμο αυτόν…

81 νεκροί ο απολογισμός και η κυβέρνηση Σημίτη των Μαντέληδων και των Τσουκάτων, βρίσκεται ενώπιος ενωπίω με τις εγκληματικές της αμέλειες και ατασθαλίες.

Το δυστύχημα αυτό κατά την άποψη μου, δεν ήταν παρά μια τεράστια θεϊκή «προειδοποίηση» για το τι θα συνέβαινε περαιτέρω, αν η Ελλάδα του Ψευτορωμαίϊκου εκδυτικοποιούνταν τελικά – πράγμα το οποίο και συνέβη εν τέλει – υποτασσόμενη πλήρως στο Θηρίο των Βρυξελλών.

Τα αυτιά και τα μάτια όμως των ψευτορωμιών ηγετών και πολιτικών δεν ίδρωσαν καν.

Συνέχισαν το… «θεάρεστο» έργο τους και τον Ιανουάριο του 2002, ο Σημίτης μαζί με τον Λουκά Παπαδήμο επιδεικνύουν με περισσή φαιδρότητα τα πρώτα χαρτονομίσματα του ευρώ…

Το δεύτερο μεγάλο χαστούκι του Θεού, ήρθε λίγα χρόνια αργότερα με τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2007, οχτώ μόλις μέρες μετά την γιορτή της Παναγιάς.

 

Οι πυρκαγιές αυτές, μια ολοφάνερη πνευματική δαιμονική επίθεση, δεν είχαν προηγούμενο στη δύσμοιρη πατρίδα μας. 10 ολόκληροι νομοί επλήγησαν με ανυπολόγιστες καταστροφές, 84 νεκρούς, 1500 καμένα σπίτια και περισσότερα από 2.700 τετραγωνικά χιλιόμετρα καμένης γης που περιελάμβανε 4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα και 60.000 ζώα. Κοντολογής, όλη η Πελοπόννησος κάηκε μαζί με τη μισή Στερεά Ελλάδα μετατρέποντας την τραγωδία σε εθνική καταστροφή.

 

Για να φτάσουμε όμως στο δεύτερο αυτό μεγάλο χαστούκι, προηγήθηκαν δύο σημαντικότατα γεγονότα:

1) Το πρώτο και κυριότερο, ήταν η άφιξη του περίφημου Πάπα Ιωάννη-Παύλου του Β’, για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος τον Μάϊο του 2001, δηλαδή μια χιλιετία και πλέον αργότερα από καταβολής του Σχίσματος του 1054 (πιθανότατα για να επισημοποιηθεί και με την παπική βούλα η προσχώρηση της Ελλάδας στη Δύση), μεσω ενός μονοπατιού…όχι και τόσο ανθόσπαρτου. Μάλιστα, η γνωστή ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera μέσω του αρθρογράφου της Βιττόριο Μεσόρι είχε γράψει μεταξύ άλλων ότι «Στην Αθήνα εμφανίστηκαν συνθήματα που εκφράζουν το μίσος απέναντι σε αυτόν τον ντυμένο στα άσπρα «αντίχριστο». Ο Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ανοιχτά ότι αναγκάστηκε να δεχτεί την επίσκεψη. Η πρόσκληση δεν έγινε από τον ίδιο, αλλά από τους ηγέτες του κράτους, με το οποίο η Εκκλησία συνδέεται με δεσμούς αμοιβαίας υποτέλειας. Οι 50.000 καθολικοί (0,5% του πληθυσμού) δεν έχουν πλήρη δικαιώματα, τα οποία απολαμβάνουν οι ορθόδοξοι που είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν τη θρησκεία τους στις ταυτότητες.

Δεν είναι νόμιμο να είναι κανείς αληθινός Έλληνας εάν δεν είναι σαφές μέλος της εθνικής εκκλησίας συμμεριζόμενος την αποστροφή για τη Ρώμη», ενώ το Άγιο Όρος αντιδρά με δυναμισμό. Με την ομόφωνη απόφασή τους οι αντιπρόσωποι και προϊστάμενοι των είκοσι μονών του Αγίου Όρους, χωρίς «δεσμεύσεις» χαρακτήρισαν ως πρόκληση την επιθυμία του Πάπα να επισκεφθεί τόσο την Ελλάδα, όσο και το Άγιο Όρος, τονίζοντας τις τεράστιες ευθύνες της καθολικής Εκκλησίας στο Βαλκανικό χώρο και ιδιαίτερα στον – τότε – πρόσφατο εγκληματικό πόλεμο κατά της Σερβίας.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τότε, καθώς γράφει στα Απομνημονεύματα του, είχε έρθει σε δύσκολη θέση, καθώς την επίσκεψη αυτή ισχυρίζεται ότι του την επέβαλλε η κυβέρνηση Σημίτη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος κι ότι αυτός ο ίδιος ήταν αντίθετος με αυτό.

 

Η εφημερίδα όμως «ΤΑ ΝΕΑ», σημιτική και στα κόκκαλά της που λέμε, λέει άλλα.

Ισχυρίζεται ότι «Εκείνες τις ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ήταν πάρα πολύ αγχωμένος για την επίσκεψη και έπρεπε να μετριάσει τις ισχυρές αντιδράσεις. Άλλωστε και ο ίδιος ήθελε αυτή την επίσκεψη.

Εκκλησιαστικές οργανώσεις που τον στήριζαν συμμετείχαν τώρα απέναντι σε αυτή την ιστορική συνάντηση. Εκείνες τις ημέρες είχαν πραγματοποιήσει μέχρι και πορεία προς το Σύνταγμα μοναχοί από το Άγιο Όρος, καθώς και Παλαιοημερολογήτες».

Μ’ άλλα λόγια, η φυλλάδα του Λαμπράκη μας έλεγε πως ο Χριστόδουλος δεν είχε πρόβλημα για την επίσκεψη, το αντίθετο μάλιστα και ότι παράλληλα κι άλλες εντός Ελλάδος εκκλησιαστικές οργανώσεις συναινούσαν. Ποιός έχει το δίκιο και ποιός το άδικο;

Πάντως, έξη χρόνια αργότερα από την επίσκεψη αυτή και τον θερμό χαιρετισμό που απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος στον Πάπα Ιωάννη-Παύλο – ο οποίος ζήτησε τελικά και συγγνώμη για τα αίσχη της Άλωσης του 1204 καθώς και για το φέρσιμο του Βατικανού προς τους Έλληνες στην δεύτερη Άλωση του 1453 – ο Χριστόδουλος προσβλήθηκε από καρκίνο και έφυγε από τη ζωή τον Γενάρη του 2008.

Πληρωμή για την τεράστια αυτή αμαρτία; Σύμπτωση;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για την Ιστορία, επισημαίνω πως για την επίσκεψη αυτή, ήταν σύμφωνη ΚΑΙ η ΝΔ του Κωστάκη Καραμανλή.

 

2) Η τελική απάλειψη του θρησκεύματος στις ελληνικές ταυτότητες, με σκοπό την επιβολή μιας νέας ταυτότητας με bar-code που θα περιείχε τον αριθμό του Θηρίου, δηλαδή το 666. Σημειωτέον, οι νέες αυτές ταυτότητες είναι πλέον ήδη έτοιμες και πρόκειται να μπούν στη κυκλοφορία σύντομα.

 

Ο Θεός, ολοφάνερα πλέον, είχε αποσύρει την Θεία Χάρη Του, ανοίγοντας την πόρτα στους δαίμονες με σκοπό τον συνετισμό μας ή την αφύπνιση μας.

Παράλληλα όμως, όλως περιέργως, η έκδοση αυτών των ταυτοτήτων με ηλεκτρονικό τρόπο καθυστερούσε …«περίεργα» κι αυτό – κατά μαρτυρία των Αγιορειτών Γερόντων – χρεώνεται επίσης στον ίδιο τον Ύψιστο, θέλοντας ο Ίδιος να μας προφυλάξει γιατί – κατά τις ρήσεις τους – δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα του Αντιχρίστου.

Έπρεπε να έρθει η σημερινή ανάποδη και δαιμονική εποχή, τα έσχατα δηλαδή, για να φτάσουμε στην τελική έκδοση αυτών των ανίερων ταυτοτήτων.

Στα συν όλων αυτών, συγκαταλέγεται και η απίστευτη εξέγερση μεγάλου μέρους του λαού μας με αφορμή τις νέες ταυτότητες, στην οποία πρωτοστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Μια έγερση, που έδειξε πως ο Ελληνισμός δεν είχε ακόμη εντελώς αποχαυνωθεί και ότι ο Θεός υπήρχε ακόμη σε πολλές ελληνικές καρδιές, παρά το γεγονός ότι η έγερση αυτή λοιδορήθηκε με εμετικό τρόπο από τα κυβερνητικά και μη ΜΜΕ, κανάλια και εφημερίδες, που αποκαλούσαν όλους τους διαδηλωτές ως «σχιζοφρενείς, χριστιανοταλιμπάν, φανατικούς και οπισθοδρομικούς».

 

Το τρίτο μεγάλο χαστούκι ήταν η χρεωκοπία του 2009, ως απόρροια της ψευτοχλιδάτης ζωής που επίπλαστα μας πρόσφερε ο Διάβολος για να μας δέσει στο άρμα του, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και τα λόγια και τις προρρήσεις του Μεγίστου Εθνικού μας Αγίου, του Γερόντος Παϊσίου περί πείνας στην Ελλάδα…

Τα αποτελέσματα αυτής της χρεοκοπίας, τα ξέρουμε όλοι. Επιβολή οικονομικών Μνημονίων, πλήρης οικονομικός έλεγχος από τους ξένους δανειστές, πλήρης καταστροφή της οικονομίας και φτωχοποίηση τουλάχιστον του ¼ των Ελλήνων. Και γι αυτή την νέα και πρωτοφανής εθνική συμφορά, ΟΥΔΕΙΣ καταδικάστηκε, ΟΥΔΕΙΣ πλήρωσε.

Παρά το γεγονός ότι μια έντιμη αγωνίστρια και μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, η Ζωή Γεωργαντά, έβγαλε στη φόρα τα μαίλ που έκαιγαν τον τότε διοικητή του οργανισμού Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος τελικά κατηγορήθηκε για επίπλαστο έλλειμα που οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια, η εντολή των ξένων ήταν “να αθωωθεί πάση θυσία ο Γεωργίου” και πράγματι αυτό έγινε. Καμμιά τύψη από κανέναν, καμμιά ευθύνη, καμμία ενοχή. Το ΠΑΣΟΚ ξεπλύθηκε μέσω της ΝΔ του Σαμαρά και η εθνική καταστροφή κουκουλώθηκε…

 

Η Τραγωδία στο “Μάτι” και το θαύμα της εμφάνισης του Αγίου Παϊσίου

Το τέταρτο μεγάλο και ηχηρότατο θεϊκό χαστούκι, ήρθε δύο χρόνια μετά και την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων τον Δεκέμβρη του 2016 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, έχοντας παράλληλα την αποδοχή μιας μεγάλης μερίδας των…εκδυτικοποιημένων πλέον Ελλήνων.

Ο Θεός τα είχε…πάρει άσχημα, πολύ άσχημα βλέποντας την κατάντια του αγαπημένου Του λαού και άνοιξε το δρόμο για τους δαίμονες για να κάνουν ό,τι θέλουν.

Το αποτέλεσμα;

Η πλέον φονική πυρκαγιά στον Νέο Βουτζά και στον οικισμό «Μάτι» τον Ιούλιο του 2018, που κατέκαψε ό,τι πράσινο είχε απομείνει στην Πεντέλη και στις ανατολικές περιοχές της, καθώς και έναν ολόκληρο οικισμό, αφήνοντας πίσω της 104 νεκρούς και άλλους τόσους τραυματίες.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από έναν 65χρονο που έκαιγε ξερά χόρτα και εξαπλώθηκε αστραπιαία μετά την …ανεξήγητη(!) και ξαφνική ανεμοθύελλα που ξέσπασε λίγη ώρα αργότερα δυναμικότητας 8 μποφώρ!

Όμως, αφού κατέκαψαν οι φλόγες ό,τι βρήκαν μπροστά τους στο αποκλεισμένο σημείο του Ματιού, όλως περιέργως…ξαφνικά οι άνεμοι έπαψαν, χωρίς να απλωθούν και στον οικισμό της Ραφήνας που κινδύνεψε σοβαρότατα!

Κανείς δεν μπόρεσε, ούτε καν οι μετεωρολόγοι, να εξηγήσουν το φαινόμενο της άμεσης κατάπαυσης των ανέμων.

Ώσπου, δυό μέρες αργότερα, η…εξήγηση “ήρθε” μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook από μια γυναίκα που είχε βρεθεί στο λιμάνι της Ραφήνας, αποκλεισμένη αυτή κι ο αδερφός της και που άκουσε να χτυπά η μικρή καμπάνα της μικρής εκκλησιάς του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται σε ύψωμα ακριβώς πάνω από το λιμάνι. Η ανάρτηση συνοδευόταν και από δύο φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξε η ίδια με το κινητό της, όταν και είχε ανεβεί στο εκκλησάκι πιστεύοντας ότι η καμπάνα χτυπούσε γιατί κάποιοι έκαναν έκκληση για βοήθεια.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ένας ρασοφόρος γέροντας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον εφημέριο της εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ενορίας του Ματιού, πατέρα Διόδωρο ως Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ!

“Μα αυτός είναι ο Άγιος Παΐσιος”, αναφώνησε μπροστά στην άναυδη κυρία που του είχε φέρει να δεί τις φωτογραφίες αυτές μήπως και βγεί κάποιο νόημα!

Και πράγματι, και κατά τη δική μου άποψη και πάρα πολλών ακόμη Ελλήνων που είδαν τις φωτογραφίες, είναι όντως η μορφή του Μέγα και Εθνικού μας Αγίου, από το…σκουφάκι που φορούσε και το σουλούπι του, όπως κάθεται στο παγκάκι στο προαύλιο της μικρής εκκλησίας.

Ο Άγιος Παΐσιος λοιπόν, ήταν η …αιτία που κόπασαν ξαφνικά και …εντελώς αναπάντεχα οι μανιασμένοι άνεμοι που έπνεαν την ώρα εκείνη και ενίσχυαν τις αδηφάγες φλόγες που έκαιγαν τα πάντα στο πέρασμα τους!

Ο Μέγας αυτός Άγιος, ποιός ξέρει πόσο θερμά παρακαλούσε τον Κύριο να σταματήσει όλη αυτή τη συμφορά, χάρη ίσως των μικρών παιδιών των κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέα καθώς είχαν καταφύγει κι αυτά στο λιμάνι της Ραφήνας.

Αν δεν σταματούσαν ξαφνικά οι άνεμοι, η Ραφήνα θα είχε καεί κι αυτή και ίσως η τραγωδία να εξελισσόταν σε άλλη μια εθνική καταστροφή.

Ο Θεός, είχε δώσει άλλη μια ευκαιρία στο στους Έλληνες, μέσω του αγαπημένου Του “ασυρματιστή”, του Αγίου Παϊσίου, μήπως και…συνετιστούν, αλλά μάταια…

Ελαχιστότατοι Έλληνες ΠΙΣΤΕΨΑΝ το ΘΑΥΜΑ αυτό.
Οι περισσότεροι μιλούσαν για …φώτοσοπ, για …τρολλάρισμα και άλλα τέτοια ανόητα και ανάξια λόγου. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο συνάδελφος Νίκος Κουλούρης, καθηγητής στη Νομική Σχολή Αθηνών, ο οποίος και επιμελήθηκε το κείμενο του βίντεο, οι οποίοι μαρτυράνε την αλήθεια και είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους ακόμη γι’ αυτήν. Μπορεί εν τέλει να είμαστε λίγοι, αλλά αυτοί οι …λίγοι τελικά, είναι η αιτία που ο Θεός ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, αλλά απλώς μας…παιδεύει μήπως και συνετιστούμε…
Φώτο από το Gay Pride στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, γιορτάζοντας την νομιμοποίηση τους και τα σύμφωνα συμβίωσης, λίγες μέρες πρίν εκδηλωθούν οι φονικές πυρκαγιές στην αυστραλιανή ήπειρο

 

 

Το απίστευτο μάλιστα στην όλη αυτή ιστορία με τις πυρκαγιές λόγω των…ομοφυλοφίλων, έχει να κάνει και με άλλες δυτικές χώρες που επλήγησαν επίσης με πυρκαγιές «περίεργες», καθώς είχαν αποδεχτεί και αυτές σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο με την Ελλάδα, την ψήφιση νόμων για τους γάμους και τις συμβιώσεις μεταξύ των ομοφυλόφιλων.

 

Μία από αυτές, ήταν και η Αυστραλία, η οποία κατακάηκε το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου του 2019 και παραλίγο θύμα της να ήταν και ο γράφων το κείμενο αυτό. Οι πυρκαγιές αυτές επεκτάθηκαν κατά τρόπο εντελώς αφύσικο μιας και οι φωτιές άναβαν σε εντελώς διαφορετικά μέρη την ίδια στιγμή και κατέκαψαν περίπου το ⅕ της πανίδας και χλωρίδας της ηπείρου…

Και το πέμπτο και τελευταίο μεγάλο χαστούκι του Θεού, ΔΕΝ είναι η – νέα – τραγωδία των Τεμπών με την μοιραία αμαξοστοιχία Intercity62, όπως ίσως να φανταστήκατε. Το δυστύχημα αυτό ήταν ΑΠΟΡΡΟΙΑ του!

 

Το πέμπτο χαστούκι είναι παρόμοιο με τις τρομερές Δέκα Πληγές που υπέστησαν οι Αιγύπτιοι στην Παλαιά Διαθήκη επειδή παράκουγαν τον Θεό στην εντολή Του να αφεθούν ελεύθεροι οι σκλάβοι Εβραίοι και δεν είναι άλλο από την πιο ελεεινή, την πιο σιχαμερή, την πλέον άθεη, ασεβέστατη και φρικώδης κυβέρνηση που γνώρισε αυτός ο τόπος. Η κυβέρνηση ενός ΑΘΕΟΥ και ανθρωπόμορφου ΚΤΗΝΟΥΣ. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Θαυμάστε τους ή…φτύστε τους!

 

Η κυβέρνηση αυτή, έφερε τουλάχιστον άλλες τρεις μεγάλες συμφορές πριν από το δράμα που ζούμε σήμερα, με την απίστευτη τραγωδία της σύγκρουσης της αμαξοστοιχίας Intercity με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, καθώς έκανε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Οι δύο πρώτες, είναι οι μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021 και η μεγάλη πυρκαγιά επίσης Αύγουστο μήνα, το 2022 που κατέκαψε Στερεά Ελλάδα και βόρεια Εύβοια, απόρροια της βλάσφημης και ελεεινής περιόδου του Covid 19, των λοκ ντάουν, των υποχρεωτικών εμβολίων και το κλείσιμο των εκκλησιών. Πόσο τρομερά και αντίχριστα ήταν όσα εφαρμόστηκαν τότε, που ακόμη και η σινδόνη του Επιταφίου που εικονίζει το νεκρό σώμα του Χριστού μας, μάτωσε σε τρεις επιτάφιους στην Ελλάδα!…

Να σημειώσω ότι πριν από αυτές τις συμφορές που ακολούθησαν μετά και την ασέβεια για το κλείσιμο των εκκλησιών όταν ξέσπασε η πανδημία του Covid και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη του 2020, η Παναγιά η Παρηγορήτρια στον ναό του Αγ. Δημητρίου στον Βύρωνα Αθηνών, ξεκίνησε να δακρυρροεί ασταμάτητα (μέχρι σήμερα το δάκρυ τρέχει), σε μια προσπάθεια εκ μέρους Της να αφυπνίσει όσους Έλληνες στην ψυχή είχαν απομείνει και να τους οδηγήσει στην μεταστροφή και την μετάνοια ούτως ώστε να σταματήσει ο Θεός το κακό… Μεγάλο μέρος του κόσμου αφυπνίστηκε. Όχι όμως και οι μεταλλαγμένοι ελληνόφωνοι των μεγάλων αστικών κέντρων…

Και φυσικά η τρίτη, είναι η “επιδημία των αιφνίδιων θανάτων και των εξάρσεων των καρκίνων”, μια σιωπηρή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ως απόρροια των ελεεινών και απάνθρωπων υποχρεωτικών εμβολιασμών.

 

Η τραγωδία στα Τέμπη, η τέταρτη κατα σειρά μεγάλη συμφορά αποτελεί το αποκορύφωμα του τρομερού αυτού χαστουκιού του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ προς τους μεταλλαγμένους νεο-Έλληνες και κυρίως στους ΝΕΟΥΣ, που γαλουχήθηκαν με το «δυτικό αντίχριστο πνεύμα» και την αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας, η οποία τους κατάπιε και τους διέφθειρε μέχρι οστών. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτή η συμφορά συνέβη λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση του Πιερακάκη, ότι οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες θα είναι διαθέσιμες από το τέλος Μαρτίου για όλους τους Έλληνες. Και το υπογραμμίζω αυτό, μιας και αυτή η ίδια ΝΕΟΛΑΙΑ, έσπευσε να υιοθετήσει πρώτη απ’ όλους το περίφημο Covid Pass (αφού βέβαια είχε πρώτα εξαπατηθεί με εκείνο το κατάπτυστο 150άρι ευρώ που την ώθησε στο να εμβολιαστεί) το οποίο έφερνε μαζί του και το QR system που είναι συνώνυμο της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας.

Κοντολογής, δεν πρόλαβε αυτός ο τεχνόδουλος διεθνιστής σπασίκλας Πιερρακάκης να αποσώσει τα λόγια του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του μοντέλου ηλεκτρονικής ταυτότητας και ξέσπασε η συμφορά με τις αμαξοστοιχίες του θανάτου…

Η τραγωδία αυτή άφησε πίσω της μέχρι στιγμής 56 – δηλωμένους – νεκρούς, χώρια τους αγνοούμενους που ακόμη δεν θεωρούνται επισήμως νεκροί, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νεαρά παιδιά, φοιτητές οι περισσότεροι, οι οποίοι διακινούνται κυρίως μέσω τραίνων βυθίζοντας στο πένθος όλη τη πατρίδα…

Το ελπιδοφόρο της όλης υπόθεσης, είναι το ότι εξ αιτίας αυτής της εθνικής συμφοράς, σύσσωμη η ίδια αυτή νεολαία ΕΞΕΓΕΡΘΗ και βγήκε στους δρόμους αναθεματίζοντας το ίδιο το Ψευτορωμαίϊκο, το οποίο πανικόβλητο έστειλε ξανά τα ΜΑΤ, τους γνωστούς «πραιτωριανούς» του, για να καταστείλουν αυτή την εξέγερση αλλά μάταια. Άπαξ και οι νέοι εξεγείρονται, οι τύραννοι μετράνε μέρες…

 

Ο Αφορισμός ενός ελεεινού ανθρωπόμορφου ΚΤΗΝΟΥΣ

 

Δεν υπάρχουν λόγια πλέον από μένα προσωπικά, που να μπορούν να εκφράσουν τον πλήρη αποτροπιασμό μου σε αυτό το ελεεινό ανθρωπόμορφο ΚΤΗΝΟΣ που ηγείται μιας κυβερνητικής κουστωδίας επίσης ελεεινών, ανίκανων, ανώμαλων και τρισάθλιων ανθρωπάριων που όχι μόνο δεν σέβονται τον Έλληνα ως άνθρωπο και πολίτη, αλλά και που βάλθηκαν να του απομυζήσουν και την τελευταία ρανίδα του αίματος του!

Ό,τι είχα να του πώ, του το είπα στο άρθρο μου «Είσαι Ψεύτης, Αλήτης, Κοπρόσκυλο και Δολοφόνος», που τελικά αποδεικνύεται και …επίκαιρο, παρά το γεγονός ότι γράφτηκε πριν 8 μήνες. Οπότε, δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο επ’ αυτού και θα αρκεστώ στα γεγονότα.

Τα γεγονότα αυτά, αλλά και τα συμπεράσματα αυτής της πραγματείας, η οποία γράφεται με χίλιους κόπους λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζω αυτές τις μέρες, θα αναπτυχθούν στο επόμενο μέρος, λόγω του μεγάλου όγκου των.

Έχει μεγάλη σημασία στο να καταλάβουμε ΓΙΑΤΙ ζούμε εμείς οι Έλληνες ειδικά, μέσα σε μια πραγματική κόλαση τα τελευταία 20 χρόνια.

Διότι η Ιστορία δεν γράφεται μόνο από τους λαούς, αλλά κυρίως γράφεται από τον ίδιο τον Θεό.

Κι αν κάποιοι αμφιβάλλουν γι’ αυτό το συμπέρασμα μου, δεν έχουν παρά να ανοίξουν εκείνο το μεγάλο και τρομερό βιβλίο που λέγεται “Αποκάλυψη”, την οποία ζούμε ήδη αυτές τις φοβερές ημέρες και θα καταλάβουν, αν έχουν τον απαραίτητο νού…

 

ΤΕΛΟΣ Α’ ΜΕΡΟΥΣ

Πύρινος Λόγιος
[email protected]

 

Πηγή

Προβολές : 1,427


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα