“Τα funds ήρθαν στην Ελλάδα για να κάνουν πλιάτσικο και με την απόφαση του Αρείου Πάγου, θα ξεσαλώσουν!!!”Δύο δικηγόροι μιλούν για την απόφαση καταδίκης της πρώτης κατοικίας (βίντεο)

“Τα funds ήρθαν στην Ελλάδα για να κάνουν πλιάτσικο και με την απόφαση του Αρείου Πάγου, θα ξεσαλώσουν!!!”Δύο δικηγόροι μιλούν για την απόφαση καταδίκης της πρώτης κατοικίας (βίντεο)

11 Φεβρουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:269
Μοίρασέ το

 

Οι Αρεοπαγίτες τάχθηκαν υπέρ της δυνατότητας των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» ενυπόθηκων δανείων servicers να βγάζουν σε πλειστηριασμό σπίτια, που αποτελούν πρώτη κατοικία, και να προβαίνουν σε πράξεις εκτέλεσης ως δικαιούχοι διάδικοι για λογαριασμό των funds.

Οι Αρεοπαγήτες που τάχθηκαν υπέρ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ FUNDS, είναι ελληνικής καταγωγής ή μήπως όχι;;;

Οι Αρεοπαγήτες που τάχθηκαν υπέρ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ FUNDS, ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, Ή ΟΧΙ;;;

Οι Αρεοπαγήτες, που τάχθηκαν υπέρ του ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΤΣΙΠΑ” ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;;;

Οι Αρεοπαγήτες που τάχθηκαν ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Ή ΌΧΙ;;;

ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΜΕΣΙΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι δικηγόροι Κώστας Τσουκαλάς και Αριάδνη Νούκα στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ που παρουσιάζουν ο Φοίβος Κλαυδιανός, ο Κώστας Πουλακίδας και ο Σπύρος Σουρμελίδης , μιλούν για την  απόφαση του Αρείου Πάγου,με την οποία 700.000 δανειολήπτες πέφτουν στα «νύχια» των funds.

Συγκεκριμένα, οι Αρεοπαγίτες τάχθηκαν υπέρ της δυνατότητας των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» ενυπόθηκων δανείων servicers να βγάζουν σε πλειστηριασμό σπίτια, που αποτελούν πρώτη κατοικία, και να προβαίνουν σε πράξεις εκτέλεσης ως δικαιούχοι διάδικοι για λογαριασμό των funds.

Η κυβέρνηση δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει το παραμικρό για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και στα τηλεοπτικά παράθυρα τα στελέχη της αναπαράγουν το γνωστό «επιχείρημα» σε τέτοιες περιπτώσεις «για όλα φταίνε οι προηγούμενοι, εμείς τα κάνουμε όλα τέλεια»!

 

Πηγή

Προβολές : 269


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα