Τεκμηριωμένο άρθρο ΣΤΑΘΜΟΣ. Δεν είναι επιστημονική φαντασία αλλά μια τραγική πραγματικότητα της ιατροστρατιωτικής δικτατορίας που προβάλλεται προς την ευγονική ουτοπία του διαφαινόμενου και αχαλίνωτου Υπερανθρωπισμού!!!

Τεκμηριωμένο άρθρο ΣΤΑΘΜΟΣ. Δεν είναι επιστημονική φαντασία αλλά μια τραγική πραγματικότητα της ιατροστρατιωτικής δικτατορίας που προβάλλεται προς την ευγονική ουτοπία του διαφαινόμενου και αχαλίνωτου Υπερανθρωπισμού!!!

7 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,037
Μοίρασέ το

 

Τεράστια ΣΧΕΔΙΑ NWO για τον έλεγχο των εγκεφάλων: SARS-Cov-2 από τον Fauci, Graphene από Darpa-Obama, Vaccines από Gates-Biden-EU

Και μόνο ο τίτλος και ο υπότιτλος, αποτελούν σημαντική ένδειξη για την σημαντικότητα του θέματος…

Αξίζει να διαβαστεί και να διαδοθεί… και κυρίως, ν’ αποτελέσει σημαντικό επιστημονικό υλικό για την ώρα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

1 – Στη μνήμη των Φράνκο Τρίνκα και Ντομένικο Μπισκάρντι

2 – Η επικινδυνότητα των λιπιδικών νανοσωματιδίων

3 – Sars-Cov-2 Artificial of the Fauci’s Apprentice Sorcerers

4 – Το έργο του Μπαράκ Ομπάμα Darpa Brain the Microine Granetic

5 – Το Brain Project του Barack Obama Τροποποιημένα κύτταρα που αντιδρούν στο φως

7 – Στην Ευρώπη Μελέτες για νιφάδες γραφενίου στον εγκέφαλο

8 – Πειραματικός ορός γονιδίων από Biden & Gates

9 – Γραφένιο στα εμβόλια κατά του Covid

 

 

Στην εικόνα του εξωφύλλου, η μελέτη για τη νευροεγκεφαλική χρήση γραφενίου που πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία DARPA του Πενταγώνου κατ’ εντολή του Ομπάμα, το SARS-2 που κατασκευάστηκε σε εργαστήριο ΗΠΑ-Κίνας με χρηματοδότηση από τον Fauci, τους παγκόσμιους χορηγούς του Comirnaty-Pfizer: Biden στις ΗΠΑ και Von der Leyen στην ΕΕ.

 

 

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ORIGINALE IN ITALIANO

1 – ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ FRANCO TRINCA ΚΑΙ DOMENICO BISCARDI

Αυτή η έρευνα είναι αφιερωμένη στον Ιταλό βιολόγο Franco Trinca και τον φαρμακολόγο Domenico Biscardi που πέθαναν μυστηριωδώς και ξαφνικά λίγες εβδομάδες μετά το μυστηριώδες γεύμα τους για να μιλήσουν για το γραφένιο: ο βιολόγος για έναν πολύ ύποπτο και θανατηφόρο Covid-19 παρόμοιο με ένα βακτηριολογικό όπλο όπως ως SARS-Cov-2 που κατασκευάστηκε στο εργαστήριο. ο φαρμακολόγος για καρδιακό επεισόδιο παρόμοιο με αυτό που προκλήθηκε από την τοξική πρωτεΐνη Spike αυτού του Covid-19 στην οποία όντως βρέθηκε θετικός «μεταθανάτια».

Ο Trinca ήταν ένας αυστηρός επιστήμονας, αφοσιωμένος στην πολεμική ενάντια στην άγνοια της επιστημονικής κοινότητας, ιδιαίτερα της ιταλικής, σχετικά με δημοσιευμένη έρευνα σχετικά με την επικινδυνότητα των πειραματικών ορών γονιδίων κατά του Covid που αναφέρονταν σε σπουδαίους ιολόγους όπως ο Luc Montagnier και ο Geert Vanden Bossche, και οι δύο . κατασκευαστές παραδοσιακών εμβολίων.

Ο Μπισκάρντι ήταν καλοσυνάτος, ευχάριστος, ευγενικός, ειλικρινής και καλή τη πίστη, ακόμα και όταν ίσως μάλωνε για ένα πάρα πολλά χημικά μονοπάτια. Και παρόλο που ήταν η αντίθεση ενός αξιόπιστου επιστήμονα, έκανε μια αξιόπιστη πλέον ανακάλυψη που έγινε πιο viral από την Omicron στα social media, όπως η πολύ πιθανή παρουσία γραφενίου σε ορούς πειραματικών γονιδίων που επέβαλε η δικτατορία της υγείας από μια «κουλτούρα μαφίας» Η πολιτική καλεί εμβόλια αγγελιοφόρου RNA κατά του Covid-19.

Αλλά θα ήταν σωστό να προστεθούν επίσης «εμβόλια για τον Covid»: σεβασμό προς όλους εκείνους που το πήραν μετά τις ιογενείς εκκρίσεις τοξικής πρωτεΐνης Spike από την πρώτη, δεύτερη ή τρίτη δόση εμβολιασμού της ουσίας με ισχυρισμούς ανοσοποίησης.

2 – Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΑΝΟσωματιδίων ΛΙΠΙΔΙΟΥ

Το γραφένιο είναι ένα φύλλο ατόμων άνθρακα στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους και διατεταγμένα ώστε να σχηματίζουν μια εξαγωνική κυψελοειδή δομή. Αυτή η συγκεκριμένη διάταξη των ατόμων άνθρακα (τα οποία είναι όλα ίσα μεταξύ τους) δίνει στο υλικό ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: το γραφένιο είναι εύκαμπτο, ελαφρύ, διαφανές και ταυτόχρονα το πιο ανθεκτικό υλικό που είναι γνωστό. Επιπλέον, το γραφένιο είναι ένα εξαιρετικά αγώγιμο υλικό και επομένως παρουσιάζει ενδιαφέρον για μια σειρά από εφαρμογές: από εύκαμπτες ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι την ιατρική και, μάλιστα, τη νευροεπιστήμη.

Δεν έχω δει το βίντεο του Mimmo, δεν σκοπεύω να το δω γιατί ακόμα δεν μπορούσα να αναφέρω έναν φαρμακολόγο που δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ έρευνα. Όμως, ερεθισμένος από τις προφανείς βεβαιότητές του, έχω εμβαθύνει σε αυτό το θέμα με κυνικό σκεπτικισμό και έκτοτε έχω πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρεις έρευνες με τον αδιαμφισβήτητο τίτλο «Εμβόλια & Γραφένιο» στις οποίες αναλύω, μέσω επιστημονικών δημοσιεύσεων, το μυστηριώδες και επικίνδυνο νανοσωματίδια λιπιδίων που έχουν γίνει θαυματουργοί φορείς ορών mRNA.

Το Δελτίο Ασφαλείας της Comirnaty, το εμβόλιο της Pfizer και της Biontech κατά του Covid, αναφέρεται σε μια βιοτεχνολογία με άγνωστη ακόμα τοξικότητα : «Οι τοξικολογικές ιδιότητες δεν έχουν μελετηθεί σε βάθος» αναφέρεται στο έγγραφο της Pfizer που ενημερώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2021.

Οι αναγνώστες του Gospa News γνωρίζουν με βεβαιότητα ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων αναμιγνύονται με το ανοσοενισχυτικό ALC-0315 στο Comirnaty, το μόνο εμβόλιο που εγκρίνεται επίσης για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω προς χαρά των φίλων Joseph Biden, προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Big Pharma, Albert Bourla (Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer) και ο Bill Gates (επενδυτής της Biontech και εταίρος GSK της Pfizer).

Αυτό δήλωσε η Theresa Long σε ένορκη κατάθεση ως πληροφοριοδότη βάσει του Military Whistleblower Protection Act, Title 10 USC § 1034. Οχυρό Rucker στην Αλαμπάμα.

Είναι η στρατιωτική γιατρός Λονγκ που ισχυρίζεται ότι αυτά τα νανοσωματίδια λιπιδίων και συγκεκριμένα το ανοσοενισχυτικό ALC-0315 είναι εξαιρετικά τοξικά για τον άνθρωπο: υπενθυμίζει ότι είναι ένα πολυμερές πολύ παρόμοιο με το αντιψυκτικό υγρό αυτοκινήτου… Είναι αρκετό;

Είμαστε εξίσου σίγουροι ότι από εκεί ψηλά ο Trinca και ο Biscardi θα εκτιμήσουν τον φόρο τιμής «στο γραφένιο» που θέλουμε να τους αποτίσουμε ως επιτάφιο δύο ερευνητών της Τρίτης Χιλιετίας : τέλεια ικανοί να ανταγωνιστούν τη μυστηριώδη επιστήμη του mainstream που έχει υπάρξει βεβηλωμένος στο βωμό της πολιτικοοικονομικής εξουσίας από εκλαϊκευτές που είναι λίγο χαμηλοί στο ηθικό ανάστημα και λίγο φαρσέρ στα σταλινικά τσιτσιρίσματα…

3 – SARS-COV-2 ΤΕΧΝΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΕΩΝ ΜΑΓΩΝ ΤΟΥ FAUCI

Δεν θέλουμε να εκπλήξουμε όσους δεν έχουν ακόμη προλάβει να διαβάσουν την έρευνα του WuhanGates 45 για τη μελέτη ενός Αμερικανού μικροβιλόγου που την 1η Φεβρουαρίου 2020, λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακάλυψη του nCov, ως SARS- Ο Cov ονομάστηκε τότε -2 για να αποτρέψει οποιονδήποτε από το να βρει αμέσως επικίνδυνα πειράματα στο SARS του 2003 μολυσμένο με HIV, υποστήριξε τη θεωρία του εργαστηριακού ιού μόνο για να την αρνηθεί, όπως οι εννέα Ινδοί βιολόγοι «αναγκάστηκαν να το κάνουν» σύμφωνα με ο πλοίαρχος της διεθνούς ιολογίας Luc Montagnier.

Αρκεί να γνωρίζουμε ότι ήταν ο Άντονι Φάουτσι που οδήγησε πιλοτικά την απόκρυψη αυτής της «καταστροφικής συνωμοσίας» για να κατασταλεί με κάθε κόστος, ακριβώς 39 ημέρες πριν από την επίσημη δήλωση με την οποία ήθελε ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο Αιθίοπας Tedros Adhanom Gebreyesus, μαριονέτα . από τον Μπιλ Γκέιτς στην κορυφή της υπηρεσίας υγείας του ΟΗΕ , κήρυξε την πανδημία του Covid-19.

Ο ίδιος ο Fauci ελέγχει και ελέγχει, άμεσα ή έμμεσα, τα 28 πολιτικά και στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ όπου φυλάσσεται κρυφά το οπλοστάσιο αμερικανικών βακτηριολογικών όπλων, που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το 1952 σε προσομοίωση επίθεσης από το Πολεμικό Ναυτικό (το αποχαρακτηρισμένο βίντεο ήταν δημοσιεύεται αποκλειστικά από Gospa News).

Αλλά ο σύμβουλος υγείας έκτακτης ανάγκης για την πανδημία του Λευκού Οίκου χωρίς πολιτική ασυνέχεια (πρώτα στον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ και μετά στον Μπάιντεν) είναι πλέον γνωστός ότι ήταν ο διευθυντής των «μαθητευόμενων του μάγου» Ραλφ Μπάριτς και Ζενγκλί-Λι Σι που έπαιξαν με το Gain of Function. , την ενίσχυση του ιικού φορτίου των ιών για σκοπούς εμβολίου Διπλής Χρήσης και βιοόπλων , εν μέρει στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν και εν μέρει στα εργαστήρια Chapel Hill του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας.

Άλλη επικίνδυνη παρόμοια έρευνα για το SARS και τον HIV διεξήχθη στον Καναδά, στο Εθνικό Μικροβιολογικό Εργαστήριο στο Winnipeg (Manitoba), όπου συνέβησαν τόσα πολλά περίεργα επεισόδια που θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα βιβλίο για αυτό: ο Frank Plummer που πέθανε μυστηριωδώς στην Αφρική πριν από την έναρξη του πανδημία, δύο Κινέζοι κυνηγήθηκαν για κατασκοπεία και ο Αμερικανός εκπρόσωπος τους συνελήφθη και καταδικάστηκε για τον ίδιο λόγο. Και τέλος στο Ινστιτούτο Pirbright του Ηνωμένου Βασιλείου με χρηματοδότηση από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates

Αυτό είναι αρκετό, για όσους δεν θέλουν να διαβάσουν στοιχεία, ενδείξεις και ίντριγκες μεταξύ επιστημόνων, 007 της CIA, Κινέζων κομμουνιστών της συμμορίας της Κίνας της Σαγκάης και Αμερικανών Δημοκρατών του βρεφονηπιακού σταθμού Κλίντον , που αφηγείται ο κύκλος ερευνών της Γουχάν-Γκέιτς από 1 έως 48, αλλά συνοψίζονται πάνω από όλα στα ρεπορτάζ n. 4, 8, 9, 26, 31, 39, 40, 41,43, 45, 46, 47, 48, 49, 51, 52, 56, 58 και 59.

4 – ΕΡΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ DARPA ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ

Η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) είναι η υπηρεσία του Πενταγώνου, του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, που ειδικεύεται σε στρατιωτικά έργα τόσο ακραία ώστε να φαίνεται επιστημονική φαντασία σαν την τρελή μελέτη που μιλά για το γραφένιο σε σχέση με τον εγκέφαλο.

«Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε την πρωτοβουλία BRAIN τον Απρίλιο του 2013 ( διακυβέρνηση Obama-Biden – επιμ.). Σήμερα, η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από αρκετούς ομοσπονδιακούς φορείς καθώς και από δεκάδες εταιρείες τεχνολογίας, ακαδημαϊκά ιδρύματα, επιστήμονες και άλλους βασικούς συντελεστές στον τομέα της νευροεπιστήμης. Η DARPA υποστηρίζει την πρωτοβουλία BRAIN μέσω μιας σειράς προγραμμάτων, συνεχίζοντας μια κληρονομιά της επένδυσης της DARPA στη νευροτεχνολογία που εκτείνεται από τη δεκαετία του 1970. Ένα άρθρο στο περιοδικό μας για την 60η επέτειο παρέχει μια επισκόπηση της πρόσφατης έρευνας του οργανισμού με στόχο τη διεύρυνση των συνόρων του πεδίου και την παροχή ισχυρών, νέων δυνατοτήτων».

Δεδομένης της λεπτότητας και της πολυπλοκότητας του θέματος, περιοριζόμαστε στην αντιγραφή και επικόλληση των σημαντικών τμημάτων του έργου «DARPA and the Brain Initiative».

«Το πρόγραμμα ElectRx στοχεύει να βοηθήσει το ανθρώπινο σώμα να αυτοθεραπευθεί μέσω της νευροτροποποίησης των λειτουργιών των οργάνων χρησιμοποιώντας συσκευές υπερμικρογραφίας, μεγέθους περίπου μεμονωμένων νευρικών ινών, οι οποίες θα μπορούσαν να χορηγηθούν μέσω ελάχιστα επεμβατικής ένεσης».

Αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει με τον τίτλο “Reliable neural interface technology (RE-NET)” βρίσκεται σε ένα από τα λήμματα μιας άλλης έρευνας, η οποία στη συνέχεια θα “αρχειοθετηθεί” ή θα μεταβιβαστεί σε κάποιον εργολάβο του Πενταγώνου που εργάζεται σε ένα από τα 25 βιολογικά εργαστήρια της Υπηρεσίας Μείωσης Αμυντικών Απειλών διάσπαρτα πάνω απ’ όλα στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που υπό την αιγίδα της CIA αναπτύσσουν βιολογικά όπλα;

Υπενθυμίζουμε, για παράδειγμα, ότι μεταξύ των υπεργολάβων του Πενταγώνου υπάρχουν διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες, όπως η Metabiota, που ιδρύθηκε από τον Hunter Biden, η GlaxoSmithKline, που διαχειρίζεται ένας διευθυντής της Microsoft και συνεργάτης της Pfizer , και η Gilead, που χρηματοδοτείται από τον George Soros και παραγωγό του αντιιικό Remdesivir, αλλά κυρίως γνωστό για τις θανατηφόρες βιολογικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν με συνεισφορές της αμερικανικής κυβέρνησης στο κέντρο Richard Lugar στην Τιφλίδα της Γεωργίας, που εγκαινιάστηκε το 2011 από τον Πρόεδρο Ομπάμα, με χορηγό στην εκλογική του κούρσα από τον μεγαλοδότη Bill Gates που χρηματοδότησε την επικίνδυνη έρευνα στο Το Wuhan μέσω της Eco Health Alliance , της ΜΚΟ της Νέας Υόρκης με πρόεδρο τον Peter Daszak.

«Το πρόγραμμα RE-NET επιδιώκει να αναπτύξει τις τεχνολογίες που απαιτούνται για την αξιόπιστη εξαγωγή πληροφοριών από το νευρικό σύστημα, και να το κάνει σε κλίμακα και ρυθμό που είναι απαραίτητος για τον έλεγχο πολύπλοκων μηχανημάτων, όπως τα προσθετικά άκρα υψηλής απόδοσης».

5 – ΜΙΚΡΟΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

«Η κατανόηση της ανατομικής δομής και λειτουργίας του εγκεφάλου είναι ένας μακροχρόνιος στόχος στη νευροεπιστήμη και κορυφαία προτεραιότητα της εγκεφαλικής πρωτοβουλίας του Προέδρου Ομπάμα. Η ηλεκτρική παρακολούθηση και διέγερση της νευρωνικής σηματοδότησης είναι μια βασική τεχνική για τη μελέτη της λειτουργίας του εγκεφάλου, ενώ οι αναδυόμενες οπτικές τεχνικές – οι οποίες χρησιμοποιούν φωτόνια αντί για ηλεκτρόνια – ανοίγουν νέες ευκαιρίες για την οπτικοποίηση της δομής του νευρικού δικτύου και την εξερεύνηση των εγκεφαλικών λειτουργιών. Οι ηλεκτρικές και οπτικές τεχνικές προσφέρουν ξεχωριστά και συμπληρωματικά πλεονεκτήματα που, εάν χρησιμοποιηθούν μαζί, θα μπορούσαν να προσφέρουν βαθιά οφέλη για τη μελέτη του εγκεφάλου σε υψηλή ανάλυση. Ωστόσο, ο συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών είναι δύσκολος, επειδή οι συμβατικές τεχνολογίες μεταλλικών ηλεκτροδίων είναι πολύ παχιές (>500 nm) για να είναι διαφανείς στο φως, καθιστώντας τις ασύμβατες με πολλές οπτικές προσεγγίσεις».

Οι αναγνώστες έχουν υπομονή, αλλά το θέμα είναι τόσο καινοτόμο που απαιτεί σχεδόν πλήρη δημοσίευση του κειμένου από τον επίσημο σύνδεσμο της στρατιωτικής υπηρεσίας του Πενταγώνου.

Το έργο DARPA που ήθελε ο Ομπάμα για την εισαγωγή γραφενίου στον εγκέφαλο – σύνδεσμος στο κάτω μέρος της σελίδας

«Για να βοηθήσει να ξεπεραστούν αυτές οι προκλήσεις, η DARPA δημιούργησε ένα εργαλείο απόδειξης της ιδέας που επιδεικνύει πολύ μικρότερες, διαφανείς επαφές που μπορούν να μετρήσουν και να διεγείρουν τον νευρικό ιστό χρησιμοποιώντας ηλεκτρικές και οπτικές μεθόδους ταυτόχρονα. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν στο Μάντισον ανέπτυξαν τη νέα τεχνολογία με την υποστήριξη του προγράμματος Reliable Neural-Interface Technology (RE-NET) της DARPA. Περιγράφεται λεπτομερώς σε μια εργασία στο Nature Communications ( http://www.nature.com/articles/ncomms6258 )».

«Αυτή η τεχνολογία επιδεικνύει δυνητικά καινοτόμες ικανότητες για την απεικόνιση και τον ποσοτικό προσδιορισμό της δραστηριότητας των νευρωνικών δικτύων στον εγκέφαλο», δήλωσε ο Doug Weber, επικεφαλής του προγράμματος DARPA, της ίδιας υπηρεσίας που αναπτύσσει το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα για να ανιχνεύσει τη μετάδοση από τον Covid-19 και χρόνια. πριν απέρριψε ένα στρατιωτικό βακτηριολογικό πείραμα του Fauci επειδή θεωρήθηκε πολύ επικίνδυνο. Αλλά ένα άλλο μυστηριώδες χρηματοδοτήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο… 

«Η ικανότητα ταυτόχρονης μέτρησης της ηλεκτρικής δραστηριότητας σε μεγάλη και γρήγορη κλίμακα με άμεση οπτικοποίηση και διαμόρφωση της ανατομίας του νευρωνικού δικτύου θα μπορούσε να προσφέρει μια άνευ προηγουμένου εικόνα για τις σχέσεις μεταξύ της δομής και της λειτουργίας του εγκεφάλου – και κυρίως, πώς αυτές οι σχέσεις εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου ή διαταράσσονται από τραυματισμό ή νόσος”.

«Η νέα συσκευή χρησιμοποιεί γραφένιο, μια μορφή άνθρακα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, σε ένα εύκαμπτο πλαστικό υπόστρωμα που προσαρμόζεται στο σχήμα του ιστού. Οι αισθητήρες γραφενίου είναι ηλεκτρικά αγώγιμοι αλλά έχουν πάχος μόνο 4 ατόμων—λιγότερο από 1 νανόμετρο και εκατοντάδες φορές λεπτότεροι από τις τρέχουσες επαφές. Η εξαιρετική του λεπτότητα επιτρέπει σχεδόν όλο το φως να περάσει μέσα από ένα ευρύ φάσμα μηκών κύματος. Επιπλέον, το γραφένιο είναι μη τοξικό για τα βιολογικά συστήματα, μια βελτίωση σε σχέση με προηγούμενες έρευνες για διαφανείς ηλεκτρικές επαφές που είναι πολύ παχύτερες, άκαμπτες, δύσκολες στην κατασκευή και εξαρτώμενες από δυνητικά τοξικά κράματα μετάλλων».

6 – ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

«Η επίδειξη τεχνολογίας βασίζεται σε τρία ερευνητικά πεδία αιχμής: το γραφένιο, το οποίο κέρδισε στους ερευνητές το Νόμπελ Φυσικής το 2010. υπερ-αναλυμένη μικροσκοπία φθορισμού, η οποία κέρδισε στους ερευνητές το βραβείο Νόμπελ Χημείας 2014. και οπτογενετική, η οποία περιλαμβάνει τη γενετική τροποποίηση των κυττάρων για τη δημιουργία ειδικών πρωτεϊνών που αντιδρούν στο φως» πρόσθεσε η DARPA.

Αυτό συνδέεται με ένα άλλο φανταστικό έργο που έγινε πραγματικότητα στα Darpa Labs: «Το DragonflEye είναι μια γενετικά τροποποιημένη λιβελλούλη με φωτοευαίσθητους «οδηγούς νευρώνες» εμφυτευμένους στο νωτιαίο μυελό της. Τα έντομα που είναι εξοπλισμένα με ένα προσαρμοσμένο σακίδιο γεμάτο με αισθητήρες μπορούν να ελεγχθούν, αλλά είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Οι λάμψεις φωτός χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα έντομα να πετούν ή να κινούνται».

Αλλά έχει πλέον ξεπεραστεί από τα Micro Air Vehicles (MAV), πολύ μικρά αυτόνομα ρομποτικά drones που ονομάζονται επίσης Nano-Bugs επειδή έχουν το μέγεθος και το σχήμα των εντόμων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτική κατασκοπεία χωρίς να εντοπιστούν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κυβερνολιβελλούλες θα μπορούσαν επίσης να είχαν χρησιμοποιηθεί ως «ινδικά χοιρίδια» για επακόλουθες πιθανές χρήσεις της «οπτογενετικής» για τον εξ αποστάσεως έλεγχο των θηλαστικών. Και ίσως και ο άντρας…

Η DARPA εξήγησε στο έργο της: «Το RE-NET επιδιώκει να αναπτύξει νέα εργαλεία και τεχνολογίες για να κατανοήσει και να ξεπεράσει τους μηχανισμούς αποτυχίας των νευρωνικών διεπαφών. Η DARPA ενδιαφέρεται να προωθήσει νευροτεχνολογίες επόμενης γενιάς για την αποκάλυψη της σχέσης μεταξύ της δομής και της λειτουργίας του νευρωνικού δικτύου. Το RE-NET, και τα επόμενα προγράμματα της DARPA σε αυτόν τον τομέα, σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν αυτό το νέο εργαλείο μετρώντας ταυτόχρονα τη λειτουργία, τη φυσική κίνηση και τη συμπεριφορά των νευρώνων σε θέματα που κινούνται ελεύθερα».

«Αυτή η τεχνολογία παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης της νευρικής λειτουργίας, εφαρμόζοντας προγραμματισμένους παλμούς ηλεκτρισμού ή φωτός για την προσωρινή ενεργοποίηση των νευρώνων. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε όχι μόνο να παρέχει καλύτερη παρατήρηση της εγγενούς λειτουργικότητας, αλλά επίσης, μέσω προσεκτικής διαμόρφωσης της δραστηριότητας του κυκλώματος, να επιτρέψει την εξερεύνηση των αιτιακών σχέσεων μεταξύ των νευρικών σημάτων και της λειτουργίας του εγκεφάλου».

«Ιστορικά, οι ερευνητές έχουν περιοριστεί σε μελέτες συσχέτισης που υποδηλώνουν, αλλά δεν αποδεικνύουν αιτιώδεις συνδέσεις μεταξύ της νευρικής δραστηριότητας και της συμπεριφοράς», είπε ο Weber. «Τώρα, έχουμε την ευκαιρία να δούμε, να μετρήσουμε και να διεγείρουμε άμεσα τα νευρωνικά κυκλώματα για να εξερευνήσουμε αυτές τις σχέσεις και να αναπτύξουμε και να επικυρώσουμε μοντέλα λειτουργίας του εγκεφαλικού κυκλώματος. Αυτή η γνώση θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε και αντιμετωπίζουμε τον εγκεφαλικό τραυματισμό και τις ασθένειες».

«Το RE-NET είναι μέρος ενός ευρύτερου χαρτοφυλακίου προγραμμάτων στο πλαίσιο της DARPA που υποστηρίζουν την εγκεφαλική πρωτοβουλία του Προέδρου Ομπάμα. Αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν συνεχείς προσπάθειες που έχουν σχεδιαστεί για να προωθήσουν τη θεμελιώδη κατανόηση της δυναμικής του εγκεφάλου για την προώθηση εφαρμογών (Revolutionizing Prosthetics, Restorative Encoding Memory Integration Neural Device, Reorganization and Plasticity to Accelerate Injury Recovery, Enabling Stress Resistance), κατασκευή συστημάτων ανίχνευσης για εφαρμογές νευροεπιστήμης ( Διεπαφές ιδιοδεκτικότητας χεριών & αφής, ηλεκτρικές συνταγές) και ανάλυση μεγάλων συνόλων δεδομένων (Ανίχνευση και Υπολογιστική Ανάλυση Ψυχολογικών Σημάτων).

7 – ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

«Μικροσκοπικές «νιφάδες» φτιαγμένες με το θαυμαστό υλικό, το γραφένιο, μπορούν να ελέγξουν την εγκεφαλική δραστηριότητα παρεμβαίνοντας στη μετάδοση σήματος διεγερτικών νευρώνων που ενεργοποιούν άλλους νευρώνες», έγραψε το ANSA, το πιο σημαντικό ιταλικό πρακτορείο Τύπου, σε άρθρο με ημερομηνία 13 Μαΐου 2019. επιβεβαιώνοντας τις αιτήσεις που ονειρεύτηκε ο Ομπάμα.

Αυτά τα νανοϋλικά, επιλεκτικά, ασφαλή και με αναστρέψιμη επίδραση, θα μπορούν να ανοίξουν νέα σενάρια στην αναζήτηση θεραπειών κατά των νευρολογικών παθήσεων όπως η επιληψία. Αυτό δείχνει η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nano Letters από το International School for Advanced Studies (SISSA) της Τεργέστης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια της Τεργέστης, του Μάντσεστερ και του Στρασβούργου στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Graphene Flagship.

Αυτό το δισεκατομμυριούχο έργο που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποτελεί μέρος του σχεδίου Horizon 2020 και έχει επίσης χρηματοδοτήσει άλλες έρευνες στον βιοϊατρικό τομέα, συμπεριλαμβανομένης της Dr. Lucia Gemma Delogu, μιας νεαρής Σαρδηνίας επιστήμονα από το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Πάδοβας. που έχει γίνει το παγκόσμιο σημείο αναφοράς των ιατρικών και φαρμακολογικών εφαρμογών του παραγώγου άνθρακα εντός του Graphene Flagship.

Ήταν αυτή, μαζί με άλλους συναδέλφους της, που δημοσίευσαν μια έρευνα το καλοκαίρι του 2020 με στόχο να πειραματιστεί με τη χρήση γραφενίου στους ορούς του γονιδίου κατά του Covid, όπως θα δούμε στις επόμενες παραγράφους.

Οι ερευνητές του SISSA με επικεφαλής τη Laura Ballerini το απέδειξαν με έγχυση νιφάδων γραφενίου (μεγάλα 100-200 εκατομμυριοστά του χιλιοστού) σε μια συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου, τον ιππόκαμπο.

Το άρθρο για το γραφένιο που δημοσιεύτηκε από την Ansa – σύνδεσμος στο κάτω μέρος της σελίδας

«Χάρη στους φθορίζοντες ιχνηθέτες έχουμε δει ότι τα σωματίδια υποκινούνται επιλεκτικά στις συνάψεις των διεγερτικών νευρώνων και το κάνουν με αναστρέψιμο αποτέλεσμα μετά από 72 ώρες», εξηγεί ο Ballerini μαζί με την ερευνήτρια Rossana Rauti.

Το ενδιαφέρον της διαδικασίας έγκειται επίσης στο γεγονός ότι οι νιφάδες είναι καλά ανεκτές από τον οργανισμό: αυτό θα μπορούσε να δώσει ώθηση σε νέα έρευνα που στοχεύει στη διερεύνηση της χρήσης τους ως «πλοία» για τη στοχευμένη μεταφορά φαρμάκων ή ως εργαλείο για τη θεραπεία ασθενειών όπως π. όπως η επιληψία στην οποία υπάρχει υπερβολική δραστηριότητα διεγερτικών νευρώνων.

Όμως, όπως τόνισε η μελέτη DARPA, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για «ηλεκτρικές συνταγές» ή «εφαρμογή προγραμματισμένων παλμών ηλεκτρισμού ή φωτός για την προσωρινή ενεργοποίηση νευρώνων».

8 – ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΟΙ ΓΟΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ BIDEN & GATES

Μετά την έρευνα WuhanGates 26 και 32 και τέλος η τελευταία με τίτλο «VACCINOPOLIS IN BRUSSELS 2016-2021. EU-US, Big Pharma, Gates, Soros & Monti στο «Friends of Europe»: Χρηματοδοτείται από τον Von Der Leyen, με επικεφαλής τον Boss Bilderberg (μόνο στα ιταλικά αλλά με ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση στα αγγλικά)», πιστεύουμε ότι είναι περιττό να εξηγήσουμε ποιες είναι οι πολύ στενές συγκρούσεις συμφερόντων δισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Αμερικανού πολυεθνικού παραγωγού του πειραματικού γονιδιακού ορού (δεν είναι πλέον πειραματικό μόνο στις ΗΠΑ μετά την αμφισβητούμενη έγκριση του FDA) Comirnaty, ικανό να αλλάξει το DNA σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε από το Ο γενετιστής της Κολωνίας Walter Dorfler και καταδίκη ενός Ιταλού δικαστή.

Για όσους βιάζονται, υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος εξελέγη επίσης χάρη στις γενναιόδωρες συνεισφορές που έλαβε στην προεκλογική εκστρατεία από τις επιτροπές του Δημοκρατικού Κόμματος της Pfizer, αλλά στη συνέχεια εξόφλησε αμέσως το χρέος του…

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει εκταμιεύσει στην πραγματικότητα 4 δισεκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο COVAX για τον εμβολιασμό σε φτωχές χώρες (που διαχειρίζονται οι ΜΚΟ του Μπιλ Γκέιτς) που συνδέεται με την αγορά 500 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων της Comirnaty. Προς μεγάλη χαρά των επενδυτών της Pfizer-Gsk, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα ταμεία BlackRock και Elliott που διαχειρίζονται σιωνιστές χρηματοδότες.

«Ένα άρθρο του 2013 μιλά για τη σύνδεση μεταξύ του Πενταγώνου και της Big Pharma για την ανάπτυξη τεχνολογίας mRNA. Η είδηση ​​του έργου προέκυψε όταν η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας (DARPA), ο ερευνητικός βραχίονας του Πενταγώνου, ανέθεσε στην Pfizer με έδρα τη Νέα Υόρκη ένα τριετές συμβόλαιο 7,7 εκατομμυρίων δολαρίων», έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος Maurizio Blondet. σε άλλο άρθρο στο blog του (σύνδεσμος στις πηγές).

Οι λεπτομέρειες είναι σπάνιες, αλλά αυτό που αποκάλυψε η DARPA υπονοεί ότι θέλει να συντομεύσει τους χρόνους απόκρισης σε απειλές πανδημίας ή βιοτρομοκρατίας εξαλείφοντας πολλά από τα βήματα που απαιτούνται επί του παρόντος για την παροχή ανοσίας.

«Η Pfizer θα εκτελέσει ένα πρόγραμμα Ε&Α σχεδιασμένο να αναπτύξει μια τεχνολογική πλατφόρμα για τον εντοπισμό και στη συνέχεια την πρόκληση παραγωγής προστατευτικών αντισωμάτων έναντι ενός αναδυόμενου παθογόνου απευθείας σε ένα μολυσμένο ή εκτεθειμένο άτομο», έγραψε το Υπουργείο Άμυνας στη σύνοψη των πρόσφατων συμβάσεων. .

Η αναγνώριση του αντιγόνου και η πρόκληση παραγωγής αντισωμάτων in vivo θα εξαλείψει ορισμένα από τα χρονοβόρα βήματα που είναι επί του παρόντος απαραίτητα για την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη χορήγηση ενός εμβολίου.

Όπως αποκάλυψε όμως το Gospa News, χάρη στην έρευνα του δρ Ντέιβιντ. Και ο Μάρτιν κορυφώθηκε με το “The Fauci/Covid-19 Dossier” μια ακόμη πιο αδίστακτη πορεία αναπτύχθηκε από την άλλη αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία: τη Moderna of Cambridge (Μασαχουσέττες).

Χάρη στη βοήθεια του καθηγητή Ralph Baric, ο οποίος εργάστηκε με τον Δρ. Shi Zhengli του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν, και τη βοήθεια του NIAID (Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων) που διευθύνει ο Δρ. Anthony Fauci, η Moderna κατέγραψε ένα πειραματικό ορός γονιδίου κατά του Covid ακόμη και 9 μήνες πριν από την επίσημη ανακάλυψη της πανδημίας : 28 Μαρτίου 2020. Και τον Δεκέμβριο ενημέρωσε τον Baric.

Η Moderna έχει λάβει συνεισφορές όχι μόνο από τον Bill & Melinda Gates που χρηματοδότησε τα πολύ επικίνδυνα πειράματα της Γουχάν με τον ιό SARS 2003 που είχε μολυνθεί με HIV, αλλά και από το Πεντάγωνο των ΗΠΑ μέσω της υπηρεσίας DARPA (W911NF-13-1-0417).

Περαιτέρω το ίδιο Big Pharma δημιούργησε στο εργαστήριο το 2016 ένα ανθρώπινο γονίδιο με 19 νουκλεοτίδια πανομοιότυπα με αυτά του SARS -Cov-2 (όπως φαίνεται από έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και υπογράφηκε επίσης από τον καθηγητή Giorgio Palù ) και τους τελευταίους μήνες ξεκίνησε κλινικές δοκιμές για ένα εμβόλιο κατά του AIDS.

9 – ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΤΙ-COVID

Μυστήρια, υποψίες και ίντριγκες με μακροσκοπικές συγκρούσεις συμφερόντων ξεχειλίζουν από παντού: από την Κίνα και από τις ΗΠΑ τόσο στα επικίνδυνα πειράματα στο SARS-Cov-2 που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο, σύμφωνα με έγκυρους ιολόγους και ειδικούς στρατιωτικών πληροφοριών, όσο και στη μετέπειτα παραγωγή εμβολίων κατά του Covid-19.

Αλλά ας συνοψίσουμε τώρα τις τελευταίες επτά έρευνες «Εμβόλια & Γραφένιο» που πραγματοποίησε το Gospa News μετά από μια μακρά και ογκώδη επιστημονική ερευνητική εργασία.

Η παρουσία οξειδίου του γραφενίου (GO) στον ορό Comirnaty αναφέρθηκε από τον Ισπανό χημικό Pablo Campra, καθηγητή και ερευνητή στο Πανεπιστήμιο της Almeria, ο οποίος ανέλυσε το περιεχόμενο ενός φιαλιδίου και, αφού συνάντησε αντίθεση από τον βιολογικό κόσμο της ίδιας ακαδημίας, τον Νοέμβριο του 2021 δημοσίευσε την τελική έκδοση της ανάλυσής του επιβεβαιώνοντας ότι είχε εντοπίσει με βεβαιότητα τουλάχιστον 8 νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου μεταξύ των 28 άκρως ύποπτων για το δισδιάστατο (2D) σχήμα αυτού του αλλοτροπικού άνθρακα.

«Το αμινο-λειτουργικό οξείδιο γραφενίου (GO-NH2) επάγει την ενεργοποίηση της σηματοδότησης ιντερφερόνης STAT1/IRF1 σε μονοκύτταρα και Τ λεμφοκύτταρα, με αποτέλεσμα την παραγωγή χημειοελκυστικών Τ λεμφοκυττάρων και μακροφάγου 1 (M1) 1/T-h1) και (T-helper 1) πόλωση της ανοσολογικής απόκρισης, με αμελητέα τοξικότητα»

Ο Δρ Delogu έγραψε με άλλους επιστήμονες (συμπεριλαμβανομένης της άπληστης κτηνίατρου PRO VAX Ilaria Capua) σε μια άλλη έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2020 , λίγους μήνες πριν κυκλοφορήσει στην αγορά ο ορός του πειραματικού γονιδίου.

«Τα εργαλεία νανοτεχνολογίας για την απενεργοποίηση του SARS-CoV-2 σε ασθενείς θα μπορούσαν επίσης να διερευνηθούν. Σε αυτή την περίπτωση, τα νανοϋλικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή φαρμάκων στο πνευμονικό σύστημα για την αναστολή της αλληλεπίδρασης μεταξύ των υποδοχέων του μετατρεπτικού ενζύμου 2 (ACE2) της αγγειοτενσίνης και της ιικής πρωτεΐνης S. Επιπλέον, η έννοια της «νανοανοσίας από το σχεδιασμό» μπορεί να μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε υλικά για τη ρύθμιση του ανοσοποιητικού, είτε διεγείροντας είτε καταστέλλοντας την ανοσοαπόκριση, η οποία θα έβρισκε εφαρμογές στο πλαίσιο της ανάπτυξης εμβολίων για τον SARS-CoV-2 ή στην αντιμετώπιση της καταιγίδας των κυτοκινών, αντίστοιχα», πρόσθεσε ο Delogu και οι άλλοι στην έρευνα.

Αυτές οι μελέτες αναπτύχθηκαν επίσης χάρη στην εμπειρία που απέκτησε ο Δρ. Delogu στο έργο GRAPHENE FLAGSHIP που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το οποίο πραγματοποίησε μια σύνοδο κορυφής για τον παγκόσμιο εμβολιασμό στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες, λίγους μήνες πριν από την πανδημία Covid-19, ένα γιγάντιο μόριο του Coronavirus ξεχώρισε ως σύμβολο και στο οποίο συμμετείχαν 4 ΜΚΟ Gates μαζί με τον υπεύθυνο εμβολίων Comirnaty.

Η σημερινή πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έχει αγοράσει 4,2 δισεκατομμύρια δόσεις ορών κατά του Covid (μόνο το μισό Pfizer) ίσες με περίπου 10 δόσεις για κάθε πολίτη της ΕΕ.

Εάν επιβεβαιωνόταν 100% η παρουσία γραφενίου, κάτι που σήμερα θεωρούμε 99% βέβαιο, η συνωμοσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στη σκιά των Δημοκρατών Ιταλίας-ΗΠΑ (το πρώτο πείραμα SARS στη Γουχάν χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με πρόεδρο τον Romano Prodi μελλοντικός πρωθυπουργός PD ) με Κινέζους κομμουνιστές της Συμμορίας της Σαγκάης (που αναφέρεται στον πρώην πρόεδρο της Κίνας Jianig Zemin) θα ήταν ξεκάθαρο.

Το SARS-Cov-2 που δημιουργήθηκε από τους Fauci και Gates σε μια πανδημία που σχεδιάστηκε για δεκαετίεςόπως υποστηρίζεται από τον δικηγόρο Robert F. Jennedy jr , που απέδειξε ο γιατρός David E. Martin και περιγράφεται λεπτομερώς από τις έρευνες Gospa News WuhanGates  –  δημιούργησε το πειραματικό γονίδιο οροί που προωθούνται από τον Μπάιντεν είναι απαραίτητοι και υποχρεωτικοί σε ορισμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Ιταλία για τη μεταφορά των νανοσωματιδίων με γραφένιο και την εφαρμογή νευροεγκεφαλικού ελέγχου του πληθυσμού όπως σχεδιάστηκε από τα πειράματα DARPA που ήθελε ο Ομπάμα.

Δεν είναι επιστημονική φαντασία αλλά μια τραγική πραγματικότητα της ιατροστρατιωτικής δικτατορίας που προβάλλεται προς την ευγονική ουτοπία του διαφαινόμενου και αχαλίνωτου Υπερανθρωπισμού: επαρκώς τεκμηριωμένη σε αυτό το άρθρο.

Fabio Giuseppe Carlo Carisio

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,037


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα