ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ!!!

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ!!!

19 Αυγούστου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:328
Μοίρασέ το

 

Τ.Γιαϊτζί: «Ανοίγουμε την πόρτα σε 5 εκατ. πρόσφυγες και τους ξαμολούμε στα νησιά και η ιστορία με την Ελλάδα τελειώνει»

«Η Τουρκία πρέπει οπωσδήποτε να στείλει το Αμπντουλχαμίτ Χαν κοντά στην περιοχή που συμφωνήθηκε με τη Λιβύη»

ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. “Επεκτατικό κράτος η Ελλάδα”, δηλώνει το τουρκόσπορο σκουλίκι… 

Τι λες ρε μαλακόσπορε μογγόλε;;;

Με τέτοια ξαδέλφια σας που έχουμε στις κυβερνήσεις μας, όχι επεκτατικοί δεν είμαστε, αλλά … καλομάθαμε στο… οθωμανικό…

Τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία θα «τελειώσει» την ιστορία με την Ελλάδα ανέφερε ο πρώην αρχηγός του Επιτελείου των Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας, Τζιχάτ Γιαϊτζί και πνευματικού πατέρα του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας».

«Αν η Τουρκία κάνει απόβαση στην Ελλάδα με αυτούς που πάνε με τις μηχανές στα ματς, η ιστορία με την Ελλάδα τελειώνει. Μόλις ανοίξουμε την πόρτα σε 5 εκατομμύρια πρόσφυγες και τους ξαμολήσουμε στα νησιά, η ιστορία τελειώνει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τ.Γιαϊτζί αναφέρθηκε και στην δωρεάν παραχώρηση από τις ΗΠΑ αμυντικού υλικού στην Ελλάδα και είπε τα εξής:

«Εκατοντάδες ελικόπτερα, άρματα μάχης και θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού δωρήθηκαν, κάτι το απίστευτο».

Στη συνέχεια παραθέτει, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, ανύπαρκτες ελληνικές δηλώσεις: «Και ακριβώς πριν από αυτή την απόφαση δωρεάς, ο αρχηγός Στρατού Ξηράς της Ελλάδας, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης και ο πρωθυπουργός τι δήλωσαν, ξέρετε;

»Εκαναν δηλώσεις πως “Μετά από αυτήν τη δωρεά, ο στρατός ξηράς της Ελλάδας θα φτάσει σε μία πολύ ανώτερη κατάσταση απέναντι στον τουρκικό στρατό ξηράς”».

«Δεν θα φτάσουν!»

Και προσθέτει: «Δεν θα φτάσουν! Δεν θα φτάσουν! Δεν γίνεται αυτό. Ο μύλος με νερό από μακριά δεν γυρνάει. Χρειάζεται και θάρρος, το θάρρος που έχει το τουρκικό έθνος δεν υπάρχει σε κανέναν».

«Επεκτατικό» κράτος η Ελλάδα

 

Ο Τζιχάτ Γιαϊτζί είχε πρόσφατα χαρακτηρίσει την Ελλάδας «επεκτατικό» κράτος και είχε ζητήσει την πραγματοποίηση γεωτρήσεων από την Τουρκία στην περιοχή του παράνομου τουρκο-λιβυκού μνημονίου.

«Η Τουρκία πρέπει οπωσδήποτε να στείλει το πλοίο Αμπντουλχαμίτ Χαν κοντά στην περιοχή που συμφωνήθηκε με τη Λιβύη. Να σηκώσουμε τη σημαία της τουρκικής δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) σε εκείνα τα ερευνητικά πλοία»,είχε δηλώσει ο τούρκος απόστρατος, ώστε «να ετοιμαστεί το έδαφος για την αναγνώριση της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

 

Πηγή

Προβολές : 328


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα