Τελειώνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ...

Τελειώνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ...

24 Ιανουαρίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:549
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω… οργίζομαι… αηδιάζω…

Στο υπουργικό το νομοσχέδιο που διχάζει: «Να κοιμούνται ήσυχοι οι ομοφυλόφιλοι γονείς» λέει ο Μητσοτάκης

Υποτίμησε την αντίδραση της εκκλησίας και έκανε λόγο για… «θεολογικές πεποιθήσεις»

Οργίζομαι και αηδιάζω, όχι με τον ψυχοπαθή Μητσοτάκη… δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα από έναν σχιζοφρενή εκ γενετής, ούτε με την Οικογένειες ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και όλο τον πολιτικό συρφετό του ΚΥΝΟβουλίου…
Οργίζομαι και αηδιάζω με τον “ελληνικό” λαό, που αντί να πράξει τα οφειλόμενα προς τις πολιτικές – δικαστικές – δημοσιογραφικές – εκκλησιαστικές κλίκες… υπομένει την επιβολή της διαστροφής στην κοινωνία…
ΡΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΩΜΑΛΑ!!!
ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ!!!
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ… ΕΛΛΗΝΙΔΑ…
ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ…
ΚΑΝΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…
ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Τι υποτίμησε ο σχιζοφρενής Κούλης; Την αντίδραση της εκκλησίας;;; 
Σας πληροφορώ πως κτυπιέται στα πατώματα από τα γέλια για την αντίδραση της … “εκκλησίας” το ερπετό…
ΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ…
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…
ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ… 

Κύριο θέμα στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών που προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις στην κοινωνία και έχει διχάσει την κυβέρνηση.

Μιλώντας για το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους ομοφυλόφιλους γονείς να… κοιμούνται ήσυχοι αφού ο ίδιος φροντίζει να προχωρήσει τα σχέδιά του παρά την οργή βουλευτών του και το κατηγορηματικό «όχι» της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μάλιστα προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι επικαλέστηκε τη φράση του εθνάρχη Κ. Καραμανλή για να υποστηρίξει το ντροπιαστικό νομοσχέδιο: «Η χώρα ανήκει εις τη Δύση, όπως τόνισε και ο ιδρυτής της παράταξής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Γι’ αυτό και όραμά μας είναι η Ελλάδα να αποδίδει σημασία στα ατομικά δικαιώματα των πολιτών».

Υποστηρίζοντας ότι το νομοσχέδιο θα φέρει… ελευθερία, την ώρα που η χώρα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα, με τα ζευγάρια να είναι εγκλωβισμένα στις καταστροφικές επιπτώσεις της ακρίβειας που στέκονται εμπόδιο στην δημιουργία οικογένειας, ο ίδιος δήλωσε: «Τι νόημα έχει να αυξάνεται το ΑΕΠ της χώρας χωρίς να συνοδεύεται από ατομικά δικαιώματα, χωρίς να μπορεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να έχουν ελευθερία;».

Παρά τις αντιδράσεις και τις διαμαρτυρίες των ίδιων των βουλευτών του, ο Μητσοτάκης εμμένοντας στα επικοινωνιακά παιχνίδια υποστήριξε ότι «η μεταρρύθμιση συζητήθηκε νηφάλια, χωρίς ακρότητες»και δήλωσε ικανοποιημένος.

«Ακούστηκαν όλες οι απόψεις, της παράδοσης, της εξέλιξης, σέβομαι όλες τις απόψεις» υποστήριξε ωστόσο υποτίμησε την διαφωνία της εκκλησίας λέγοντας ότι «εδώ αναφερόμαστε σε επιλογές της πολιτείας όχι σε θεολογικές πεποιθήσεις».

Ακούστηκαν φωνές που δεν είχαν ακουστεί, όπως των ομόφυλων γονέων, που θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, ότι αν τους συμβεί κάτι, το παιδί τους θα καταλήξει στον άλλο γονέα και όχι σε κάποιο ίδρυμα. Το νομοσχέδιο δεν μεταβάλλει το πλαίσιο της παρένθετης κύησης. Η Ελλάδα δεν θα γίνει εργαστήρι πολιτικών. Η νέα ρύθμιση προσθέτει δικαίωμα σε μερικούς, χωρίς να αφαιρεί δικαίωμα από τους πολλούς. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν παιδιά ενός κατώτερου θεού» δήλωσε.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 549


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα