Τελευταίοι υπερασπιστές του Κυριάκου, τα «ορφανά» του Καρατζαφέρη και του Σημίτη!

Τελευταίοι υπερασπιστές του Κυριάκου, τα «ορφανά» του Καρατζαφέρη και του Σημίτη!

29 Μαρτίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:506
Μοίρασέ το

 

Αυτοί που έδωσαν πραγματικά τα ρέστα τους, ήταν τα ορφανά του Καρατζαφέρη!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με μία επική – αρχηγική εμφάνιση και ο Μάκης Βορίδης!

Και οι δύο με ύφος Μουσολίνι – πρώτα βγαίνει ψυχή και μετά το χούι – υπεράσπισαν με σθένος τον ηγέτη Κυριάκο!

Τι κατάντια για την παράταξη να είναι… χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη!

Τελικά, όσοι πέρασαν από “το σχολείο” Καρατζαφέρη, έχουν μεταλλάξει τα γονίδιά τους και έχουν χάσει κάθε ενσυναίσθηση…

ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ…

Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν και όσοι αύριο ψηφίσουν όσους πέρασαν από τον … πάγκο Καρατζαφέρη ή τους μπροστινούς τους…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Δεν αφαιρώ τον Βελόπουλο… μέγας ηθοποιός και πολιτικός απατεώνας, που ασκεί όντως αντιπολιτευτική τακτική, αλλά έχει ένα βαρύ και μαύρο παρελθόν (ψηφισε το πρώτο μνημόνιο, εξαπατούσε περί επιστολών Του Χριστού και πολλά πολλά άλλα…), αλλά είπαμε… ο λαός αυτός είναι τόσο ανεγκέφαλος που ψηφίζει τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.

Αν θέλετε να διαπιστώσετε τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Κοινοβούλιο με στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ., κάνετε μια απλή έρευνα: Ψάξτε να βρείτε πόσοι βουλευτές της Ν.Δ. μίλησαν στο νομοσχέδιο για τον γάμο, πόσοι για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και πόσοι για την πρόταση δυσπιστίας.

Θα ανακαλύψετε ότι μίλησαν 100 για τα μη κρατικά ΑΕΙ, καμιά εικοσαριά για τον γάμο και 50 για την πρόταση μομφής. Τόση προθυμία!

Πάμε τώρα στους υπουργούς που έχουν άριστη σχέση με το συγκρότημα Μαρινάκη, πλην Φλωρίδη. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  μίλησε με το ζόρι 10 λεπτά, παπαγάλισε το non paper του Μαξίμου, ζήτησε εθνική συνεννόηση, ενώ απαίτησε να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να πέσει φως. Λέξη για εξωθεσμικά συμφέροντα.

Γεραπετρίτης, τα ίδια. Ηταν εντός γραμμής, αλλά δεν επετέθη στο λιμάνι ότι αποσταθεροποιεί την κυβέρνηση και ότι είναι εξωθεσμικό κέντρο. Μιλούσε διαρκώς για ένα «ιδιωτικό δημοσίευμα».

 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, τέλος, αποκάλυψε ότι ο ανακριτής έλαβε τον Αύγουστο, έπειτα από νομοθετική ρύθμιση, το ηχογραφημένο υλικό που είχε φθάσει από την τρίτη μέρα του δυστυχήματος σε σάιτ γνωστού ΜΜΕ! Το οποίο έχει καταπιεί το αμίλητο νερό. Παρεμπιπτόντως αυτό. Φυσικά, ο πρώην υπουργός του Σημίτη και νυν υπουργός του Μητσοτάκη, έλεγε ψέματα, καθώς ο ειδικός εφέτης ανακριτής δεν του ζήτησε την άδεια για να χρησιμοποιήσει τις συνομιλίες από την ενδοεπικοινωνία του ΟΣΕ, αλλά να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων τη νύχτα του εγκλήματος!

Τα τρία ορφανά του Σημίτη λοιπόν έδωσαν το παρών, αλλά χλιαρά.

 

Αυτοί που έδωσαν πραγματικά τα ρέστα τους, ήταν τα ορφανά του Καρατζαφέρη!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με μία επική – αρχηγική εμφάνιση και ο Μάκης Βορίδης!

Και οι δύο με ύφος Μουσολίνι – πρώτα βγαίνει ψυχή και μετά το χούι – υπεράσπισαν με σθένος τον ηγέτη Κυριάκο!

Τι κατάντια για την παράταξη να είναι… χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη!

 

 

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 506


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα