ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Αν συνεχίσουμε έτσι, πολύ πιο σύντομα από ό,τι φανταζόμαστε, θα έχουμε την τύχη των Παλαιστινίων…”

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Αν συνεχίσουμε έτσι, πολύ πιο σύντομα από ό,τι φανταζόμαστε, θα έχουμε την τύχη των Παλαιστινίων…”

10 Οκτωβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:860
Μοίρασέ το

 

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα καταστρέφεται και κομμάτια της περνάνε σε ισραηλινά συμφέροντα! Η Θεσσαλία πνίγηκε ΣΚΟΠΙΜΑ και η περιοχή προορίζεται για παραχώρηση σε ισραηλινά συμφέροντα!
Τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία περνάνε σε ισραηλινά συμφέροντα!
Η singular που φτιάχνει τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ισραηλινών συμφερόντων!!!

Ήδη ο Έλληνας δέχεται επίθεση και έχει υποβιβαστεί σε πολίτη τρίτης κατηγορίας !
Πρώτοι ειναι οι Εβραίοι που δεν πληρώνουν ούτε φόρους στην Ελλάδα και το ΚΙΣ κάνει κουμάντο και δεν δίνει λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑΝ !
Επίσης τυγχάνουν και ιδιαίτερης προστασίας…!

 

Αμέτρητες οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
Ακόμα όμως ως λαός, δεν βάλαμε μυαλό να τους πετάξουμε έξω από την Πατρίδα μας και αν παραμένουμε αδρανείς, ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.
Όταν βλέπεις ένα κομμάτι του λαού να ψηφίζει τον ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, αναρωτιέσαι που πάει αυτός ο λαός…
Όπως έγραψα όμως και στην απάντησή μου στον αγαπητό σχολιαστή, ο Χαρβαλιάς μπορεί να γράφει ότι θέλει… του συστήματος είναι…
Για μένα μέτρησε η προειδοποίηση για την εξέγερση στην ουσία των λάθρο, που έρχεται σε πλήρη ταύτιση με τις δικές μου πληροφορίες… γι αυτό και έβαλα την ανάρτησή του.
Καλλιόπη Σουφλή
Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Εμενα γιατί μου φαίνεται ότι το κείμενο υπηρετεί τα συμφέροντα του σιωνισμού, δηλαδή του Ισραήλ και της εβραιοκρατουμενης δύσης;

 

Μερικές “λεπτομέρειες” που μου χτύπησαν καμπανάκι…
“αλλά για σύγκρουση πολιτισμών: του εβραιοχριστιανικού και του ριζοσπαστικού ισλαμισμού.”

 

Τι ακριβώς ειναι ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ πολιτισμός για τον συντάκτη;
Δεν γνωριζει οτι οι Εβραίοι ΜΙΣΟΥΝ το χριστιανισμό και τους Έλληνες;

“Το είδαμε στους δίδυμους πύργους, το βλέπουμε στο Ισραήλ…”
Οι δίδυμοι πύργοι αποδείχθηκε ότι ήταν δουλειά εκ των έσω για να προωθήσουν τα σχέδιά τους, δηλαδή τα σχεδια του σιωνισμού και της ΝΈΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !

 

 

Φοβάμαι ότι και η επίθεση της Χαμάς είναι δουλειά εκ των έσω, ώστε το φασιστικό μόρφωμα του Ισραήλ να προωθήσει τα σχεδια του για πλήρη εξόντωση των Παλαιστινίων και διωγμό από τα εδάφη τους…

 

 

Υπαρχουν πολλές ενδείξεις οτι η Χαμάς είναι σε πλήρη σύμπνοια με τη Μοσάντ, αν όχι δημιούργημα της…
Μακάρι να διαψευστώ!

 

 

Να θυμίσουμε επίσης στον αρθρογράφο οτι ο Χίτλερ προωθήθηκε στην εξουσία και χρηματοδοτηθηκε απο ΕΒΡΑΙΟΥΣ τραπεζίτες της Αμερικής και της Ευρώπης.

Επίσης, όποιος δεν θέλει να φορά παρωπιδες και να αναμασά το εβραϊκό αφήγημα , ας κάνει μια μικρή έρευνα στα ονόματα των ναζί συνεργατών του Χίτλερ και θα καταλάβει πόσα απο αυτά ειναι Εβραίοι!!!

Να θυμηθούμε επίσης ότι τον ΒΙΑΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ευρώπης και την διάλυση των εθνών κρατών , τον προωθούν οι Εβραίοι (σιωνιστές) και οτι οι περισσότερες ΜΚΟ που είναι “αλληλέγγυες” και “ανθρωπιστικές” προέρχονται από το Ισραήλ!

 

 

Επίσης, σε σχέση με το τι πραγματικά συμβαίνει και το τι βλέπουμε υπάρχει μεγάλη απόσταση…

Η μηχανή προπαγάνδας σε τέτοιες καταστάσεις δουλεύει στο φουλ και η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο! Όχι ότι δεν συμβαίνουν ακρότητες, αλλά αυτές γίνονται και από τις δύο πλευρές…

 

 

Πάντως στο ισοζύγιο μεταξυ Παλαιστινίων και Ισραηλινών σαφώς τις περισσότερες ακρότητες και δολοφονίες αμάχων τις εχει διαπραξει το Ισραήλ!

 

Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που διάβαζα οτι οι Εβραίοι πηγαίνουν οικογενειακώς και με τα παιδάκια τους(!) στους λόφους γύρω από τη Γάζα και γλεντούσαν παρακολουθώντας τους βομβαρδισμούς της ισραηλινής αεροπορίας στα γυναικόπαιδα που είναι εγκλωβισμενα στη Γάζα!

Μιλάμε για κτήνη που θεωρούν οτι είναι ανωτερη φυλή (τι μου θυμίζει…) και ότι όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι …
Μιλάμε για μόρφωμα κράτους- τρομοκράτη που στήθηκε κλεβοντας τα παλαιστινιακά εδάφη και εποικιζοντάς τα!

Σας θυμιζει κάτι αυτή η πρακτική;

 

Κανένα δίκαιο δεν εφαρμόζεται όταν στέκεται εμπόδιο στα σχέδια των Εβραίων σιωνιστών!

 

Και ενώ η Ελλάδα διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τα αραβικά κράτη στη Μέση Ανατολή χωρίς καν να έχει αναγνωρίσει επίσημα το Ισραήλ, ήρθε ο πατερας Μητσοτάκης να το αναγνωρίσει!

 

 

Τα τελευταία χρόνια μας έδεσαν ετσιθελικά στο άρμα του Ισραήλ που μας πλασάρεται ως “στρατηγικός εταίρος”! Ο “εταίρος” και…οι εταίρες!!!

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα καταστρέφεται και κομμάτια της περνάνε σε ισραηλινά συμφέροντα!

Η Θεσσαλία πνίγηκε ΣΚΟΠΙΜΑ και η περιοχή προορίζεται για παραχώρηση σε ισραηλινά συμφέροντα!

Τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία περνάνε σε ισραηλινά συμφέροντα!

Η singular που φτιάχνει τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ισραηλινών συμφερόντων!!!

Αν συνεχίσουμε έτσι, πολύ πιο σύντομα από ό,τι φανταζόμαστε, θα έχουμε την τύχη των Παλαιστινίων…

 

 

Ήδη ο Έλληνας δέχεται επίθεση και έχει υποβιβαστεί σε πολίτη τρίτης κατηγορίας !

 

 

Πρώτοι ειναι οι Εβραίοι που δεν πληρώνουν ούτε φόρους στην Ελλάδα και το ΚΙΣ κάνει κουμάντο και δεν δίνει λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑΝ !
Επίσης τυγχάνουν και ιδιαίτερης προστασίας…!

 

Δεύτεροι είναι οι λαθροεισβολείς που τυγχάνουν ιδιαίτερης περιποίησης και παροχών…!

 

 

Τελευταίοι οι Έλληνες που πρέπει να πληρώνουν και να εξασφαλιζουν τα προνόμια των παραπάνω εις βάρος τους, αλλά και να το βουλώνουν μην τους περιλάβει η κα του Αρείου πάγου με τον “αντιρατσιστικό” δηλαδή των ακραίως ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ εις βάρος των Ελλήνων “νόμο”…

 

Και για να κλείσω…

 

Δεν θα διαφωνήσω ότι οι λαθροεισβολείς είναι μία ωρολογιακή βομβα στα θεμέλια της Ελλάδας που θα εκραγεί ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ!

 

Το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν την εντολή ειναι το ζητούμενο…

 

 

Και βάσει των γεγονότων, πίσω απο την εντολή βρίσκεται ο παγκόσμιος σιωνισμός και τα εβραιοσιωνιστικά συμφέροντα που φωλιάζουν στο Λονδίνο, στην Ουάσινγκτον και στο Ισραήλ!

 

Θυμηθείτε οτι προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδιά τους “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”! Γι αυτό κρατάω προς το παρόν μικρό καλάθι για το ποιος είναι πίσω από τα γεγονότα στο Ισραήλ…

 

 

Μακάρι να πρόκειται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αντιδραση και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα σχεδια του Ισραήλ!

 

Αν δούμε το γεγονός ως πραγματικό (οπως το προβάλουν) θα πρέπει ως Έλληνες να είμαστε στο πλευρό των Παλαιστινίων, που από το ιδιο το διεθνές δίκαιο αλλά και καθε λογικό και ηθικό νόμο ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αντισταθούν και να πολεμήσουν για την ελευθερία τους !

 

Οσοι βιαζονται να δηλώσουν ως Έλληνες υπέρ του Ισραήλ, να σκεφτούν ότι δηλώνουν και κατά της Ελληνικής επανάστασης του 1821 και των ηρώων μας, πρωτα απ’όλα του Κολοκοτρώνη!

 

 

Διότι αν δεν έχουν δικαίωμα οι Παλαιστίνιοι στην διεκδίκηση της ελευθερίας τους και της γης τους που κλάπηκε από τους Εβραίους πριν από 75 χρόνια, πώς είχαμε εμεις οι Έλληνες που μας ειχαν σκλαβωσει για 400 χρόνια;

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ΠΑΝΤΑ μία και οφείλει να είναι η ιδια για όλους και όχι κατά το δοκούν!

 

Προτείνω να ακούσετε και τα δύο παρακάτω βίντεο :
https://m.youtube.com/watch?v=eMhTn4wcxKY
https://m.youtube.com/watch?v=TE4g7_GjN2U

 

 

Πηγή  σχολίου

Προβολές : 860


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα