ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!! ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!!!

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!! ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!!!

22 Αυγούστου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,269
Μοίρασέ το

 

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μετά από τόση απατεωνιά και διαφθορά να εμπιστεύεται πολιτικάντηδες (εκλεγμένους και μη);

Θα έπρεπε τουλάχιστον αντανακλαστικά να σκέφτεται “ποιος το λέει αυτό; Πολιτικάντης; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα…” και τουλάχιστον να το σκέφτεται πολύ πριν το ακολουθήσει (πράγμα που γενικά δεν θα το συμβούλευα…)

 

Εδώ έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με πολιτικάντη αλλά και δικηγόρο, δηλαδή επαγγελματία ψεύτη και ο καθέ ανεγκεφαλος τρέχει…;

Ας θυμηθούμε τον πρ. πρόεδρο των ΗΠΑ, Αβραάμ Λίνκολν, και την ρήση του που έμεινε σταθερή μέσα στους αιώνες…

Γιατί μπορεί οι βρεφοποιημένοι – προβατοποιημένοι πολίτες να έτρεξαν να εκδώσουν νέες ταυτότητες με την προτροπή του Σωτήρη Γκεκόπουλου, πρώην υποψήφιου βουλευτή του Νατσιού και του κόμματός του ΝΙΚΗ, αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και οι ένλογοι πολίτες που αποκαλύπτουν όχι μόνο το ατελέσφορο της κίνησης, αλλά και τον ρόλο των πολιτικάντηδων, που στην ουσία παίζουν το παιχνίδι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και της σιωνιστικής κυβέρνησης Μητσοτάκη…

Τους ευχαριστώ από ψυχής, σ’ αυτόν τον αγώνα αντικειμενικής ενημέρωσης και αφύπνισης που δίνουν στο πλευρό των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… 

 

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με την ανάρτησή τους, αφύπνισαν κι άλλα ιστολόγια… ώστε να υπάρξει πολύπλευρη ενημέρωση για τους αναγνώστες τους…

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ… ;;; Ποιός προέτρεψε τους πολίτες, που σαν προβατοποιημένη μάζα έτρεξε να εκδόσει νέες ταυτότητες, για να … μην του επιβληθούν οι ψηφιακές;;;

Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω σχόλιο και παρακαλώ, διαδώστε το από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσοι διαθέτετε…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…

 

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

 

Στον πόλεμο αν δεν αντισταθείς και δεν πολεμήσεις, δεν έχεις καμία ελπίδα επιβίωσης…

Μου προκαλεί πραγματικά αλγεινή εντύπωση η στάση αυτού του λαού που είναι πραγματικά βρεφοποιημενος, όπως εύστοχα τον ονομάζει ο κος Βαθιωτης.

Χρειάζεται οδηγίες χρήσης για τα πάντα;

Χρειάζεται “πατερουληδες” και καθοδηγητές να του υπαγορεύουν κάθε του πράξη και κάθε του κίνηση; Δύο δράμια μυαλό να σκεφτεί και να αποφασίσει δεν διαθέτει;

Επειδή, αν μιλάμε για τέτοια κατάντια, δεν υπάρχει σωτηρία!

Ακόμα και μια συμβουλή για καλό, πρέπει να την ελέγχουμε, να την κρίνουμε και να αποφασίζουμε αν θα την ακολουθήσουμε ή όχι.

Είναι δυνατόν να έχει φτάσει ο κόσμος σε τέτοιο επίπεδο ηλιθιότητας που να ακολουθεί οδηγίες (έστω και καλοπροαίρετες) χωρίς να τις εξετάσει;

Είναι δυνατόν να βρίσκεται σε τέτοια αδυναμία κατανόησης ακόμη και βασικών θεμάτων;

Και ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μετά από τόση απατεωνιά και διαφθορά να εμπιστεύεται πολιτικάντηδες (εκλεγμένους και μη);

Θα έπρεπε τουλάχιστον αντανακλαστικά να σκέφτεται “ποιος το λέει αυτό; Πολιτικάντης; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα…” και τουλάχιστον να το σκέφτεται πολύ πριν το ακολουθήσει (πράγμα που γενικά δεν θα το συμβούλευα…)

 

Εδώ έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με πολιτικάντη αλλά και δικηγόρο, δηλαδή επαγγελματία ψεύτη και ο καθέ ανεγκεφαλος τρέχει…;

 

Ας πιάσουμε τα βασικά:

 

Οι ταυτότητες ΔΕΝ λήγουν, άρα δεν τις αλλάζουμε!
Όσοι έτρεξαν και τρέχουν να βγάλουν ταυτότητα που δεν χρειάζονται βοηθούν στην κυριολεξία τον εχθρό παρέχοντας του πληροφορίες…

 

1) Αν αλλάζουν παλιές ταυτότητες οι καινούργιες έχουν ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ στοιχεία, απόλυτα απαραίτητα για τα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης, ώστε να ταυτοποιούνται από κάθε είδους κάμερες και να συλλέγονται δεδομένα, που χρειάζονται για τον έλεγχο!

 

2) Γεμίζουν τις τσέπες του εχθρού αφού πληρώνουν για την έκδοση της!

 

3) Δηλώνουν με ονοματεπώνυμο τη θέση τους πάνω στο θέμα αυτό, στον εχθρό!

 

4) Γεμίζουν τον εχθρό αυτοπεποίθηση, αφού του δηλώνουν ότι είναι τόσο φοβικοί που μόνο σε κουτοπονηριές μπορούν να καταφεύγουν και όχι να τον αντιμετωπίσουν στα ίσα ή (ακόμα καλύτερα) να του δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα και ότι ήρθε η ώρα να ξεκαβαλησει πριν οδηγηθεί σηκωτος και σιδηροδέσμιος εκεί που έπρεπε να βρίσκεται ήδη με όλη την υπόλοιπη συμμορία!

 

5) Δηλώνουν στον εχθρό ότι είναι εύκολα χειραγωγήσιμοι χωρίς καμία κριτική σκέψη, που μπορούν να άγονται και να φέρονται από τον καθένα, αφού μπορούν να τσιμπάνε το τυράκι που ο καθένας τους πετάει χωρίς να βλέπουν τη φάκα. Καταλαβαίνουμε τι παγίδες μπορεί να στήνει το σύστημα σε τέτοιους τύπους; Όπως θέλει μπορεί να τους παίζει…

 

Και όλα αυτά και αρκετά ακόμη τα κάνουν με ονοματεπώνυμο!

 

Τώρα λοιπόν που δηλώσατε μεγαλόφωνα στο σύστημα, από φόβο και όχι θάρρος, τις προθέσεις σας, μήπως να το πάρετε αλλιώς και να βγείτε με θάρρος να δηλώσετε ότι δε γουστάρετε καμία ταυτότητα και καμία ψηφιοποίηση στη ζωή σας διότι είστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και δεν έχετε δώσει σε κανέναν τέτοια δικαιώματα πάνω στη ζωή σας;

 

Επειδή τώρα που ΑΘΕΛΑ σας γίνατε γνωστοί στον εχθρό, με πλήρη ταυτοποίηση στοιχείων έχετε δύο επιλογές: Ή να γίνετε ο πρώτος στόχος του εχθρού και να φάτε πολύ καρπαζιά και εκβιασμό ή να συνταχθειτε με τους δυνατούς και να φωνάξετε ΟΧΙ σε οποιαδήποτε επιβολή και μάλιστα να το κάνετε δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις σας, όπως όλοι μας.

 

Αν είστε από τους δειλούς ζητουλες που περιμένουν να βάλουν στην τσέπη το ψευτοεπιδομα της κοροϊδιας και της ανυποληψίας, που σας δίνει ο ψυχανωμαλους καβαλημενος, ενώ σας κλέβει πολλαπλάσια ξευτιλιζοντας σας, νομίζω ότι δεν είναι και πολλά τα ψωμιά σας και δεν μπορείτε να προσφέρετε και τίποτα στην μάχη.

 

Αν όμως έχετε καταλάβει τι συμβαίνει και τι έχει στηθεί, ήρθε η ώρα να σηκώσετε ανάστημα, να συνταχθειτε με όσους πραγματικά αγωνίζονται και αντιστέκονται και να τους πάρουμε φαλάγγι ΟΛΟΥΣ! Διότι ΟΛΟΙ το ίδιο σύστημα υπηρετούν και για το ίδιο αφεντικό δουλεύουν…

 

Επίσης, για όσους πιστεύουν ότι η ΕΕ είναι καλή και δεν επιβάλει και διάφορες τέτοιες ανοησίες, η ΕΕ είναι το ναζιστικό μόρφωμα, όχημα για την επιβολή των σχεδίων τους, που πρέπει όλοι οι ευρωπαίοι πλέον να απαιτούμε τη διάλυση της!

 

Και επειδή ΔΕΝ έχει τίποτα να μας προσφέρει και επειδή κοστίζει πολύ ακριβά.

 

Συν ότι τα όποια κονδύλια είναι κλεμμένα από εμάς και επιστρέφονται κάποια ψίχουλα που πηγαίνουν σε συγκεκριμένες τσεπες που υπηρετούν τα σχέδιά των αφεντικών της ΕΕ.

 

Ένας κλεπτοκρατικος μηχανισμός είναι σε υψηλότερο επίπεδο, αλλά και μηχανισμός επιβολής και κατάλυσης της δημοκρατίας και της ελευθερίας! Με ντιρεκτιβες που επιβάλλονται από διεφθαρμένους, μη εκλεγμένους γραφειοκράτες-μαριονετες των τραπεζιτών και των πολυεθνικών.

 

Γενικά φάγαμε πολύ παραμύθι και προπαγάνδα με το ναζιστικό μορφωμα, αλλά πλέον ο ρόλος και ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του εκτρώματος είναι εξοφθαλμος και ξεκάθαρος.. ΚΑΤΑΛΥΣΗ της δημοκρατίας, διάλυση των εθνών της Ευρώπης και πόλεμος στις παραδόσεις και τις αξίες των ευρωπαϊκών λαών!

 

Γενοκτονία μέσω εξαθλίωσης και λαθρομετανάστευσης επίσης!

 

Ελπίζω να γνωρίζετε ότι ο ΦΠΑ πηγαίνει στην ΕΕ για να συντηρεί κάτι ξεκολακια με μίζες από το Κατάρ, κάτι ναζιστομουτρα που κάνουν προσωπικές μπίζνες στο όνομα 500+ εκατομμυρίων κορόιδων, κάτι χαρτογιακαδες απατεώνες κομισιοναριους και πολλά ρεμάλια που δήθεν τα εκλέγετε για τα συμφεροντά σας, αλλά δουλεύουν για λόμπι και βρίσκονται εκεί για να σας δουλεύουν ότι πρόκειται για δημοκρατικό θεσμό που έχει και “κοινοβούλιο”!

 

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΜΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΡΑΣΟΣ!
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!

 

Υπάλληλοι που, όχι μόνο δεν μπορούν να παίρνουν πρωτοβουλίες και να επιβάλουν σχέδια χωρίς την έγκριση του αφεντικού αλλά, θα πάρουν πόδι αφού πληρώσουν για τη ζημιά που προκάλεσαν και τιμωρηθούν αναλόγως!

 

Στην προκειμένη περίπτωση δε, μιλάμε για υπαλλήλους που έχουν συγκροτήσει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ και λεηλατούν, καταστρέφουν και ξεπουλούν τα υπάρχοντα των αφεντικών (ελληνικός λαός) κάνοντας στην κυριολεξία πάρτι, καλώντας και τους φίλους τους!

 

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΡΕΓΜΕΝΗΣ ΣΑΝΙΔΑΣ;

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,269


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα