ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Μολις ο Κουλης ανακοίνωσε ότι ο ρολος της κυβέρνησης του είναι ΠΕΡΙΤΤΌΣ και η μόνη λειτουργία που μπορεί να κάνει σωστά είναι να κλεβει το δημόσιο χρήμα που μαζεύεται από ΕΜΑΣ και να το μοιράζεται με τη συμμορία του και τους κολλητούς του!”

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Μολις ο Κουλης ανακοίνωσε ότι ο ρολος της κυβέρνησης του είναι ΠΕΡΙΤΤΌΣ και η μόνη λειτουργία που μπορεί να κάνει σωστά είναι να κλεβει το δημόσιο χρήμα που μαζεύεται από ΕΜΑΣ και να το μοιράζεται με τη συμμορία του και τους κολλητούς του!”

16 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:982
Μοίρασέ το

 

Ο παρανοϊκός ψυχάκιας μόλις έπεσε στην παγιδα που έστηνε για να κονομησει η οικογένεια και τα ξένα κοράκια. Είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται και ότι αυτά που λέει είναι αντιφατικά!

Όσο παραμένουμε υποταγμένοι, τόσο θα συνεχίζουν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…
ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ…
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΕΜΕΙΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ…
ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ…
ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ, ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ;
ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΙ ΑΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;;;
Ε ΤΟΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ…
ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…
ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Τερμα το δούλεμα! λέει:

 

Οπότε ΔΕΝ θα πληρώνουμε φόρους και με τα χρήματα που θα εξοικονομούμε θα αναλαμβάνουμε τα ρίσκα μας!
Ως ελεύθεροι, ενήλικες άνθρωποι θα παίρνουμε τις αποφάσεις μας και θα ορίζουμε τις τύχες μας!

Δεν το βρίσκω ΚΑΘΟΛΟΥ κακό!!!

 

Αφού τα πάντα πρέπει να τα πληρώνουμε εμείς δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώνουμε δισεκατομμύρια σε φόρους και χαράτσια…

 

Γιατί πρέπει να συντηρούμε έναν κρατικό μηχανισμό που απαρτιζεται από ηλιθιους, άσχετους μαλάκες;

 

Μολις ο κουλης ανακοίνωσε ότι ο ρολος της κυβέρνησης του είναι ΠΕΡΙΤΤΌΣ και η μόνη λειτουργία που μπορεί να κάνει σωστά είναι να κλεβει το δημόσιο χρήμα που μαζεύεται από ΕΜΑΣ και να το μοιράζεται με τη συμμορία του και τους κολλητούς του!

 

Να συμφωνήσουμε σε κάτι λοιπόν…

 

Δεν θα απαιτείται αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφής από εμάς αλλά και εμείς ΔΕΝ θα πληρώνουμε φόρους για να συντηρούμε άχρηστους!

 

Αν όμως η καταστροφή ΔΕΝ είναι φυσική και κάποιος έχει βάλει το χεράκι του, έστω και δια παραλείψεων, τότε με συνοπτικές διαδικασίες σύλληψη και ανάλογη τιμωρία!

 

Φυσικά στην πρόθεση καθενός είναι αν θελει να ασφαλίσει το σπίτι του ή να το φτιαξει ΑΝ και όταν χρειαστεί…

 

Καμία προπληρωμή σε ασφαλιστική ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ότι κάτι δεν θα συμβεί! Στο χέρι καθενός είναι να αποφασίσει πώς θέλει να διαχειριστεί την περιουσία του και τα χρήματά του.

 

Το ιδιο λοιπόν πρέπει να γίνει και με την ασφάλιση γενικοτερα.

Οποιος θέλει μπορεί να προπληρώνει και όποιος θελει να βάζει τα χρήματά του στην άκρη και να πληρώνει όταν και αν χρειαστεί για ιατρικη περίθαλψη ή για να έχει στα γεράματά του! Το σίγουρο είναι οτι έτσι θα εξασφαλισει πολυ καλυτερη ποιότητα ζωής και σιγουριά για τα γεράματα διοτι αν περιμενει από αυτά που καταβάλει και του κλεβουν να δει προκοπή… Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε…

 

Ο παρανοϊκός ψυχάκιας μόλις έπεσε στην παγιδα που έστηνε για να κονομησει η οικογένεια και τα ξένα κοράκια. Είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται και ότι αυτά που λέει είναι αντιφατικά!

 

 

Ρε τριμάλακα μαριονέτα, ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ασφάλιση για τα σπιτια μας και τις επιχειρησεις μας για ζημιές από φυσικές καταστροφές, γιατί να πληρώνουμε χαράτσι για αυτό;

Αφού τη ζημιά θα την πληρώνει η ιδιωτική εταιρεία…

 

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ σημαινει ΛΙΓΟΤΕΡΗ κρατική παρέμβαση!
ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ σημαινει και ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

 

Μολις ο κουλης παραδέχτηκε οτι είναι ανίκανος και άχρηστος και ότι κόλλησε στην καρέκλα λόγω αχρηστείας διότι το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ζει με τα λεφτά των άλλων!

 

Προσωπικά, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του έχω κοψει το χαρτζιλίκι…

 

Εσεις θα συνεχίσετε να τον χαρτζιλικώνετε;

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 982


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα