ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Πρέπει να νιωσουν την ανάσα μας ΠΑΝΤΟΥ!  Πρέπει να καταλάβουν ποιος ειναι το αφεντικό!!!”

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Πρέπει να νιωσουν την ανάσα μας ΠΑΝΤΟΥ! Πρέπει να καταλάβουν ποιος ειναι το αφεντικό!!!”

19 Φεβρουαρίου, 2024 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:951
Μοίρασέ το

 

 

Για να μας ακούσουν πρέπει να μας φοβηθούν…

 

Για να μας φοβηθούν πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι…

 

Για να είμαστε αποφασισμένοι πρέπει να κατανοούμε τι γίνεται, πώς παιζεται το παιχνίδι σε βαρος μας, πού αποβλέπουν αλλά και να έχουμε ξεκαθαρίσει τι πραγματικά θελουμε εμείς για την πατριδα μας, το μελλον μας και το μέλλον των παιδιών μας!

,

 

Ένας τρόπος υπάρχει για να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ…:

ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ : “ΜΑΝΑ… ΓΥΝΑΙΚΑ… ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ… ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ…”!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ, ΟΙ ΜΑΝΕΣ, ΟΙ ΚΟΡΕΣ, ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΑΣ…

 

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ… ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΔΑ…

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα που η κοινωνία πρέπει να δείξει πού βρίσκεται, πόσο διεφθαρμένη και σάπια είναι ή αν έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας, αυτοσεβασμού και ήθους!

 

 

Το σάπιο δεν μπορείς να το επαναφέρεις, το αποκόβεις και το απορρίπτεις!

 

 

Αν η σαπίλα ειναι πολύ βαθειά και πολυεπίπεδη, ίσως να είναι και μη αναστρέψιμη η κατάσταση…

 

 

Κάποιες φορές οι κοινωνίες καλούνται να αποφασίσουν και να επιβάλουν τον δρόμο που θέλουν να ακολουθήσουν.

 

Κάποιες φορές καλούμαστε εκ των συνθηκών να αφήσουμε τη βολή μας και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να έχουμε μέλλον ως κοινωνία και πολύ περισσότερο ως ΕΘΝΟΣ!

Βαρέθηκα να διαβάζω περί τέλους και καταστροφής λόγω της απόφασης κάποιων βαλτών και ανώμαλων διεστραμμένων να επιβάλουν την ανωμαλία τους ως “κανονικότητα” και ” δικαίωμα”!

 

Οποιοδήποτε έκτρωμα μπορεί να καταργηθεί στην πράξη από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό! Με πολλούς και ποικίλους τρόπους…

 

 

Κατ´αρχήν, θεωρώ λάθος να συνδέεται το συγκεκριμένο έκτρωμα μόνο με την θρησκεία. Δημιουργείται μια παγίδα για την κοινωνία και γίνεται βούτυρο στο ψωμί του εχθρού να εμφανίζει την αντίδραση ως αντιδραση μιας “αναχρονιστικής” μειοψηφίας που ζει στον δικό της κόσμο…

 

Δεν σας προκαλεί εντύπωση η προβολή των εικόνων μεσω των ΜΜΕξαπατησης; Εικόνες που θα δημιουργήσουν αποστροφή σε νεώτερους και δεν θα ασχοληθούν με την ουσία, εικόνες που θα βοηθήσουν να μπει συγκεκριμένη ταμπέλα στους αντιδρώντες;

 

 

Και ο Κολοκοτρώνης “για του Χριστού την ΠΙΣΤΗ την αγία και της πατριδος την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ” πήγε να πολεμήσει αλλά με γιαταγάνια και καρυοφύλια έτρεξε να δώσει τη μάχη, όχι με προσευχές και σταυροκοπηματα σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ!

 

Για όσους ακόμα αδυνατούν να το καταλάβουν, βρισκόμαστε πραγματικά σε πόλεμο και δεχόμαστε ανοιχτά επίθεση ιδίως από το 2010 και μετά!

 

Βρισκόμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ δυνάμεων και έχουμε και ΘΥΜΑΤΑ πολέμου…

 

Μόνο που ο εχθρός είναι πιο ύπουλος και κρυμμένος πίσω από τους εσωτερικούς πεμπτοφαλαγγιτες που λειτουργούν για τα συμφέροντα του εχθρού και εις βάρος του Ελληνικού λαού και των εθνικών συμφερόντων εδώ και δεκαετίες!

 

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι επί Κολοκοτρώνη δεν υπήρχε τηλεόραση και οτι κάποιοι φρόντισαν να διατηρηθεί το Ελληνικό πνεύμα που πάνω απ’όλα χαρακτηρίζεται από την δίψα για ελευθερία!

 

“Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογαται καλά”!

 

Ο Ελληνικός λαός άραγε συλλογάται ΕΛΕΥΘΕΡΑ; Έστω ΛΟΓΙΚΑ;

 

Τελικά συλλογάται καθόλου ή ο εγκέφαλος του βρίσκεται σε πλήρη παύση εκτελώντας απλά τις βασικές λειτουργίες επιβίωσης (μαμ, κακά, νάνι) χωρίς περαιτέρω ανησυχίες και προβληματισμούς;

 

Το έκτρωμα που ψηφίστηκε ειναι μέρος της γενικότερης ατζέντας της λεγόμενης “woke” ατζέντας που προωθείται από τους εβραιοσιωνιστές παγκόσμια εις βάρος της ανθρωπότητας!

 

 

Προκειται για την ΑΠΟΡΡΙΨΗ της ιστορίας, των παραδόσεων, του πολιτισμού, των εθνικών χαρακτηριστικών… γενικότερα ο,τι χαρακτηριζει τον άνθρωπο!

Προκειται για την επιβολή κάθε παραλογισμού και ανωμαλίας ως “λογική” και “αποδεκτή” κατάσταση!!!

 

Μέσα στην ιδια ατζέντα είναι η επιβολή της αποαναπτυξης ως αναγκαία για τη “σωτηρία” του πλανήτη, ο άνθρωπος ως “επιβλαβές παράσιτο” που πρέπει να μειωθεί διότι μολύνει, η ΡΥΠΟΓΟΝΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ “πράσινη ενέργεια”, το “ρυπογόνο” κλασιμο των αγελάδων, το μηδενικό διοξείδιο του άνθρακα (δηλαδή την εξαλειψη της ζωής, αφού το διοξειδιο του άνθρακα ειναι το απαραίτητο συστατικό για τη δημιουργια της βλάστησης. Απορροφάται από τα φυτά και μετατρέπεται σε ΟΞΥΓΟΝΟ απαραίτητο για την ζωή!)

 

 

Είναι η ίδια ατζέντα που πισω από την πλατη μας και εν αγνοία μας αποφάσισε οτι πρέπει να ΑΛΛΑΞΟΥΝ και να διαστρεβλώσουν την ιστορία των ευρωπαϊκών εθνών και να φτιάξουν μια βολική (για αυτούς) κοινή “ευρωπαϊκή” ιστορία!!!

 

 

Κι όμως αυτά τα πράγματα λέγονται και “συζητώνται” ώστε να εμφανίζονται ως “λογικά” και το τηλετυφλωμενο από την προπαγάνδα κοπάδι να πειθεται και να ακολουθεί υπνωτισμένο το αφήγημα!!!

 

 

Η αμορφωσιά που χρόνια προωθείται μέσω της διάλυσης της παιδείας και επιβραβεύεται από την ιδια την κοινωνία που επιλέγει τον εύκολο δρόμο για τα καμάρια της, είναι βασικό όπλο που χρησιμοποιείται από τους εχθρούς, οχι μόνο του ελληνισμού αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

 

 

Φυσικά ο Ελληνισμός πρέπει να πολεμηθεί πολύ περισσότερο διότι ειναι ταυτισμένος με τον πολιτισμό, το φως, την ελευθερία!

 

 

Ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός έδωσε στην ανθρωπότητα την δημοκρατία, την φιλοσοφία, τα μαθηματικά… τέχνες και επιστήμες!

 

 

Και ενώ οι ξένοι θαυμάζουν την Ελλάδα και τον πολιτισμό μας, ο νεοέλληνας ραγιάς έμαθε να φτύνει κάθε τι ελληνικό, να θαυμάζει την ξένη υποκουλτούρα και να μαϊμουδιζει για να γίνει “μοντέρνος” !

 

 

Να λέει την Ελλάδα “ψωροκώσταινα” και να υποτιμά όποιον διατηρεί τις παραδόσεις ως οπισθοδρομικό!

 

 

Οι πολιτικάντηδες τον διδαξαν ότι η Ελληνική σημαία είναι ένα πανί που το παίρνει ο αέρας και τα χρηματοδοτούμενα του Σόρος αποκαλούν όποιον Έλληνα κρατάει Ελληνική σημαία “φασίστα” προσπαθώντας να επιβάλουν ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ την woke κουλτούρα των αφεντικών τους!!!

Για αυτή την κατάντια φέρουμε ευθύνη όλοι μας!

Όχι το ιδιο βάρος ευθύνης…

 

Ο Ουμπέρτο Έκο (αν θυμάμαι καλά) ειχε πει:” Δεν χρειάζεται πλέον στρατός για να γίνει πραξικόπημα. Υπάρχει η τηλεόραση!”

 

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι όταν το πραξικόπημα επιβάλεται με τον στρατό ο εχθρός ειναι φανερός.

Το πραξικόπημα με όπλο την τηλεόραση (τον απαραίτητο μηχανισμό προπαγάνδας) σε μετατρέπει σε άβουλο πλάσμα χωρίς οποιαδήποτε κρίση και σκέψη για αυτά που σου παρουσιάζονται ως “λογικά” !

Όμως είναι ένα όπλο που μπορεί να αφοπλιστεί και να εκμηδενιστεί πολύ εύκολα και αναίμακτα… πατώντας το κουμπί!!!

Ένα πυρηνικό όπλο που καταστρέφει την κριτική σκέψη, άρα και την αντιληψη για τη σωστή λήψη αποφάσεων που μπορεί να αφοπλιστεί με το πάτημα ενός κουμπιού από τον καναπέ σας και ούτε αυτό δεν είστε ικανοί να κάνετε ως πραξη αντίστασης και προστασίας της υγείας σας (πνευματικής και σωματικής)!

 

Θυμάστε τι κάνουν πολλές φορές τα μικρά παιδιά όταν δεν θελουν ακούσουν τη μαμά τους; Κλείνουν τα αυτιά τους με τα χέρια και πολλές φορές τραγουδούν κι ολας (λα,λα,λα..) για να μην ακούν!

 

Τους το διδάσκουμε; Οχι! Ειναι ενας μηχανισμός άμυνας για να προστατευθούν απο κάτι που δεν θελουν να ακούσουν, να μην μπει στο μυαλό τους!
Κάντε λοιπόν σαν τα μικρά παιδιά… ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ! ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

 

Πού θα ήταν οι τηλεπερσονες που κατευθύνουν και πολτοποιούν την σκέψη σας και την κρίση σας αν δεν τους δίνατε αξία ακουγοντάς τους;

 

 

Στα ΑΖΗΤΗΤΑ! Εκεί που πραγματικα ανήκουν…

 

 

Ποια θα ήταν η αντιμετώπιση της κοινωνίας απέναντι στην ανωμαλία αν δεν υπήρχε το κουτί προπαγάνδας να σας προβάλει πούστηδες επί πολλά χρόνια ως “οικείους” και “αρεστούς”;

 

 

Αν κάποιοι δεν σας βομβάρδιζαν το μυαλό με την αποδοχή της ανωμαλίας ως “επιλογή” που μπορεί να ειναι αποδεκτή;

 

 

Κι όπως πολύ σωστά έλεγε ο Κούβελας σε μια συνέντευξη, όταν ένας άνδρας βλέπει τον εαυτό του ως γυναίκα πρόκειται για ψυχιατρική περίπτωση που ενίοτε μπορεί να ειναι και επικίνδυνη. Η επιστήμη εχει αποφανθεί!

 

Το ότι στόχος είναι ο Ελληνισμός (αυτό που εκπροσωπεί και οχι η τωρινή κατάντια) και η ορθοδοξία ως βασικών εχθρών του εβραιοσιωνισμού είναι αλήθεια.

 

 

Πως θα μπορούσε αλλιώς να ερμηνευθεί ο τιτλος της εβραϊκής φυλλάδας “Η Ελλάδα ειναι η πρώτη ΟΡΘΟΔΟΞΗ χώρα που νομιμοποιεί…”

 

 

Τι δείχνει αυτός ο τίτλος, σε ποιους απευθύνεται;

 

 

Εχετε δει αλλη φορά να χειροκροτείται κάποιος για ένα νομοθέτημα από εξωχωριους;

 

 

Εχετε ξαναδεί να στελνονται τηλεγραφήματα από πρεσβείες για κάτι τέτοιο;

 

 

Δεν πρόκειται λοιπόν για κανένα νομοθέτημα (καλό ή κακό) που προσπαθεί να λύσει κάποιο προβλημα κάποιας μερίδας ανθρώπων.
Προκειται για ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ που θεσμοθετεί επικίνδυνα για την κοινωνία πράγματα.

 

 

 

Προκειται για “νικη” κάποιων διεστραμμένων, ανώμαλων και ψυχοπαθών στον πόλεμο που εχουν κυρηξει κατά της λογικής, των αξιών και της ανθρωπότητας γενικότερα.( αν θα μετουσιωθεί σε νίκη ή θα είναι το καψουλι που θα πυροδοτήσει την πραγματική αντιδραση κατά του συνολικού εγχειρήματος καταστροφής θα εξαρτηθεί από εμάς)

 

Όλοι αυτοί που πανηγυριζουν σήμερα και συγχαίρουν τους ψυχανωμαλους διεστραμμένους για την επιτυχία τους, αυτοί που δεν μπορούν να συγκρατησουν τη χαρά τους σε βαθμό να “καρφωνονται”, δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις δικές μας διεφθαρμένες ανώμαλες μαριονέτες των ιδιων αφεντικών, που αγωνιζονται για την επιβολή της ατζέντας των αφεντικών τους…

 

Οι υπερβολικοί πανηγυρισμοί τους δείχνουν και τον φόβο τους! Διότι ο χρόνος πιέζει, το σχέδιο δεν εξελισσεται με βάση το πρόγραμμα και οι λαοί τους πήρανε χαμπάρι!

 

Θυμηθείτε ότι πρόκειται για σχέδιο παγκόσμιας επιβολής και η εφαρμογή του ή η αποτυχία του δεν εξαρτάται μόνο από τους έλληνες που δυστυχώς βρίσκονται λίγο πισω στα θέματα αφύπνισης…

 

Αφού λοιπόν βγήκαν να συγχαρούν τον παλαβό που του επιτρέπουμε να διαφεντεύει την πατρίδα μας και τις ζωές μας και να πανηγυρισουν για την “επιτυχία” θεσμοθέτησης της διαστροφής και της ανωμαλίας, δηλαδή του ΣΚΟΤΟΥΣ στην χώρα του ΦΩΤΟΣ, η μπάλα πλεον περνάει σε εμάς!

 

Πόσο διατεθειμενοι είμαστε να αποδεχθούμε ΚΑΙ αντήν την κατάσταση;

 

 

Πόσο υποταγμένα, δειλά και φοβισμένα (υπ)ανθρωπάκια έχουμε καταντήσει;

 

 

Ποσοι τελικά έχουμε απομείνει που διατηρούμε κάποιες αρχές ηθικής και κάποια ίχνη αξιοπρέπειας;
Ας μετρηθούμε! Όχι στο πληκτρολόγιο, βγάζοντας άναρθρες κραυγές που δεν ενοχλούν ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά στην πραγματική ζωή!
Επαναφέροντας και επιβαλοντας την ΛΟΓΙΚΗ στη συζήτηση!
Και για να επανέλθει η λογική πρέπει να επαναφέρουμε και την ελληνική γλώσσα!!!

 

Το έκτρωμα που καλείται “νομοσχεδιο” αφορά στον “γάμο” ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΩΝ” και οχι “ομόφυλων”.

Ομόφυλο είναι ένα ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ζευγάρι Ελλήνων που παντρεύονται διότι ανηκουν στην ιδια φυλή.

 

Ένας πούστης που εμφανίζεται γελοιωδώς με ζαρτιερες και παριστάνει τη νύφη που “παντρευεται” έναν άλλο πούστη που παριστανει τον γαμπρό ειναι δύο ομοΦΙΛΟφιλοι που αντί να τους κλείσουμε στο ψυχιατρείο με την καταλληλη φαρμακευτική αγωγή ή τουλάχιστον να τους προστατεύσουμε από τη γελοιοποίηση τους και την εκθεσή τους στη χλεύη των λογικών, το σύστημα αποφάσισε να τους χρησιμοποιήσει ως παράσταση για να μας πείσει οτι “η ανωμαλία είναι φυσιολογικό πράγμα και το φυσιολογικό είναι παρωχημένο και πρέπει να περιοριστεί”!

 

Όσο και να μας λένε όμως ότι “ο γάιδαρος πετάει” ο γάιδαρος δεν πρόκειται ποτέ να βγαλει φτερά και ούτε εμείς πρόκειται να τον δούμε να πετάει!

 

Θα μπορούσαμε να τον δούμε να πετάει μόνο υπό την επήρεια ουσιών ή χειραγωγουμενων εικόνων…(καλοσηλθατε στην εικονική πραγματικότητα)

 

Όσο λοιπόν ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε υπό την επήρεια ουσιών, δεν καταναλώνουμε την προπαγάνδα τους, κλείνουμε τα αυτιά μας σε αυτήν και επαναφέρουμε την λογική ως βάση συζήτησης, αυτοί που θα φωνάζουν και θα προσπαθούν να μας επιβάλουν ότι ο γάιδαρος πετάει θα πρέπει να οδηγούνται στον φυσικό τους χώρο… στο ψυχιατρείο!

 

 

 

Τιποτα δεν τελείωσε με αυτό το έκτρωμα, αντιθετα τώρα αρχίζει…!

 

 

Μας φοβούνται στην κυριολεξία και αυτό αποδείχθηκε με την ψηφοφορία, προσπαθώντας να κρυφτούν…

 

 

Πρέπει να νιώσουν την ανάσα μας…

 

 

 

Όχι απαραίτητα εξω από τη βουλή (που χθες επιδίωκαν επεισόδια αφήνοντας τρεις διαφορετικές “διαδηλωσεις” να βρίσκονται στο ιδιο σημείο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ).

 

Πρέπει να νιωσουν την ανάσα μας ΠΑΝΤΟΥ!

 

 

Στα σχολεία με τους γονείς να ορθώνουν παράστημα απέναντι στον εκμαυλισμό των παιδιων τους…

 

 

Στους πολιτικάντηδες, σε κάθε γωνιά του δρόμου, στα σπίτια τους… παντού!

 

 

Πρέπει να καταλάβουν ποιος ειναι το αφεντικό!!!

 

 

Στην κοινωνία τελειώνοντας με το “πολιτικώς ορθό” και λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους…

 

 

Επαναφέροντας τη λογική σαν βαση συζητησης!

 

 

Αντιδρώντας στον ρατσισμό που υφισταμεθα ως Έλληνες στην ιδια μας την χώρα!

 

 

Για να μας ακούσουν πρέπει να μας φοβηθούν…

 

Για να μας φοβηθούν πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι…

 

Για να είμαστε αποφασισμένοι πρέπει να κατανοούμε τι γίνεται, πώς παιζεται το παιχνίδι σε βαρος μας, πού αποβλέπουν αλλά και να έχουμε ξεκαθαρίσει τι πραγματικά θελουμε εμείς για την πατριδα μας, το μελλον μας και το μέλλον των παιδιών μας!

 

Πολύ περισσότερο πρέπει να αποφασίσουμε αν θελουμε να έχουμε μελλον και να οριζουμε τις ζωές μας ή αν θα συνεχίσουμε να τους αφήνουμε να μας διαφεντεύουν και να μας οδηγούν με συνοπτικές διαδικασίες στην πλήρη εξαφάνιση…

 

 

Και αν αποφασίσουμε ότι θέλουμε μια κυρίαρχη, περήφανη και ανεξάρτητη Ελλάδα, πρέπει να αναλογιστούμε αν έχουμε θέση στο εβραιοναζιστικό μόρφωμα της ΕΕ που ειναι το όχημα για την επιβολή της καταστροφικής για μας ατζέντας…

 

 

Αν η πατριδα του πολιτισμού και του φωτός εχει σχέση με το εβραϊκό ναζιστικό μορφωμα της ανωμαλίας και του σκότους…

 

 

Αν θέλουμε να ζούμε ελεύθερα με ανθρώπινες σχέσεις και αξιοπρεπείς δουλειές ή θα ακολουθήσουμε τον δρομο των ζόμπι πέφτοντας στις παγίδες που μας έχουν στήσει…

 

 

Γιατί είναι αλλο να είσαι ελεύθερος ΠΟΛΙΤΗΣ και άλλο να είσαι επιδοτούμενους ΚΟΠΡΙΤΗΣ!

 

 

Κανείς αξιοπρεπής πολίτης δεν ανέχεται να ζει με επιδόματα και να άγεται και να φέρεται από αυτούς που τον καταστρέφουν και τον καταστούν εξαρτημένο και όμηρο των ορέξεών τους και των σχεδιων τους!

 

 

 

Τους αγρότες στην Ευρώπη δεν τους άκουγαν, ούτε τους υπολόγιζαν μέχρι να δουν τα τρακτέρ εξω απο την πόρτα τους και να τους σοβαντισουν με σκατά…

 

 

 

Μεχρι να νιώσουν την ανάσα τους και να χεστούν από τον φόβο τους!

 

 

 

Διότι ενιωθαν πολύ ασφαλείς στον πολυτελή πύργο τους που ολοι εμείς οι ηλίθιοι τους εξασφαλίζουμε, πληρώνοντάς τους και φρουρά για να μας κραταει μακριά τους!!!

 

Ο πόλεμος μπορεί να μην κερδήθηκε (ακόμα) αλλά τουλάχιστον ξεκίνησε και ένιωσαν την σκατιλα από τα χεσμένα τους βρακιά ανακατεμένη με την σκατιλα από τις σβουνιές που τους πέταξαν.

 

 

Τελειωσε ο καθωσπρεπισμός και το “πολιτικώς ορθό” που επιβλήθηκε για να τους διασώζει…

 

 

Ήρθε η ώρα που η πραγματική ζωή μπαίνει στο προσκήνιο και αφυπνιζει από τον λήθαργο και την προπαγάνδα.

 

 

Σε άλλες χώρες αυτή η ώρα έφτασε…
Στην Ελλάδα;

 

 

Πηγή σχολίου



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 951


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα