ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Το εγκλημα που διαπράττεται στην πατριδα μας ανήκει στα ειδεχθή εγκλήματα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ποινικού δικαιου και είναι το εγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ! Ποτε θα πείτε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ;”

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: “Το εγκλημα που διαπράττεται στην πατριδα μας ανήκει στα ειδεχθή εγκλήματα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ποινικού δικαιου και είναι το εγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ! Ποτε θα πείτε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ;”

20 Σεπτεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,195
Μοίρασέ το

 

Μηπως ηρθε η ωρα να αντιδρασουμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ;
Μηπως ήρθε η ώρα να πούμε “ΩΣ ΕΔΩ!”;

Μηπως είναι πλέον ορατό το έγκλημα;

 

 

Τέρμα το δούλεμα! λέει:

 

Τώρα καταλάβαμε με τι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ έχουμε να κάνουμε;
Στην Λιβύη οι πολίτες της ξεσηκώθηκαν κατά των κυβερνώντων για αυτήν την καταστροφή…
https://www.militaire.gr/kolasi-sti-nterna-tis-livyis-ekei-poy-to-geetha-estelne-toys-ellines-stratiotikoys/

 

Εμείς εδώ ακόμα ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ;
Αποδεχόμαστε ό,τι γίνεται σαν να μην μας αφορά;

 

Έκαψαν ΣΚΟΠΙΜΩΣ την Ροδο αφήνοντας την φωτιά να εξελιχθεί!
Σημείο στρατηγικό, το νοτιοανατολικό σύνορο της Ελλάδας !
Αφήνω στην άκρη την οικονομική και οικολογική καταστροφή και μένω στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉΣ ΣΗΜΑΣΊΑΣ καταστροφή από τη φωτιά…

 

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!

 

Τώρα η Ρόδος γεμιζει λαθροεισβολείς που στέλνονται απο την Τουρκία και ΔΕΝ τους εμποδιζει ΚΑΝΕΙΣ! Ακόμα χειρότερα, το λιμενικό εκτελεί μεταφορές των λαθροεισβολέων, αντί να τους σταματάει και τους προωθεί σε όλη την Ελλάδα, αφού προηγουμένως γεμίσει τα νησιά μας!

 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΚΑΜΙΑ!!!

 

Δείτε την κατάσταση:
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/binteo-sok-xiliades-paranomoi-allodapoi-exoun-kataklysei-to-kentro-tis-polis-tis-rodou-metatrepontas-to-se-hot-spot/

 

 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ! Αν δεν έχει φτάσει ήδη…

 

 

Μετά τη Ρόδο καίγεται ο ακριτικός Έβρος με τον ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ! Εδώ η καταστροφή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σε όλα τα επίπεδα…
Παρθένα δάση, το οικοσύστημα ολόκληρο, καλλιέργειες, κτηνοτροφία, περιουσίες… Μια ανυπολόγιστη ζημιά που έγινε ΣΚΟΠΙΜΩΣ αφού η πυρκαγιά αφεθηκε να καίει επί μέρες χωρίς να αντιμετωπιζεται και οι κάτοικοι ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΝ απο τις περιοχές τους!
Οχι επειδή “κόπτονταν” για την ανθρωπινη ζωή οπως έλεγαν, αλλά επειδή ΤΊΠΟΤΑ δεν έπρεπε να μπει εμποδιο στα σχέδιά τους!

 

 

Κατέστρεψαν λοιπόν και άλλο ένα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΌ ΣΗΜΕΊΟ, το βορειοανατολικό άκρο της Ελλάδας!

 

 

Παράλληλα έκαψαν τις περιοχές στη Μαγνησία και έπληξαν και την αεροπορική βάση που αποτελεί προπύργιο για τον ελεγχο του Αιγαίου!

 

 

Και παλι ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!!

 

 

Είπαν λοιπόν να προχωρήσουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ στο σχέδιο πνίγοντας την Θεσσαλία. Την ραχοκοκαλιά της Ελλάδας!

 

 

Το πλήγμα εδώ είναι ανυπολόγιστο και ΟΛΕΣ οι μετέπειτα πραξεις τους ήταν και είναι τέτοιες ώστε να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ και να μην μπορεί να επανακάμψει η περιοχή!!!

 

 

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ έχει πλέον αποθρασυνθεί… Νιώθει ανίκητη και προχωρά ανενόχλητα στα καταστροφικά σχεδια που ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ να υλοποιήσει…

 

 

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο αρχιεγκληματίας παριστάνει τον ανηξερο, ψευδεται διαρκώς, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ … ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ και μένει ανενόχλητος αφού πλαισιώνεται από διεφθαρμένους δικαστικούς που ΠΟΤΕ δεν θα ερευνήσουν τα εγκλήματά του ούτε και τις όποιες ευθύνες ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!

 

 

Ο στρατός αποδεκατίζεται συστηματικά και ΧΩΡΙΣ πολεμο, με εντολή του αρχιεγκληματία και της ορντινάντσας του στη διοίκηση…
Η ΣΑΠΙΛΑ έφτασε στο μεδούλι!

 

 

Η αστυνομία ήταν που ήταν διεφθαρμένη, τώρα η διαφθορά βρίσκεται στο απόγειό της… Το μόνο που εκτελεί σωστά είναι οι εντολές των εγκληματιών ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ!

 

Την ειδαμε στις πυρκαγιές να κυνηγάει τον κόσμο, μέχρι και να τον συλλαμβάνει, για να ΜΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ έγκαιρα και δεν ολοκληρωθεί η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ καταστροφή!

 

 

Την ειδαμε να προστατεύει την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

 

 

Την ειδαμε να χτυπάει τον κοσμο που διαμαρτύρεται, όταν και όποτε διαμαρτύρεται. Από τα τελευταία κατορθώματά της η επίθεση στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας…!

 

 

Ο στρατός ξεχαρβαλωμένος με ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ , δυστυχώς στερείται, όπως φαίνεται, και ικανών κατώτερων στελεχών!
Ανύπαρκτος για τους πολίτες, ανύπαρκτος για την άμυνα της χώρας εκτελεί εντολές …
Αδειαζει τις αποθήκες και απογυμνώνει την άμυνα της χώρας επειδή…εκτελεί εντολές!
Στελνει οπλισμό δισεκατομμυρίων, που ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες πολίτες πληρωσαμε, στο ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας επειδή… εκτελεί εντολές!
Αφήνει τα σύνορα αφύλακτα να μπαίνουν χωρίς εμπόδια λαθροεισβολείς επειδή… εκτελεί εντολές!
Αποδέχεται κάθε ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ εντολή επειδή… εκτελεί εντολές!

 

 

Κάποιοι ονειροπόλοι (;) περιμένουν και πιστεύουν ότι την κατάσταση θα σώσει ο στρατός χωρίς να θέλουν να δουν ότι δυστυχώς τα δείγματα που έχουμε πλέον δεν είναι τέτοια…

 

 

Ένας στρατός που συγκαλύπτει ακόμη και τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ των μελών του για να ικανοποιήσει το ΑΦΗΓΗΜΑ της δολοφονικής εγκληματικής οργάνωσης δεν είναι ικανός για τίποτα σπουδαίο, τίποτα προς την κατεύθυνση της σωτηρίας του Ελληνικού λαού και του ΕΘΝΟΥΣ, τίποτα για την σωτηρία της εδαφικής κυριαρχίας. Με τόσα που έχουν συμβεί και συμβαίνουν δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα πέρα από ΣΑΠΙΛΑ!

 

 

Αν υπάρχουν στελέχη με καποιο ίχνος τσιπας και πατριωτισμού, τώρα πρέπει να συνταχθούν στο πλευρό του Ελληνικού λαού για να απαλλαγούμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από ολη την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!
Για να προστατεύσουμε την πατριδα μας, για να ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ την ΕΛΛΑΔΑ!

 

 

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ και ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ πλέον!

 

 

Δεν ειναι αμέτοχος ούτε άμοιρος ευθυνών ο ιδιος ο λαός που έχει επιδειξει ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ αδράνεια, αδιαφορία και ανοχή!

 

 

Δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτήν την κατάσταση χωρίς αυτήν την στάση του Ελληνικού λαού…

 

 

Έχουμε πλέον ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και για κανέναν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ!

 

 

Φτάσαμε στο σημείο που ο αλαζόνας αρχιεγκληματίας ΑΠΑΙΤΕΙ να ασπαστούμε την εικονική του πραγματικότητα και να μας λέει ότι αυτός θα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ποια ειναι η αληθεια!

 

 

Οποιοσδήποτε διαφωνεί ή θα σκάει και θα υπακούει ή θα συλλαμβάνεται!

 

 

Φτάσαμε στο σημείο να εξαφανιζονται νεκροί και αγνοούμενοι!
Οποιος αρνείται να το πιστέψει για την Θεσσαλία, δεν μπορεί να έχει αμφιβολίες μετά τα γεγονότα στην Λιβύη!

 

 

Μια κυβέρνηση που συνεχώς ψεύδεται ασύστολα ακόμη και όταν η πραγματικότητα την εκθέτει!

 

 

Αλήθεια δεν μπορείτε ακόμη να δείτε οτι ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ;
Θεωρείτε ότι όσα γίνονται είναι “ανικανότητα” και “αστοχίες”;

 

 

Ακόμη σας μοιάζει απίθανο να έστειλαν ΣΚΟΠΙΜΑ τους στρατιωτες να ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ σε συνεννόηση με την Τουρκία; Και μαλιστα την ώρα που η Θεσσαλία χρειαζεται ΚΑΘΕ δυνατή βοήθεια; Ουτε η συγκυρία ότι αυτό έγινε ακριβώς πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Αιγαίου δεν σας κινεί υποψίες;

 

 

Σήμερα η Θεσσαλία έχει χαθεί απο την επικαιρότητα! Έχουμε το “ατύχημα” της Λιβύης και τον πουστρελάκη να ασχολούμαστε…

 

 

Σημερα ο Γεραπετριτης συναντήθηκε με ΟΛΟ το εβραϊκό λόμπι στη Νέα Υόρκη και ο Δενδιας με τον Φινταν!

 

 

Παράλληλα ο Ερντογάν ζήτησε από τα κράτη μελη του ΟΗΕ, ΔΙΕΘΝΉ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του ψευδοκράτους!

 

 

Παρ’όλα αυτά οι συνωμοσίες (“συνομιλίες”) συνεχίζονται λόγω “καλού κλίματος” ! Εν αγνοία μας, ΧΩΡΙΣ την αδειά μας και κατ’εντολήν των Εβραίων που θελουν να διαλύσουν όλη τη χώρα μέσω των τσιρακιων τους!

 

 

Τα τσιράκια τους δεν είναι μόνο η ΑΛΗΤΕΙΑ που παριστάνει την κυβέρνηση, ειναι ΟΛΗ η πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ! Και οι παριστάνοντες την “αντιπολιτευση” που παραμένουν σιωπηλοί σε όσα συμβαίνουν…
Ακούσατε κατι;
Ειδατε καμία αντίδραση;

 

 

Για να συνειδητοποιήσετε την ξεφτίλα που δεν κρατά ούτε τα προσχήματα αρκεί να σκεφτείτε οτι, ίσως πρώτη φορά στα χρονικά, οι συνδικαλισταράδες έκαναν διαδηλώσεις απουσία του Κούλη στη ΔΕΘ και όταν πήγε ο Κούλης τον άφησαν ανενόχλητο! ΤΊΠΟΤΑ δεν πρέπει να εμποδίσει τα σχέδια των κοινών αφεντικών τους…

 

 

Η δε “αντιπολίτευση” φροντιζει να κρατάει απασχολημένο το πόπολο μακριά απο την ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ!

 

 

Η μειζονα βρίσκεται στη φάση απ’ την Κική και την Κοκό ποια να διαλλεξω (δεν πα να πνίγονται και να πεθαίνουν οι άλλοι… δεν πα να διαλύεται η χώρα… έστειλαν οι Εβραίοι τον εντολοδόχο τους και πρέπει να το παιξουν σασπένς…)!

 

 

Η ελάσσονα “αντιπολίτευση” άφαντη και στην κοσμάρα της… Τον ρόλο του “πατριώτη” στον θίασο έχει αναλάβει για αυτή τη σαιζόν ο Βελόπουλος…!

 

 

Το σενάριο έχει ως εξής:
Τον κεκκαλυμενο πούστη θα τον διαδεχθεί ο φανερός πούστης!
Και οι δύο υπηρετούν το ιδιο σχεδιο και είναι εντεταλμένοι των ίδιων αφεντικών!

 

 

Ίσως να μην είναι καθόλου τυχαίο οτι ο Μητσοτάκης παρουσιάζει αυτή την εικόνα… Αναλογα με την αντιδραση θα δρομολογηθεί και η αντικατάσταση…

 

 

Με στημένες νοθευμενες “εκλογές” , όπως έγινε και στις τελευταίες, θα ΕΠΙΒΛΗΘΕΊ ως προτίμηση του εκλογικού σώματος ο εκλεκτός τους (το ιδιο συνεβη και με τον Μητσοτάκη που όλοι τον εβριζαν!)

 

 

Το πώς στήθηκε το μακεδονικό για το οποίο καταψηφίστηκε ο Τσίπρας και το προωθησε με μεγαλύτερο ζήλο ο Μητσοτάκης , μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τη συνέχεια με το ξεπούλημα του Αιγαίου και της Ελλάδας ολόκληρης…

 

Το θέμα όμως πλέον δεν είναι τι θέλουν αυτοί…

 

Το θεμα ειναι ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ και ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

 

Θα συνεχίσουμε ΑΠΟΔΕΧΌΜΕΝΟΙ την κατάσταση ως αναπόφευκτη;
Θα συνεχίσουμε να επιτρέπουμε στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ να μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ και να μας ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ;

 

 

Θα συνεχίσουμε ως παρατηρητές της καταστροφής μας;
Θα συνεχισουμε να χρηματοδοτούμε τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ;
Νομιζετε οτι δεν σας αφορά;
Νομιζετε οτι θα γλιτώσετε;

 

 

Υπολογίζοντας την ζημιά που έχουμε υποστεί ως χώρα αλλα και σαν λαός τα τελευταία δεκατρία χρόνια των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος δεν εχει πληγεί…

 

 

Μονο τα τελευταία χρόνια, επί Μητσοτάκη, πιθανολογώ ότι δεν θα υπάρχει Ελληνική οικογένεια χωρίς κάποιο θύμα έστω και στο ευρύτερο περιβαλλον της!

 

 

Έλληνες δολοφονημένοι στο όνομα της “πανδημίας” είτε λόγω δολοφονικών “θεραπειών” είτε με τα δολοφονικά σκευάσματα! Δολοφονημένοι όμως και ασθενείς που δεν λάμβαναν θεραπεία και ιατρική φροντιδα για άλλες ασθένειες… Μιλάμε για δεκαδες χιλιάδες δολοφονίες που συνεχίζονται λόγω “ξαφνικών” θανατων!!!

 

 

Χιλιάδες Έλληνες που ξεσπιτώνονται και απειλούνται λόγω πλειστηριασμών!

 

Χιλιαδες Έλληνες κατεστραμμένοι λόγω πυρκαγιών… πλημμύρων…!

 

 

Χιλιάδες Έλληνες που δεν μπορούν να τα βγαλουν πέρα!

 

 

Χιλιαδες οι άνω των εξήντα που ο Μητσοτάκης ακόμη τους τιμωρεί επειδή δεν υπάκουσαν!

 

 

Χιλιαδες υγειονομικοί που τιμωρηθηκαν διότι δεν συμμορφώθηκαν με τις επιταγές του καβαλημένου δικτατορίσκου!

 

 

Στον αντίποδα…
Τα μελη της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (πολιτικο-δικαστικό σύστημα, ΜΜΕξαπάτησης, κρατικοδιαιτοι “επιχειρηματιες”..) τυγχάνουν ιδιαίτερης ασυλίας και προνομίων εις βάρος των κορόιδων δηλαδη ΟΛΩΝ μας.

 

 

Δεν συλλαμβάνονται για τα εγκληματα τους, δεν πλειστηριαζεται η περιουσία τους λόγω χρεών, δεν ελέγχονται για την απόκτησή της, δεν δίνουν λόγο γενικώς…

 

 

Δεν έχουν πληγεί ούτε από φωτιές, ούτε από πλημμύρες ούτε από “ξαφνικιτιδες”!

 

 

Φαινεται ότι και η “κλιματική αλλαγή” και η “πανδημια” ειναι πολύ επιλεκτικές ως προς τα θύματά τους!!!

 

 

Κατά εναν “ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ” ΤΡΟΠΟ το ιδιο συμβαίνει και με τους λαθροεισβολείς!

Εκτός του ότι ποτέ δεν απειλούνται από τα “επιλεκτικά” καταστροφικά φαινόμενα… η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ με τα συνεργαζόμενα μέρη φροντιζει για την ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ είσοδό τους και εγκατάσταση στην πατριδα μας, την πλήρη εξασφάλιση της διαβίωσης τους και της χρηματοδοτησης τους απο τα χρήματα του διωκόμενου στην χωρα του Ελληνικού λαού, δηλαδή τα δικά μας χρήματα!

 

 

Πισω από όλο αυτό το κύκλωμα λαθροεισβολέων βρίσκονται Ισραηλινές ΜΚΟ που δρουν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ στην πατριδα μας!

 

 

Η ειρωνεία είναι ότι το Ισραήλ είναι το πιο φασιστικό/ ναζιστικό μόρφωμα που αντιμετωπιζει ρατσιστικά ακόμη και τους ιδιους του τους πολίτες!

 

 

Το εγκλημα που διαπράττεται στην πατριδα μας ανήκει στα ειδεχθή εγκλήματα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ποινικού δικαιου και είναι το εγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ!

 

Κι όμως ακόμα και σε αυτό παραμένουμε ΑΠΑΘΕΊΣ και ΑΔΙΆΦΟΡΟΙ…

 

 

Ίσως να αποτελέσουμε ιστορικό παραδειγμα αποφυγής, όντας ο μόνος λαός που παρακολουθούσε απαθής την γενοκτονία του!!!

 

 

Μηπως ηρθε η ωρα να αντιδρασουμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ;
Μηπως ήρθε η ώρα να πούμε “ΩΣ ΕΔΩ!”;
Μηπως είναι πλέον ορατό το έγκλημα;

 

 

Τι αλλο περιμένετε;
Τι δεν καταλαβαίνετε; Σας ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ και το γλεντάνε!

 

 

Ασελγούν πάνω στα θύματά τους και τη μνήμη τους!
Οριζουν ακόμη και ποιος και πόσοι θα θεωρηθούν νεκροί!

 

 

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ;
ΕΝΑΣ από καθε οικογένεια των θυματων τους χρειάζεται, οχι παραπάνω!

 

 

Τα θύματα πλέον είναι αναρίθμητα…
Εχει χαθεί κάθε τσίπα; Καθε ίχνος αξιοπρέπειας;

 

Ποτε θα πείτε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ;

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,195


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα