«Τεχνητή κρίση στα ελληνοτουρκικά μετά τις εκλογές»

«Τεχνητή κρίση στα ελληνοτουρκικά μετά τις εκλογές»

28 Απριλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:363
Μοίρασέ το

 

Ο λόγος για τον Ρουμπινί είναι ξεκάθαρος. Η Τουρκία είναι βουτηγμένη στα χρέη και θα κάνει ότι μπορεί για να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών της από το βασικό πρόβλημά της, που είναι η οικονομία.

 

Για μια ακόμη φορά ο γνωστός εβραίος σιωνιστής οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, μας “προετοιμάζει” με τρομοκρατίες του στυλ της … “κλιματικής αλλαγής”…

Το βέβαιο είναι, ότι έχει σχεδιαστεί από τον αόρατο μαριονετίστα να γίνει, θα γίνει… και φυσικά ο ελληνικός λαός θα το πληροφορηθεί τελευταίος…

Όσο για τις κοσμογονικές αλλαγές, ναι… αυτές τις διαπιστώνουμε καθημερινά στη ζωή μας… και όσοι είναι ανοιχτοί στα γεγονότα που διαδραματίζονται παγκοσμίως, προετοιμάζονται για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ… οι υπόλοιποι την σκλαβοποίηση την έχουν στο τσεπάκι τους… άλλωστε την έδειξαν και στην περίοδο του ψευτοκορονογιού… 

 

Το πραγματικό μας πρόβλημα είναι ένας λαός σε πλήρη αποσύνθεση στην πλειοψηφία του και η τεχνητή νοημοσύνη, που ήδη εφαρμόζεται τουλάχιστον τρία χρόνια πριν στη χώρα μας, και για την οποία δεν έχουμε πάρει χαμπάρι… θα τα πούμε με αποκαλύψεις συγκλονιστικές, εντός των προσεχών ημερών…

 

Καλλιόπη Σουφλή

«Τεχνητή κρίση στα ελληνοτουρκικά μετά τις εκλογές»

Ο Νουριέλ Ρουμπινί, διεθνούς φήμης οικονομολόγος και γνωστός για τις προβλέψεις του για την παγκόσμια οικονομία, προβλημάτισε τους ακροατές του κατά την παρέμβασή του στο Φόρουμ των Δελφών, προβλέποντας μετεκλογικά τεχνητή κρίση στα ελληνοτουρκικά που θα προκαλέσει η Άγκυρα.

Ο λόγος για τον Ρουμπινί είναι ξεκάθαρος. Η Τουρκία είναι βουτηγμένη στα χρέη και θα κάνει ότι μπορεί για να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών της από το βασικό πρόβλημά της, που είναι η οικονομία.

Συγκεκριμένα στη συζήτηση που είχε με το Bloomberg News, έκανε λόγο για τεράστιες νέες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα.

Τόνισε ότι η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι οι προκλήσεις δεν είναι μόνο οικονομικές ή πολιτικές αλλά πολλές και διαφορετικές μαζί τόσο γεωπολιτικές όσο και τεχνολογικές με αφορμή και την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης.

 

«Μιλάμε για μία παγκόσμια πολυκρίση» είπε χαρακτηριστικά «στην οποία περιλαμβάνονται και οι φυσικές καταστροφές εξαιτίας του φαινομένου της Κλιματικής Αλλαγής».

«Όσο διαρκεί αυτή η πολυκρίση, τα χρέη των χωρών θα μεγαλώνουν και θα αυξάνεται ο πληθωρισμός με αποτέλεσμα την ραγδαία άνοδο του λαϊκισμού τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ»,πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην Ελλάδα ο Ρουμπινί  είπε  μεταξύ άλλων ότι κατέγραψε αξιοσημείωτη ανάπτυξη τα τελευταία τρία χρόνια, αναδιαρθρώνοντας τις τράπεζες, αν και θα πρέπει να κάνει περισσότερα στο θέμα της γραφειοκρατίας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 363


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα